Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| M-am epilat si eu pana la episodul spital din septembrie, tot cu ceara la cosmetica... DAR...acum mi-e frica...
M-am reprofilat pe aparat epilat-maini, picioare si crema epilat-inghinal...Cam greu ca nu ma mai vad de burta ...e o intrega aventura ...
Voi exceptand cosmeticiana mai aveti cateva magic tricks that I should know about???? Daca da...plizzzz...:018: |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Bulinuta esti o frumoasa cu pelerina rosie .
Sousourel sper sa treaca greturile cat mai repede ,la mine au durat cam pana a miscat bebe dar si acum mai am cateodata.
Sami Karina are zile si zile,incca s ama protejeze cand fac ceva sa nu ma doara burtica ca ea ma ajuta. Cat despre sot vine si pleaca si asta a devenit saptamanal ,inainte nu erau asa dese ,dar acum i-au revenit mai multe sarcini din cauza unui coleg plecat uff exact cand nu trebuie.Multumesc de griji si pup cu drag.
Anca sa-ti fie de bine si ziceai ca nu esti curajoasa.
Bulinuta cred ca mai ramane sotul sa te ajute ca alte solutii nu prea vad. Oana ,Monique multumim frumos
Eu azi m-am simtit cam rau cu stari de greata,stare proasta in general plus burta care se contracta destul de des,dar fara dureri.Ma simt din ce in ce mai grea,abia astept sa treaca timpul.Pana cum a trecut repede ,dar de acum odata ce burta creste parca si timpul trece mai greu . |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| sousourel wrote:Pe al doilea, stii tu..de vreo doua ori, ia uitat-te Ce ma bucur ca aparusi, te dadura disparuta
pe cel de servici, huh? ala imi cam face fitze...uneori nu imi afiseaza apelul ratat ci un mesaj ca am avut apel si uneori nici pe ala .multi imi zic ca ma suna si eu...pauza! las' ca te sun eu, ok? si imi iau revansa! |
|

| Inca o pozica cu noi de azi...ca deh...azi am fost frumoase... Astazi ne-am si cantarit si datorita starii destul de naspa de saptamana trecuta si a lipsei poftei de mancare am slabit 1 kg... Total acumulat pana in saptamana 27 = 6 kg
Noi doua la 27 de saptamani...:018:

|
|

| Bulinutzelor, sunteti superbe in rosu!
ca tot veni vorba de kg...avem si noi 12 luate. |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Am venit la semnat condicuta si noi...dupa ce am mai adaugat un anisor la cei 33 pe care ii aveam....pe 1 noiembrie...:018: Crestem, au inceput sa imi devina stramti pantalonii (era si timpul sa devina si ei stramti, nu numai sutienul...:018: )...si cam atat...Am iesit si la plimbare duminica si ne-am intalnit cu niste oameni tare deosebiti, cum rar intalnesti intr-o viata de om Andismom, deabia astept sa o vad pe Mariuca! Deja sunt indragostita de fetitze...:018: Sper sa nu raman dezamagita la urmatorul echo... Bulinutelor, aratati infloritoare! Ely,si eu am aceeasi senzatie in privinta timpului dra...mult a fost si putin a mai ramas! Presonal eu deja ma ingrozesc si ma gandesc daca o sa ma descurc sa fac fatza la 2 maimutele din martie.... Dar...ne-om descurcam noi! Uite un pup, poate te simti mai bine... Sousourel, aceeasi senzatie o am si eu, total diferita fatza de la Alex...dar ma stradui sa fiu vesela pentru ca stiu ca se transmite si la bb...La Alex a mers, e un copil vesel si fericit....Asa ca, hai ca trec si greturile astea...mai tarziu decat la prima sarcina, dar trec... Pupici la burtici! |
|

| hop si eu cu condica!
Praslea,la muuuuuuuuulti anisori fericiti si sanatosi!!!
arata-ne burtica! daca tot zici ca te tin pantalonii!:018: |
|

| Andismom wrote:Bulinutzelor, sunteti superbe in rosu! ca tot veni vorba de kg...avem si noi 12 luate.
Mai Anca!!! Cum 12kg ?????????????? Ca aveai 8kg acum cateva saptamani....asa mult pui la sfarsit?????
Praslea: LA MULTI SI FERICITI ANI!!!! PS vorba lui Anca...Ia arata-te si arata-ne burtik...:018: |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Alina,esti o frumusica
Praslea,la multi ani fericiti!
Ely,nu poate sa vina nimeni la tine sa te mai ajute cat de cat? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Bulinutzelor, numai in rosu o tineti, sa nu va deocheati, nu ? Doua frumoase ! Praslea, La Multi Ani ! sanatosi, fericiti si impliniti si ... sa va fie de bine intalnirea ! La cat mai multe ! Ely, o sa te descurci de minune ! Nu te mai gandi, stresa .... ca nu rezolvi nimic. Gandeste-te la mine si .... gata ! Anca , e rezonabil 12 kg, asa ca ..... relax and enjoy ! Scapi tu de ele acusica !
Sousourel, Monachriss, restul burticilor..... sarcina usoara tuturor va dorim ! |
|

| Sousou, Anca , sami, oana... multumesc de complimente!!! Va puuuuuuuuuup!!!
Mai, eu asta noapte am avut o mare problema...Mai precis de ieri. ieri, stand in picioare in bucatarie a inceput sa ma doara spatele...parca din ce in ce mai tare, fara sa fac nimic special, doar stat in picioare...Am avut cateva chestii de facut si nu m-am putut aseza pe scaun...
Spre seara m-am tot plans ca ma doare destul de tare, Alin mi-a facut masaj, dar ma intorceam foarte greu de pe o parte pe alta si in final am adormit. Asta noapte m-am trezit cu niste junghiuri de mi-a venit sa urlu, si n-am mai putut adormi vreme buna...Acum vad ca ma doare tare in continuare si la anumite miscari imi vine sa tip...
Ce sa fac???
Mi-am adus amite asta noapte ca acum multi ani am fost la un ortoped din cauza durerilor de spate pe care le-am mai avut in acelasi loc ca acum si tipa mi-a spus ca am o usoara deformatie a coloanei specifica gimnastelor, si intr-adevar ea mi-a spus ca probabil in sracina voi avea probleme...Am uitat...Acum mi-am amintit...
Ce ma miscam eu ca o baba pana acum....sa ma vedeti de acum incolo...Un baston de imprumut are cineva???????
|
|

| Bulinutzo...aveam 8 kg in plus acum muuuuulte saptamani!:018: sa tot fie vreo 8... am luat cam 11-12 kg in total si cele mai multe in ultimele saptamani. am fost si mai putin activa, m-am miscat mai putin, a venit si frigul si am consumat alimente mai bogate caloric...plus ca se spune ca pe final se aduna colaceii!
durerile de spate...eu sunt cel mai "bun" exemplu cu ele... acum sunt crunte uneori si ma rog sa scap... get used to it!
Oana, sunt chiar curioasa cum o sa arat dupa nastere si cate kg o sa pierd! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Bulinutzo, poate s-a prins un nerv pe undeva , daca sunt atat de crunte durerile si nu te lasa nici cand iei presiunea , greutatea , de pe zona in cauza !
Incearca un antiinflamator permis in sarcina !
Eu am aflat dupa a doua sarcina ca am Lordoza si asta e motivul durerilor cuplite din sarcina. Si daca mai pomenesc si de nervul prins si "incarnat" ( timp de 3 luni de sarcina) in zona apendicului, de imi taraiam piciorul de durere seara ... te incurajez de nu mai pot. Nu ?
Da' ce nu facem noi pentru minunile noastre, nu ?
Repaos la pat, ca tot asta ti s-a recomandat .... |
|

| Anca, Oana...
Anca tu ai tratat in vreun fel durerile de spate???? Daca da, cum???
Oana, ce antiinflamatoare sunt permise in sarcina????
Maine ma duc la control si cred ca voi avea un caiet intreg de intrebari... |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Bulinutza tare frumoasa esti! Multa sanatate iti doresc si la fel si celorlalte gravidutze |
|
|