Gravidutele noastre dragi - 11
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulinutza
Scris: Monday, November 2, 2009 5:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
M-am epilat si eu pana la episodul spital din septembrie, tot cu ceara la cosmetica...
DAR...acum mi-e frica...uff

M-am reprofilat pe aparat epilat-maini, picioare si crema epilat-inghinal...Cam greu ca nu ma mai vad de burtasic ...e o intrega aventuraras ...

Voi exceptand cosmeticiana mai aveti cateva magic tricks that I should know about???? uff uff uff Daca da...plizzzz...:018:
Ely
Scris: Monday, November 2, 2009 7:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Bulinuta esti o frumoasa cu pelerina rosieangel pupici .

Sousourel sper sa treaca greturile cat mai repede ,la mine au durat cam pana a miscat bebe dar si acum mai am cateodata.pupici

Sami Karina are zile si zile,incca s ama protejeze cand fac ceva sa nu ma doara burtica ca ea ma ajuta.coeur Cat despre sot vine si pleaca si asta a devenit saptamanaluff ,inainte nu erau asa dese ,dar acum i-au revenit mai multe sarcini din cauza unui coleg plecat uff exact cand nu trebuie.Multumesc de griji si pup cu drag.pupici hearts

Anca sa-ti fie de bine si ziceai ca nu esti curajoasa.pupici

Bulinuta cred ca mai ramane sotul sa te ajute ca alte solutii nu prea vad.sorry1
Oana ,Monique multumim frumos floare3 floare3

Eu azi m-am simtit cam rau cu stari de greata,stare proasta in general plus burta care se contracta destul de des,dar fara dureri.Ma simt din ce in ce mai grea,abia astept sa treaca timpul.Pana cum a trecut repede ,dar de acum odata ce burta creste parca si timpul trece mai greu .
Andi&Mariuca
Scris: Monday, November 2, 2009 7:13 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
sousourel wrote:
Pe al doilea, stii tu..de vreo doua ori, ia uitat-teras

Ce ma bucur ca aparusi, te dadura disparutasic

pe cel de servici, huh? sorry1 ala imi cam face fitze...uneori nu imi afiseaza apelul ratat ci un mesaj ca am avut apel si uneori nici pe ala sorry .multi imi zic ca ma suna si eu...pauza! las' ca te sun eu, ok? si imi iau revansa! pupici
bulinutza
Scris: Monday, November 2, 2009 8:04 PM
Nivel

Inca o pozica cu noi de azi...ca deh...azi am fost frumoase...yes
Astazi ne-am si cantarit si datorita starii destul de naspa de saptamana trecuta si a lipsei poftei de mancare am slabit 1 kg...
Total acumulat pana in saptamana 27 = 6 kg
yes yes yes yes yes yes yes yes yes

Noi doua la 27 de saptamani...:018:

Andi&Mariuca
Scris: Monday, November 2, 2009 10:35 PM
Nivel

Bulinutzelor, sunteti superbe in rosu!love love love

ca tot veni vorba de kg...avem si noi 12 luate.
praslea_cel_voinic
Scris: Tuesday, November 3, 2009 1:12 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Am venit la semnat condicuta si noi...dupa ce am mai adaugat un anisor la cei 33 pe care ii aveam....pe 1 noiembrie...:018: Crestem, au inceput sa imi devina stramti pantalonii (era si timpul sa devina si ei stramti, nu numai sutienul...:018: )...si cam atat...Am iesit si la plimbare duminica si ne-am intalnit cu niste oameni tare deosebiti, cum rar intalnesti intr-o viata de om pupici iloveyou
Andismom, deabia astept sa o vad pe Mariuca! Deja sunt indragostita de fetitze...:018: Sper sa nu raman dezamagita la urmatorul echo...hohot
Bulinutelor, aratati infloritoare! yes
Ely,si eu am aceeasi senzatie in privinta timpului dra...mult a fost si putin a mai ramas! computerlove Presonal eu deja ma ingrozesc si ma gandesc daca o sa ma descurc sa fac fatza la 2 maimutele din martie....plans plans plans Dar...ne-om descurcam noi! computerlove computerlove computerlove Uite un pup, poate te simti mai bine...pupici
Sousourel, aceeasi senzatie o am si eu, total diferita fatza de la Alex...dar ma stradui sa fiu vesela pentru ca stiu ca se transmite si la bb...La Alex a mers, e un copil vesel si fericit....Asa ca, hai ca trec si greturile astea...mai tarziu decat la prima sarcina, dar trec...computerlove computerlove computerlove computerlove
Pupici la burtici!computerlove
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, November 3, 2009 7:05 AM
Nivel

hop si eu cu condica!alcool

Praslea
,la muuuuuuuuulti anisori fericiti si sanatosi!!!pupici computerlove birthday floare3 flowers

arata-ne burtica!gravida daca tot zici ca te tin pantalonii!:018:
bulinutza
Scris: Tuesday, November 3, 2009 7:07 AM
Nivel

Andismom wrote:
Bulinutzelor, sunteti superbe in rosu!love love love

ca tot veni vorba de kg...avem si noi 12 luate.

Mai Anca!!! Cum 12kg ?????????????? Ca aveai 8kg acum cateva saptamani....asa mult pui la sfarsit?????uff uff uff

Praslea: LA MULTI SI FERICITI ANI!!!!majoreta majoreta majoreta
PS vorba lui Anca...Ia arata-te si arata-ne burtik...:018:
Mela
Scris: Tuesday, November 3, 2009 9:08 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Alina,esti o frumusica coeur iloveyou

Praslea,la multi ani fericiti! floare2 floare2 floare2 birthday

Ely,nu poate sa vina nimeni la tine sa te mai ajute cat de cat?
Maria & Mario
Scris: Tuesday, November 3, 2009 9:14 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Bulinutzelor, numai in rosu o tineti, sa nu va deocheati, nu ? Doua frumoase !
Praslea, La Multi Ani ! sanatosi, fericiti si impliniti si ... sa va fie de bine intalnirea ! La cat mai multe !
Ely, o sa te descurci de minune ! Nu te mai gandi, stresa .... ca nu rezolvi nimic. Gandeste-te la mine si .... gata ! computerlove
Anca , e rezonabil 12 kg, asa ca ..... relax and enjoy ! angel Scapi tu de ele acusica !

Sousourel, Monachriss, restul burticilor..... sarcina usoara tuturor va dorim ! majoreta
bulinutza
Scris: Tuesday, November 3, 2009 10:10 AM
Nivel

Sousou, Anca , sami, oana...iloveyou iloveyou iloveyou multumesc de complimente!!! Va puuuuuuuuuup!!!

Mai, eu asta noapte am avut o mare problema...Mai precis de ieri. ieri, stand in picioare in bucatarie a inceput sa ma doara spatele...parca din ce in ce mai tare, fara sa fac nimic special, doar stat in picioare...Am avut cateva chestii de facut si nu m-am putut aseza pe scaun...

Spre seara m-am tot plans ca ma doare destul de tare, Alin mi-a facut masaj, dar ma intorceam foarte greu de pe o parte pe alta si in final am adormit. Asta noapte m-am trezit cu niste junghiuri de mi-a venit sa urlu, si n-am mai putut adormi vreme buna...Acum vad ca ma doare tare in continuare si la anumite miscari imi vine sa tip...plans plans plans plans plans

Ce sa fac???

Mi-am adus amite asta noapte ca acum multi ani am fost la un ortoped din cauza durerilor de spate pe care le-am mai avut in acelasi loc ca acum si tipa mi-a spus ca am o usoara deformatie a coloanei specifica gimnastelor, si intr-adevar ea mi-a spus ca probabil in sracina voi avea probleme...Am uitat...Acum mi-am amintit...sorry1 sorry1 sorry1 sorry1 sorry1

Ce ma miscam eu ca o baba pana acum....sa ma vedeti de acum incolo...Un baston de imprumut are cineva???????banghead banghead banghead

Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, November 3, 2009 11:22 AM
Nivel

Bulinutzo...aveam 8 kg in plus acum muuuuulte saptamani!:018: sa tot fie vreo 8... am luat cam 11-12 kg in total si cele mai multe in ultimele saptamani. am fost si mai putin activa, m-am miscat mai putin, a venit si frigul si am consumat alimente mai bogate caloric...plus ca se spune ca pe final se aduna colaceii!sic

durerile de spate...eu sunt cel mai "bun" exemplu cu ele... acum sunt crunte uneori si ma rog sa scap...maseluta get used to it!sorry

Oana, sunt chiar curioasa cum o sa arat dupa nastere si cate kg o sa pierd!maseluta
Maria & Mario
Scris: Tuesday, November 3, 2009 11:35 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Bulinutzo, poate s-a prins un nerv pe undeva , daca sunt atat de crunte durerile si nu te lasa nici cand iei presiunea , greutatea , de pe zona in cauza !

Incearca un antiinflamator permis in sarcina !

Eu am aflat dupa a doua sarcina ca am Lordoza si asta e motivul durerilor cuplite din sarcina. Si daca mai pomenesc si de nervul prins si "incarnat" ( timp de 3 luni de sarcina) in zona apendicului, de imi taraiam piciorul de durere seara ... te incurajez de nu mai pot. Nu ?

Da' ce nu facem noi pentru minunile noastre, nu ?

Repaos la pat, ca tot asta ti s-a recomandat .... angel pupici
bulinutza
Scris: Tuesday, November 3, 2009 11:53 AM
Nivel

Anca, Oana...plans plans plans plans

Anca tu ai tratat in vreun fel durerile de spate???? Daca da, cum???

Oana, ce antiinflamatoare sunt permise in sarcina????

Maine ma duc la control si cred ca voi avea un caiet intreg de intrebari...sorry1
TeosOf
Scris: Tuesday, November 3, 2009 12:20 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Bulinutzalove tare frumoasa esti!pupici Multa sanatate iti doresc si la fel si celorlalte gravidutzecomputerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.