Gravidutele noastre dragi - 11
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, September 15, 2009 5:56 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
deci asa Anca... ne induci in eroare!alcool pupici

azi am sesizat ca am multe contractii nedureroase. uneori devin dureroase pentru ca ma loveste si printesa in acelasi timp si simt ca ma doare. cand stau pe scaun sau in picioare am contractii, se intareste burtica, in special pe partea stanga. voi patiti la fel?sorry1
abia merg, ma duc la baie foarte des, noaptea macar o data. simt si burtica grea, oare as putea purta o centura din aceea speciala?
teea09
Scris: Tuesday, September 15, 2009 6:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
Multa mlta sanatate burticutelor va doresc iloveyou iloveyou iloveyou

Sunt alaturi de voi pas cu pas si nu scap din ochisori nici macar un minutel coeur coeur
stefy
Scris: Tuesday, September 15, 2009 7:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/7/2009
buna burtici pupam dulcic pe fiecare in partecomputerlove computerlove computerlove computerlove
Anelise
Scris: Wednesday, September 16, 2009 10:50 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Pupici la burtici! gravida pupici pupici Mai asteptam pozici cu voi! computerlove
Anca
Scris: Wednesday, September 16, 2009 12:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/26/2006
Buna fetelor! Am venit sa ma smiorcai la voi, ca numai aici ma intelege cineva: mi-e asa de frica plans! Am niste emotii si simt ca ma apuca panica. Sper din suflet sa nu ma fac de minune cand soseste momentul si sa trec peste. Stiu, trebuie sa gandesc optimist si rational, asa cum am facut-o si pana acum. Sunt varza, mi-e asa de frica incat mi se face rau fizic. Data trecuta parca am fost inconstienta, asa de usor mi s-a parut, cred ca nici n-am fost lucida marea majoritate a timpului. Sorry daca am demoralizat pe cineva, dar asa simt acum si trebuie sa ma descarc cumva. Multumesc grup ca sunteti aici!
Mada&Alexia
Scris: Wednesday, September 16, 2009 12:52 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
Anca, este adevarat ca atunci cand te gandesti la o nastere exista o teama mai mica sau mai mare dar daca gandesti pozitiv o sa fii mai senina totul o sa decurga mai repede si tu o sa pleci repede acasa cu puiutul tau frumos. te pup dulce si sa ai o nastere usoara
Anelise
Scris: Wednesday, September 16, 2009 1:02 PM
Nivel

Ancaaaa, fruntea sus! iloveyou Pai, se poate, iubita? computerlove Te inteleg! E cat se poate de normal, dar NU lasa gandurile negre si mai ales frica sa-ti controleze inimioara! angel O sa fie totul bine, bine, repede si usor! O sa vezi! Cam toate fetele au nascut al doilea bebe repede si usor! coeur Hai, capul sus! majoreta majoreta majoreta Suntem alaturi de tine, macar cu gandul, dar suntem acolo! iloveyou Pupicei multi si dulci pentru mamica frumoasa! pupici pupici pupici Iti dai seama ce baietel scump, pufos si dragalas va fi Marc? coeur coeur coeur
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, September 16, 2009 3:01 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Anca wrote:
Buna fetelor! Am venit sa ma smiorcai la voi, ca numai aici ma intelege cineva: mi-e asa de frica plans! Am niste emotii si simt ca ma apuca panica. Sper din suflet sa nu ma fac de minune cand soseste momentul si sa trec peste. Stiu, trebuie sa gandesc optimist si rational, asa cum am facut-o si pana acum. Sunt varza, mi-e asa de frica incat mi se face rau fizic. Data trecuta parca am fost inconstienta, asa de usor mi s-a parut, cred ca nici n-am fost lucida marea majoritate a timpului. Sorry daca am demoralizat pe cineva, dar asa simt acum si trebuie sa ma descarc cumva. Multumesc grup ca sunteti aici!

Anca, stiu ca e tare greu si ca e normal sa-ti fie frica, dar... crede-ma, cand va veni momentul sa pleci la spital vei uita de frica si vei fi super mobilizata! Vei mai avea timp sa te gandesti ce si cum dupa ce iti vor pune puiul in brate! Si e adevarat: a doua nastere e muuuult mai usoara!
Te pupacim cu drag!pupici pupici pupici
Anca
Scris: Wednesday, September 16, 2009 3:38 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2006
Mada, Liz, Cute chiar aveam nevoie de voi pupici. Nu am nici un motiv sa-mi fie teama, dar asa e psihicul asta pacatos uneori. Cel mai ciuda imi e ca nu am cui sa ma plang, in afara de voi, ca acasa toata lumea se asteapta sa fiu cel putin Ecaterina Teodoroiu banghead, iar eu, azi chiar n-am reusit sa fiu sorry1.
Cute, ai tu dreptate, asa ma gandesc si eu, ca la contractiile alea mari o sa intru din nou in transa si o sa ma duc ca pe banda rulanta pana la capat pupici.

iloveyou all. Oricum ma simt mult mai bine decat acum cateva ore, sunt sigura ca si asteptarea asta m-a destabilizat.
fdianamaria
Scris: Wednesday, September 16, 2009 3:48 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Hei Anca draga unde ti-e moralul? Vrei sa vin inapoi la Arad sa te ajut sa-l ridici??? Iti trimit cu multa caldura multi pupici pupici sa-ti treaca supararea si starea asta de teama. Gandeste-te ca va mult mai simplu decat la prima nastere, ca doar e drumul "batut". Te imbratisez cu drag si iti doresc nastere usoara ca ale mele !!
stefy
Scris: Wednesday, September 16, 2009 6:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/7/2009
buna burtici pupici anca ce sati spun incearca sa fi cit mai optimista si gindeste ce pui mic o sa ai tu in brate .drept sati spun si eu ma mai gindesc cite odata dar ma incurajez singura si ma gindesc ca o sa fiu mama de doi printisori mici si scumpi .asa trebui sa te gindesti si ai sa vezi cum o sa fie totul super ok.computerlove iloveyou de anabela stie cineva ceva ?pupici pupam pe toata lumea computerlove computerlove
Mada&Alexia
Scris: Wednesday, September 16, 2009 6:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
Ei Anca asa mai merge i-mi place ce aud, de fapt ce vad oricand ai nevoie de noi vom fi aici. te pupic si o nastere usoara pupici pupici pupici
bulinutza
Scris: Thursday, September 17, 2009 7:41 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Saluti fetelor...

Noi suntem in continuare foarte prinsi intr-un proiect foarte mare numit: schimbarea casutzei :006: :006: :006: :006: :006: :006:

Vrem sa aiba si bebelica noastra camerutza ei si pentru asta ne luptam acum...

Aseara am trecut pe langa o vitrina si am vazut un patutz roz....vai cat a fost de frumos...hearts hearts hearts

Visez sa gasim apartamentul care-l dorim si sa incepem si noi decoraraea camerei roz...newclap newclap newclap

In rest suntem bine...Dam din picioare, suntem vesele si pline de viatza, fericite amandoua...e cea mai frumoasa perioada din viatza mea...Povestim toata ziua amandoua si ne chinuim sa-i dam un piciorus lui tati ca sa ne simta si el, lucru care nu s-a intamplat inca...

Pupacim toate burticile, si imbratisam cu drag mamica Anca sa-i mai treaca emotiile...

computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
cathy
Scris: Thursday, September 17, 2009 9:18 AM
Nivel

Inregistrat: 11/25/2008
Buna dimineata gravidutze si mamici dragi!

Noi suntem bine, asteptam cuminti controlul de luni sa vedem ce mai face bebe. Albert al nostru e un adevarat acrobat, in fiecare zi "se da in spectacol" spre deliciul taticului care e tare mandru de odrasla lui ras

O imbratisare pt Anca ca sa ii treaca teama computerlove Cred ca e normal ca sa iti mai faci griji, e o schimbare majora care se petrece atat in viata ta cat si a familiei, dar e o bucurie fara margini sa stii ca ai adus pe lume o comoara de copil, asa ca iti doresc numai ganduri pozitive pupici

Bulinutza iti doresc sa iti gasesti casa visurilor tale. Daca ai nevoie de vreun sfat de la un agent imobiliar poti apela cu incredere.

Voi cum mai sunteti fetelor?
Anelise
Scris: Thursday, September 17, 2009 9:24 AM
Nivel

Anca, sper ca astazi ai alta stare de spirit! iloveyou Pupicei, iubita! computerlove
Cathy, ma bucur ca totul e ok la voi! angel Sarcina usoara, fara nici un fel de probleme, atat cat a mai ramas! pupici coeur
Andismom, cum mai sunteti? computerlove
Bulinutza, ce vesti bune! yes Sa dea Domnul sa va iasa totul asa cum va doriti si visati! angel Ei, acum abia astept sa ne prezinti camera bebelinei! sic pupici pupici
Anabella, banuiesc ca nu a aparut Flavio ca eu stau cu ochii numai pe telefon! ras iloveyou
gravida floare2 Praslea, Ely si toate burticile, sarcina usoara si bebei sanatosi si veseli! computerlove pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.