|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Hei, Stefy, inca putin si incepe si la tine numaratoarea inversa! Sa ai o zi buna! |

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Cathy, neatza, te vad pe-aici! Cum te mai simti?!? |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Bulinutza, felicitari, burtica roz!!!! Stefania, felicitari si tie! Pupam toate burticutele! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Bulinutza, te felicit din toata inima pt fetitza!
Stefania, felicitari pt bb si sarcina usoara.
Anca, tu tot nu vrei sa te linistesti? Cum te mai simti azi?
Anca(Arad), il asteptam pe print cand o vrea el sa vina, nu-ti face griji o sa vezi k o sa fie bine. Ma incanta postarile tale pline de umor
Mada, imi pare rau ca are probleme Alexia, sunt sigura ca medicul poate sa te ajute. Sanatate multa si un pupic de la noi
Ely, chiar ma intrebam cum mai esti. Spune-mi cum e sa iti simti puiul in burtica? Imi amintesc eu cat am fost de emotionata ...si acum cand face tumbe sau ma loveste in splina sau ficat de ma lasa fara aer nu pot decat sa ma amuz ca am un baiat zvapaiat ca maica-sa Am zis ca intr-o zi il filmez sa vedeti si voi ce acrobatii face in burtica la mami.
Anabella, tu ce mai faci mami?
Monique, un pupic mare pentru galatencele mele dragi .Sa ai si tu o zi minunata alaturi de fetitzele tale!
Pupam toate burticile si mamicile
Noi suntem bine astazi, azi noapte m-am trezit cu durere de burtica dar a trecut si am putut sa ma odihnesc chiar bine. Deja m-am obisnuit cu astea, ce e mai greu pt mine e faptul ca tre sa stau mai mult in pat si cam asta fac de o luna jumate. Avand in vedere ca sunt o persoana activa ma mai apuca depresia dar daca ma gandesc ca fac asta pt ca micutul meu sa se nasca sanatos si imi trece . Si apoi am incredere in Dumnezeu ca o sa fie bine si va am si pe voi .... asa ca va multumesc pt ca existati
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Semnam condicutza!!!!!!! Neata fete dragi!!!!!!!!! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/26/2006 Mesaje: 291
| Buna dragutelor! Sunt si eu aici pe baricade, tocmai am terminat cu micul dejun, ca noi ne trezim mai tarziu. Am un chef azi de mers la cumparaturi... dar nu cred ca plec cu Andi de acasa cat e inca cu cojite. Moni, asa ma bucur ca mai esti printre noi, cat mai poti si te lasa Teodora. Chiar ma gandeam aseara ca imi lipsesc tare mult Liz si Cute, dar e de inteles... Cathy, iubita , iti poti gasi un hobby dragut sau practic care sa te tina ocupata in pat. Mie mi-ar place sa lucrez de mana, tot intru pe la fetele indemanatice si admir ce fac ele acolo. Zilele trecute am fost asa de obosita incat am zis ca mi-ar place sa ma lege careva de pat, dar stiu ca nu e o fericire. Stefy, multa sanatate, ai grija de tine. Iti doresc dureri cat mai putine sau chiar deloc. Ely, sus tensiunea si moralul! Anabella, ceva impresii pe ultima suta? Va pup pe fiecare in parte si va doresc o zi minunata!
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Anca tot pe aici?? Eu tot asteptam SMS si tu... Va pup fetelor si va doresc sarcina usoara in continuare !!! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| mai ce vesti pe aici si eu ma plimb pe alte topicuri
ely,imi p'are rau de starile astea a tale.sper sa fii mai bine de acum incolo.pe tensiune,daca nu bei cafea,incearca coca cola.la sora mea moasa i-a indicat.a fost exact ca tine,tensiune f mica
anca,ce burtica si graviduta frumoasa.mai ai atat de putin
bulinutza,felicitari pentru burtica roz si sarcina usoara in continuare
stefania,ce vesti bune.sa ai o sarcina usoara,la termen si un bb sanatos.felicitari.si bine zice elena,ne era dor de voi
anabella,si flavio e puturos cum a fost lukas al meu
anca(andismon) sper ca ai mai scapat de dureri
stefy,cathy,praslea si daca am uitat pe careva,sarcina usoara
|

| Anca wrote:Buna dragutelor! Anabella, ceva impresii pe ultima suta?
da Anca sa iti spun impresiile pe ultima suta ma simt bine parca nici nu mai am burta ...plus ca m-au deranjat carceii of!!!dar au trecut...e mai ceva ca la nastere...durerile astea de carcei...cand te prind greu te mai lasa..in rest parca ma misc mai bine ca niciodata!!!! |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Anabella, si eu aveam carcei noaptea si ce rau mai era! Una, doua, cand la un picior, cand la altul! Hai, fruntea sus, ca mai e atat de putin! Ely, felicitari pentru primele miscari ale bebelului! Pana la urma ne tii si tu in suspans ca Bulinutza! E fetita sau baietel? Tare curioasa mai sunt! Am avut si eu ceva probleme cu tensiunea, dar in trimestrul III de sarcina si mi s-a recomandat cate o cafeluta dimineata! Eu totusi ma rezumam la un 3in1. Pitici de-ai mei! Anca, nu mai am timpul pe care il aveam inainte, dar tot gasesc eu sa mai trag cu ochiul pe aici aproape zilnic chiar daca nu mai scriu atat de des! Abia astept si bebelul tau! Andismom, pupici si sper ca esti muuuuult mai bine! Bulinutza, felicitari si aici! Mi-am adus aminte ieri de ziua in care am aflat si eu ca am fetita! Eram in al noualea cer, pur si simplu pluteam!  Stefania, mi-a fost atat de dor de tine si ma bucur ca ai revenit si inca cu o veste atat de frumoasa! Felicitari, sarcina usoara, bebe sanatos, voios si frumos si la termen! Stefy, cam incepe numaratoarea inversa si la tine! Pupicei dulci! Cathy, mult a fost, putin mai este! Fruntea sus! Suntem aici si-ti tinem pumnii! Praslea, sarcina usoara, scumpa!
Va pupacesc pe toate cu mare, mare drag! |

| Liz |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| ia uite ce veselie si ce activitate pe aici! am lipsit si eu juma' de zi si am de citit la greu!
multumesc tuturor de ganduri. ma simt aiurea, ma doare spatele iar, destul de rau...dimineata ma durea si burta si am facut iar niste calmante. azi-noapte m-am trezit la 3 si nu am mai putut dormi, nu stiu de ce. cu toate astea am umblat cateva ore bune sa ii obtin lui Andi avizul pentru gradi, sa iau analizele lui de la laborator...daca nu are cine, le fac eu. asa mai incerc sa uit de durere...
ma uit la ticker si ma bucur ca am ajuns la 30 sapt, deci am intrat in linie dreapta! abia astept sa imi tin fetita in brate dar ma rog sa stea la mine in burtica pana cat mai aproape de termen. imi propun sa stau mai cuminte zilele care vin si sa ma menajez, sa lenevesc mai mult. in special si pt ca dr meu e plecat din tara o saptamana. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Continuarea |
|
|