Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Mada , pai nu-i corect ! Tu intineresti , arati de milioane , subtiricaaaaa fooooc esti .... Felicitari ! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Sousourel esti superba! |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Mada, ce subtirica esti !!!
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Madalina, arati bestiaaal! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Vaaai, o sa recitesc cuvintele voastre peste cateva luni cand o sa iau iarasi vreo 10 kg, fac foarte bine la stare de spirit Va pup |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Sousou...esti superba!!!!!!!1
Sa ai parte de o sarcina cat mai usoara si fara probleme si cat mai putine kg...oricum esti o frumoasa!!!
|
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Bulinutza, imi pare tare rau ca nu iti trece... Trimitem multi pupici, poate-poate... Madalina, arati minunat!!!!!! Sa stii ca am remarcat pozele mai mari! Asa vedem si noi si admiram mai bine mandrete de burticuta!!!!! Pupacim cu drag toate burticutele! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mada, pe tine te-am vazut in poza, dar burtica nu o vad Arati super! Uite o burticoasa pe care n-o s-o vedem in subforumul de cure de slabire dupa nastere
Alinuta bulinuta, multa sanatate iti doresc! Ai grija de tine!
Pupam toate burticoasele. Poze nu mai puneti? ca vreau sa va vad! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Madalina, esti o frumoasa |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Multumesc dragelor! Kiki, dupa 20-25 kg luate pana la final, fii sigura ca la anul pe vremea asta sau poate ceva mai tarziu, ma inscriu si eu la vaietat pt kg in plus
Cute,ma bucur ca ai remarcat marimea pozelor, m-am straduit in mod special sa le pun mai mari
Bulinutza, sarcina usoara si tie si cu cat mai putine dureri de spate
Carla
Am o pofta teribila de ceva dulce si nu stiu ce sa fac. Asa ca voi da o raita pe la "raionul" cu bunatati facute de voi, sa ma inspir
Anca? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
|    Uite ca bag eu fluieraturi pentru toata lumea!Mada ce bine areti mai fato!Cati ani ziceai ca ai?Sincer ca mai mult de 17 nu-ti dadeam!    |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Mada |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Dragelor, ieri am absentat un picutz... Am finalizat de zugravit camera Alexei. Sunt foarte multumita de culoare..a iesit un roz-mov, asa cum imi doream...:018:
Am sa pun poze la jurnal sa le vedeti si voi...
Sunt tare fericta ca asta noapte a fost prima noapte de saptamana asta in care m-am putut misca de pe o parte pe alta... ( ce realizare!!!!!!) si nu l-am mai trezit pe Alin pplangand de durere...
Inca ma mai doare spatele, dar nu se compara cu durerile insuportabile pe care le-am avut...
Nu stiu exact ce m-a ajutat: unguentul (Tamus) sau masajul lui Alin :018: . Eu zic ca masajul...voi ce ziceti???
Una peste alta, toate bune...a iesit un pic de soare...Moralul este iarasi sus, sus...:018:
Mai sunt 85 de zile...:018:
PS Ieri am avut musafiri si am primit cadou de casa noua o masutza de calcat, asa ca de saptamana asta incepem sa calcam hainutzele primite cu atata drag de la Dia... 
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Bulinutza, ma bucur ca iti e mai bine! Felicitari pentru camera printesei! Abia astept sa o vad! |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Burticutelor, sarcina usoara in continuare si multa sanatate! |
|
|