Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Liz, si tu tot creata???? Felicitari! Vreau si eu o creata a mea.... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Madalina si eu am avut infectie cand eram cu Teo insarcinata, dar am luat antibiotic si totul a fost ok! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Liz,felicitari!!!!! |
|
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| LIZ Ma bucur tare mult ptr tine sincer....... sti... si noi ne dorim o fetitza....... cred ca esti cea mai fericita.... FELICITARI |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Felicitari pentru fetita, Liz!!! Curand vom mai avea o mica Miru pe aici! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Felicitari Liz, in curand vei fi mamaica de fetita, e minunat
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Liiiiz, ce ma bucur ! Felicitari pentru minunea in Roz ! Cute, vine si a ta cretulina imediat, ia sa vezi tu ..... :018: Madalina, nu te impacienta ! Va dorim sanatate multa ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| cris22tyna wrote:Liz, ...sa fie fetita ?!
Liz, felicitari pt. burtica roz ! ...ce nume frumos ati ales !
Lenus, pt. cretzulina !
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| ninetem wrote:Liz,sa-ti traiasca fetita! Mi-au dat lacrimile, fiind mama de baieti cand aud de fete imi dau lacrimile! Vreau si eu o fata! Ariel, sarcina usoara in continuare! Acum am vazut ca suntem din acelasi oras! Liz felicitari pt fetita
Ninetem,si eu sunt mamica de fetite si cand aud de baietei,imi dau lacrimile si mie |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Lizzzzzzzzzzzz,felicitari pentru fetita ! Eram sigura ca o sa faci o fetita,am avut eu o presimtire ! Ce nume frumos ati ales:Miruna,pe fetita cumatrilor o cheama asa si intotdeauna mi-a placut acest nume! Sarcina usoara in continuare,draga mea! Pupam dulce beblina din burtica si pe viitoarea mamica! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Madalina, nu-ti fa griji. Sunt sigura ca in urma unui tratament se rezolva. Fruntea sus! Pupici! Fetele, multumesc tare mult, , Elida, Kali, Ninetem, Madalina, Butterfly, Leut, Ely, Sami, Simo, Roxy, Buli, Rody, Oana, Cris, Marmita, Lenus, Miru, Deea, sper ca nu am uitat-o pe nici una! Abia acum realizez cat de multe persoane dragi mie imi sunt alaturi! Marmita, ma bucur ca ti-am inveselit ziua si te astept cat mai curand in club, asta pana nasc, ca sa fim colege si aici! Lenus, iti tin pumnii pentru cretulina mult visata! Miru, ai dreptate, o sa apara si o Miru mai mica! La alt topic m-ati intrebat de al meu sot. Cand am iesit de la medic l-am sunat, pentru ca el e prin tara. Nu am vb prea multe fiind foarte ocupat, i-am spus doar ca "Miruna iti trimite pupici dulci". M-a sunat abia acum mai pe seara si eram amandoi, cred, foarte caraghiosi. Stateam in tel si radeam, practic nu spuneam nimic. Abia astept sa vina vineri. Eu sunt intr-o stare euforica. Cred ca nici nu o sa ma i-a somnul. Am fost oarecum stresata pana acum si abia astazi am dat drumul practic la toata bucuria si fericirea ce o stransesem in suflet. Va doresc tuturor burticilor o sarcina cat mai usoara si la termen, exact ceea ce-mi doresc si pentru mine, si bebei sanatosi. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Liz am emoti pentru tine la intalnirea cu sotul |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Liz, felicitari pentru fetita! Ma bucur pentru voi! |
|
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Liz felicitari, mami, sarcina usoara in continuare si o fetita...asa cum ti-o doresti! |
|
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Felicitari LIZZZZZ pentru minunea roz de care ai aflat Sarcina usoara in continuare si sanatate multa doresc tuturor burticutelor |
|
|