Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Felicitari, Lenus! Sa ai o sarcina usoara si cine stie, poate va fi pereche! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Woww Cute ce veste minunata inca o burticaa .Sarcina usoara ce o fi sanatos sa fie.Pupam cu drag . |
|
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
|
Eu zic ca nu-l mai fac pe urmatorul, la cate am tras cu operatia de data asta (si inca nu sunt sigura ca am scapat de cutit), dar daca o fi sa ma razgandesc si il fac si e tot baiat, asta e voi fi soacra cu 3 nurori! Iar tu cu 3 gineri! |
|
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| wow! Lenus, cit ma bucur pentru voi. Felicitaaaaari! |
|
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Liz iti multumesc mult ..... eu nu stiu data exacta cand am ovulat asa ca voi mai astepta .... Mama glumeste cu mine si imi zice: ce atatea teste.... stai 9 luni si vezi daca nasti Nu prea am rabdare nici pana duminica |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2009 Mesaje: 91
| Sal burticute si mamicute, noi mergem pe 2 februarie la ecograf,cam tarziu,dar asa se intampla daca nu imi fac programare din timp.Sper sa vin cu vesti bune,am noapte m-am visat la vizita la ginecolog, si imi spunea doctorita ca am mancat prea putin si nu s-a dezvoltat bebe-ul.....ma speriasem,dar......nu tabarasc pe mancare sa mananc cat doi.... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/19/2008 Mesaje: 536
| CUTE,felicitari pentru bebe!!! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| ariel_baby wrote:Sal burticute si mamicute, noi mergem pe 2 februarie la ecograf,cam tarziu,dar asa se intampla daca nu imi fac programare din timp.Sper sa vin cu vesti bune,am noapte m-am visat la vizita la ginecolog, si imi spunea doctorita ca am mancat prea putin si nu s-a dezvoltat bebe-ul.....ma speriasem,dar......nu tabarasc pe mancare sa mananc cat doi....
Stai linistita, ca si eu am inceput sa visez... E ceva normal, ca ne-au zapacit hormonii, dar asta nu inseamna nimic. Eu sunt convinsa ca va fi bine!
Multumesc tuturor pentru felicitari si incurajari! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Felicitari,Lenus ! Sarcina usoara si la termen! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Sarcina usoara, Cute! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978