Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| multumim fetele |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Felicitari,Stefania! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| BULINUTZA FELICITARI nu putea sa fie decat o bulinutza mica si frumoasa ca mama ei, va pupam dulce
Stefania bine ai venit si felicitari, sa fie intr-un ceas bun
eu astazi nu prea bine, fata mea m-a tinut numai intr-un plans, este imbalonata, am fost si la dr este asa de cateva zile si plange intruna, voi ce sfat i-mi dati credeti ca nu este bun lapele care il dau eu. a mai patit cineva asa ceva? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Madalina, ce zice medicul? nu are colici? |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Stefania,felicitari sarcina usoara sa ai
Bulinutzo,ce veste minunata
Andismon,nu poti sta si tu calma si linistita inca putin?
Anca,inca zece zile? si tu,care te rugai sa treaca weekendul |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
|
Felictari Bulinutzo!!!!!
Dar te felicit si pe tine Stefania |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Felicitari Stefania!!!!! Ma bucur mult pentru voi!!!!! Sarcina usoara si...poate de acum in colo o sa ne vizitezi ca pe vremuri (mai des)!!!!! P.S. Chiar imi era dor de voi!!!!! Ai fost vara asta la tara?? Eu inca nu am reusit sa ajung.
Bulinutza, felicitari pentru pritesa!!!!! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Andismom,Oana,Danab,Kiki multumesc frumos pentru sfaturi asa am sa fac am sa ma hidratez mai bine si am s apap si ceva dulce si chiar un pic de cafea cu cofeina sau cola sa-mi mai creasca tensiunea. .Am uitat sa spun ca bebe misca de la 16 saptamani si 2 zile ,dimineata in special dar foarte jos ,la Kari era mai sus
Bulinuta wow ce veste minunata felicitari pentru fetitaaaa
Stefania bun venit in club chiar avem nevoie de forte noi,sarcina usoara. a ,a
Anca,mami de Rick suntem cu ochii pe voi |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Stefania sarcina usoara!
Bulinutza,felicitari pentru printesa,cred ca va fi la fel de vesela ca tine!
Anca,Andismom,sarcina usoara! |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Bulinuta, FELICITARI!!!!!!!! Esti cea mai fericita mamica! Tot ce aud in jur in ultimul timp e ca e mai bine pentru batraneti sa ai o fetitza....baietii pleaca dupa neveste si uita de mame....ASA CA.....FELICITARI din tot sufletul! Sarcina usoara in continuare! Stefania...bine ai re/venit in clubul burticilor Sarcina usoara si cat mai putine greturi... Si....Yupi....nu mai suntem mezinii.... Sa dea Domnul sa se mute cat mai multe aspirici la burtici! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Bulinutzo,felicitari pentru fetita ....credca tati e in al noualea cer ....sarcina usoara in continuare,draga graviduta! Stefania,bine ai revenit ......felicitari pentru bebe 2 ....sarcina usoara si la termen....sper ca nu mai pleci dintre noi,ca-ti dam bataita ! Anabella,Anca,mai sunteti printre noi? .....nastere cat mai usoara,fetelor! Andismon,pup dulce burticuta de Mariuca ! Gravidute,sarcina usoara si la termen!Va pup pe fiecare in parte! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Stefania, felicitari. Sa ai o sarcina cat mai usoara.
Anabella, Anca... condica. |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Neatza, feteleeee!!! Anabella, Anca... la apel. Unde umblati?!?
Ely, maaare problema cu tensiunea asta. Mai rau e ca mai ai destul pana nasti, te va chinui un pic. Eu una nu am gasit o rezolvare pentru asta. Pur si simplu, indiferent de ce si cum mancam/beam, starile erau aceleasi. Doar statul cu capul in aerul conditionat, pe temperaturi foarte reci ma ridica din ameteala! Multa sanatate!
Stefania, bine ai venit in club! Sarcina usoara!
Bulinutzo, felicitari mami pentru mica printesa din burtica. Vezi?!? Te-a ascultat Doamne Doamne!
Ancutza... ce mai faci tu scumpo?!? Cum mai stai cu durerile?!? Nu te mai consuma pentru sefi si pentru munca... sper sa poti trece peste aceste mici suparari! Iti doresc sa ai parte de o zi frumoasa, linistita, si cu cat mai putine dureri!
Praslea, sarcina usoara in continuare!
Madalina, o sa deschid eu un subiect vis a vis de alimentatia noastra in timpul alaptarii. Si pe mine ma cam streseaza povestea asta, dar, slava Domnului, Teo nu are probleme cu colicii.
Pupam toate fetele cucuietele!
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Stefania, sarcina usoara
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 247
| buna dimineata fetele bulinuza felicitari pt fetita ai vazut doamne doamne tia dat ce vroiai tu stefania bun venit in club felicitari pt bebe pupam pe toata lumea ely, monique,andismom,liz,anca,mada,cite un pup dulce pt fiecare noi suntem cit se poate de bine am inceput sa avem si noi din cind in cind dureri de burtica si de mijloc .in rest totul ok |
|
|