|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/10/2009 Mesaje: 60
| Si bebe

|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
|
Charlize, esti foarte frumusica si ai o dulceatza de burtika... Sa cresti "mare" si sa ai un bebe sanatos si voios in burtika...Ai grija de voi!
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Gravidutelor,va pupa mama dragelor Charlize,bine ai venit iubita printe noi,aici o descoperi prietene adevarate in adevaratul sens al cuvantului Felicitari pt bebica din burtika,las ca inpreuna cu al tau prieten veti reusi.Nu asculta ce spun gurile rele,fa ce-ti spune inima.Acum esti dea noastra si nu te mai lasam sa pleci:018: Fetelor,sper sa vin si eu cant de curand sa va tin de cald:018: Va pupa baba Rody:018: |

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/10/2009 Mesaje: 60
| Multumesc mult! |

| Vai ce frumusika esti |

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Charlize sa ai o sarcina usoara! Burtica e frumusica foc si nu numai burtica Rody hai ca noi te asteptam cu drag.... Pupici la burtici |

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Charlize wow! esti foarte frumoasa si delicata! cand te vei plimba cu bebe, o sa creada lumea ca e nepotul/nepoata!
sa ai grija de burtica si de locuitorul ei cel mic ! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/26/2006 Mesaje: 291
| Charlize, fato, pai am zis eu ca o sa fi cea mai frumoasa mamica din parc, dar acu' mi-s fix pe spate . Esti adorabila si fotogenica, nu mai zic. Ai grija de tine si de samburica. E tare norocos tati al vostru!
Rody, nu te lasi, ha? Da Doamne sa vina bb 3 fara stresul de la Solene.
Azi m-am emotionat la maxim cand am citit de piciorusul Mariei mangaiat de mamica ei si de exuberanta din burtica Praslicai. Multumim ca ati impartasit cu noi asa perlute de momente . |
|

| Anca wrote:Azi m-am emotionat la maxim cand am citit de piciorusul Mariei mangaiat de mamica ei ....  .
si l-am mai prins de vreo ori la mangaiat ieri dimineata! cand se trezeste micuta mea, se intinde si isi plimba piciorusele pe la stomacul meu, pe sub coaste si atunci incepe joaca!
am emotii mari de tot, deja...maine merg la medic pentru un tns si culturi din col, tot maine stabilim si data si nu stiu de ce dar am un feeling ca printesa mea nu va astepta pana la termen... am tot felul de stari care mai de care interesante...ma doare spatele, burta, ieri am avut si cateva contractii de am zis ca e clar, vine bubulina!
tot maine trebuie sa il duc pe Andrei la ORL pentru programarea la operatia de scos polipii pe care o vom face miercuri, poimaine! mi-e o frica de nu mai pot, numai la asta ma gandesc! Doamne, sper sa treaca cu bine ca ma apuca crizele de nervi numai cand ma gandesc! |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Buna dimineatza... Ne-am trezit si noi si am trecut sa pupam toate burticile frumoase!!!!
Andismom???? Esti la apel, da???? Deja incep sa-mi fac griji...:018:
Sa aveti o saptamana minunata!!!!!!!
Oare de Monacris, si Stefania nu mai stie nimeni nimic?????
Sa aveti o sapatamana minunata!!!!!
|
|

| Alina, aici suntem! deocamdata :018: pupicei pe burtica!
chiar asa ... Monachris, ce-i cu ea? n-am vazut-o de secole... la fel si Stefania! fetelor, sunteti bine? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Incerc eu sa dau de Monachris astazi, va anunt ce si cum acusica ! Charlize, pai la asa Nick, nici nu ma asteptam decat la o frumusete de burtica ! Felicitari pentru samburel, sarcina usoara si .... multa liniste si intelegere va dorim ! Andismom, il operezi ! Off, Stiu sigur ca vafi bine Pepsi, tu insa , te rog mult, incearca sa te stresezi cat se poate de putin ! Pupacim burticuta ! Bulinutza , Ely, Sousourel, Praslea , tuturor burticutelor, sarcina usoara va doresc ! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Anca, incearca sa te menajezi cat poti, in conditiile date, desi... stiu ca nu prea o sa poti! Recuperare rapida lui Andi! Iar tie, daca nu mai apuc sa scriu prea curand, nastere usoara! Sunt convinsa ca intalnirea cu Mariuca va fi una extrem de emotionanta pentru toata familia voastra! Bulinutza, buna dimineata si tie! Ce face Alexa???? Charlize, esti o burtica tare finuta si slabuta! Sarcina usoara! |
|

| Oana, Lenus, multumesc! sunt terminata de emotii pentru Andi desi stiu ca va fi bine! numai ca ma trec multe ganduri si am o stare fizica cam ciudata...ma apasa foarte tare bebelina si are caputul jos-jos de tot, o simt atat de tare ca ma inteapa, ma doare, nici nu prea pot sa stau in fund. mi-e teama sa nu ma apuce nascutul pe la spitalul de copii, cand ma duc cu Andi la operatie. si asta de la emotii! |
|

| Fetelor,nu ma dau batuta,o sa lupt pana in ultima clipa pt a avea un mic Spiderman Luna asta nu a fost sa fie dar cat de curand vin sa va tin de cald
Anca ,mai ai putin si o ti pe Mariuca in brate Sa fi santose amandoua si tie nastere usoara
Alinut,creste Alexa pe zi ce trece Ely,Sousourel,Praslea,fetelor sarcini usoare incontinoare P.S daca ma bag in seama cu voi poate ma molipsiti si pe mine:018: |
|
|