Gravidutele noastre dragi - 11
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monique
Scris: Saturday, December 19, 2009 8:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Heeeeeelp!!!
Astept urgent sfaturi de la voi!!!!
O prietena insarcinata in 11 saptamani (9 de la contactul cu pricina) este f racita!!! Ieri a venit cu trenul de la Bucuresti la Iasi si probabil ca a tras-o si curentul.O ustura cumplit in gat, o doare capul f tare, maxilarul, tot corpul. O dor si muschii... Sper sa nu fie gripa. Inca nu face febra. Dar nu se poate da jos din pat de rau ce ii este. Ii este teama sa mearga la urgente (desi probabil ca o s-o faca), pt ca nu vrea sa-i dea vreun antibiotic. Stie ca nu sunt recomandate in primul trimestru de sarcina!
Va rog, daca aveti vreun sfat, mai ales pt durerile in gat, va rog sa-mi scrieti si mie! Va Pup!!!uff
Ely
Scris: Saturday, December 19, 2009 8:52 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Praslea si noi tot in tratative de fapt am gasit unul de care mi-e drag de mult timp si se pare ca si lui trati ii place, dar pana nu-mi confirma doctorul din nou ca-i baietel stau cumintehearts topai Sanatate multa si sper sa fie la fel cum a fost la Butterfly .computerlove
Sousourel ce faci? cum esti sper ca binecomputerlove .
Bulinuta frumoasa graviduta esti si imi place ca te mentii bine la kilograme.hearts computerlove
Monique multa sanatate prietenei tale.Eu cand am racit am baut mult ceai de musetel cu multa lamaie si miere.Cred ca poate lua si cate un paracetamol si sa se stea in pat sa transpire bine si sa se hidrateze bine.hearts
Eu azi am implinit 32 de saptamani,am in fiecare zi contractii de acum dureroase ma inteapa sub burta si se lasa pe picior,daca merg mai mult pe jos ,deja obosesc si trebuie sa iau pauza.Am mai cumparat cate ceva ,dar inca mai am de luat ,in fiecare zi iau cate ceva sa fiu pregatita cu toate ca de multe ori merg si-mi dau seama ca nu prea stiu ce mai imi trebuie .fool Astept raspunsul mamei mele care mi-a zis ca s-ar putea sa vina,dar depinde de cum se simte tatal meu.As fi tare bucuroasa sa poata venicoeur,daca nu am sa caut pe cineva sa ma ajute.
Sarcina usoara fetele si asteptam vesti.computerlove hearts
Fluturas
Scris: Saturday, December 19, 2009 9:13 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
bulinutza,ce bine te mentii.si zambetul care niciodata nu lipseste

mnique,imi pare rau pentru prietena ta.ceai mult(eu il beam fierbinte),lamaie si paracetamol

ely,iti doresc din toata inima sa ai o naste cum am avut-o eu.si daca am fi mai aproape,tare te-as mai fi ajutat,pentru ca stiu ce inseamna sa ai pe cineva
monique
Scris: Saturday, December 19, 2009 9:23 PM
Nivel

Ely, Butterfly, multumesc!!!computerlove computerlove computerlove
monique
Scris: Saturday, December 19, 2009 9:24 PM
Nivel

Ely, Butterfly, multumesc!!!computerlove computerlove computerlove
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, December 19, 2009 9:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Moni, eu am luat bioparox in gat, local. nu mai suportam usturimea si durerea si am luat. pe riscul meu dar stiu ca se poate da in sarcina. e drept ca eu avem vreo 15 saptamani parca atunci. pe prospect scrie ceva de genul ca s-ar putea administrat in timpul sarcinii cu prudenta si sub supravegherea medicului. de ce nu isi intreaba ginecologul? in cazuri din astea mai lasa si ei gravidele sa faca ceva. si chiar si in primul trimestru sunt antibiotice permise. e drept ca sunt bine de evitat dar nu poate sta asa. multa sanatate!

gravidute va pupam cu mare drag pe toate si sa aveti grija de voi si de minunile mici din burtici!coeur computerlove hearts
bulinutza
Scris: Sunday, December 20, 2009 11:39 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Mnique? Cum e prietena ta???
Si eu am racit prin octombrie cand ne-am mutat si am tinut-o tot in ceiuri cu lamaie si miere si tone de grapefruit si portocale. n-am facut febra asa ca n-am luat nici paracetamol...sanatate multa burticii...pupici pupici pupici

Fetelor, am si eu o intrebare: de vreo 2 saptamani ma dor oasele din zona bazinului, mai precis din zona pubiana. Parca pe zi ce trece ma dor din ce in ce mai tare...mai ales cand ma dau jos din pat sau cand ridic piciorul sa ma incalt sau fac vreo miscare mai ciudata...E NORMAL????uff uff uff

Ely
Scris: Sunday, December 20, 2009 2:07 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Ooo ,daaaa e foarte normal .In ultima luna totul devine tare greu de facut ,eu ma incalt cu cizmele doar cand este sotul acasa ca la orice miscare ma doare .Bulinuta organismul se pregateste pentru venirea lui bebe ,iar bebe fiind deja intors apasa pe oase.Mi-aduc aminte la prima sarcina ca in ultima luna deja incepusem sa schiopatez asa de rau ma durea pe picior in jos si oasele bazinului ,nu puteam sa fac mai nimic. Se pare ca si acum o sa fie cam la fel ca deja au inceput durerile.uff pupici
Butterfly ,Anca multumim frumos.pupici
bulinutza
Scris: Sunday, December 20, 2009 2:37 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Ely, multumsc...am vb si cu Lizuca la telefon si m-am mai linistit...

Mai am o problema de care am uitat sa va spun...

De cateva zile am observat pe sfarcuri niste cojite albe, mici...nu dor deloc, dar nu stiu ce sunt...uff
Am inceput sa ma masez cu Garmastan, asa ne-au spus de la maternitate, sa incepem in luna a 8-a. A mai avut cineva asa ceva????uff uff uff
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, December 20, 2009 9:35 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Ely,Bulinutza... ma uita la tickerele voastre si nu imi vine sa cred!yes sunteti imediat numai bune de pus la galerie!majoreta incredibil cum au zburat saptamanile! astazi mi-am adus aminte cum a fost cand am nascut si parca a fost mai ieri!

Bulinutzo, starile tale sunt absolut normale! si eu am avut dureri crunte de bazin, nu mai tii tu minte ca ma plangeam si de ele? vor trece,o sa uiti tot. pupici

eu ma surprind cateodata gandindu-ma si la bebe nr. 3 sic dance desi stiu ca, daca va mai fi, va veni peste multi ani de acum incolo. chiar vorbeam cu nasa lui Andrei azi - ea are 2 gemene de 5 lunite, obtine prin mari eforturi cu o inseminare artificiala - ca si ea se gandeste la bebe 3!
deocamdata nu imi doresc decat sa fim sanatosi cu totii si sa avem putere si resurse sa ii crestem pe cei doi copilasi minunati pe care ni i-a dat Dumnezeu!angel
TatyKS
Scris: Monday, December 21, 2009 10:48 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Ely, Bulinutza computerlove sarcina usoara in continuare si sanatate multa.pupici pupici pupici
Ana
Scris: Monday, December 21, 2009 10:52 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Ely,Bulinutza ce putin a mai ramas!!!
multa santate fetelor!!!!!!!!computerlove iloveyou
roxinthya
Scris: Monday, December 21, 2009 2:01 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Monique eu am luat antibiotic in sarcina dar nu pt. raceala: cica sunt 3 clase de antibiotice si doar una din ele se poate lua in primul trimestru. Eu pt. raceala am luat oscilococcinum
Sanatate multa!
roxy_oxxy
Scris: Monday, December 21, 2009 4:02 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2008
Sarcina usoara si vrem si noi mai multe poze cu voipupici pupici
Mada&Alexia
Scris: Monday, December 21, 2009 7:01 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
Va pup dulce pe toate i-mi sunteti tare dragi1

Va doresc sarcini usoare la fiecare in parte si nasteri si mai usoarecomputerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.