Gravidutele noastre dragi - 11
Subiectul anterior · Subiectul urmator
praslea_cel_voinic
Scris: Tuesday, December 22, 2009 1:47 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
angel Pupici la burtici!pupici
Eu azi nu stiu ce am avut dar m-a cam durut burtica si nici bebelina parca nu a fost atat de activa ca de obicei....a trebuit sa merg cativa pasi de la subway pana la spital (am facut RhoGAMul) si a trebuit sa merg cu pasi de furnica, atat de rau ma durea (de fapt daca ma gandesc bine e dupa ce am facut injectia)...nu e durere ca de contractie, e mai continua...o sa sun medicul maine daca ma simt la fel caci e ciudat...Nu am facut nici un efort, nu am facut nimik ras ...singura chestie e ca am baut cam multa cafea ieri si azi-dimineata....Ori s-a pus bebelina intr-o pozitie care nu ii place organismului meu...
Pupici si sarcina usoara in continuare computerlove computerlove computerlove computerlove
Ana
Scris: Tuesday, December 22, 2009 7:00 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Praslea multa sanatate sa auzim de bine!!!angel
ne mai pui ceva pozici cu tine???
Ely cum mai esti?computerlove
ne pui o pozica sa ne mai incanti privirile??
Bulinutzo ce faci?
vrem sa te mai vedem si pe tine,ca mai este putin si parasiti statutul de burticute!!coeur
praslea_cel_voinic
Scris: Tuesday, December 22, 2009 1:35 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Mami de Rik si Flavio wrote:
Praslea multa sanatate sa auzim de bine!!!angel
ne mai pui ceva pozici cu tine???
Ely cum mai esti?computerlove
ne pui o pozica sa ne mai incanti privirile??
Bulinutzo ce faci?
vrem sa te mai vedem si pe tine,ca mai este putin si parasiti statutul de burticute!!coeur

Multumesc Anabella! computerlove iloveyou Am intrat numai sa va spun ca deocamdata sunt bine, am luat niste Paracetamol aseara si m-am simtit mai bine....O sa pun pozici in concediu, acum pot sa spun ca am si eu burtica desi...ieri m-am simtit asa de prost cand m-am dus sa fac RhoGAM-ul...era o tipa pentru RhoGAM si ea si...avea burtica tripla fatza de mine...ras
Bulinutzelor, ce mai faceti? Va pregatiti de sarbatori? pupici
Ely pupici computerlove computerlove computerlove computerlove
Ely
Scris: Tuesday, December 22, 2009 5:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Fetele multumim pentru uraricomputerlove .Intr-adevar timpul zboara ,mai avem putin pana la marea intalnire.coeur
Praslea multa sanatate si asteptam pozeee.topai topai
Anabela am cam crescut in ultimul timp si inca sunt in crestereras ,pun 2 poze ultima-i facuta de dimineata ,in general am o fata obosita si am inceput sa retin apa,dar burtica mi-e tare draga.pupici

Anelise
Scris: Tuesday, December 22, 2009 5:38 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Elyyy, ce burtica dragalasa si finuta! coeur angel pupici Pupacim cu drag fetele cochetele coeur si bebelul de la caldurica! copilas computerlove pupici pupici pupici
Maria & Mario
Scris: Tuesday, December 22, 2009 7:15 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Elyyyyy , esti o frumoasa si burticuta se vede asa de rotunjoara si indrazneata ! Va pupacim si va dorim sarcina usoara in continuare ! newclap majoreta
Ely
Scris: Tuesday, December 22, 2009 9:28 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Liz,Oana ce dragute sunteti,multumesc frumos si intoarcem pupicii cu mult drag.computerlove computerlove
teea09
Scris: Wednesday, December 23, 2009 7:00 AM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2008
Ely arati superb, ai o burtica minunata love newclap love newclap
raly
Scris: Wednesday, December 23, 2009 7:02 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Ely arati splendid!computerlove computerlove
bulinutza
Scris: Wednesday, December 23, 2009 7:02 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Elyyyyy...pup si eu burtica dulce, dulce...
Nu vad sa te fi ingrasat foarte mult, arati foarte bine...esti o frumoasa!!!

Noi suntem bine, cam agitate in ultimul timp. Toata ziua alerg dupa cadouri, cumparaturi.
Am probleme cu sofatul. Nu mai incape burtica la volan, mai am un pic si ma mut pe bancheta din spate...hohot Ca sa nu va mai spun ca nu mai pot lua virajele ca lumea...imi trebuie spatiu muuuuuuuuuuuuult...lucru cam greu de gasit in traficul din zilele astea...:018:

Ierimi-am facut bagajelul pt spital, si m-a apucat un plans de numa' numa'...nu-mi vine sa cred ca se apropie MOMENTUL...Nu-mi vine sa cred ca traiesc MOMENTUL asta...Imi amintesc Craciunul trecut...Deznadejdea, furia, supararea...si iata-ma acum, facand bagajul de spital cu o bebica jucausa la "bord"...Ce an minunatam avut!!!! :018: :018: :018:

Mai am o groaza de treburi de facut...
Am sa revin cu pozici cat de curand, nu am timp acum, dar promit ca va arat burtica...coeur coeur coeur

Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, December 23, 2009 7:39 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Ely esti o frumoasa! computerlove splendid arati! si burtica este atat de frumusica!love love computerlove computerlove hearts hearts

Bulinutzo computerlove abia astept sa te vad cu printesa ta in brate!pupici

Praslica computerlove burtica ta cand o vedem?

de Madalina ce mai stiti?computerlove
Fluturas
Scris: Wednesday, December 23, 2009 9:15 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
ely,ce burtica draguta,eu o aveam mult mai mare,dar e mai bine ca la tine.esti frumoasa,nici mie nu mi se pare ca te-ai ingrasat sau ca retii apa

bulinutza,m-au emotionat cuvintele tale.chiar si eu ma bucur ca ti s-a implinit marea dorinta si in curand o vezi pe papusica ta
Ana
Scris: Wednesday, December 23, 2009 10:32 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Elyesti o scumpicahearts hearts iloveyou
AdrianaC
Scris: Monday, December 28, 2009 6:29 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.