Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Pup toate garvidutele.Sper sa va urmez cat de curand |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
Stiu, stiu :018:
Triplul test nu mi-a fost recomandat de medic, am intrebat-o eu ieri si mi-a dat un bilet de trimitere. A zis ca daca vreau eu sa-l fac, nici o problema. Prietena mea cea mai buna chiar imi zicea ca ea nu l-a facut.
Roxy, scumpa, eu am facut testul in ziua 27, in conditiile in care imi vine in ziua 27,28. Si au iesit liniutele chiar foarte clare. Stiu ca am pus o poza si pe forum. Cand am repetat testul la doua zile, liniutele erau deja identice. Dar la mine stiu sigur si s-a confirmat si pe urma la echo, am ovulat imediat dupa menstruatie. Deci eu am ramas intre zilele 5-10. Iti doresc multa, multa bafta!
Rody, pupici si tie! |
|
| ninetem wrote:Rody, vad ca tu ai curaj sa incerci din nou poate iese un baiat! Eu in schimb am renuntat la ideea asta, mai ales ca locuim intr-o garsoniera! . Dar dupa ce ne facem casa, pentru a fi sigura ca iese o fetita, o vom infia! si ce te faci daca iese tot baiat daca te hotarasti sa o faci tu cu sotul,iar la mine daca iese tot fata sunt in ziua 12.. deciiiiiiii:018: sa mai astept o zi pt baietel.Da-mi reteta Liz |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Cute,multumesc de raspuns |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Cu placere, Sami! |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Sarcina usoara in continuare la toate burtelele de pe aici! Liz.ma bucur enorm pentru tine si ptr.fetitza din burtica.nu avea grija urmeaza si baiatul mai tarziu. |
|
| Vin si eu in clubul burticilor. Nici nu stiu cum sa-mi fac tikerul pentru ca la echo mi-a iesit un bebe mai mare cu vreo saptamana jumatate decat in calculele mele. Adica echo imi arata bebe de 8 saptamani si o zi, iar calculele mele spun ca bebe ar avea 7 saptamani fara 2 zile. Urmatoarele echo vor fi mai concludente, sper. Asta a fost facuta la spital si am inteles ca echograful de acolo, are probleme cu masuratorile. Oricum, am vazut inimioara cum bate, am inteles ca bebe e bine fixat si... e bine! sa mai zic ca am greturi de la Revelion? Ca nu pot sa ma misc prin casa ca detectez mirosuri de parfum, mancare, balsam de rufe... Sunt radar! |
|
| Cuteeeeeeeeeeee Felicitariiiiiiiiiiiiii |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Sarcina usoara, Lenus ! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| vai cute,dar secretoasa ai fost |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Cute, felicitari din toata inima! Sa fiti sanatosi si sa scapi de greturi cat mai repede! |
|
| Da, Fluturas, am vrut sa fiu sigura ca are inimioara, ca e bine! Noi am aflat putin dupa Craciun, dar pot numara pe degete personale care stiau de sarcina. A fost foarte greu sa tin secret, mai ales ca am parut mofturoasa in ultima vreme, de Revelion, Boboteaza, Sf. Ioan, dar mie chiar imi era rau... Oricum, m-am bucurat tare mult ca am ramas in 2008, ca poate intru si eu in clubul mamicilor care au pereche! Rody, Cristina, Miru, multumesc mult! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Cute,tin pumnii sa treaca repede starile tale de greata |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| cute_baby_of_mine wrote:Da, Fluturas, am vrut sa fiu sigura ca are inimioara, ca e bine! Noi am aflat putin dupa Craciun, dar pot numara pe degete personale care stiau de sarcina. A fost foarte greu sa tin secret, mai ales ca am parut mofturoasa in ultima vreme, de Revelion, Boboteaza, Sf. Ioan, dar mie chiar imi era rau... Oricum, m-am bucurat tare mult ca am ramas in 2008, ca poate intru si eu in clubul mamicilor care au pereche! Rody, Cristina, Miru, multumesc mult! lasa ca starile astea de rau vor trece,stiu cum e ca si eu m-am plans pe aici ca acum,cu sarcina asta m-am simtit mai rau ca si cu celelalte.eu iti doresc ca macar visul sa ti se implineasca si sa iti tii creata in brate in vara |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Lenus, te felicit sincer pentru sarcina si iti doresc sa iti treaca starile de rau cat de curand! O cretulina frumoasa ca Tudor si sanatoasa iti doresc! |
|
|