Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Heeeeeelp!!! Astept urgent sfaturi de la voi!!!! O prietena insarcinata in 11 saptamani (9 de la contactul cu pricina) este f racita!!! Ieri a venit cu trenul de la Bucuresti la Iasi si probabil ca a tras-o si curentul.O ustura cumplit in gat, o doare capul f tare, maxilarul, tot corpul. O dor si muschii... Sper sa nu fie gripa. Inca nu face febra. Dar nu se poate da jos din pat de rau ce ii este. Ii este teama sa mearga la urgente (desi probabil ca o s-o faca), pt ca nu vrea sa-i dea vreun antibiotic. Stie ca nu sunt recomandate in primul trimestru de sarcina! Va rog, daca aveti vreun sfat, mai ales pt durerile in gat, va rog sa-mi scrieti si mie! Va Pup!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Praslea si noi tot in tratative de fapt am gasit unul de care mi-e drag de mult timp si se pare ca si lui trati ii place, dar pana nu-mi confirma doctorul din nou ca-i baietel stau cuminte Sanatate multa si sper sa fie la fel cum a fost la Butterfly . Sousourel ce faci? cum esti sper ca bine . Bulinuta frumoasa graviduta esti si imi place ca te mentii bine la kilograme. Monique multa sanatate prietenei tale.Eu cand am racit am baut mult ceai de musetel cu multa lamaie si miere.Cred ca poate lua si cate un paracetamol si sa se stea in pat sa transpire bine si sa se hidrateze bine. Eu azi am implinit 32 de saptamani,am in fiecare zi contractii de acum dureroase ma inteapa sub burta si se lasa pe picior,daca merg mai mult pe jos ,deja obosesc si trebuie sa iau pauza.Am mai cumparat cate ceva ,dar inca mai am de luat ,in fiecare zi iau cate ceva sa fiu pregatita cu toate ca de multe ori merg si-mi dau seama ca nu prea stiu ce mai imi trebuie . Astept raspunsul mamei mele care mi-a zis ca s-ar putea sa vina,dar depinde de cum se simte tatal meu.As fi tare bucuroasa sa poata veni ,daca nu am sa caut pe cineva sa ma ajute. Sarcina usoara fetele si asteptam vesti. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| bulinutza,ce bine te mentii.si zambetul care niciodata nu lipseste
mnique,imi pare rau pentru prietena ta.ceai mult(eu il beam fierbinte),lamaie si paracetamol
ely,iti doresc din toata inima sa ai o naste cum am avut-o eu.si daca am fi mai aproape,tare te-as mai fi ajutat,pentru ca stiu ce inseamna sa ai pe cineva |
|

| Ely, Butterfly, multumesc!!! |
|

| Ely, Butterfly, multumesc!!! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Moni, eu am luat bioparox in gat, local. nu mai suportam usturimea si durerea si am luat. pe riscul meu dar stiu ca se poate da in sarcina. e drept ca eu avem vreo 15 saptamani parca atunci. pe prospect scrie ceva de genul ca s-ar putea administrat in timpul sarcinii cu prudenta si sub supravegherea medicului. de ce nu isi intreaba ginecologul? in cazuri din astea mai lasa si ei gravidele sa faca ceva. si chiar si in primul trimestru sunt antibiotice permise. e drept ca sunt bine de evitat dar nu poate sta asa. multa sanatate!
gravidute va pupam cu mare drag pe toate si sa aveti grija de voi si de minunile mici din burtici! |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Mnique? Cum e prietena ta??? Si eu am racit prin octombrie cand ne-am mutat si am tinut-o tot in ceiuri cu lamaie si miere si tone de grapefruit si portocale. n-am facut febra asa ca n-am luat nici paracetamol...sanatate multa burticii...
Fetelor, am si eu o intrebare: de vreo 2 saptamani ma dor oasele din zona bazinului, mai precis din zona pubiana. Parca pe zi ce trece ma dor din ce in ce mai tare...mai ales cand ma dau jos din pat sau cand ridic piciorul sa ma incalt sau fac vreo miscare mai ciudata...E NORMAL????
|
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Ooo ,daaaa e foarte normal .In ultima luna totul devine tare greu de facut ,eu ma incalt cu cizmele doar cand este sotul acasa ca la orice miscare ma doare .Bulinuta organismul se pregateste pentru venirea lui bebe ,iar bebe fiind deja intors apasa pe oase.Mi-aduc aminte la prima sarcina ca in ultima luna deja incepusem sa schiopatez asa de rau ma durea pe picior in jos si oasele bazinului ,nu puteam sa fac mai nimic. Se pare ca si acum o sa fie cam la fel ca deja au inceput durerile. Butterfly ,Anca multumim frumos. |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Ely, multumsc...am vb si cu Lizuca la telefon si m-am mai linistit...
Mai am o problema de care am uitat sa va spun...
De cateva zile am observat pe sfarcuri niste cojite albe, mici...nu dor deloc, dar nu stiu ce sunt... Am inceput sa ma masez cu Garmastan, asa ne-au spus de la maternitate, sa incepem in luna a 8-a. A mai avut cineva asa ceva???? |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Ely,Bulinutza... ma uita la tickerele voastre si nu imi vine sa cred! sunteti imediat numai bune de pus la galerie! incredibil cum au zburat saptamanile! astazi mi-am adus aminte cum a fost cand am nascut si parca a fost mai ieri!
Bulinutzo, starile tale sunt absolut normale! si eu am avut dureri crunte de bazin, nu mai tii tu minte ca ma plangeam si de ele? vor trece,o sa uiti tot.
eu ma surprind cateodata gandindu-ma si la bebe nr. 3 desi stiu ca, daca va mai fi, va veni peste multi ani de acum incolo. chiar vorbeam cu nasa lui Andrei azi - ea are 2 gemene de 5 lunite, obtine prin mari eforturi cu o inseminare artificiala - ca si ea se gandeste la bebe 3! deocamdata nu imi doresc decat sa fim sanatosi cu totii si sa avem putere si resurse sa ii crestem pe cei doi copilasi minunati pe care ni i-a dat Dumnezeu! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Ely, Bulinutza sarcina usoara in continuare si sanatate multa.
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ely,Bulinutza ce putin a mai ramas!!! multa santate fetelor!!!!!!!! |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Monique eu am luat antibiotic in sarcina dar nu pt. raceala: cica sunt 3 clase de antibiotice si doar una din ele se poate lua in primul trimestru. Eu pt. raceala am luat oscilococcinum Sanatate multa! |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Sarcina usoara si vrem si noi mai multe poze cu voi |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Va pup dulce pe toate i-mi sunteti tare dragi1
Va doresc sarcini usoare la fiecare in parte si nasteri si mai usoare |
|
|