Gravidutele noastre dragi - 11
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Saturday, October 31, 2009 2:23 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Mei mei, ce frumoase sunteti ! sa nu fiti de deochi ! computerlove
Ana
Scris: Saturday, October 31, 2009 2:30 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Ce scumpa esti Bulinutzo...si burticutza!!!!hearts hearts iloveyou
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, November 1, 2009 12:58 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Alinuto aratati superb! multi pupici pe burtica!pupici pupici computerlove

cam liniste aici, din nou! unde sunteti si ce faceti?topai
bulinutza
Scris: Sunday, November 1, 2009 2:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Eu sunt tot un pachet de nervi, de ieri de la faza cu cuierul...tunete
Oricat m-am chinuit n-am reusit sa ma calmez...rambo rambo rambo

Alin a venit si el dintr-o garda de 24 de ore, necajit ca a avut un caz mai dificil si nu era sigur daca a procedat bine sau nu si toata ziua a citit, a vorbit, s-a stresat, n-a avut chef sa manace, sa doarma...si mi-a transmis si mie starea lui de neliniste...pe langa a mea...plans plans plans

Asa ca...I'm having a crappy day!!banghead banghead banghead banghead banghead

Sper ca voi aveti parte de un weekend mai frumos...

PS Aseara a poposit o raza de soare la mine, care mi-a adus primele lucrusoare pt Alexutza si m-a inveselit...pupici "Raza" a adus cu ea o punga de popcorn si o comedie pe care am vazut-o impreuna...What a wonderfull friend!!!...iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
Multumesc Dia!!!!computerlove computerlove computerlove computerlove
bereea
Scris: Sunday, November 1, 2009 2:14 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Bulinutza, esti superba maminewclap Iti prieste sarcina.Si un pupicpupici poate te scapa de nervi
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, November 1, 2009 2:21 PM
Nivel

Bulinuto, nu te mai necaji! chiar nu merita supararea! eu vorbesc!banghead ieri m-am enervat pe nesimtitul de sef al meu cu care m-am certat din cauza unui destept de coleg si acum ma simt rau, am contractii!uff sper sa nu ma apuce nascutul azi!maseluta

chiar nimic nu merita nervii nostri. copiii nostri sunt mai importanti decat cuiere prost facute sau sefi imbecili! ai grija de tine!computerlove
bulinutza
Scris: Sunday, November 1, 2009 2:26 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Andismom wrote:
Bulinuto, nu te mai necaji! chiar nu merita supararea! eu vorbesc!banghead ieri m-am enervat pe nesimtitul de sef al meu cu care m-am certat din cauza unui destept de coleg si acum ma simt rau, am contractii!uff sper sa nu ma apuce nascutul azi!maseluta

chiar nimic nu merita nervii nostri. copiii nostri sunt mai importanti decat cuiere prost facute sau sefi imbecili! ai grija de tine!computerlove

Alexutza cred ca s-a speriat, cand m-a vazut asa nervoasa...nici n-a cutezat sa mai miste "in front"...sta si se joaca cuminztica si uneori imi mai aminteste ca e acolo si ar trebui intr-adevar sa nu ma mai enervez...Dar, pot???????nervi
sousourel
Scris: Sunday, November 1, 2009 5:56 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
He-hei Bulinutzo, iti prieste tare bine burticalove love love

Anca, draga, dar cum sa nu-ti faci pofta, mai ales acum ras Pupici, gagicilor si aveti grija de voi....aa, si sa nu uit. Pana la urma, se poate epilat cu ceara in sarcina, au ba? Din experienta proprie!

Ely, pofta mare si aveti mare grija de voi...mai e ceva pana la finishpupici

S-au intors greturile plus niste dureri nesuferite de cap. De nimic, nimicutz nu am chef, noroc cu veselia lui Victor ca sa mai ies din amarcomputerlove Va pupic! Aveti grija de voihearts
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, November 1, 2009 6:07 PM
Nivel

Mada yes unde ai umblat? ti-am dus dorul!computerlove

imi pare rau ca nu te simti bine dar cu siguranta va trece repede perioada asta.pupici

cat despre epilat cu ceara eu m-am epilat. daca suporti durerea eu zic ca e ok. chiar maine ma duc si eu la "jumulit" si sunt curioasa daca rezist. am devenit foarte sensibila si nu stiu daca o sa suport. incerc totusi...maseluta
Mela
Scris: Monday, November 2, 2009 10:58 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Bulinutza,cred ca stii ca-ti sta minunat in rosu coeur te admir si eu pupici computerlove
sper sa rezolvi ceva cu mobila aia,sper ca nu mai esti asa necajita computerlove

Sousourel,si la sarcina cu Victor ai avut aceleasi greturi?

Anca,cred ca esti inca aici,da? angel

Ely,tu cum te mai simti? computerlove ce mai zice Karina de burticuta? ti-a venit sotiorul acasa?

sarcina usoara si la termen tuturor gravidutelor angel gravida
Maria & Mario
Scris: Monday, November 2, 2009 11:13 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Bulinutzo, Anca , Ely , Praslea, monachris , Sousourel , tuturor burticutelor..... sarcina usoara si o saptamana linistita !

Eu : epilat toata sarcina , inclusiv .... vineri si luni nascut ! ... thumright
monique
Scris: Monday, November 2, 2009 11:29 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Pupam gravidutele, iar pe cele care mai au putin le pupam de doua ori!!! Imi e drag sa va citesc... computerlove computerlove computerlove
sousourel
Scris: Monday, November 2, 2009 1:40 PM
Nivel

Aham, deci epilarea nu da contractii? pupici

Anca, n-am mai avut cand sa intru pe forum, dar am incercat sa te sun...si neam! Oare de ce?

Sami, cu Victor a fost foarte diferit, deja in perioada asta nu ma mai incapeau panatalonii, eram grasuta bine si aveam o pofta de viata...., acuma mai am un pic si fac depresie de canapeasic

Oana, Monique, pupam inapoi mamici dragute si fooooarte fericitecomputerlove computerlove

Azi a fost ceva mai bine, e un soare afara si am un chef de lucru prin curte, dar dupa experienta de sambata care m-a pus doua zile in pat...mai bine gasesc un coltisor si astept sa treacaras

O saptamana frumoasa dragelorhearts
Andi&Mariuca
Scris: Monday, November 2, 2009 4:50 PM
Nivel

Sami pupicei pupici , aici sunt!la datorie! ras

Mada, pe ce nr m-ai sunat si cand?topai

eu fusei la epilat si am rezistat eroic la picioare, brate si partial inghinal urmand ca joi, mai aproape de operatie sa ma duc din nou si sa definitivam "opera de arta" inghinala :018: intelegeti voi ce spun aici! nu m-a durut chiar asa de rau cum ma asteptam. a fost chiar suportabil. sa vedem joi cum ma voi comporta. desi...azi Mariuca n-a fost prea incantata de ce mi-a facut cosmeticiana. dar na, o invat de mica faptul ca trebuie sa fim cochete!coeur sic
sousourel
Scris: Monday, November 2, 2009 5:01 PM
Nivel

Pe al doilea, stii tu..de vreo doua ori, ia uitat-teras

Ce ma bucur ca aparusi, te dadura disparutasic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.