Gravidutele noastre cu care ne mandrim partea a IV a
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mada&Alexia
Scris: Wednesday, January 21, 2009 11:56 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
adica eu acum am aproape 10 saptamani, data viitoare ma duc la eco peste doua saptamani i-mi spuneti ca este posibil sa-mi zica daca este fetita sau baiat? nu ca m-ar interesa prea tare, mi-e indiferent ce este. dar sunt atat de curioasa. va multumesc mult de tot fetelor.i-mi place mult la voi. pupicei la burtici
ariel_baby
Scris: Wednesday, January 21, 2009 1:33 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/19/2009
Din pacate am auzit ca odata aparute vergeturile,nu prea mai pot fi indepartate decat chirurgical.Eu ma dau cu ulei de palmier in speranta ca nu or sa-mi mai apara altele,sa raman doar cu astea.Daca l-as fi folosit de la inceput,poate ca nu as fi avut problema asta acum,dar sper sa ma iubeasca sotiorul si asa:018:
Fluturas
Scris: Wednesday, January 21, 2009 2:25 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
sami wrote:

Fluturas,tu cum mai esti?pupici

multumesc de intrebare.zilele astea m-am simtit bine,nu prea am avut parte de greturi,zici ca nici nu-s gravida,dar nu ma bucur prea tare ca poate revinpupici pupici
Anelise
Scris: Wednesday, January 21, 2009 2:57 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Madalina au fost persoane care au aflat si de la 12 sapt in functie de aparat si priceperea medicului. angel Doctorita mea a spus ca cel mai devreme a vazut clar la sarcina de 13 sapt. Sarcina usoara si bebel sanatos! pupici pupici pupici
Fluturas, ma bucur ca te simti bine! dance Si la mine la un moment dat se estompasera greturile, de eram eu super stresata ca se oprisera deodata, dar la cateva zile au reaparut! ras Sarcina cat mai usoara si poate nu mai revin la tine! pupici computerlove computerlove
Eu am fost 5 min pe la echo la dna doctor, ca bineinteles ca nu m-am putut abtine si de data aceasta am avut mai mult noroc! sic Sunt super emotionata si va spun doar atat ... yes yes

coeur O bebelina mica si dragalasa! coeur Sotul e in al noualea cer! innori Ne-am fi bucurat la fel de mult si daca era baietel, mai ales ca eu asa aveam senzatia, sanatos sa fie! angel angel angel Sunt super fericita! Va iubesc si va pupacesc! pupici pupici pupici iloveyou coeur
Mela
Scris: Wednesday, January 21, 2009 3:00 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Liz,yes yes yes yes yes ma bucur ca e o fetita,o ingerasa mica,ce bine angel

sa stii ca e atat de frumos sa fii mamica de domnisorica,o sa-mi dai dreptate mai incolo pupici

te pupacesc,pup si bebelina pupici pupici iloveyou iloveyou

te-ai gandit la un nume?
Anelise
Scris: Wednesday, January 21, 2009 3:04 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Daaaa, Sami, Miruna Maria! angel Miruna ca ne-a placut la amandoi! coeur La numele de sfant au fost dispute... eu sunt Elena, sotul e Marian si pana la urma l-am convins sa alegem Maria! sic
Te pup dulce! pupici computerlove coeur
ninetem
Scris: Wednesday, January 21, 2009 3:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/19/2007
Liz,sa-ti traiasca fetita! Mi-au dat lacrimile, fiind mama de baieti cand aud de fete imi dau lacrimile! Vreau si eu o fata! pupici
Ariel, sarcina usoara in continuare! Acum am vazut ca suntem din acelasi oras! computerlove
elida elena
Scris: Wednesday, January 21, 2009 3:21 PM
Nivel

Inregistrat: 5/19/2008
Felicitari Liz!!!
Sarcina usoara in continuare!!!pupici pupici
kali
Scris: Wednesday, January 21, 2009 3:28 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Liiiiz, felicitari pentru bebe roz! Sa fiti sanatoase si iubite!
Mada&Alexia
Scris: Wednesday, January 21, 2009 3:32 PM
Nivel

fetelor sunt tare necajita, am sunat la medicul de familie sa-mi spuna rezultatele analizelor si mi-a spus ca am infectie urinara sa ma duc repede sa-mi dea tratament. voi ce spuneti a mai avut cineva asa ceva? sunt riscuri pt bebe. sunt tare trista. Liz sunt bucuroasa pt voi sa va dea Dumnezeu sanatate la amandoua.
Fluturas
Scris: Wednesday, January 21, 2009 4:01 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Liz,felicitari pentru fetita,abea apuc si eu sa aflu ce avem in burtica

madalina,stai linistita,nu e ceva grav.si eu am avut cred ca eram cu karina insarcinata.am primit antibiotic si gata....
leut
Scris: Wednesday, January 21, 2009 4:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Liz, felicitari pentru minunea roz! Sarcina usoara!dance dance dance pupici pupici pupici
marmita
Scris: Wednesday, January 21, 2009 4:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/11/2007
LIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ iubita sa fiti sanatoase amandoua, ce bucurie, la cat sunt de obosita si trista mi-ai inveselit ziua. Sa creasca mare si sanatoasa in burtik Miruna Maria! iloveyou iloveyou iloveyou

Fluturas ma bucur sa aud ca te simti bine, iti doresc sa fie la fel pe toata perioada sarcinii

Pupacesc toate gravidutele dragi si sper sa ma alatur si eu voua odata si odata. computerlove computerlove computerlove
Ely
Scris: Wednesday, January 21, 2009 4:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Lizz felicitari pentru fetita.dance dance pupici coeur majoreta
Mada&Alexia
Scris: Wednesday, January 21, 2009 4:48 PM
Nivel

mersi mult de tot Fluturas. m-am mai linistit. eu am ami pierdut o sarcina la 5 saptamani si sunt foarte sperioasa. a fost foarte tragic pentru mine si de data asta i-mi doresc sa fie totul bine.multumesc inca o data.pup
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.