Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Praslea ma straduiesc sa am grija de micuta mea. ea este cea mai importanta acum.
de azi Andrei a inceput gradinita si l-am dus de dimineata la noua gradi. a fost tare cumintel, dragul de el. am stat putin cu asistenta de vorba si intre timp piticii s-au dus la masa. cand sa plec, m-am dus sa ii spun "pa" si era atat de dulce si de cuminte, manca cu alti piticoti la o masuta. atat de scumpi erau, fetelor, imi venea sa ii mananc, nu alta! stateau cumintei si papau cu totii! vreau sa ma duc la amiaza sa il iau, pe la 4, cel tarziu. sunt curioasa cum va decurge ziua cu noii colegi si cu o doamna noua! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Andi, mult succes la gradi! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 247
| buna burtici pupam dulce pe toata lumea andismom ai un baietel mare e la gradi si pe deasupra si cumintel foc ce mani mindra de puiul ei in curind mindra si de o printesica mica . anabela ce ginion tocmai acum sa ai probleme cu netul cute ce face printesica ioana ? lizule tu ce mai faci ?puiuta ta mica ce mai face este cumintica? mada bulinuza de petrecere ne pregatim si noi dar pe douazeci si sase la botezul alexiei fetita madalinei pupam bulinuza mica noi cit se poate de bine numai ca noapte ne trezim din ora in ora sa mergem la baie .bebe activ din ce in ce mai mult.pupam toate burticutele |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Pupacim si noi burticile dragi!  Stefy, uite iti dau acum accept la jurnalul nostru in caz ca vrei sa ne mai vezi! Pupicei! ... Aaa, ai un baietel atat de frumos! Sa-ti traiasca, mami scumpa! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 247
| liz spunemi te rog mult unde trebui sa intru nu prea stiu si vreau sa va vad foarte tare |
|

| Ti-am trimis PM! Pupici! Si scuze, fetele, de off-topic. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Anca, succes lui Andi la gradi! Are mami baiat maaare! Uite-acus vine si Mariuca si ai sa fii o mamicuta implinita! Praslea, Bulinuta, cathy, Stefy, Ely si celelalte burticute, cate un pupic pentru fiecare! |
|

| multumim fetelor, sunteti dragute!
la gradi a fost ok, a papat, s-a jucat dar... n-a vrut sa doarma! sper ca maine sa doarma, asa mi-a promis.
burtici si mamici vreau sa va intreb daca vi se intampla atunci cand bebe se misca mult si loveste sa se intateasca burtica, intr-o contractie nedureroasa? |
|

| Andismom, eu am avut o gramada de astfel de contractii nedureroase, numai ca mandra de mine credea ca se misca bebelina , pana m-a luminat matusa mea ca alea de fapt sunt contractii. Na, daca eram prima oara insarcinata, de unde sa stiu ce e aia contractie? Odata cu miscarile ei mi se intarea si burtica. De prin trimestrul III, ceva mai dese. La mine nu a fost nici un fel de problema, sper sa nu fie nici la tine! Pupicei! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Bine v-am regasit dragi burticute Eu gata azi am sacpat de musafiri ;am dus socrii la aeroport si apoi am dormit ca nu puteam sa-mi tin ochii deobosita si cred ca si de la vreme ca a plouat torential si cu piatra.Kari a inceput gradinita.Eu inca ma lupt cu starile de lesin dimineata si pana la 12-13 PM nu reusesc sa-mi revin Aa fetelor ce sa ma fac ca am si racit si tusesc rau ,oare in afara de ceai cu lamaie,musetel si miere ce sa mai iau?asa ma doare doare burta cand tusesc 
Mami de Rick ,Anca sunt curioasa care naste prima Andismom si mie mi se intareste burta de pe acum ,nu ma doare dar e asa tare intr-o parte.Eu am sarcina foarte jos ca simt miscarile bebeului pe linia ovarelor.Sanatate multa si felicitari lui Andi ca a fost cuminte la gradi si nu a plans ,ce sa mai au crescut piticii nostri.
Bulinuta,Cathy,Praslea cel voinic,Stefy ,Stefania sarcina usoara fetelor.
Monique,Liz pup |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/26/2006 Mesaje: 291
| Cute, Liz, Monique multumim de vizita si de sustinere .
Anca, sper sa ai mai multa liniste cu Andi cumintel la gradi. Eu una nu stiu sa recunosc contractiile, pe alea de nastere le-am reperat, ca se repetau. Si mie mi se intareste burta si asa ca la tine, fara durere uneori. Liz, mersi ca m-ai scos si pe mine din ceata.
Ely, multa sanatate, draga mea. Sa nu mai aud de raceala in sarcina, ca am cam trecut toate prin ea. Si eu am tusit atat de rau ca imi era frica sa nu pateasca bb ceva. Am luat un sirop natural, Grindtus, de la laboratoarele Aboca (Italia). Nu stiu cat te ajuta informatia, poate la tine nu se gaseste, dar intreaba la farmacie. Pentru mine a fost excelent, super eficient in termen scurt, dupa vreo trei administrari, dar pana am dat de el a fost jale. Sper sa dormi pana alungi toata oboseala din perioada asta si sa rezolvi problema cu starile matinale .
Praslea, Stefy, Cathy, Bulinutza, Stefania, stari de bine va doresc!
Peste mine a trecut azi un accelerat, ceva, nu stiu, dar tare lesinata am fost. M-am cam fortat duminica si asta o fi fost rezultatul. Azi am somat la greu, am respectat si sarbatoarea cea mare care a fost, iar seara, dupa un somn bun am incheiat apoteotic si in forta cu o partida de fotbal cu iubitul meu cel mic si cu un gris cu lapte romantic, doar noi doi .
Va pup si va doresc noapte buna tuturor, iar maine sa ne auzim cu bine!
|
|

| Ancaaaaa, Marc al tau ce face? esti deja la 40 de saptamani. nici o dorinta sa iasa flacaul, sa isi vada mamica si fratiorul?
Ely, imi pare rau ca inca nu te simti bine. nu stiu ce sa iti zic, greturile astea ar fi trebuit sa iti treaca pana acum desi...multe voci sustin ca poti sa le ai si pana in ultima zi de sarcina. trebuie sa existe un remediu pe care dr tau sa ti-l poata permite. cat priveste raceala, eu am avut una nasoala, la inceputul sarcinii. atunci am facut perfuzii cu vit C pentru a ma pune pe picioare (a fost o viroza) si apoi am tusit cam 5 saptamani de nu mai stiam ce e cu mine. cum medicii nu ma lasau sa iau mai nimic decat ceai, lamai, vitamina C, m-am infuriat, m-am dus la farmacie si am intrebat de sirop natural pentru tuse si am gasit produsul Prospan (sirop sau picaturi din extractc de iedera) care 100% se poate da la gravide si cu efecte foarte bune atat in tusea productiva cat si in cea seaca. pentru ca aveam si gatul iritat de la tusea aia groaznica, am luat si Bioparox local. este permis in sarcina fiind de uz topic. si am scapat incet, cu greu de tuse, ti-am spus, in 5 saptamani. iti doresc totusi sa iti treaca repede raceala. sa stii ca statul in pat ajuta mult, dormitul. te recuperezi mai usor. multa sanatate!
Liz, multumesc de raspuns. eu stiu ca sunt contractii BH pentru ca si la Andrei am avut de pe la 6 luni. aveam burta pietroi la fiecare pas.
Moni, ce fac printesele?
fetelor, ce-o mai fi cu Anabella? |
|

Inregistrat: 5/26/2006 Mesaje: 291
| Si eu cu gandul la Anabella, sper ca e totul ok la ea . Cat despre Marc... nu cred ca se lasa asteptat, mai degraba cred intr-o eroare de calcul. Ultima menstruatie la mine e din amintiri, ca de ciuda ca nu mai ramaneam, incercam sa uit datele astea, ca sa nu pot calcula perioada fertila si asa... sunt cam in ceata, la ultimul eco il arata pe bb mai mic cu cateva zile, cu toate ca pana atunci fusesem in grafic. Si cum colul era si el inchis, doc a zis ca 20 sept e o data mai probabila. Trebuie sa modific si tikerul. daca v-am indus in eroare. Pe de alta parte, am citit undeva si o explicatie mai "mistica", se zice ca femeia naste cand se simte ea mai pregatita , asta tind sa nu o cred decat pe jumatate, dar mai stiu si eu? Poate o fi adevarat. Anca, imi aduc aminte cat ai avut de tras cu raceala aia , la fel si Lenus. |
|

Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Pupam toate burticile si bineinteles si pe proaspetele mamici Si eu am racit desi stau numai in casa am reusit sa o iau de la fratele meu tare generos din fire. Asa ca ma tratez cu ceai cu lamaie, vitamina C si cam atat. Sanatate multa va doresc, aveti grija de voi si de comorile voastre! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Andismom, contractiile nedureroase sunt normale, se numesc Braxton Hicks si incep fie in trim 2 fie in trim 3 de sarcina si de fapt organismul se pregateste pt nastere prin ele. Nu toate femeile le au. Sunt normale atat timp cat sunt nedureroase. Deci...nu te ingrijora... Noi stam acasa azi ca a facut Alex o infectie la ureche asa ca....tre sa stau...asa ma mai odihnesc si eu... Pupici la burtici |
|
|