Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Mariuta, |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Simo, grija mare la febra!!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Simo...nu e buna febra deloc, mai ales in perioada asta.....pentru bb vorbesc, ca noi trecem peste fara urmari...Ai mare grija! Mariuta, eu nu am spus nimik, chiar i-am multumit sotului....Dar cu toata multumeala mea, a trebuit sa isi faca numarul de bodoganeala...:018: ca na...altfel nu se simtea bine daca nu se plangea ....dar oricum, a rezistat eroic... Cat despre poze...mai aman putin ca iar am facut herpes.... Deja sunt disperata...e a doua oara de la inceputul sarcinii si de data asta mi-au aparut 3, nu unul.... Stiu ca sistemul imunitar e mai scazut acum, dar nici chiar asa....dupa cate tin minte cu Alex am avut numai o data, si atunci cand am fost racita...Deci: cum dispar musafirii mei, cum ma pozez... Sousourel...pupici mamico draga!!!! Ely, Bulinutza O zi buna si pupici la burtici! Sarcina usoara!
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Pupam cu drag fetele Simo multa sanatate,sper sa nu mai fie nevoie de spital Praslea ai voie unguent pentru herpes?Mai faceam si eu din cand in cand si abia trecea?Sanatate multa. Eu sunt singurica aproape toata saptamana,deja m-am obisnuit .Gogosel de 2 zile parca nu mai este foarte activ ca acum cateva zile,misca dar mai usor,aaaa parca m-a auzit acum a inceput iar sa danseze . Sousourel ,Bulinuta,Lilou |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Noi bine...nimic nou sub soare... Reusesc sa-mi ocup timpul cititnd, ascultand muzica, facand prajituri (foarte prooooost obicei...ma las imediat ce termin tura de musafiri care vin la inaugurarea vasei...)
Ieri am fost la Dia si m-am jucat cu pui mic si draaaaaaaaaaaaaaag.... Waaaaiiii, ma topesc cand o vad pe Elena...cat poate fi de dulceee...
In rest...neavand nicio oglinda mare in toata casa (abia astept sa vina cuierul!!! ), ieri mergand la buni, m-am speriat de burtoiul meu...Ce mare a crescut in ultimele saptamani! Uriaaaaaaaaaas!!!! Oare cat va mai creste de acum incolo??? Mai poate biata pielicica a mea sa se intinda atat??? 
Eeeee...toate bune...
Praslea...poze, poze...
Ely...noi suntem singurele cand tati e in garda...de obicei de pe o zi pe alta...si mi se pare o vesnicie...dragutza de tine, la tine e mai greu atatea zile...
Sousou, frumusico, ce mai faci???
Lilou...regula de aici este ca trebuie sa intri sa ne "raportezi" toate prostioarele legate de tine, de sarcina si de tot ce vrei tu...aaaaaaaa...si poze, poze, daaaaaa????
simo...imi pare tare rau ca ai ajuns la spital...Ai grija mare de tine si de samburel...Iti dai seama ce greutz i-a fost lui Casi fara tine...dragul de el...cum cauta el tzitzi... Ai grija de voi!!!!!!!
Gravidutze dragi, va doresc sarcina usoara!!!
|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| of, burtici...ce dor mi-e de gasca de aici! ce vremuri frumoase cand eram burtica! multa sanatate, sa aveti grija de voi pentru ca in curand va veti tine si voi puiutii in brate! |
|

| Andi&Mariuca wrote:of, burtici...ce dor mi-e de gasca de aici!  ce vremuri frumoase cand eram burtica! multa sanatate, sa aveti grija de voi pentru ca in curand va veti tine si voi puiutii in brate!
Ce nume frumos ai...
Te pupam cu mare drag si te mai asteptam pe la noi...asa in vizita...in rest te vizitam noi la jurnal, ok???
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Pupam toate burticoasele din zona! Bun venit celor mai noi...ca era sa lesin cand am vazut-o pe Souosurel pe aici! Felicitari, mamiiiiiiii! |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Simo, ai mare grija! Daca mai ai febra fa si tu impachetari in cearceafuri ude, nu lua antitermice, mergi pe rezolvari "naturale"... poate totusi n-o mai fi cazul. Eu am luat pe per sarcinii cand ma bantuia o viroza grea capsule de "raceala si gripa" facute de laboratoarele Medica, si rezultatele au fost bune. Sunt si f ieftine! Poti incerca! Sanatate multa, multa, multa!
Bulinutza, tare faza cu oglinda si burtica!
Ely, sa vezi tu ca sotul tau n-o sa mai plece cand ai sa-i aduci bebelul acasa! N-o sa se ma poata desparti de voi! Inca putin si gata!!!
Praslea, Sousourel
Pupam toate gravidutele!!!
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| nu am mai intrat prin topicul asta si acum ca am intrat mi s-a facut un dor de burticuta mea!!!! Dar sper ca pe la anul viitor sa ma bag iar in gasca burticoaselor cu bb 2. Pana atunci sarcina usoara tuturor! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu imi aduc aminte cu mare placere de perioada cand eram gravida...si imi misca puiul in burtica si ma gandeam:oare ce mutritza o avea vietatea asta din burtica mea?? :) |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
|
va asteptam cu mare drag la jurnal, l-am deschis azi si incerc sa il aduc la zi! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Numai bine tuturor gravidutelor!
Anca, spor la scris in jurnal! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Azi am avut o zi obositore ,dar a meritat,cum sotul a fost plecat si fiind toata saptamana singura ,am vizitat muzeul de ciocolata de aici cu o amica.Bebe a fost cuminte nu a cerut deloc sa guste ciocolata. Am mers mult pe jos ,doar picioarele m-au durut ,se pare ca i-a palcut plimbarea,apoi la intoarcere imi cadeau ochii de somn,dar a trebuit sa merg sa o iau pe Karina de la gradi.In rest mi se contracat tare burta si des . Abia astept sa treaca timpul.Aaa pe drum i-am mai luat lui bebica cate ceva,ca nu am rezistat Anca lasa sa-ti fie dor doar de noi ,dar eu zic ca de burtica nu ,ca ai vazut prin cate ai trecut ,eu abia astept sa treaca timpul .Imi plac bebeii tare ,dar nu-mi place sa am burta Monique vreau nu vreau nu am incotro ca de acolo vin finantele,si totusi m-am saturat tare de plecarile astea Bulinuta da stiu cum sunt garzile , intram de garda ,iar pe medicul de garda il gaseam acolo venit de dimineata si mai pleca a 2 azi pe la 10-12 din cate imi aduc aminte. Miri,Alinus,Kiki |
|

| Ely ai grija de tine... Si eu simt uneori, destul de rar, ca parca e grea burtica si se intareste...dar astea sunt contractiile normale pt varsta asta, nu??? In rest am probleme cu respiratul, gafai ca o locomotiva si dorm pe 2 perne, si cu palpitatiile care uneori sunt asa puternice de parca imi sare inima din piept...Aaaaaa...si mai am o problema: vergeturile(am povestit intr-un alt topic)...
In rest toate bune...:018: Am fost la echo joi, si avem o grasunica de 1,250kg. Domnisoara nu a vrut sa-si arate fatzuca, s-a ascuns dupa un pumnuletz asa ca am ratat sansa de a o o mai vedea la echo 4D.
Am aflat ca este teoretic mai dezvoltata cu aproape o saptamana, asa ca de ce mi-e frica nu scap si cred ca voi avea o Capricoarna mica... (eu am vrut tare mult sa fie Varsatoare!!! Nu ma intzleeg deloc cu Capricornii )
Eiiii...dar mai vedem pana atunci...o tin si nu-i dau drumul pana in 20 ianuarie... |
|
|