|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Multumesc din suflet fetelor!!!! Imi sunteti atat de aproape!!!! Maria&Mario, Sami, Bulinutzelor, Andismom AM preferat sa imi implinesc anii in liniste caci am nevoie de liniste...cel putin pentru un timp... Nu imi pare rau nici o clipa si chiar ma bucur enorm ca am ales sa fac asa..... Andismom, cum imi iau alti pantaloni, cum ma pozez, iti promit! Pantalonii care i-am avut la Alex nu merg ca pe atunci era vara.....asa ca trebuie sa ma duc in cumparaturi weekendul care vine.... Azi-noapte am luat-o de la capat cu trezitul...i s-a modificat flora bacteriana intestinala lui Alex de la antibiotic si iar au inceput cu durerile de burtica din cauza gazelor.... Asa ca in seara asta iar incepem cu Gripe water....stiti cum e vorba ceaa: scapi de una, dai peste alta....:018: :018: Bulinutza, ai incercat sa iti pun un sal ceva in jurul mijlocului? Cunosc durerea si e rau tare...mai ales acum cand esti cu burtica... Ai grija cum te misti, cum te apleci, cum te intorci...Multa sanatate!!! Pupici la burtici si o zi buna!!!
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Bulinutzo, mie nu mi-au dat nimic astia aici, iar acasa chiar nu am idee. Sigur fetele iti vor raspunde ! Repaos la orizontala cat se poate de mult ! Stiu ca imi cumparasem paduri de spate ( cu ibuprofen ) si scria apoi pe ei ca sunt interzise in sarcina ..... apoi am renuntat ! |
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Bulinutza,frumoasa ca intotdeauna .......cat despre durerea de spate stiu cum e (cu hernie si inele deplasate,am avut pe toata perioada sarcinii dureri groaznice)....mie medicul mi-a prescris doar Diclofenac(dupa spusele ei era singurul permis pe sarcina ),doar ca nu am avut voie sa-l mai folosesc dupa 7 luni .....asa cum spunea si Oana,repaos la pat...... Andismon,pup burtica de Mariuca! Ely,sanatate multa si o sarcina cat mai usoara in continuare.... Praslea,cu intarziere iti urez si eu La Multi Ani! Sonsourel si care mai sunteti gravidute(imi cer scuze dar nu-mi mai amintesc care mai sunteti ),sarcini usoare si multa sanatate! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Bulinuta imi pare rau sper sa-ti treaca cu masaj si poate se da si vreun unguent permis in sarcina aici nu cred ca dau nimic. Praslea La multi ani fericiti si plini de bucurii . Sami tatal meu e operat ,iar mama nu are cum sa-l lase prefer sa ma descurc cum am sa pot sanatosi sa fim Oana chiar ca o sa ma gandesc la tine si la celelalte mamici plecate sau ramase singure fara nici un ajutor.. La mine problema nu-i ziua ci noaptea,ma gandesc ca majoritatea fetelor de aici aveti sotii acasa noaptea,mi-e teama de raceli ,dar sper sa fie bine , trebuie sa ma descurc nu? .
Fetelor am o intrebare si-a facut cineva vaccinul imptriva gripei normale in timpul sarcinii?ca doctora mi-a zis sa merg la centrul de care apartin si sa-mi fac vaccinul.Am intrebat daca este pentru gripa porcina si mi-a zis ca nu ,ca este cel antigripal normal. |

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| bulinutza wrote:
Anca tu ai tratat in vreun fel durerile de spate???? Daca da, cum???
Oana, ce antiinflamatoare sunt permise in sarcina????
Bulinutzo, eu am folosit un unguent despre care am aflat cautand disperata pe net cand aveam durerile alea cumplite de imi venea sa vars... se numeste TAMUS, contine arnica si untul pamantului - doua plante cu efect calmant. in mod clasic el este indicat in hematoame, contuzii, dureri articulare, reumatism, spondiloza, artita, artroza, traumatisme (in special articulare).merge bine sa il pui pe locul dureros (putin, nu trebuie mult) si sa masezi energic pana la absorbire. eu ma dau si de 3 ori pe zi daca este nevoie, uneori de 2 ori sau deloc. am cautat mult contraindicatii si nu am gasit.
in rest nu prea ai ce sa iei. merge diclofenacul dar pana la 32 de saptamani si nu prea se inghesuie nici un medic sa il recomande. medicul de familie a zis un "nu" hotarat, ginecologul, induiosat de chinurile mele a zis numai in caz de criza urata si cat un bob minuscul de mazare, numai pe locul dureros. nu am luat deloc diclofenac. in schimb, tot la indicatia ginecologului am amestecat intr-o seringa no-spa, scobutil si un algocalmin (cand a fost rau de tot de nu mai puteam respira de durere) si am facut si injectii.
consulta-te cu medicul tau ginecolog si cu...cel din casa! sotul tau nu iti poate prescrie nimic?
Praslea, astept cu mare interes sa iti vedem burtica. dar pana iti cumperi tu si faci poze....eu o sa fiu ocupata cu printesa mea!
Ely, eu stiu ca in perioada de sarcina se recomanda evitarea vaccinarilor. nu stiu daca cel gripal este ok. probabil ca medicii stiu ei ce stiu. |

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si pentru ca am reusit sa vorbesc scurt cu MonaChriss , va aduc vestea :
Asteapta baietel pe 14 dec, dar fiindca a facut iar diabet, si acum e mai greu, mai multa insulina, s-ar putea sa o induca intre 38 si 39 saptamani.
Mona , multa sanatate si ..... sarcina usoara in continuare , nastere usoara ca un fulg , bebe sanatos si papacios ! |

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Mona, sarcina usoara in continuare!!!!! Multa sanatate! |

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Mona, draga de ea...:018: Ma tot intrebam ce e cu ea de nu mai apare pe la noi... Sa dea Doamne-Doamne sa fie totul bine si sa aiba un baietzel sanatos!!!
Oana, daca stau in pat intepenesc, cred ca de asta ma trezesc cu dureri ingrozitoare noaptea...probabil adorm pe o parte si cand vreau sa ma intorc...mooooooor!!!
deea, draga de tine...
Ely, praslea, puuuuuuuuup!!
Anca multumesc de sfaturi...azi merg la control si il intreb si pe dr daca stie ceva de TAMUS. Am cautat pe net, nu am gasit nicio contraindicatie...
Asta noapte m-am trezit pe la 3 cu niste dureri groaznice, s-a trezit si Alin mi-a facut masaj si am reusit sa mai adorm un pic...pe la 6 m-am trezit din nou si n-am mai rezistat, m-am tarat la baie si Alin m-a gasit plangand in hohote cu prosopul intre dinti...
Offffff....
Na sper sa treaca sau sa se amelioreze cumva...
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Buna fetelor, bine v-am regasit! oana, iti multumesc ca le-ai dat vesti despre mine fetelor, si va multumesc mult ca ati intrebat de mine!
Cum spunea si Oana, mai avem putin si noi pana la marea intalnire.....speram sa am o nastere usoara, nu cum a fost cu Christian, si sa avem un bebe sanatos! Asta e cel mai important!
In afara de diabet, sunt destul de bine, am zile mai bune si mai putin bune...ma mai doare spatele din cand in cand...asta e! Mai am o saptamana de lucru si gata!
Voi ce mai faceti? Cum merge? |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ely, si eu stiu ca nu sunt recomandate...eu una nu l-am facut cand eram insarcinata cu Victor, si nu l-as face nici acum.
Deea, Oana, multumim si va pupam cu drag!
Praslea, multumesc de incurajari, noroc ca printre multe rele, mai e si cate una buna ca si cea de azi!
Anca, mi-ar face mare placere sa mai sporovaim
Mona, aveti grija de voi, va imbratisez
Bulinutzo, asa-i ca-i greu? Pe mine m-au luat cu Victor de pe la 4 luni, 4 luni si ceva si acum deja incep sa le simt. Se pare ca schimbarea centrului de greutate, apasarea sarcinii pe coloana cat si departarea treptata a oaselor bazinului sunt responsabile pentru durerile de spate. Ai grija de tine
Noi suntem mai bine, azi. Am gatit toata ziua, la scoala am fost si de serviciu, dar inca nu mai simt rau Mai nasol e cu o durere de sold pe care o tot am de vreo 2 saptamani si nu mi-o explic.
Va pupic cu drag |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Sousourel, durere de sold am avut si cu ALex cat am fost insarcinata incepand din trim 2 de sarcina si vad ca si acum ma ia...Dr mi-a spus la mom respectiv ca nu e nimik , ca e din cauza articulatiilor bazinului care incep sa se acomodeze....Deci...suntem surate de suferinta....:018: Cateodata dupa ce stau mai mult pe scaun si ma ridic sa merg, cu greu fac primii pasi... Pupici si la cat mai multe zile fara greturi...si sa treaca cat mai repede |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Fetele multumesc pentru raspuns ,am citit pe net ca vaccinul e recomandat inainte de a ramane insarcinata si in ultimul trimestru de sarcina.In primele 3 luni in nici un caz e periculois pentru bebe.Cica ofera protectie cam 80%,poti avea gripa si sub acest vaccin. Monacris bine ai revenit multa sanatate si felicitari pentru baietel. Se pare ca ne plangem toate de dureri Sousourel multa sanatate,uf cam devreme pentru astfel de dureri. Si eu pe aici azi abia am ajuns acasa mai mergeam ,mai ma opream ,am acele taieturi in jurul apendicelui si asta se intampla de 2_3 zile Si la Karina am avut dar mult mai tarziu . |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Macar avem un loc unde sa ne plangem Pupicei burticutzelor |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Mai fetelor, sa vedeti ce am patit in seara asta...
Aveam programare la doctor la controlul lunar. Am imensa inspiratie si sun asitenta, care e o dragutza si mi-a dat mai de mult nr ei de tel sa o sun sa-mi spuna cata lume asteapta, ca sa stiu daca sa merg sau sa mai astept...(la dr meu nu se merge cu programare...ai programare pe zi, dar nu pe ora fiindca are enorm de multe paciente si se decaleaza de multe ori, asa ca mergi si astepti... )
Ei bine pana acum mi-a fost jena sa o sun...astazi, am zis hai sa o sun ca ma doare spatele de nu mai pot si nu ma vad stand 2-3 ore pe hol...
Sun pe la ora 19.00 si imi spune sa nu vin inca ca sunt vreao 10 paciente care asteapta...sa o resun peste 1-1,5h. Sun din nou pe la ora 21.00 si imi spune, ca plecat de la cabinet, ca a venit Sanepidul si au inchis cabinetul. Se pare ca doctorul meu a intrat in contact cu un var venit din strainatate caruia i s-a confirmat in seara asta infectia cu noul virus gripal, si s-a hotarat ca nici dr sa nu mai intre in contact cu nicio gravida timp de o saptamana. N-am mai intrebat daca el prezinta sau nu simptome de gripa deja...
Asa ca n-am mai mers la niciun control...daca mai am dureri asa mari voi lua paracetamol, no-spa si mi-am luat si TAMUS, crema de care mi-a scris Anca...Doamne fereste de mai rau!!!
Va puuuuuuup, merg la nani, mi-e groaza ca vine noaptea si se reintorc durerile...
|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Bulinutzo, durerile tale imi aduc aminte de ale mele! exact asa pateam si eu, in special noaptea. eu zic sa nu te ingrijorezi pentru ca sunt date de deplasarea oaselor, de apasarea pe anumiti nervi sau organe. sunt neplacute dar vor trece.
vaaaaai, bietul tau doctor! eu as innebuni sa imi zica al meu acum ca e bolnav si ca nu ma poate asista! Doamne fereste!
da-te cu Tamus fara retineri, nu ti-as fi recomandat daca nu il incercam! chiar imi zicea ieri sotul meu: "bine ca nasti, ca se termina si crema!"
Monachris, wow, esti aproape de finish si tu! ma bucur foarte mult ca am auzit vesti despre tine si iti urez multa,multa sanatate si nastere usoara! mai da cate un semn de viata ca sa stim cum esti! sau poate ne pui o poza cu burtica? |
|
|