Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| De aici am plecat
Anca

Mami de Rick

Stefy

Cathy
Afrodita Elena

Andismom

Bretonele

Bulinutza

Ely

Praslea cel voinic

Stefania

Ultima actualizare: 11.09.2009, 14.30
Sarcina usoara tuturor burticilor!!!
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Alina ieri a scris Stefania ca sa inscrie si ea aici la graviditzE!!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Alina, vezi ca mai trebuie ticker pentru Stefania Johansson. este ultima "achizitie" la categoria burtici! aseara a anuntat vestea! |
|

| mama lui rik wrote:Alina ieri a scris Stefania ca sa inscrie si ea aici la graviditzE!!!!
am postat in acelasi timp!
tu ce mai faci, nu da bebe nici un semn ca vrea sa ne cunoasca? |
|

| Andismom pentru ca tot azi sarbatoresti 30 saptamani pune mana si fa o pozica sa te mai vedem si noi!!!!!!!!!!!! |
|

| pot sa sarbatoresc intr-o poza cu o bere in mana? incerc sa glumesc, poate ma inveselesc singura! il rog pe dl sotz sa imi faca. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Mai, dar ce ati sarit. Oare sa fiu masina? Doar doua maini am. |
|

| Alina wrote:Mai, dar ce ati sarit. Oare sa fiu masina? Doar doua maini am. ....altadata nu am sa mai sar....am sa stau linistitala locul meu.....doar m-am gandit ca nu ai observat...probabil daca stiam ca posteaza Andismom nu postam si eu....asa ca |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Buna dimineata...cam tarziu, ce-i drept....la gravidute si mamici! Semnam si noi condicuta azi, asa in fuga....Spre surprinderea mea, chiar daca am trecut in trim 2, greturile si nemancatul carnii nu au plecat.....Vad ca e mai rau decat la Alex.....In schimb, trebuie sa umplu borsh la 2 zile ca bb2 vrea borsh acru in loc de apa...:018: Pupici la mamici si burtici si o zi placuta in continuare! Sarcina usoara la burtici! |
|

| Andismom wrote:pot sa sarbatoresc intr-o poza cu o bere in mana?  incerc sa glumesc, poate ma inveselesc singura! il rog pe dl sotz sa imi faca. asteptam!!!!!!!! |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Mai Flavio, iti place sa o vezi pe mama la gravidute, de asta nu vrei sa iesi la lumina? |
|

| Alina wrote:Mai, dar ce ati sarit. Oare sa fiu masina? Doar doua maini am.
nu a fost cu intentia sa arati . a fost doar o rugaminte sa o treci si pe ea. nu a cerut nimeni sa scrii cu mai mult de 2 maini. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| pupacim gravidutele frumoase! mai ales pe mami de rik sa-l incurajam pe Flavio sa se arate |
|

Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| fetele, m-ati impresionat cu caldura cu care m-ati intampinat/reintampinat va multumesc tuturor va promit ca voi incerca sa intru macar cate 5 minute zilnic, voi icarca incet-incet si pozele si va voi arata cum se mai prezinta familia Johansson tuturor gravidutelor le urez sarcini usoare si bebelusi perfecti, iar celor care se apropie de termen le doresc o nastere cat mai usoara si recuperare rapida! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 247
| buna dimineata burtici hai flavio mami deabia asteapta sa te vada pupam pe toata lumea si fug ca astazi am muuuulta treaba inclusiv bagajelul de spital de terminat |
|
|