Gravidutele noastre dragi - 10
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Sfefania_Johansson
Scris: Thursday, September 10, 2009 8:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/24/2007
multumim fetelepupici
carla
Scris: Thursday, September 10, 2009 8:57 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Felicitari,Stefania!pupici computerlove newclap
Mada&Alexia
Scris: Thursday, September 10, 2009 8:57 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
BULINUTZA FELICITARI nu putea sa fie decat o bulinutza mica si frumoasa ca mama ei, va pupam dulce

Stefania bine ai venit si felicitari, sa fie intr-un ceas bun

eu astazi nu prea bine, fata mea m-a tinut numai intr-un plans, este imbalonata, am fost si la dr este asa de cateva zile si plange intruna, voi ce sfat i-mi dati credeti ca nu este bun lapele care il dau eu. a mai patit cineva asa ceva?
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, September 10, 2009 8:59 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Madalina, ce zice medicul? nu are colici?
Mela
Scris: Thursday, September 10, 2009 9:01 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Stefania,felicitari newclap sarcina usoara sa ai gravida

Bulinutzo,ce veste minunata yes dance

Andismon,nu poti sta si tu calma si linistita inca putin? computerlove

Anca,inca zece zile? ras si tu,care te rugai sa treaca weekendul angel
Ana
Scris: Thursday, September 10, 2009 9:40 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
yes majoreta yes majoreta yes majoreta yes majoreta yes majoreta yes majoreta

Felictari Bulinutzo!!!!!

coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur

Dar te felicit si pe tine Stefaniamajoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
S.ELENA
Scris: Thursday, September 10, 2009 10:37 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Felicitari Stefania!!!!! Ma bucur mult pentru voi!!!!! Sarcina usoara si...poate de acum in colo o sa ne vizitezi ca pe vremuri (mai des)!!!!!pupici computerlove iloveyou
P.S. Chiar imi era dor de voi!!!!!uff Ai fost vara asta la tara?? Eu inca nu am reusit sa ajung.plans plans plans

Bulinutza, felicitari pentru pritesa!!!!! newclap newclap hearts
Ely
Scris: Thursday, September 10, 2009 11:09 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Andismom,Oana,Danab,Kiki multumesc frumos pentru sfaturi asa am sa fac am sa ma hidratez mai bine si am s apap si ceva dulce si chiar un pic de cafea cu cofeina sau cola sa-mi mai creasca tensiunea.pupici pupici pupici pupici .Am uitat sa spun ca bebe misca de la 16 saptamani si 2 ziletopai ,dimineata in special dar foarte jos ,la Kari era mai susbounce

Bulinuta wow ce veste minunata felicitari pentru fetitaaaapupici computerlove majoreta majoreta

Stefania bun venit in club chiar avem nevoie de forte noi,sarcina usoara.majoreta a ,a

Anca,mami de Rick suntem cu ochii pe voiangel angel majoreta
ingerash
Scris: Thursday, September 10, 2009 11:10 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Stefaniayes yes yes yes sarcina usoara!computerlove

Bulinutza,felicitari pentru printesa,cred ca va fi la fel de vesela ca tine!pupici computerlove

Anca,Andismom,sarcina usoara!majoreta majoreta majoreta pupici pupici
praslea_cel_voinic
Scris: Friday, September 11, 2009 1:20 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
computerlove computerlove computerlove Bulinuta, FELICITARI!!!!!!!! Esti cea mai fericita mamica!majoreta majoreta majoreta majoreta
Tot ce aud in jur in ultimul timp e ca e mai bine pentru batraneti sa ai o fetitza....baietii pleaca dupa neveste si uita de mame....ASA CA.....FELICITARI din tot sufletul! Sarcina usoara in continuare!
Stefania...bine ai re/venit in clubul burticilor computerlove Sarcina usoara si cat mai putine greturi...hearts
Si....Yupi....nu mai suntem mezinii....majoreta majoreta majoreta Sa dea Domnul sa se mute cat mai multe aspirici la burtici!computerlove computerlove computerlove computerlove
Andreea&Ariana
Scris: Friday, September 11, 2009 7:44 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Bulinutzo,felicitari pentru fetita yes yes ....credca tati e in al noualea cer dance dance....sarcina usoara in continuare,draga graviduta!
Stefania,bine ai revenit dance ......felicitari pentru bebe 2 newclap newclap ....sarcina usoara si la termen....sper ca nu mai pleci dintre noi,ca-ti dam bataitabataus bataus !
Anabella,Anca,mai sunteti printre noi?uff .....nastere cat mai usoara,fetelor!
Andismon,pup dulce burticuta de Mariuca pupici pupici pupici !
Gravidute,sarcina usoara si la termen!Va pup pe fiecare in parte!pupici pupici pupici pupici
Alina
Scris: Friday, September 11, 2009 7:50 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Stefania, felicitari. Sa ai o sarcina cat mai usoara.

Anabella, Anca... condica.topai
monique
Scris: Friday, September 11, 2009 8:09 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Neatza, feteleeee!!!
Anabella, Anca... la apel. Unde umblati?!?

Ely, maaare problema cu tensiunea asta. Mai rau e ca mai ai destul pana nasti, te va chinui un pic. Eu una nu am gasit o rezolvare pentru asta. Pur si simplu, indiferent de ce si cum mancam/beam, starile erau aceleasi. Doar statul cu capul in aerul conditionat, pe temperaturi foarte reci ma ridica din ameteala! Multa sanatate!

Stefania, bine ai venit in club! Sarcina usoara!

Bulinutzo, felicitari mami pentru mica printesa din burtica. Vezi?!? Te-a ascultat Doamne Doamne!

Ancutza... ce mai faci tu scumpo?!? Cum mai stai cu durerile?!? Nu te mai consuma pentru sefi si pentru munca... sper sa poti trece peste aceste mici suparari! Iti doresc sa ai parte de o zi frumoasa, linistita, si cu cat mai putine dureri!

Praslea, sarcina usoara in continuare!

Madalina, o sa deschid eu un subiect vis a vis de alimentatia noastra in timpul alaptarii. Si pe mine ma cam streseaza povestea asta, dar, slava Domnului, Teo nu are probleme cu colicii.

Pupam toate fetele cucuietele! pupici pupici pupici

bereea
Scris: Friday, September 11, 2009 8:15 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Stefania, sarcina usoarapupici pupici

stefy
Scris: Friday, September 11, 2009 8:29 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/7/2009
buna dimineata fetelepupici bulinuza majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta felicitari pt fetita ai vazut doamne doamne tia dat ce vroiai tunewclap newclap newclap newclap newclap newclap stefania bun venit in club felicitari pt bebe iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou pupam pe toata lumea ely, monique,andismom,liz,anca,mada,cite un pup dulce pt fiecarepupici pupici pupici pupici noi suntem cit se poate de bine
am inceput sa avem si noi din cind in cind dureri de burtica si de mijloc .in rest totul ok pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.