Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 247
| buna burtici pupam anabela ce faceti nici acun nu sa hotarit flavio sa vina ? poate vine acum in wekend anca tu ce faci mami tot cu bebe la purtator nici la tine nu sa hotarit marc sa vina? liz mada andismom ely fluturas cute bulinuza dc am uitat pe cineva noi suntem bine dar grei de tot deabia ne mai miscam suntem ca un hipopotam deja nici in pat nu mai reusim sa ne intoarcem fetelor si intepenesc de mijloc de numa numa sa nu mai spun ca noaptea ma trezesc din ora in ora ca sa merg la baie offfff. dar imortant este ca puiul meu este bine .mai avem si noi putin si ne intilnim cu bebe robert .dani deabia asteapta sa se intilneasca cu fratiorul lui.aaaaa si sa va mai spun ceva a venit mada cu alexia la noi dani nu vroia sa manince zice mami hai sai dam si lui bebita sa pape .asta ma bucura inseamna ca o sa fie bine cind o sa vina si fratiorul lui .ce credeti mami de doi pui? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Buna fetele dragi sa semnam condicutza....si sa ne ma aratam ca indata raman fara burticutza si poate ii veti duce dorul!!!
Andismom eu tot astept pozica promisa!!!!!!!!!
Stefy numai bine si multa sanatate la bebe si tie!!!!
Anca pe unde esti???pupici!!!
si noi azi....

Va doresc zile frumoase!!!!
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Anabella, frumoasa si eleganta ca intotdeauna! Hai Flavio! Hai Flavio! |
|

| Roxie wrote: Anabella, frumoasa si eleganta ca intotdeauna! Hai Flavio! Hai Flavio! Multumesc mult!!!!il asteptam dar se lasa asteptat!!!! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 247
| anabela o mami de nota 10 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Anabela mami ce bine arati la 4o de saptamani,pai de tine doar burta ce este si nici burta nu-i asa mare.Bravo,foarte frumos te-ai mentinut pe toata perioada si mai ales in ultimul moment . Andismom,Anca multumesc de griji
Cathy,Stefy
Eu tot am contractii sunt nedureroase ,doar se intareste locul sub burtica. In rest am papat azi de simt ca explodez.Burtica cresteee,eu creeesc .Fetele ce parere aveti ,am cumparat azi un borcanel de ardei iuti in otet ,mi-era tare pofta ,iuti rau nu sunt ,voi a-ti papat ? avem voie? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Anabella, ce frumoasa esti |
|

| Stefy,Milicutza
Ely multumesc de aprecieri,vrem sa te vedem si pe tine,cat despre papat eu am papat orice...chiar si ardei...numai seara dupa 7 nu.... ...asa ca sa ai pofta!!!!!!!!!! |
|

Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Anabella, pai cum sa iasa Flavio la lumina cand tu esti asa frumoasa insarcinata???!!! Flavio, hai sa vezi ce frumusete de mamica ai!!!! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Anabella,mai,mai,mai,cum se poate sa arati atat de bine in luna a noua de sarcina? e voie?
Ely,eu cred ca poti sa mananci ardei,macar unul-doi asa,de pofta |
|

| Andru na ca mai facut sa rosesc!!!!
Sami e voie pentru ca la Rik aratam....destula si am zis ca la al doilea voi fi mai pe faza,chiar am sa caut o pozica cand eram cu Riccardo sa compar!!!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| anabella,chiar te-ai mentinut bine,si la cum arati,il inteleg pe flavio ca nu vrea afara ely,o poza?chiar mi-ar place sa te vad...
sarcina usoara burticoaselor |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ce burticuta frumoasa are mama! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Anabela,Sami,Fluturas multumesc pentru raspuns .Am sa pun si poze, dar sa le incarc pe photobucket sper maine sa reusesc. |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Ely, eu am papat la ardei iuti cat am fost insarcinata cu Alex...mancam si un borcanel la o masa...cu orice....Asta cerea ALex, asta i-am dat....:018: si picant...Cred ca unul nu ar strica....macar de pofta....Si acum bag picant dar la ardei ma mai abtin ca nu vreau sa am acelasi balaur...parca as vrea si eu un copil mai linistit... Mama lui Rik, arati super! Hot mami! Poate Flavio vrea s afie Balanta.... Oricum, continuam galeria.... Andismom... Pupici la burtici si sarcina usoara in continuare...
|
|
|
|