Gravidutele noastre dragi - 11
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, October 24, 2009 9:20 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Charlize wrote:
Multumesc de primire.
Am 19 ani, voi implini pe 11 decembrie. Sunt studenta in primul an, si sarcina a venit pe neasteptate.

wow! multi anisori inainte, sa fii sanatoasa si sa ai puterea sa iti cresti copilasul!firstprize esti de apreciat ca te-ai decis sa nasti copilasul! newclap vei fi o mamica tanara si copilasul tau va creste frumos!pupici

noi te asteptam aici cu impresii, bucurii si intrebari pe care le ai. te vom sprijini si vei gasi mereu un sfat, daca ai nevoie si daca doresti!thumright
Charlize
Scris: Saturday, October 24, 2009 9:24 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/10/2009
Multumesc din suflet. hearts A fost greu la inceput pt ca nu stiam cum ma voi descurca. Nici acum nu stiu cat de greu va fi. Dar acum sunt sigura ca il vreau pe bebe, si am sa lupt pt el.
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, October 24, 2009 9:35 PM
Nivel

Charlize wrote:
Multumesc din suflet. hearts A fost greu la inceput pt ca nu stiam cum ma voi descurca. Nici acum nu stiu cat de greu va fi. Dar acum sunt sigura ca il vreau pe bebe, si am sa lupt pt el.

cu aceasta atitudine, iti va fi mai usor. un copilas este o binecuvantare desi este si o provocare. ai pe cineva care sa te ajute, sa iti fie aproape, prieteni, familie?
Charlize
Scris: Saturday, October 24, 2009 9:39 PM
Nivel

Nu stiu cat de absurd suna, unii m-au tras de urechi pt ca accept aceasta situatie. Sunt singura la parinti, parintii mei financiar isi permit sa ma intretina in facultate, si sa creasca si pe bebe, ca eu sa nu fie necesar sa renunt la scoala acum. Ei m-ar fi tinut in facultate si daca nu aparea bebe. Pana voi naste ma voi muta impreuna cu tatal copilasului meu, care munceste, si apoi ne vom descurca financiar din venitul lui, si cu ajutor din partea mamei lui sa stea cu bebe, sa pot continua scoala cat mai curand.
Cum spuneam, bebe a venit pe nepregatite, si apoi am incercat impreuna, sa gasim o solutie buna pt toti.
Stiu ca planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ, dar este cea mai potrivita solutie acum.
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, October 24, 2009 10:14 PM
Nivel

newclap felicitari pentru maturitatea voastra si rusine celor care v-au blamat!uff
este minunat daca tatal copilasului te va sprijini.newclap sper ca totul sa mearga bine si sa va bucurati de copilasul vostru!

cum evolueaza sarcina pana acum, cum te simti? stii ce este bebe?
ingerash
Scris: Sunday, October 25, 2009 12:42 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
praslea_cel_voinic wrote:
Andismom.....serios ca nu ai ce sa vezi, dar uite ca pun o poza de la ziua lui Alex...eu cu Herpes dupa raceala si Alex dormind...nu se vede nik...si nu glumesc cand spun asta....Asa si la Alex, deabia pe la 7 luni a iesit burtica in fatza.....numai bb2 imi mai da cate un semn si imi aminteste ca sunt gravida
Deci, aici sunt eu cu Alex asteptand...dupa o noapte de nesomn (Alex si eu tusind toata noaptea cot la cot...):

Ei, dar stiu ca va pregatiti binisor!!!!!Imi si inchipui cat de nerabdatoare esti...computerlove Mi ai un pic....De ce vrei sa faci cezariana???Eu m-am convins ca e muuuulltt mai bine nastere naturala....cu epidurala, bineinteles...ras In privinta preferintelor...ALex nu vrea nici fratior, nici surioara , dar vrea bebe...:018: Nu stiu cat intelege el, dar ceva-ceva tot intelege...computerlove computerlove computerlove computerlove
Stefycomputerlove , stie Robert ce stie ca e mai bine acolo si de aia nu se grabeste sa va intalneasca....:018:
Fug sa ii fac de papa lui Alex ca acusi imi papa urechile....:018:
Pupici la burticicomputerlove computerlove computerlove computerlove

computerlove computerlove Sarcina usoara draga mea!pupici coeur Multa sanatate!angel Ma bucur sa te vadhearts bounce

Charlize,bun venit!pupici computerlove Felicitari pentru sarcina!hearts hearts hearts

Sarcina usoara gravidutelor! Pupicipupici pupici pupici pupici pupici pupici
praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, October 25, 2009 2:25 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Ingerash computerlovecomputerlove computerlove computerlove computerlove Multumesc! hearts Ce-i drept ca de vreo 2 saptamani sunt super-stresata, nici nu pot dormi de stress..astept ceva si vad ca se lungetse taaaarrreee mult rezultatul....(cealalta intrebare a mea....nervi nervi nervi ). Cel mai mult ma streseaza asteptarea....sa stiu si eu cel putin o treaba, incotro ne-om indepta de la anul....Pupici inzecitihearts hearts hearts hearts iloveyou
Charlize, felicitari! O sa fii o mamica tanara dar...se merita tot efortul si toate sacrificiile din lume...Stie Doamne-Doamne ce da si cand da...mai ales ca un copil e o minune....Sarcina usoara si putere multa!!!!computerlove
Pupici la burtici si o duminica placuta hearts hearts hearts hearts iloveyou
Anca
Scris: Sunday, October 25, 2009 9:02 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/26/2006
Praslea, nice to meet you dance, ca nu te-am mai vazut pana acum. Sa ne faci o pozica neaparat cand apare si burtica, sa nu ne uiti!

Andismom pupici, dragut din partea ta sa mai negociezi cu Andi si un fratior, dupa cat ai patimit in sarcina asta. Imi place cand oamenii lasa o portita deschisa la un lucru atat de minunat. Si eu imi doresc (teoretic, ipotetic...) mai multi copii. La cat imi iubesc piticii, cand vad ca pot sa ii fac fericiti si multumiti, am o satisfactie atat de mare, incat as umple casa de copchii, noroc cu soata care ma mai tempereaza ras. Pana atunci insa, iti doresc sarcina usoara in continuare si nastere cum va doriti!

Charlize, felicitari, mai rar auzi in ziua de azi tineri care sa-si asume asemenea responsabilitati. Felicitari si lui tati, si parintilor tai, cred ca sunt niste oameni deosebiti. Ma gandesc ca nu-ti va fi usor, dar cu o asa "echipa", le veti trece cu succes pe toate. Si noi suntem aici sa te sustinem, o sa vezi ca mereu o sa gasesti pe cineva sa iti raspunda daca ai temeri sau orice fel de intrebari. Si pe de alta parte, cine va fi cea mai frumoasa si mai tanara mamica din parc ras?

Stefy, sa nu te sperii de inducere, e mai bine si mai sigur ca a ales doc asa. Si eu am luat injectii cu oxitona la ambele nasteri si a fost totul foarte ok pentru mine.

Bulinutza, lasa grijile cu alaptarea, pai cu asa un balansoar o sa vina laptele de placere! Acuma serios, difera productia de lapte la aceeasi mama de la un copil la altul, nu te gandi la ereditate, ca poti da cu statisticile de pamant. Trebuie sa te tii de tutele alea de asistente din Matern, sa te invete tot ce pot si sa te ajute sa alaptezi. Cat despre pastrarea lactatiei, e un topic tare util aici pe forum, ne putem sustine reciproc acolo. Poate fi uneori dificil pentru o mama la primul copil, dar cu ajutor si bunavointa, are si bebe o sansa in plus la lapte bun de la mamica lui. Cat despre ce ai nevoie pentru Alexa, iti ofer niste pareri personale la topicul "ce alegem pentru bebelus".

Pup toata gasca si va doresc bebelusi cuminti si in burtica si afara!

Andi&Mariuca
Scris: Sunday, October 25, 2009 9:14 AM
Nivel

Anca pupicei tie si celor doi flacai!computerlove
bulinutza
Scris: Sunday, October 25, 2009 10:04 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Va multumesc din toata inima pt incurajari...mi-ati mai dat curaj cu lapticul...poate, poate, cine stie...:018: Doamne ajuta!!! yes yes yes

Praslea, ce bine imi pare sa te cunosc!!! newclap newclap newclap newclap

Andismom, pupici pe burtici...si iubeste talpitza si din partea mea daca o mai "prinzi"...coeur coeur coeur

Charlize,bine ai venit!!! Sa stii ca te apreciez din toata inima pt faptul ca ai decis sa pastrezi bebele. Felicitari si viitorului tatic care isi asuma responsabilitatea!!! Cu ajutorul parintzilor tai, si ai parintzilor prietenului veti reusi sa le faceti pe toate. Mult succes in tot ce faci si mai scrie-ne despre tine...

Ingeras, anca, multumim ca ne mai vizitati si va pupam cu drag!!!iloveyou iloveyou iloveyou

praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, October 25, 2009 8:14 PM
Nivel

Anca, Bulinutza computerlove computerlove computerlove computerlove
Dimineata Alex are un obicei, cand se trezeste si vede ca noi/eu inca mai dormim incepe sa sara si sa strige "cabam".Ei bine.....azi-dimineata am avut o supriza....cand a strigat Alex "cabam", si bb din burtica a inceput sa traga cu tot ce apuca....hohot Asa ca deja mi-i imaginez pe amandoi dimineata cu energia si buna-dispozitie a lui Alex....si mi s-a umplut inima si parca casa mi s-a parut mai plina....computerlove computerlove computerlove computerlove Am vrut sa impartasesc cu voi acest sentiment pentru ca e unic...e prima data cand il traiesc si ma simt atat de bine...parca se implineste familia cu bb2....computerlove computerlove computerlove computerlove
Pupici la burtici si o seara placuta!hearts hearts hearts hearts iloveyou
Charlize
Scris: Sunday, October 25, 2009 8:47 PM
Nivel

Multumesc mult mult mult de tot computerlove pt sustinere si cuvintele frumoase. La un moemnt dat, nestiind dupa simptome daca e sau nu sarcina, am cautat pe net si am ajuns intamplator pe un forum. M-am inscris, si am intrat in vorba. Poate am fost prea sincera de la inceput. Si cei mai multi m-au jignit foarte mult cu ce au scris si cum mi-au interpretat cuvintele.
Chiar nu ma asteptam la sustinerea aceasta din partea voastra, sunt super incantata ca ma aflu aici.
As vrea sa pun si eu poza cu mine cu burtica, dar nu stiu unde sa o incarc. Am cont pe hi5 si aveam acolo poze, dar nu as vrea sa pun pe cele care au legatura cu sarcina. Daca ma ajutati va rog. Multumesc!thankyou
praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, October 25, 2009 8:56 PM
Nivel

Charlize fa-ti cont pe photobucket si incarca acolo pozele. Daca cauti pe forum , gasesti toate explicatiile computerlove computerlove computerlove computerlove
Charlize
Scris: Sunday, October 25, 2009 9:19 PM
Nivel

Nu reusesc sa-mi modific nimic in profil, nici avatar nici pagina personala, orice trec spune "Ai introdus un numar ICQ gresit."
Pun aici adresa la o poza cu mine

si am sa pun si cu burtica, iau link-ul, il pun aici si apoi sterg poza, ca am vazut ca inca merge si daca sterg din hi5.

Editez ca m-am prins cum se pun pozele, sper ca nu gafez punandu-le aici. Si mai pun un proiect" cu pozele mele, de impresie.sorry1

Charlize
Scris: Sunday, October 25, 2009 9:23 PM
Nivel

Burtica la 13 saptamani

sorry1 sorry1
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.