Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Bravo si inca o data bravo! Felicitari pentru terminarea camerei si ma bucur ca au mai trecut durerile si starea aceea neplacuta. Pupicei Bulinutzo!
Raly, Cristina 
Dupa o tura de varsaturi aseara, acum sper la o seara mai linistita, desi m-am obosit putin azi. Va sarut cu drag |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Bulinuta ma bucur ca esti mai bine ,eu zic ca a trecut si cu masajul sotului ,dar si cu crema Sousourel arati super ,sper sa-ti treaca odat greturile acestea .Multa sanatate Eu am venit sa ma plang astazi am avut contractii nedureroase aproape toata ziua ,mi se intareste tare burtica si cred ca si datorita nervilor pe care i-am avut din cauza sotului .Mi-a trecut acum pe seara ,dar azi mi-a fost tare greu . Azi am fost la cumparaturi si primul lucru cumparat pentru bebe o caciulita mica ,gingasa si alba cu ursuletul Pooh,mi-e asa draga cand o privesc . Fetele acum ca Anca a nascut ,deja ii simt lipsa,oare cine este cap de lista?. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| In ordine, tickerele sunt asa: Bretonelle, Bulinutza si tu, draga Ely! |
|

| Ely, draga,hormonii din sarcina iti dau tot felul de stari. Numai ce te trezesti cu nervi, pe teme care nu ar merita de fapt. Pupicei si ai grija de tine
Azi facem bagaje |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| cute_babies_of_mine wrote:In ordine, tickerele sunt asa: Bretonelle, Bulinutza si tu, draga Ely!
Waaaaaaaiiiiiiiii......Breto si dupa aceea EU??????????????????
Ce emotii m-au apucat....
|
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Cute multumeeesc .
Intre timp poate mai apar gravidute mai avansate in grad ,ca pana la noi mai este Sosusourel multumesc de griji. .Plecati in excursie ?
Pe mine ma incearca o raceala,ma cam doare capul.
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| me too, me too, me too...I'm a beginner |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Mada , arati senzational! (plang si eu dupa emoticonul fluierator)Esti si mai frumoasa si mai infloritoare! Presupun ca bagajelul are legatura cu vizitele de care pomeneai la alt topic. Alinutza-bulinutza imi pare rau ca trebuie sa experimentezi si durerea asta. Partea buna ca o sa treaca. Ely, baga ceiut cu lamaie si ceva inhalant cu apa cu sare de mare. Sanatate! Desi lista se scurteaza, mai apar burticute noi, pe care le salut cu drag: Lilou . Sper ca pana la sfarsitul anului sa se mai lungeasca putin lista! Fug putin la aspirici, sa fac galerie |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Mi-am gasit pantaloni!!!!! Am umblat tot weekendul sa imi iau. Ieri barbata-meu era sa faca atac cand a vazut ca ies cu mana goala dintr-un magazin specializat pe haine de graviduta, dupa ce statusem acolo aproape o ora... Dar ce sa fac daca pantalonii care imi veneau la fund imi erau prea scurti si pantalonii care erau ca lungime buni erau prea stramti pe picior....si nu am cum sa ma duc la serv cu pantaloni stramti.... Dar intr-un final azi am reusit sa gasesc ceva....dupa ce am cumparat jumatate de zi pentru Alex si pentru fetita verisoarei mele.... Deja vedeam cum i se inverzeste treptat-treptat fata lui barbata-meu, ca isi pierduse rabdarea..... Drept sa va spun,.....tare mi-a fost drag sa iau rochitele si pantalonasii pentru fetitza....Cred ca deja sunt cam nebuna....Deabia m-am abtinut sa nu iau o rochita simpatica 0-3 luni pt bb2...Pana la proba contrarie, nu iau nimik roz....sa ma conving 100% si deabia atunci... Deci: sper maine sa ma pozez cu burtica mea (care sincer ma simteam prost in magazin cand se uitau vanzatoarele luuuung la mine cand spuneam ca sunt in 5 luni.... )si sa o pun si eu in public.... Pupicei, ca eu tot la hainute roz visez acum si la rochitele....poate fac poze la ce am cumparat pt cadou si postez...dar sa vad unde ca nu e pt al meu.... O seara placuta la gravidutze! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Hei, avem o burticuta noua! Princess Lilou, bine ai venit si sarcina usoara! Ely, ai mare grija cu raceala poate totusi o pacalesti! Pupicei pentru tine de la noi! ... Sunt convinsa ca ai luat o caciulita dulce-dulce! Bulinutza, au mai ramas ... 84 de zile! ... Ma bucur ca ai scapat de durerile acelea cumplite si ca esti mai bine! Felicitari pentru camera printesei si cred ca se intelege ca abia astept sa vad bebelina scumpa! Sousou (imi place cum te-a alintat Bulinutza! ) arati de milioane!!! Esti o mamica tanara, finuta, dulce si frumoasa foc! Praslea, sa-i porti cu placere si abia astept pozica cu burticica!
Tuturor burticilor, sarcina usoara, fara greturi si bebei veseli si jucausi! |
|

| Lizu' Praslea..ma bucur ca ti-ai gasit. Preiau eu stafeta si norocul sotului meu e ca nu trebuie sa participe Mariutza, exactly... o saptamana "de vis" Dar macar gatesc altii Ely, ai mare grija de voi
Va pup, ca am de terminat bagajul si plecam. O saptamana frumoasa dragelor |
|

| Praslica (da-mi voie sa te alint asa), felicitari pt. achizitie si asteptam pozici! Recunoaste cinstit ca si bietul sot trebuie felicitat ca a rezistat cu stoicism reprizei de shoping
Mada , te asteptam cu vesti, speram sa fie bune!
Numai bine, burticoaselor!:923: |
|

Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Bulinutza ma bucur ca durerile au disparut si ca te simti mai bine
Ely sanatate multa
Lilou sarcina usoara si bine ai venit
Sousorel pupacim burtica frumoasa si pe mami slabuta si finuta
Saecina usoara tuturor gravidutelor |
|

Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Nu am mai trecut pe aici de o mie de ani. Am reusit sa stau in spital 6 zile , dupa 14 ore de vomitat continuu ( cam de 30 de ori), lichide si mancare nimic. Toate se trag de la problemele mele cu colecistul, agravate de sarcina.Asa ca am ajuns la perfuzii si injectii. Culmea e ca de cum am pus piciorul in spital nu ma mai vomitat deloc, dar nu am scapat pana nu am pus la loc cele 2 kg pierdute. Cu o zi inainte de plecare , au inceput niste mancarimi in gat, m-am gandit ca e de la aerul uscat; in ziua plecarii , iar am inceput cu greturile si durerile de cap, dar nu ma spus nimic de frica sa nu mi se prelungeasca sederea( ca si asa am vrut sa plec pe proprie raspundere si am jurat ca nu ma mai intorc acolo decat cu ambulanta ). Cand am ajuns acasa, deja mi-era tare rau, dar am mancat putin si a fost ok, insa am facut febra ( poate a contribuit si agitatia, ca am sarit sa fac una-alta dupa 6 zile de lipsa). La un moment dat am avut 38,2, apoi s-a stabilizat pe la 37,5 -37,7. Cu groaza, am inceput sa-mi fac iar bagajul de spital, in ideea ca daca nu-mi trece , tot acolo ajung. Azi-noapte mi-a trecut.Acum am 36,5 si doar tusesc. Sa nu va mai spun ca a fost greu fara Casi 6 zile, a stat sotul meu cu el si s-a cam chinuit, ca doar ar fi vrut tzitzi zi si noapte. Ne intalneam in afara spitalului, si ma tot tragea de haine, cauta tzitzi si plangea .Noroc ca nu ma ramas fara lapte, si inca suge.Asta e ! Sper doar sa nu mai ajung acolo, ca mor! |
|

| Simo, ai grija de tine |
|
|