Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Criss , sa stai aici sa ne ridici moralul si sa ne incurajezi ! Nu da bir cu fugitii la mamici de doi pitici ! :018: |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miru a iesit si ea din din Clubul gravidutelor, prin urmare, lista e asa:
Gravidutzele noastre cu care ne mandrim
Vivi
Kali
fdianamaria
Leut
Oana (Maria & mami)
Liz
Ultima actualizare: 15.11.2008 - 14:37 |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ce putintele am ramas ! hai , restul , unde sunteti ? Va asteptam sa va alaturati grupului ! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Gravidutelor,sarcina usoara in continuare si pana la termen! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Pe-aici, pe-aici suntem si noi. Alina...mi-am schimbat tiker-ul pentru ca MAteias a luat-o inainte. CIca as avea cam 21 de saptamani dupa echo! Noi suntem bine, activi dimineata si seara. Problema cu balonarea ramane pana dupa nastere, asta-i cea mai naspa parte! Oana, te simti mai binisor, da? Urmeaza Diana...si uite-asa ne vine si noua randul! De-abia astept! Ma si vad deschizand un topic nou cu "Nasterea lui Matei..."... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| leut wrote:... Noi suntem bine, activi dimineata si seara. Problema cu balonarea ramane pana dupa nastere, asta-i cea mai naspa parte! ...
Angelica incearca Gasex de la Himalaya. E din plante. Intreaba si medicul ginecolog.
Sarcina usoara tuturor burticoaselor! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| leut wrote:Alina...mi-am schimbat tiker-ul pentru ca MAteias a luat-o inainte. Cica as avea cam 21 de saptamani dupa echo!
Am rezolvat in post-ul lui Kiki. |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| kali wrote: Sa mai treci pe aici sa ne povestesti ce ne asteapta...
Va asteapta numai clipe minunate in familie, implinire si fericire maxima !
Oana, mami de Maria, nici nu ma gandesc sa dau bir cu fugitii ...va sunt alaturi -mereu !
Sarcini usoare si la termen, va doresc ! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Marmita, Deea, Fdianamaria, Cris, multumesc si pupici si voua! Am reusit si eu sa intru sa mai dau un semn de viata. De 3 zile zac la propriu. Imi este foarte rau. Daca mai acum vreo sapt jumate aveam doar o vaga senzatie de rau, acum e . Va pupacesc pe toate burticile si va doresc sarcina usoara la fiecare din voi si la termen si multi pupici pe burtici!
|
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
|
Sarcina usoara si tie! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| felicitari si sarcina usoara tuturor |
|
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Sarcina usoara burticutelor! Putine ati ramas, si in curand veti fi si mai putine! Va pup pe toate si multa sanatate! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Sarcina usoara in continuare, burticoaselor!Pup dulce toate burticile ! Liz,las' ca o sa treaca si starea asta si o sa fie bine!Pup dulce burtica! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| sarcina usoara gravidutelor |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Sarcini usoare garvidutelor.Sper sa ma alatur si eu voua din nou |
|
|