Gravidutele noastre dragi - 11
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mela
Scris: Thursday, September 17, 2009 10:03 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Bulinutza,mult succes va doresc,sa gasiti casuta visata angel pupici computerlove

Anca,eu te inteleg perfect angel cand m-am dus sa nasc a doua oara tremuram in ultimul hal,moasa mi-a zis sa ma linistesc,ca doar am mai nascut o data ras "tocmai pentru ca stiu ce ma asteapta mi-e asa de frica",i-am raspuns :018:
dar uite ca m-a ajutat sa ma linistesc,am nascut chiar mai usor decat prima data,parca nici durerile nu au fost asa de mari angel in doua ore au fost gata si travaliul si nasterea thumleft
sper ca te-ai mai linistit de ieri pana azi,o sa fie bine,o sa vezi pupici computerlove iloveyou

dragi gravidute,sarcina usoara va doresc pupici gravida
Anca
Scris: Thursday, September 17, 2009 11:02 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/26/2006
floare2 floare2 floare2 floare2 pentru voi, pentru ca stiti sa fiti atat de aproape, atat de calde! iloveyou
Sunt muuult mai bine decat ieri, cand am si dat apa la soricei si m-a vazut copilul saracul, si s-a intristat. Apoi mi-a parut rau dar m-am descarcat de tot, sper. Nu stiu ce m-a apucat, ca iau si vitaminele si am o viata cat de cat echilibrata, dar probabil hormonii au fost de vina. Gata, pot sa spun ca am terminat cu frica thumleft.

Bulinutza, ma bucur si eu de fericirea voastra!
Sami, asa am simtit si eu, imi era frica tocmai pentru ca stiam ce urmeaza.
Liz, iloveyou too.
Stefy, Cathy, Madalina pupici.
Diana, si mie mi-ar fi placut sa fim impreuna, dar la Bucuresti ras.
Anca, mi-e dor de voi, pe unde sunteti?
Anelise
Scris: Thursday, September 17, 2009 11:41 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Bravo, Anca! newclap firstprize Asa mai vii de-acasa! Pupicei si suntem cu gandul la tine, la voi! computerlove pupici pupici
Ely
Scris: Thursday, September 17, 2009 4:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Anca te inteleg perfect si eu cred ca o sa trec prin aceeasi stare,dar incerc s ama incurajez singura,vorba lui Sami stiu cum a fost si de-aia mi-e frica ,dar ramane acea speranta ca la bebe doi o sa fie mai usor,oricum inapoi nu putem da asa ca mergem inaintetopai pupici

Liz pupici

Eu azi ma simt mai bine ,am inceput sa am o foameee ,greturile se pare ca au trecut cu starile de lesin ma lupt dimineata ,sper cu schimbarea climei sa-mi revin ca si caldura a contribuit mult la starile mele. pupici
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, September 17, 2009 7:47 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Ely, ma bucur ca macar greturile ti-au mai dat pace. stari de lesin am avut si eu mult timp si inca mai am. dar totul de la caldura, cu cat e mai cald, cu atat mi-e mai rau. acum ca s-a mai racorit, ce bine e!yes iti sugerez sa bei foarte muuuuuulta apa care iti va diminua senzatia de lesin, va mai creste tensiunea si va preveni deshidratarea. eu nu am stiut pana la sarcina aceasta ca tensiunea scazuta se datoreaza si deshidratarii.

Anca
, am vazut de ieri ce ai scris cu frica... pai asa sa faci tu acum, cand mereu te-am vazut ca o luptatoare? hai, capul sus si zambeste, va fi bine si totul va merge ca "uns", uite iti garanteaza toate fetele care au nascut de doua ori natural! sic incerc eu sa te incurajez dar... deja ma gandesc la durerile de dupa cezariana si ma ia cu maseluta si cu nervi . daaaaaar.....cand ma gandesc la printesa mea mica, scumpa si iubita coeur coeur coeur , uit si imi zic ca a trecut totul si prima data, va trece si a doua oara si o sa fie bine. pana la urma resortul echilibrului mental sta ascuns tot in noi.grup

noi am cam tras chiulul de pe aici ca suntem ocupati: Andrei merge la "servici", la gradi sic si azi am avut sedinta cu parintii. s-a acomodat bine, nesperat de bine desi...eu stiam ca am baiat mare si ca avand deja un an de gradinita, va fi mult mai linistit. speram sa fie bine pana la absolvire.angel

apoi ne-am apucat de amenajat camera Mariucai si am tot fost ba dupa materiale, ba am stat dupa nenea care zugraveste. acum caut covor, perdele, tablouri si imi tot gasesc de lucru. asta pe langa stiva de munca de la servici ca deh, pana preia noua colega mai sunt multe de pus de punct.

are cineva idee unde pot gasi tablouri frumoase pentru copii? si perdele frumoase?
Anca
Scris: Friday, September 18, 2009 10:51 AM
Nivel

Ely si Anca, ma bucur tare sa mai aud vesti de la voi!

Bine ca ai scapat de greturi, asta mare realizare! Altfel respiri de acum incolo, sper sa ai parte din plin de perioada de aur a gravidelor, sa te bucuri cat mai mult de burtica si de Karina, draga Ely!

Anca, ce forfota de furnicute se aude de la voi, mai, mai! Spor la amenajari, cred ca asa iti creste sufletul cand faci ceva pentru copii, nu? Cat despre materii prime, eu am luat perdele si ceva deco de la Diego si m-am uitat pe net si la Brasov nu au magazin din pacate. Noi la Arad avem ceva galerii comerciale cu multe standuri si acolo gasesc mai multe oferte de obicei, si imi place ca sunt comasate si nu trebuie sa umblu mult, plus ca au preturi pentru toate buzunarele. La tablouri, chiar ieri am gasit pe net un blog al unei tipe care face cate ceva cu tehnica servetelului, si are lucruri unicat. Daca te intere, da de stire.

Aseara avusei doua bucati crampe la burta, dar au trecut in cateva secunde, tot am asteptat si m-am culcat pana la urma, dar contractiile n-au mai revenit. De pregatit sigur se pregateste ceva pe acolo, ca ma dor si oasele de jos, dar deocamdata sunt resemnata, cand o fi o fi. Deseara ies la un suc cu fetele, asa ca de incurajare.

Va doresc tuturor un weekend linistit, langa cine va e drag!
Lilly of the valley
Scris: Friday, September 18, 2009 1:54 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Burticoasele mele dragi computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove campfire
Am citit ca bulinutza din burtica e fetita yes Felicitari Alinutza-bulinutza!
Vad ca unor bebei le place prea mult in burtica mamei si lenevesc acolo la caldurica, nu prea vor sa ne cunoascaras
Va pup burticile si fuga la cititpupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
Ana
Scris: Friday, September 18, 2009 3:15 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Fetelor am revenitiloveyou iloveyou ...ca doar si-a revenit si netul asta odata!!!!!toanerele
offff ca greu a fost atatea zile fara voi!!uff uff

Andismom
cum e cu Mariuca?e ok???tu cum te mai simti???
vezi ca ai promis ceva pozici......si nu le vad!!!!ras ras iloveyou

Cathy cum mai esti scumpica???Praslea cel voinic??

Anca...uff of credema ca am avut si eu o perioada de frica, tremuricisorry ,dar la mine a functionat rugandu-ma atat eu cAt si sotul pentru mine si iata ca m-am linistit si imi este bine si stiu si am credinta ca Dumnezeu ne iubeste si daca El ne da copii tot El se va ingriji sa trecem cu bine peste toate!!!angel angel angel ...eu iti dau un sfat din toata inima...incredinteaza-ti soarta in MANA SA!!!!....si sa sa vezi ca va fi bine vei trece cu bine si vei avea pentru ce-I multumi!!!....sa stii ca o rugaciune sincera face mai mult decat orice sfat....si aceasta va deschidecerul si vei primi biruinta!!!!angel pupici pupici pupici

Va multumec fetelor ca v-ati gandit la mine in tot acest timp!!!!
Dumnezeu sa va rasplatesca la toate!!!

Marivic,Bereeailoveyou iloveyou
Alina
Scris: Friday, September 18, 2009 3:45 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Anca, Anabella, tot cu bebe la purtator?
Anca
Scris: Friday, September 18, 2009 4:09 PM
Nivel

Eu una daaaa! Si azi l-am supus saracul la niste chinuri, ca am stat aplecata peste un lighean cu 15 kg de ardei copti, pe care i-am curatat temeinic. Dar el nu s-a suparat, vedeti voi, barbatii astia de mici sunt comozi ras.
Ana
Scris: Friday, September 18, 2009 5:23 PM
Nivel

Alina wrote:
Anca, Anabella, tot cu bebe la purtator?
eu da.....
cathy
Scris: Friday, September 18, 2009 6:04 PM
Nivel

Inregistrat: 11/25/2008
Ma bucur ca ai revenit printre noi Anabella pupici pupici pupici
Vad ca Flavio nu se grabeste, ii place mult la mami in burtica.
Eu sunt bine acum, aseara am avut totusi niste dureri de burta si spate, am facut o injectie si a trecut. Azi am fost la cumparaturi yes ca nu mai aveam cu ce sa ma imbrac si iesirea din casa mi-a facut tare bine. O sa fac o proba zilele astea sa va arat si voua
Ana
Scris: Friday, September 18, 2009 6:37 PM
Nivel

Abia astept pozici noi cu tine!!!!!!hearts
Multumesc de primire!!!!computerlove
Andi&Mariuca
Scris: Friday, September 18, 2009 8:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Anca, Anabella...nu pot sa cred ca inca sunteti aici! si eu care ma gandeam ca vin si aud vestile cele mari!topai se lasa asteptati flacaii nu gluma!computerlove

eu m-am simtit atat de bine ieri de nici nu mai tin minte cand. dar...azi-noapte am mancat niste dureri de spate si de burta de mi s-a facut rau!banghead am ajuns sa zic ca nu mai spun nici ca mi-e bine, nici ca mi-e rau. parca atunci canf zic o chestie, atunci se intampla contrariul...maseluta

duminica mergem la medic, se intoarce in sfarsit de la cursul lui din Germania si abia astept sa o vad pe micuta mea!coeur coeur coeur mi-am pregatit o lista de subiecte de discutat cu el si sper sa imi gasesc raspuns la intrebari.

in alte ordine de idei, am reusit sa terminam de zugravit camera piticutei, maine se face curat, saptamana viitoare vine musiu care ne ia masuri pentru mobila si sper sa fiu in stare sa gasesc o perdea si un covor frumos.

Anca, tablouri cu tehnica servetelului i-am facut si eu lui Andi, la el in camera. m-ar tenta ceva mai...nu stiu nici eu...mai deosebit. trebuie sa ajung la o galerie de chestii decorative si sa incerc sa imi cumpar materiale si sa fac eu ceva, daca nu gasesc nimic de cumparat care sa imi ia ochii.

va doresc numai bine tuturor, aveti grija de voi si fiti mai active pe topicul asta. e asa liniste uneori...
Lilly of the valley
Scris: Friday, September 18, 2009 9:18 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Heiii, uite acum am recitit topicul tot, postare cu postare yes yes yes Stefania, felicitari!bravo bravo bravo Miss-you much!computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.