Gravidutele noastre cu care ne mandrim partea a IV a
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rody
Scris: Thursday, January 22, 2009 8:56 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Pup toate garvidutele.Sper sa va urmez cat de curandtopai topai topai
Anelise
Scris: Thursday, January 22, 2009 9:02 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Alina wrote:
Liz, ce-ti spuneam eu?computerlove computerlove computerlove

Stiu, stiu :018: pupici pupici pupici computerlove coeur

Triplul test nu mi-a fost recomandat de medic, am intrebat-o eu ieri si mi-a dat un bilet de trimitere. A zis ca daca vreau eu sa-l fac, nici o problema. Prietena mea cea mai buna chiar imi zicea ca ea nu l-a facut.

Roxy, scumpa, eu am facut testul in ziua 27, in conditiile in care imi vine in ziua 27,28. Si au iesit liniutele chiar foarte clare. Stiu ca am pus o poza si pe forum. Cand am repetat testul la doua zile, liniutele erau deja identice. Dar la mine stiu sigur si s-a confirmat si pe urma la echo, am ovulat imediat dupa menstruatie. Deci eu am ramas intre zilele 5-10. coeur Iti doresc multa, multa bafta! pupici majoreta majoreta

Rody, pupici si tie! pupici pupici iloveyou
Rody
Scris: Thursday, January 22, 2009 9:22 PM
Nivel

ninetem wrote:

Rody, vad ca tu ai curaj sa incerci din nou poate iese un baiat! pupici
Eu in schimb am renuntat la ideea asta, mai ales ca locuim intr-o garsoniera! pale . Dar dupa ce ne facem casa, pentru a fi sigura ca iese o fetita, o vom infia!

si ce te faci daca iese tot baiat daca te hotarasti sa o faci tu cu sotul,iar la mine daca iese tot fataalcool alcool alcool
sunt in ziua 12.. deciiiiiiii:018: sa mai astept o zi pt baietel.Da-mi retetailoveyou
Liziloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
Mela
Scris: Thursday, January 22, 2009 10:45 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Cute,multumesc de raspuns pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, January 23, 2009 7:53 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Cu placere, Sami!pupici
shirel
Scris: Friday, January 23, 2009 8:08 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Sarcina usoara in continuare la toate burtelele de pe aici!
Liz.ma bucur enorm pentru tine si ptr.fetitza din burtica.nu avea grija urmeaza si baiatul mai tarziu.ras
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, January 23, 2009 10:58 AM
Nivel

Vin si eu in clubul burticilor. Nici nu stiu cum sa-mi fac tikerul pentru ca la echo mi-a iesit un bebe mai mare cu vreo saptamana jumatate decat in calculele mele. Adica echo imi arata bebe de 8 saptamani si o zi, iar calculele mele spun ca bebe ar avea 7 saptamani fara 2 zile. Urmatoarele echo vor fi mai concludente, sper. Asta a fost facuta la spital si am inteles ca echograful de acolo, are probleme cu masuratorile.
Oricum, am vazut inimioara cum bate, am inteles ca bebe e bine fixat si... e bine!dance dance dance
sa mai zic ca am greturi de la Revelion? Ca nu pot sa ma misc prin casa ca detectez mirosuri de parfum, mancare, balsam de rufe... Sunt radar!
Rody
Scris: Friday, January 23, 2009 10:59 AM
Nivel

Cuteeeeeeeeeeeeyes yes yes yes Felicitariiiiiiiiiiiiiiyes yes yes yes dance dance dance dance dance dance computerlove computerlove hearts hearts iloveyou iloveyou iloveyou
Cris-DL
Scris: Friday, January 23, 2009 11:13 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006

Sarcina usoara, Lenus ! dance dance dance
computerlove
Fluturas
Scris: Friday, January 23, 2009 11:14 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
vai cute,dar secretoasa ai fost ras ras
mommy
Scris: Friday, January 23, 2009 11:17 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Cute, felicitari din toata inima! yes Sa fiti sanatosi si sa scapi de greturi cat mai repede! yes majoreta hearts
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, January 23, 2009 11:17 AM
Nivel

Da, Fluturas, am vrut sa fiu sigura ca are inimioara, ca e bine! Noi am aflat putin dupa Craciun, dar pot numara pe degete personale care stiau de sarcina. A fost foarte greu sa tin secret, mai ales ca am parut mofturoasa in ultima vreme, de Revelion, Boboteaza, Sf. Ioan, dar mie chiar imi era rau...
Oricum, m-am bucurat tare mult ca am ramas in 2008, ca poate intru si eu in clubul mamicilor care au pereche!sic
Rody, Cristina, Miru, multumesc mult!pupici pupici
Mela
Scris: Friday, January 23, 2009 11:18 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Cute,tin pumnii sa treaca repede starile tale de greata pupici pupici pupici
Fluturas
Scris: Friday, January 23, 2009 11:22 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
cute_baby_of_mine wrote:
Da, Fluturas, am vrut sa fiu sigura ca are inimioara, ca e bine! Noi am aflat putin dupa Craciun, dar pot numara pe degete personale care stiau de sarcina. A fost foarte greu sa tin secret, mai ales ca am parut mofturoasa in ultima vreme, de Revelion, Boboteaza, Sf. Ioan, dar mie chiar imi era rau...
Oricum, m-am bucurat tare mult ca am ramas in 2008, ca poate intru si eu in clubul mamicilor care au pereche!sic
Rody, Cristina, Miru, multumesc mult!pupici pupici

lasa ca starile astea de rau vor trece,stiu cum e ca si eu m-am plans pe aici ca acum,cu sarcina asta m-am simtit mai rau ca si cu celelalte.eu iti doresc ca macar visul sa ti se implineasca si sa iti tii creata in brate in vara
Kiki
Scris: Friday, January 23, 2009 11:22 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Lenus, te felicit sincer pentru sarcina si iti doresc sa iti treaca starile de rau cat de curand!
O cretulina frumoasa ca Tudor si sanatoasa iti doresc! majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.