|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Pupici la burtici! Eu azi nu stiu ce am avut dar m-a cam durut burtica si nici bebelina parca nu a fost atat de activa ca de obicei....a trebuit sa merg cativa pasi de la subway pana la spital (am facut RhoGAMul) si a trebuit sa merg cu pasi de furnica, atat de rau ma durea (de fapt daca ma gandesc bine e dupa ce am facut injectia)...nu e durere ca de contractie, e mai continua...o sa sun medicul maine daca ma simt la fel caci e ciudat...Nu am facut nici un efort, nu am facut nimik ...singura chestie e ca am baut cam multa cafea ieri si azi-dimineata....Ori s-a pus bebelina intr-o pozitie care nu ii place organismului meu... Pupici si sarcina usoara in continuare |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Praslea multa sanatate sa auzim de bine!!! ne mai pui ceva pozici cu tine??? Ely cum mai esti? ne pui o pozica sa ne mai incanti privirile?? Bulinutzo ce faci? vrem sa te mai vedem si pe tine,ca mai este putin si parasiti statutul de burticute!! |

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Mami de Rik si Flavio wrote:Praslea multa sanatate sa auzim de bine!!! ne mai pui ceva pozici cu tine??? Ely cum mai esti? ne pui o pozica sa ne mai incanti privirile?? Bulinutzo ce faci? vrem sa te mai vedem si pe tine,ca mai este putin si parasiti statutul de burticute!! Multumesc Anabella! Am intrat numai sa va spun ca deocamdata sunt bine, am luat niste Paracetamol aseara si m-am simtit mai bine....O sa pun pozici in concediu, acum pot sa spun ca am si eu burtica desi...ieri m-am simtit asa de prost cand m-am dus sa fac RhoGAM-ul...era o tipa pentru RhoGAM si ea si...avea burtica tripla fatza de mine... Bulinutzelor, ce mai faceti? Va pregatiti de sarbatori? Ely |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Fetele multumim pentru urari .Intr-adevar timpul zboara ,mai avem putin pana la marea intalnire. Praslea multa sanatate si asteptam pozeee. Anabela am cam crescut in ultimul timp si inca sunt in crestere ,pun 2 poze ultima-i facuta de dimineata ,in general am o fata obosita si am inceput sa retin apa,dar burtica mi-e tare draga.
 |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Elyyy, ce burtica dragalasa si finuta! Pupacim cu drag fetele cochetele si bebelul de la caldurica! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Elyyyyy , esti o frumoasa si burticuta se vede asa de rotunjoara si indrazneata ! Va pupacim si va dorim sarcina usoara in continuare ! |

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Liz,Oana ce dragute sunteti,multumesc frumos si intoarcem pupicii cu mult drag. |

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Ely arati superb, ai o burtica minunata |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ely arati splendid! |

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Elyyyyy...pup si eu burtica dulce, dulce... Nu vad sa te fi ingrasat foarte mult, arati foarte bine...esti o frumoasa!!!
Noi suntem bine, cam agitate in ultimul timp. Toata ziua alerg dupa cadouri, cumparaturi. Am probleme cu sofatul. Nu mai incape burtica la volan, mai am un pic si ma mut pe bancheta din spate... Ca sa nu va mai spun ca nu mai pot lua virajele ca lumea...imi trebuie spatiu muuuuuuuuuuuuult...lucru cam greu de gasit in traficul din zilele astea...:018:
Ierimi-am facut bagajelul pt spital, si m-a apucat un plans de numa' numa'...nu-mi vine sa cred ca se apropie MOMENTUL...Nu-mi vine sa cred ca traiesc MOMENTUL asta...Imi amintesc Craciunul trecut...Deznadejdea, furia, supararea...si iata-ma acum, facand bagajul de spital cu o bebica jucausa la "bord"...Ce an minunatam avut!!!! :018: :018: :018:
Mai am o groaza de treburi de facut... Am sa revin cu pozici cat de curand, nu am timp acum, dar promit ca va arat burtica...
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Ely esti o frumoasa! splendid arati! si burtica este atat de frumusica!
Bulinutzo abia astept sa te vad cu printesa ta in brate!
Praslica burtica ta cand o vedem?
de Madalina ce mai stiti? |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| ely,ce burtica draguta,eu o aveam mult mai mare,dar e mai bine ca la tine.esti frumoasa,nici mie nu mi se pare ca te-ai ingrasat sau ca retii apa
bulinutza,m-au emotionat cuvintele tale.chiar si eu ma bucur ca ti s-a implinit marea dorinta si in curand o vezi pe papusica ta |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Elyesti o scumpica |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| CONTINUAREA AICI. |
|
|