Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| eii, bebelu mai si doarme. stai linistita, totul e ok. la inceput e mai linistit si prin luna a 6 a, a7 a, e foarte activ. te asteptam cu vesti. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| si eu zic la fel, bebita are toane, unele zile e mai activ unele doaeme mai mult. pup la burtica si asteptam vesti |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna fetele am si eu o nelamurire ma ajutati daka stiti ceva... cm luna trecuta mia vennit pe 13/08/2009 si am facut calculul ovulatiei si zilele acelea am avut contact deci ceea ce vreau sa spun acum citeva zile in urma zona de sos a devenit forte sensibile si ma minca si se umflese si a trecut acum aseara am observat pe chilot o scurgere de culoare roz cu o picatura f mica de singe oare sunt insarcinata ??? spatele ma doare f tare si sunt imbalonata si constipata cm trebuie sa vina miine dar nu am nici un simtom de cm la mine inainate sa vina cm cu o saptamina aveam scurgeri maronii dar acum nu am deloc va rog ajutatima k sa fiu sigura va poop
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
|
draga Bebo, ai gresit sectiunea de pe forum. nu aici postam asemenea topicuri. te rog sa cauti cu atentie daca doresti sa postezi.
rog un moderator din subforum sa ii mute postarea de aici la sectiunea corecta. multumesc.
Dana, Kikisor,multumesc dragelor, dar doc zice fara diclofenac si alte minuni locale...cica e periculos acum, nu am priceput de ce?! numa' crema mea de plante e ok. ajuta nitel, cum spuneam dar e cam frectie.
Stefy, un pt mesterii puturosi, mama lor!
Bulinutzo, in sfarsit, nu stiam pe unde esti! astept cu nerbdare sa ne zici daca e sau . cat despre miscari, e normal la varsta ta sa il simti cand mai tare, cand mai incet, inca nu este foarte puternic si poate fluctua puterea si frecventa cu care te loveste. vorba Danei, vezi tu intr-o luna, doua, fotbal!
Madalina, ma bucur sa aud vesti frumoase despre voi! lapticul praf este foarte bun, sa stii, nu iti face griji! spor la
eu sunt franta! am stat pe scaun toata ziua la calculator, m-am enervat pe desteptul meu de sef care e cam certat cu bunul simt si am o stare cam asa: :304: :304: :304: |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| E FETITZA!!!!!!!!!!
|
|

| felicitari va spun si aici! |
|

Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| vreau si eu sa ma inscriu pe lista gravidutelor sper ca sarcina sa evolueze normal si in acest caz bebe2 ar trebui sa vina pe 16 mai 2010 |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
|
STIAM STIAM STIAM STIAM STIAM |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Bulinutza , FELICITAAAAAARI ! Sa va traiasca printesa , sarcina usoara in continuare ! Stefania, bine ai venit ! Sarcina usoara , bebe sanatos si la termen iti dorim ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| BULINUTZA,felicitari;sa fiti sanatoase STEFANIA,sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara |
|

| Stefania uraaaaaaaa! felicitari! sarcina usoara, bebel sanatos si la termen iti doresc! bun venit in club, avem recruti noi! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/26/2006 Mesaje: 291
| Wow cate vesti bune! Ma bucur pentru fiecare burtica noua mult de tot! Felicitari, Stefania, sa ai o sarcina usoara ca un fulg! Am doi prieteni deosebiti, sot si sotie, nascuti pe 16 mai.
Bulinutza, si eu te vedeam cu o fetita delicata ca si tine in burtica! Ma bucur ca s-a aratat si deacum sa fie numai roz la voi, si la propriu si la figurat. Tati Alin ce zice?
Tiza mea draga, ce mai faci? Asa-i ca vestile bune ne fac sa mai uitam de probleme?
Anabella, Cathy, Ely, Stefy unde sunteti? Sper ca sunteti ok toate.
Eu am fost la doc, suntem in grafic, acum zice ca data probabila e undeva pe 20 si colul se tine bine si el, e inchis. Asa ca sotul isi pupa fiul sa stea cuminte la caldura, ca el trebuie sa plece numai putin, vreo 3 zile, aici aproape, la Galati. Cred ca dupa ce a vazut pozele cu Monique... .
|
|

| zapa...ai un umor molipsitor...auzi la ea...dupa ce o vazut pozele cu Moni... ma binedispui incredibil! ma bucur ca sunteti bine dar...de ce ai termen 20? asa de mult vrea Marc sa mai stea? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/26/2006 Mesaje: 291
| Mda, sa vezi ce m-am flescait eu cand am auzit-o pe doc cu data ei de 20! Eu, care mersesem ca o floare la control, speram sa-mi zica ceva de genul "mai ai 2 ore si nasti" si pana la urma, aflu ca mai stau o saptamana, pe putin . Pfu, iara lunga asteptare... macar ii trece lu' scarpinici varicela pana atunci. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Bulinutza, felicitaaaari! Am spus noi bine! Pupam Alexuta!
Stefania, felicitari si sarcina usoara!
Sarcina usoara tuturor si numai bine! |
|
|