|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Monique a intrat in clubul mamicilor cu doi copii, . Lista arata cam asa:
Anca

Mami de Rick

Stefy

Cathy
Afrodita Elena

Andismom

Bretonele

Bulinutza

Ely

Praslea cel voinic

Ultima actualizare: 04.09.2009, 09.17
Sarcina usoara tuturor burticilor!!!
Mi-am permis sa o scot pe Mely de pe lista, cred ca a si nascut intre timp. Asteptam vesti. |
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| monique wrote:scurt, scurt, scurt! Acum plec la spital
Tare asta cu "scurt, scurt". Monique s-a dus putin pana la spital , dar a si nascut intre timp. Doamne, si cand ma gandesc ca miercuri era pe drumuri. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Felicitari proapetei mamici! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/26/2006 Mesaje: 291
| Hello! Ma bucur si eu pentru Monique, sper ca sunt bine si ca ne vom auzi in curand. Pup mesagerul pentru asa o veste minunata!
Sunt putin upside-down astazi... Nu am energie si ma doare burta, desi nu am spalat decat cateva vase pana acum, si am o stare de greata. Ma asez si incerc sa ma autocalmez. Imi ascult semnele corpului cu atentie de acum incolo, desi sper sa merg cu sarcina pana in 15 septembrie. Azi si maine voi fi mama singura, ca-mi pleaca sotul departe, si mai stau si cu stresul pentru el...
Mami de Rik, sa-ti cada bine pepenasul, si eu m-am indopat cu el pana la refuz vara asta, dar acum nu mai imi place ca mi se pare prea copt. Multa sanatate lui Rik si sa ai grija de tine, ia-o mai incet!
Alina, mersi de actualizare. Ma vazui in capul listei si parca nu-mi vine sa cred. Na, de acum dau sarcina unui pitic de pe creier sa inceapa cu mesaje subliminale: "totul va fi bine, totul va fi bine".
Cine ma ajuta cu o informatie? Nu stiu daca mai trebuie sa prezint la internare dovada de asigurat de la servici, ca daca da, atunci se pare ca mai am drumuri de facut. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Anca, iti trebuie in principiu o adeverinta de la angajator din care sa reiasa calitatea ta de asigurat si sa fie vizata si de CAS Arad. pentru siguranta ta, ca sa nu faci drumuri aiurea, da un telefon la maternitate si intreaba la receptie ca stiu ele sigur. si mie mi-au cerut cand l-am nascut pe Andrei. acum mi-o pregatesc din timp ca doar mi-o fac singura, nu? iar de vizat, o va duce noua mea colega la CAS ca sunt cozi si nu o sa il pun pe sot sa umble.
Ancoooo....ce putin mai ai! si tu si Anabella sunteti in "cursa", ati preluat "conducerea" si apoi ne lasati locul liber noua, gastii de octombrie-noiembrie!
eu zic ca mult nu mai ai iubita, dupa cum zici tu ca te simti! ai grija de tine si nu uita sa dai un semn, cat de mic daca pleci la spital. uite Moni a venit cu "scurt, scurt, scurt" si in aceeasi zi, cateva ore mai tarziu, imi scrie mesaj si imi zice ce minune s-a petrecut in viata ei! |

| Mersi Anca! Asa ma gandeam si eu initial, sa sun la doamne la receptie sau cine o raspunde la Matern la telefon, ca ai mare dreptate, nu strica sa am hartiile la mine. E mai sigur asa, si eu in 2006 le-am prezentat, atunci sigur trebuia.
De dat semne o sa dau, ca Diana de la Arad a fost foarte draguta si pe faza si mi-a dat nr. de mobil sa ii scriu mesaj, si poate dresez si sotul sa intre si sa va zica ceva, ca si eu ma bucur tare cand primesc o veste de la voi, dragutelor. Mai ales asa o veste! Mai stau un pic linistita, ca am dureri pe jos pe undeva si daca imi trec fug pana la bunica, poate imi face o supa de a ei si ma trateaza de toate bolile .
Ely, ai musafiri de nu mai zici nimic? Sper ca esti ok mamico. Stefy, spor la smotru, las-o pe sora ta sa faca ce e mai greu. Praslea, sa ai o zi buna azi!
Pupici la toata lumea! |

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Anca, inca un hop mic si gata, vine bebe! |

Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Fetelor nici nu stiti ce dor mi-a fost de voi si cate s-au intamplat de cand nu am mai intrat!
Pe 1 sept m-am dus la spital la control asa cum v-am spus si pentru ca colul meu tot deschis era doc a hotarat sa ma interneze cateva zile sa imi faca niste perfuzii pt ca injectii nu mai are unde . Vestea buna e ca azi mi-au dat drumul acasa iar puiul meu e bine crescut si sanatos tun, la 31 de sapt si 3 zile arata de 32 de sapt si o zi cu o greutate de 1,600gr si lung (seamana cu tasu' ).
Acum partea cea mai haioasa: ieri ma cheama doc la eco pe la 14:00, ma asez frumos, incepe masuratorile si deodata ii suna telefonul. Raspunde doctorita mea si la telefon era moasa care ii spune ca pacienta ei pe care o vazuse cu jumatate de ora inainte cu dilatatie 3 e pe cale sa nasca. A vrut ea saraca sa imi continue ecografia dar isi cere scuze si imi spune ca trebuie sa plece ca e mai importanta nasterea si ca tre sa o mai astept.
Va dati seama ca am crezut ca ma apuca noaptea pe acolo dar nu, mamica respectiva s-a incapatanat si a nascut in 15 minute. Cand s-a intors doc. nu am putut sa ma abtin sa o intreb daca mamica respectiva a nascut si tare m-am mirat cand mi-a zis ca "da".
Mai pe seara primesc mesaj de la Monique in care imi spune ca Teodora s-a nascut la 14:15. Stiind ca avem acelasi medic nu mi-a luat mult sa ma "prind" ca ea era mamica care a nascut "scurt, scurt" .
Asa ca fetelor, nasteri asa usoare va doresc tuturor!
Monique e bine, tot frumoasa cum o stiti , se pare ca se recupereaza repede. E putin ingrijorata caci Teodora a avut ceva probleme la nastere si dimineata nu i-o adusese inca in salon dar pediatrul spune ca investigatiile sunt bune. Mai multe cred ca va trebui sa ne spuna ea cand o sa poata face lucrul asta. Pana atunci cred ca trebuie sa fim in continuare alaturi de ea si sa ne rugam ca totul sa bine.
Aaaa...si inca ceva, Monique spune ca Teo seamana tare bine cu surioara ei . Va dati seama ce minune de copil? |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Si am ramas eu cu Anca pe aici...mai in fruntea listei.... Anca asteptam ceva pozici cu burtica!!
Andismom vesti voi da,numai sa ma duc la nascut! ...odata!!!!!!!!!!!!
Cathy ,multa sanatate la bebic,sa auzim de bine!!!!
Abia astept sa o vad pe Teodora,imi imaginez ce frumusete de fata!!!! |

| Cathy, haioasa povestea cu Monique! multa sanatate si ai grija de fortosul Albert!
Anabella, iti vine si tie randul, fii pe pace, acusica!
Anca, chiar asa, nu ne-ai aratat nici o poza cu tine si Marc din burtica! vreau pozeeeeeeee! |

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Va pup pe toate...imi sunteti tare dragi!Aveti grija de voi si de bb-ii din burtica! Multa sanatate si nastere usoara, celor ce sunt in capul listei! |

| Miri, si tu ne esti tare draga! Multam de urari . Miru, cat de curand vin sa va spionez acolo la clubul de mamici cu doi pitici . Cathy, ce mica e lumea! Cum ai aflat tu prima ca naste Monique si nici nu te-ai gandit . Acum sper doar sa o vad pe Moni linistita si zambitoare, cu vestea ca totul a fost bine pana la sfarsit. Anabella, iti ofer cu drag primul loc. Mie inca nu mi-a venit curajul tot . Te puuuuup!
Anca, asa ma gandeam si eu ca nu am pus nici o poza cu mine cu burta, desi am cateva facute de prieteni, ca pe aparatul nostru se cam pune praful. Ma gandeam doar ca nu prea am ce arata, ca nu sunt tocmai prezentabila in perioada asta, mai ales cu asa companie ca voi. Cand o mai auzeam pe Moni cu elefantelul ei... eu cred ca sunt mama elefantilor. Sau mica balena, cum zice fratele meu drag.
Noapte buna, oriunde va aflati! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/13/2008 Mesaje: 70
| Salutare Nu va mai scriu din formula 2 in 1 ..Razvanel a venit pe lume pe 21.08 prin cezariana. Operatia era programata pe 25 dar mi s-a rupt apa vinerea dimineata si dupa-masa deja imi tineam puiul in brate
Felicitari celor care au nascut intre timp si nastere usoara celor care mai au putin pana la marea intalnire |
|

| Mely, felicitari, sa fie sanatos Razvanel, sa creasca mare, sanatos si sa va bucurati de el. iar tie, iti urez refacere usoara dupa cezariana si mult laptic!
Anca, nu cred ca este cazul sa te complexezi. fiecare burtica este frumoasa in felul ei chiar daca unele sunt mai subtirele si altele mai grasute! nici eu nu fac parte chiar din categoria balerine! totusi, sunt atat de mandra de burtica mea!
azi avem zi de cumparaturi, papa si apoi o vizita la niste prieteni dragi care are au o printesica de 1 luna! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mely felicitrai pentru bebe!!!1
Anca nici nu se discuta cum toate ne-am aratat vrem sa vedem si pe tine,graviutza!!!
Andismom pupici!!! |
|
|