Gravidutele noastre dragi - 11
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ana
Scris: Saturday, September 12, 2009 9:27 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
BUNA DIMINEATA BURTICI!!!coeur coeur
CUM SUNTETI??angel
noi ok...cat se poate de bine!!!!hearts hearts
semnez condicutza.....ras ras

Anca pe unde esti???uff

Andismom^????computerlove
Mada&Alexia
Scris: Saturday, September 12, 2009 9:32 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
Stefy, ce-ar fi sa o lasi mai moale, poate te intalnrsti cu bebe Robert mai repede decat ne asteptam. trebuie sa mai stea la caldurica. pupici dulci si spor la treaba

Mami de rik suntem cu ochii pe voi, va dorim numai bine
monique
Scris: Saturday, September 12, 2009 9:45 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Neata burticutelor! Cum va mai simtiti? Anabella, contractii, ceva?
Va pup si va doresc week.end placut!
Maria & Mario
Scris: Saturday, September 12, 2009 9:55 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Neata'. Flavio , tot la purtator esti ? Hai ca e sambata astazi ! Si se termina saptamana ! majoreta majoreta majoreta

Si eu asa d emult as vrea sa vad fotografii cu burticute si mamici ! majoreta majoreta majoreta
Kiki
Scris: Saturday, September 12, 2009 11:02 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Flavio, ce lenes esti! E bine in burtica?topai
Marc, si tu? Hai, ca te asteptam! topai

Stefania, felicitari pentru sarcina! newclap
Anca, si eu vreau poza! coeur
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, September 12, 2009 2:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

salutare fetelor!

incerc acum sa stau putin si sa ma odihnesc pentru ca de dimineata am luat-o la picior cu sotul la cumparaturi, am luat mancare si apoi mi-am amintit ca exista un magazin cu lucruri tricotate minunate si l-am rugat pe tati sa ma duca acolo. mi-am cumparat ceva frumos, o vesta larga, ca un bolero si o jacheta de vremea asta, de toamna si...le-am luat la reduceri!yes

am facut si putina curatenie azi, am spalat un munte de rufe iar mai pe seara ma gandeam sa fac o lasagna dar nu stiu zau daca mai pot sta in picioare.maseluta

voi cum sunteti? Anabella, tot aici esti? Anca, tu de ce nu zici nimic, esti ocupata?topai

eu ma gandeam zilele trecute, apropo de bagajul de spital ca la urmatoarea consultatie cu ginecologul, adica duminica viitoare, vreau sa discutam despre nastere. mai specific, unde o sa nasc (am de ales intre spitalul de stat si o clinica particulara), cine imi va face anestezia (lucru foarte important pentru ca la prima nastere nu mi-a prins bine si m-am trezit urland ca nebuna la dr ca ma doare si ca ma trage jos de pe masafool ). apoi in functie de aceste aspecte sa stiu cu ce sa ma pregatesc si eu de spital pentru ca incet, incet va trebui sa imi fac un bagajel, in cateva saptamani.

fetelor, poza nu am reusit sa fac dar poate, poate pana pe seara...
Anca
Scris: Saturday, September 12, 2009 4:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/26/2006
Buna mamici, purtatoare de comori pupici.
Am intrat si eu sa vad ce faceti, mai ales "bombele cu ceas". Anabella, ma bucur ca esti ok. Ce bine de tine ca esti asa de tinerica si se vede ca te ajuta mult organismul. Nu-mi aduc aminte sa te fi auzit plangandu-te de ceva si esti mereu cu zambetul pe buze newclap. Asa am visat si eu candva, sa nasc de tanara, dar pe Andi l-am facut abia la 26, iar acum am deja 30. Ha, si cand ma gandesc ca ma bate gandul si la mambo no. 3... vise, maica, vise!

Anca, poftesc la o poza cu tine cu noile achizitii . Please hearts! Ce dragut sotul tau ca te insoteste la cumparaturi, e tare cuminte. Si eu sunt de parere ca ar trebui sa incepi un pic de organizare cu dr. pentru nastere, pentru linistea ta. Eu scriu pe o hartiuta punctual 3-4 idei scurte despre ce vreau sa discutam si le revad in sala de asteptare, ca altfel de multe ori am uitat jumate din ce am vrut sa intreb.

Stefy, ce harnica esti cu bagajelul! Spor la treaba!

Multumesc trupei vesele de urari, va doresc sa fiti iubite si rasfatate weekendul acesta, ca mie inceputul asta de toamna imi pare atat de romantic coeur...
cute_babies_of_mine
Scris: Sunday, September 13, 2009 10:53 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Pupacim si noi cu drag gravidutele!
Anca, si eu va duc dorul... De maine sper sa am mai mult timp, ca Tudor va merge la gradinita si nu va mai soloicita prezenta mea non-stop.pupici pupici pupici
stefy
Scris: Sunday, September 13, 2009 5:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/7/2009
buna burtici, va salutam din fugapupici

stefy attached the following image(s):
foto dani.jpgfoto dani 1.jpg

praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, September 13, 2009 7:27 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Anca wrote:
Buna mamici, purtatoare de comori pupici.
Am intrat si eu sa vad ce faceti, mai ales "bombele cu ceas". Anabella, ma bucur ca esti ok. Ce bine de tine ca esti asa de tinerica si se vede ca te ajuta mult organismul. Nu-mi aduc aminte sa te fi auzit plangandu-te de ceva si esti mereu cu zambetul pe buze newclap. Asa am visat si eu candva, sa nasc de tanara, dar pe Andi l-am facut abia la 26, iar acum am deja 30. Ha, si cand ma gandesc ca ma bate gandul si la mambo no. 3... vise, maica, vise!

Anca, poftesc la o poza cu tine cu noile achizitii . Please hearts! Ce dragut sotul tau ca te insoteste la cumparaturi, e tare cuminte. Si eu sunt de parere ca ar trebui sa incepi un pic de organizare cu dr. pentru nastere, pentru linistea ta. Eu scriu pe o hartiuta punctual 3-4 idei scurte despre ce vreau sa discutam si le revad in sala de asteptare, ca altfel de multe ori am uitat jumate din ce am vrut sa intreb.

Stefy, ce harnica esti cu bagajelul! Spor la treaba!

Multumesc trupei vesele de urari, va doresc sa fiti iubite si rasfatate weekendul acesta, ca mie inceputul asta de toamna imi pare atat de romantic coeur...

Ei, Anca....pai daca tu spui ca la 30 ani e tarziu...eu ce sa mai spun ca la 32 l-am avut pe Alex si acum il am pe bb 2 la 34? Ar trebui sa ma gandesc sa imi iau o carja???:018: Toate la timpul lor. Si eu visam pe la 20 ani ca pe la 28 sa inchei cu facutul copiilor dar....stii cum e cu socoteala de acasa si cea din targ...Nu-mi pare nici o clipa rau ca i-am facut la varsta asta...din contra, ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat sansa sa trec prin toate cate am trecut si sa gandesc altfel....Oricum, fiecare copil are timpul lui de venit intr-o familie...stie mai bine Doamne-Doamne ce face...hearts
Andismom...harnicuta esti!computerlove
Mama lui Rik computerlove
Cute_babies...ma termina avatarul tau...e mortal!Super!Frumosi copii aveti!hearts hearts hearts hearts
Pupici la toate buticile si mamicilecomputerlove computerlove computerlove computerlove
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, September 13, 2009 8:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

se stie ceva despre Anabella? poate lua cineva legatura cu ea? topai

Praslea
, de harnica ce am fost, azi ma simt rau, ma doare burta, spatele, am avut si cateva contractii. sorry1 stau in pat dar tot nu mi-e bine.uff
Mada&Alexia
Scris: Sunday, September 13, 2009 8:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
Stefy, pupam dulce burtica. computerlove computerlove
praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, September 13, 2009 8:47 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Andismom....ai grija....mai lasa si pe maine ce nu poti face azi...computerlove Ai griaj de Mariuca....hearts
Pupici la burtici...
bulinutza
Scris: Sunday, September 13, 2009 9:27 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Salutare...

Noi suntem bine...ne fataim peste tot si ne mandrim de cat de frumoase suntem...aaaa...si modeste, da??? coeur coeur coeur coeur coeur coeur

Inca un pic de agitatie la servici si apoi inca 2 saptamani de vacantza pana incepe scoala...

Ne pregatim de nunta, in 27 septembrie la Bucuresti. trebuie sa mergem la cumparaturi saptaman asta sa ne gasim rochitza cu burtica...yes yes yes

Nu m-am ingrasat mult, de fapt cam deloc in afara de burtica. Am deja 4-5 kg la bord, dar nu le vad in alte locuri...Ma gandesc ca de acum incepe veselia, nu???

Va pup si va doresc o saptamana minunata!!!

computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove

marivic
Scris: Sunday, September 13, 2009 9:36 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
ANABELLA,fetita mea e bine.Nu are internet si nu poate intra sa posteze.Va multumeste tuturor pt.grija ce i-o purtati si va pupa pe toatepupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.