Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| adica eu acum am aproape 10 saptamani, data viitoare ma duc la eco peste doua saptamani i-mi spuneti ca este posibil sa-mi zica daca este fetita sau baiat? nu ca m-ar interesa prea tare, mi-e indiferent ce este. dar sunt atat de curioasa. va multumesc mult de tot fetelor.i-mi place mult la voi. pupicei la burtici |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2009 Mesaje: 91
| Din pacate am auzit ca odata aparute vergeturile,nu prea mai pot fi indepartate decat chirurgical.Eu ma dau cu ulei de palmier in speranta ca nu or sa-mi mai apara altele,sa raman doar cu astea.Daca l-as fi folosit de la inceput,poate ca nu as fi avut problema asta acum,dar sper sa ma iubeasca sotiorul si asa:018: |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| sami wrote:Fluturas,tu cum mai esti?
multumesc de intrebare.zilele astea m-am simtit bine,nu prea am avut parte de greturi,zici ca nici nu-s gravida,dar nu ma bucur prea tare ca poate revin |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Madalina au fost persoane care au aflat si de la 12 sapt in functie de aparat si priceperea medicului. Doctorita mea a spus ca cel mai devreme a vazut clar la sarcina de 13 sapt. Sarcina usoara si bebel sanatos! Fluturas, ma bucur ca te simti bine! Si la mine la un moment dat se estompasera greturile, de eram eu super stresata ca se oprisera deodata, dar la cateva zile au reaparut! Sarcina cat mai usoara si poate nu mai revin la tine! Eu am fost 5 min pe la echo la dna doctor, ca bineinteles ca nu m-am putut abtine si de data aceasta am avut mai mult noroc! Sunt super emotionata si va spun doar atat ...
O bebelina mica si dragalasa! Sotul e in al noualea cer! Ne-am fi bucurat la fel de mult si daca era baietel, mai ales ca eu asa aveam senzatia, sanatos sa fie! Sunt super fericita! Va iubesc si va pupacesc! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Liz, ma bucur ca e o fetita,o ingerasa mica,ce bine
sa stii ca e atat de frumos sa fii mamica de domnisorica,o sa-mi dai dreptate mai incolo
te pupacesc,pup si bebelina
te-ai gandit la un nume?
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Daaaa, Sami, Miruna Maria! Miruna ca ne-a placut la amandoi! La numele de sfant au fost dispute... eu sunt Elena, sotul e Marian si pana la urma l-am convins sa alegem Maria! Te pup dulce! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Liz,sa-ti traiasca fetita! Mi-au dat lacrimile, fiind mama de baieti cand aud de fete imi dau lacrimile! Vreau si eu o fata! Ariel, sarcina usoara in continuare! Acum am vazut ca suntem din acelasi oras! |
|
Inregistrat: 5/19/2008 Mesaje: 536
| Felicitari Liz!!! Sarcina usoara in continuare!!! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Liiiiz, felicitari pentru bebe roz! Sa fiti sanatoase si iubite! |
|
| fetelor sunt tare necajita, am sunat la medicul de familie sa-mi spuna rezultatele analizelor si mi-a spus ca am infectie urinara sa ma duc repede sa-mi dea tratament. voi ce spuneti a mai avut cineva asa ceva? sunt riscuri pt bebe. sunt tare trista. Liz sunt bucuroasa pt voi sa va dea Dumnezeu sanatate la amandoua. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Liz,felicitari pentru fetita,abea apuc si eu sa aflu ce avem in burtica
madalina,stai linistita,nu e ceva grav.si eu am avut cred ca eram cu karina insarcinata.am primit antibiotic si gata.... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Liz, felicitari pentru minunea roz! Sarcina usoara! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| LIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ iubita sa fiti sanatoase amandoua, ce bucurie, la cat sunt de obosita si trista mi-ai inveselit ziua. Sa creasca mare si sanatoasa in burtik Miruna Maria!
Fluturas ma bucur sa aud ca te simti bine, iti doresc sa fie la fel pe toata perioada sarcinii
Pupacesc toate gravidutele dragi si sper sa ma alatur si eu voua odata si odata. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Lizz felicitari pentru fetita. |
|
| mersi mult de tot Fluturas. m-am mai linistit. eu am ami pierdut o sarcina la 5 saptamani si sunt foarte sperioasa. a fost foarte tragic pentru mine si de data asta i-mi doresc sa fie totul bine.multumesc inca o data.pup |
|
|