Gravidutele noastre dragi - 10
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anca
Scris: Tuesday, September 8, 2009 10:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/26/2006
Fluturas, acus' mama de 2 feciori, dar ce mi-as dori si o copie mica a lui Karinuta ta... Pup o familie implinita!

Ancule, am facut asa yes cand am citit ca te simti mai bine!

Mariuta, sa-ti traiasca fetita de ziua de nume (si sotul, sper ca am retinut bine). Sunt activa pentru ca pot, sunt o norocoasa, ca daca nu imi permitea starea, nu stiu, sincer, ce ma faceam. Treaba tot n-am terminat-o, mai e si maine o zi, nu m-am agitat prea tare.

Asa valuri face iubitul meu mic in burta, cred ca-si face singur galerie cool. Stateam cu mama de vorba si na, eu sunt obisnuita cu miscarile lui de seara, dar ea a holbat niste ochi la burta mea miscatoare ca m-a umflat rasul.
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, September 8, 2009 10:28 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Multumesc Anca! Sa fiti si voi sanatosi!angel
Ely
Scris: Tuesday, September 8, 2009 11:33 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Fetele va pup si va multumesc ca va ganditi la mine.pupici pupici
Si eu pe fuga.Acum 3 zile am fost la gradinita la Kari si la intoarcere m-a luat cu lesin ,noroc ca am avut o mamica cu mine si care m-a ajutat un pic si am intrat intr-o carmengerie ca deja din 5 in 5 m nu mai reuseam sa-mi revin tot ma asezam ca ma lua cu ameteli lipsa de aerpale In acest timp ma suna si sotul si am inceput sa plang ca eu nu pot sa mai ajung acasa ,el saracul s-a speriat tare mai ales ca el era in Stockolm asa ca ce putea sa faca .In fine am ajuns cu greu acasa cu toate ca eram la doar 10 min de mers pe jos.Am fost la farmacie dupa ce mi-am mai revenit si tensiunea mea era 9 cu 5,imi inchipui cat de mica a fost in momentele acelea.Greturile au mai trecut ,dar aceste stari de lipsa de aer ma confrunt in fiecare dimineata si ma tine pana la ora pranzului.Musafiri inca mai am pana saptamana viitoare ,dar ma ajuta destul de mult ,ce afost cel mai bine este ca timpul a trecut repede si nu am simtit mult lipsa sotului,ei ocupandu-mi timpul plus ca exersez spaniola cu cumnata mea ,ea fiind cubanezaangel .

Andismom iti doresc multa sanatate si ai grija de tine si de bebe.

Mamai de Rick ,Anca tot aici sunteti fetelor?.Nastere usoara si pup cu dragpupici pupici
Monique vrem si noi o nastere asa rapîda ca tine si fluturas.Teodora este o frumoasa pupam cu drag 3 fete frumoase.love coeur pupici
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, September 9, 2009 7:10 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Ely, draga de tine uff . tensiunea mica este data de deshidratare, trebuie sa bei foarte multa apa (este mai buna decat altceva) si de oboseala. cred ca ai nevoie de mai multa odihna si de cate o cafeluta mica, nu ii face rau lui bebe. eu beau una, doua chiar pe zi dar foarte slabe, cu mult lapte si ma simt mai bine. tensiunea mea dimineata este tot undeva in jur de 9, poate chiar 8 asa ca te inteleg perfect. la voi e rau ca aveti si caldurile urate.uff

te rog sa ai grija de tine, poate ca ar fi momentul sa le spui musafirilor ca trebuie sa te ocupi de bebe si de tine.computerlove

Anca, multumesc, vorbele tale merg omului la suflet.pupici Marc da vreun semn, ceva?

Anabella, tu ce faci?

noi aseara am fost la ai mei si am cautat prin hainutele lui Andrei de bebe si, Doamne, ce amintiri am avut!coeur coeur coeur am triat cateva din ce ar merge pentru printesa si le-am adus acasa pentru spalat, calcat si pus in dulapior. acum trebuie sa ne apucam de aranjat camera si de mobila.

azi este ziua sorei mele si trebuie sa ma duc sa ii iau un cadou dar nu stiu ce. are de toate, are cu ce sa isi ia...iar eu sunt in pana de idei chiar nu stiu ce sa ii cumpar. aveti idei de cadouri?
Ana
Scris: Wednesday, September 9, 2009 8:18 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Neatza fetele...noi suntem bine,asteptam.....angel angel

Ely imi pare rau prin ce ai trecut,bine ca esti bine,deocamdata nu va parasesc,imi place aici!!!ras iloveyou

Andismom neatza e bine cand ai hainici si de la primul bebe nu???
Mie imi prind tare bine de la Rik,foarte putine am cumparat!!!de ca dou ce sa iti zic....ca nu am nici eu idei...ras

Anca ce faci,cum esti???

Mariuta si eu il astept cu drag,atunci cand vrea sa vina el!!!

in rest sunt bine azi mai fac ordine prin camera pe la hainutze poate am sa pozez cu ce m-am preagtit sa vedeti si voi...bagajelul de spital...si cu Dumnezeu inainte!!!angel angel

O zi minunatat va doresc fara greturi,fara stari de rau...Dumnezeu sa va dea putere la toate!!!!iloveyou iloveyou
Maria & Mario
Scris: Wednesday, September 9, 2009 8:42 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Ely , ai mare grija, iubita ! Si eu am avut stari accentuate de lesin, dimineata in special. Si ma luau mereu la serviciu. GP ul mi-a spus ca sa beau dimineata - in loc de cafea - cate o cola ! Si sa stii ca functiona ! Plus un meniu mai bogat in zahar ( dulciuri - ciocolata ) , ca ridica nivelul glicemiei si ajuta ! Sarcina usoara in continuare si .... vrem sa te vedeeemm ! topai
Andismom, super ! Si noi depanam amintiri cand rascolim prin hainutele Mariei mele ! Idee de cadou - ca tot are de toate : Un inel sau un pandantiv care sa simbolizeze ceva anume ! La multi ani ! Surioarei tale !
Anabella, sa vedem si noi ! Acusica vine Flavio, astazi .... maine !!!!
Marc .... tot la caldurica ? topai majoreta Hai ! topai
stefy
Scris: Wednesday, September 9, 2009 9:56 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/7/2009
buna iubitele mele burtici pupam pe toata lumea dulceeeeepupici pupici pupici noi suntem bine
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, September 9, 2009 1:42 PM
Nivel

Oana, sa stii ca iti multumesc de ideea cu pandantivul! si eu m-am gandit initial la el si chiar am cautat dar nu am vazut nimic deosebit. mai caut dupa-amiaza!pupici si saru'mana de urari, esti o draguta!pupici

Anabella, sigur ca prind bine hainutele!yes plus ca sunt de la fratiorul mai mare!coeur

Stefy, ma bucur ca sunteti bine! v-ati mutat, gata?

celelalte gravidute ce fac, unde sunt?

noi am fost la medic dimineata si am facut o eco si un control pentru a vedea starea colului care este ok, lung, inchis, totul frumos. printesa are capsorul in "contact intim" cu colul (citez dr) si am vazut cum sta fix pe el si il apasa coeur . iata cauza durerilor de burta si bazin. dar ce dureri placute, nu? daca ea e bine, ce mai conteaza durerea de spate sau de burta? coeur

medicul zice ca nu prea avem ce face la durerile de spate decat repaos in pozitii comode si cate un anispastic cand se ingroasa gluma. tot el zice ca pot avea norocul ca durerile de dispara, organismul sa se acomodeze cu presiunea din bazin si sa ma simt excelent! Doamne ajuta!firstprize
Anca
Scris: Wednesday, September 9, 2009 3:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/26/2006
Ely, imi pare rau sa aud ca nu esti tocmai bine. Incearca si fa ce au zis fetele, poate ajuta si la tine. Va pup pe amandoua si pe samburelul din burtica!

Anca, ma bucur ca ai vesti bune despre printi, si mai mult ma bucur ca ai fost la doc si te-a incurajat, asta face bine la moral. Eu asa sunt, daca am o durere si nu stiu ce e, sau de ce, toata ma agit si imi fac si mai rau, dar daca cineva imi explica de unde provine parca jumatate din problema a si disparut.
Apropo de sorela si de cadou, mie imi plac cele personalizate, si am vazut prin oras si chiar prin mall, supermarket, firme care se ocupa cu asa ceva. Nu stiu, ceva cu moaca dulce si smechereasca a lui Andi, s-o apuce rasul si dragul de fiecare data cand se uita la el. In rest, relax baby, asta iti doresc!

Oana, mersi de incurajari. Acus' il vad si eu pe al meu asa mare ca si Mario si o sa ma intreb oare unde fuge timpul asta?

Stefy, inapoi pe metereze? Asteptam vesti de la voi.

Edit, la ceas de seara. O graviduta cu o stare de spirit dance:

Din orice pozitie, tot asa mare burta am sic.
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, September 10, 2009 6:09 AM
Nivel

love love din orice pozitie, tot asa frumoasa esti draga mea iar burtica este superba!pupici

cam slaba activitatea de pe aici! pe unde umbla burticile?topai
danab
Scris: Thursday, September 10, 2009 7:50 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
hearts Anca, ce fain iti sta cu burticahearts heartsArati super, si esti si la final.love majoreta majoreta
Ely, ai grija de tine, vorbeste cu doctorul, ia niste vitamine, mananca bine dimineata si bea o cafeluta, ca la tensiunea ta mica nu are ce-ti face rau. Un suc dulce sa ai mereu la indemana, mai ales acidulat.

Andismom, cealalta Ancuta cu burtica, ma bucur ca Mariuta e pe pozitie, cat despre durere, este de la mebra un unguent pt dureri de picioare, si un balsam pt picioare obosite, natural, intreaba la farmacie daca pot sa-l folosesti si tu. Eu il folosesc daca ma doare umarul si, fiind cu un fel de mentol ma ajuta.

Anabella majoreta majoreta majoreta
Kiki
Scris: Thursday, September 10, 2009 8:06 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Anca, esti frumusica tare! coeur

Anca, nasol cu spatele. Poti intreba si daca ai voie diclofenac MK (mentolat), pe mine ma ajuta la orice durere (de picioare, de spate, maini, etc) si l-am folosit si imediat dupa ce l-am nascut pe Dav. Chiar e bun! thumright

Ely, multa sanatate, mami! coeur
stefy
Scris: Thursday, September 10, 2009 8:54 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/7/2009
buna iubitele mele burticipupici pupici andismom nu neam mutat inca mai avem de lucru la baie .mesteri nostri isi gasesc tot timpul cite ceva de facut si pleaca devreme .cred ca stiu motivul pt care au tot timpul altceva de facuthainoroc anca ce burtica frumusica ai sa vezi ce pui frumos se ascunde acolopupici pupici anabela mai ai putin ia sa vezi ce repede vine momentul cind nici nu te gindesti esti cu puiutul in bratepupici pupici liz sa sti iubita ca am vorbit cu mada nu prea poate sa intre pe net pt ca micuta alexuta s-a invatat in brate sau leganata in rest e bine .mada a slabit de nu se poate si e tot timpul cu bebita mititica care este o smechera a si mai sunt si in pregatiri de botez.puiuta mica are deja patru kg si trei sute.mada va pupa pe toata lumeapupici cute pupam pupici
Mada&Alexia
Scris: Thursday, September 10, 2009 10:28 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
Stefy are dreptate Alexia este o smechera ma fraiereste tot timpul. noi suntem bine atat cat se poate , bebita creste repede si dolofana si mami si tati se bucura de asta, nu mai avem laptic de doua saptamani si mancam lapte praf dar ii merge bine si cu asta, ea sa fie sanatoasa si sa creasca mare.
Lenus sa va traiasca printesa sa fie iubita de mami si de tati
Fluturas si printul vostru sa fie sanatos si iubit
Salut toata lumea si sa aveti sarcini usoare si nasteri de asemenea
bulinutza
Scris: Thursday, September 10, 2009 11:40 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
buna dragelor....am trecut sa va salut in mare graba...timpul asta nu-mi mai ajunge nicium....mi-e tare dor de voi...sper sa ma linistesc in cateva zile...

Azi avem programare la Timisoara la echo sa vedem ce ascunde burtica norocoasa...

Va pupacesc pe toate si va dorescsarcini usoare si fara probleme...

PS Am si eu o intrebare: bebe a inceput sa miste acum vreo 10 zile...il simteam destul de bine dimineatza, mai ales cand stateam la catedra...de 2 zile nu mai e asa activ...sa ma ingrijorez, sau are si el " zile mai naspa"...uff uff uff

Va puuuuuuuuup!
computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.