Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Taty, Oana, multumesc! Oana, sarcina usoara si tie, scumpa, si bebel sanatos si la termen! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| kali wrote:Multumim! Te cred... eu mereu stau in asteptare: oare cine urmeaza?
Hei,gravidutzelor dar nu uitati cine a fost in cap de lista! Dupa mine ,potopul! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Liz, iti doresc din inima o sarcina usoara si un puiut sanatos!!!!! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
|
Hopaaaa, uite cine s-a inscris oficial la Burtici... Te felicit din toata inima chiar daca am scris si la aspirante.. Ma bucur mult pentru tine sa mai treci din cand in cand si pe la noi la Aspirici, la o cafea, sa nu ne uiti, ca sa aduci noroc pe-acolo Si stai linistita ca nu ai sa ramai singurica aici, cat te mai invarti pe-aici aparem si noi, restul |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Shirel, Elena, Buli, stai linistita, ca nu scapati voi de mine! Asa cum am spus si mai sus, sper sa se mute toata listuta de la aspirici la burtici; sa veniti cat mai repede pe listuta asta, da? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Liz te felicit si aici pt burticutza, sa ai un bb sanatos si o sarcina usoara dusa la termen. Un pupic pt fiecare burtica |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Liz,ma bucur din suflet ca esti trecuta,oficial,in listuta burticoaselor ! Sanatate multa si o sarcina fara probleme! Pupici si o imbratisare! |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Pupici la burtici !!! Si la cele cu "oferta speciala" cum zicea Kali, dar si la nou venite (Liz, sarcina usoara !!!)...Asteptam partenere de sarcina pentru Liz. Eu mi-am dat termen 10 decembrie. Dupa...om vedea. Macar pana atunci vreau sa duc sarcina, desi mi-e uneori extrem de greu. Ma supara rinichii, fierea si lipsa totala de pofta de mancare. Weekend placut |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| fdianamaria wrote:Pupici la burtici !!! Si la cele cu "oferta speciala" cum zicea Kali, dar si la nou venite (Liz, sarcina usoara !!!)...Asteptam partenere de sarcina pentru Liz. Eu mi-am dat termen 10 decembrie. Dupa...om vedea. Macar pana atunci vreau sa duc sarcina, desi mi-e uneori extrem de greu. Ma supara rinichii, fierea si lipsa totala de pofta de mancare. Weekend placut
Sarcina usoara si tie, Diana! Termenul "meu" e 16 dec.- adica mai mult prag psihologic (al doilea). Daca trec de el sunt convinsa ca ajungem cu bine pana pe 27. Tu nasti natural? |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Da, natural 100%...totul va fi ok. Nu pot face nici macar anestezie, dar nu mi-e teama deloc. Trece asa de repede, ca doar nerabdarea de-a o vedea ma chinuie. Zicea medicul ca e pregatita, pe pozitii. Doar ca mi-e ingrozitor de greu. Poate si teama... La Glad n-am avut probleme ca acum si stiam cat de cat pe cand va veni. Acum ma termina psihic variabila asta...poate fi maine sau saptamana urmatoare sau chiar de Craciun. De aceea imi autoimpun un termen limita ( de parca ar asculta careva de convingerile mele), adica 10 dec. Va fi destul de maricica si in plus, ar fi ideal s-o am acasa de Mos Craciun. Glad ma shocheaza uneori cu intrebarile dis de dimineata,in weekenduri: "Mami, ai scos-o pe bebelina din burta?" Si apoi studiaza sa vada daca mai e asa mare... "Dar a mai crescut? Cat mai sta acolo?" Ieri cand a auzit ca am fost la doctor m-a intrebat uimit: "Pai...si bebelina unde-i ??" |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Diana , curaj ! Nu a mai ramas mult ! Deja a inceput numaratoarea inversa ! Si cine stie ce cadou va aduce Mos Nicolae ? :018: Noi va dorim sarcina usoara cat a mai ramas, nastere usoara si bebelina sanatoasa si frumoasa ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Am parasit clubul burticilor, dar va sunt alaturi caci tare frumos a mai fost ....si stresant :018:
Va pup, Liz, Oana, Oana, Diana, burticilor... si va doresc ceea ce-mi doream si pt. mine acum putin timp in urma -si s-a implinit !
|
|
| Diana, inca e prea devreme sa te gandesti la nastere; mai are bebelina de stat cel putin 5 sapt., asa ca nu te grabi! Tu esti taaare pesimista si negativista si cred ca asta afecteaza si starea ta de spirit din timpul sarcinii. Poate ar trebui sa-ti urmezi sfatul si sa cauti sa vezi intotdeuna partea buna a lucrurilor. Glad e un scump! |
|
| cris22tyna wrote:Am parasit clubul burticilor, dar va sunt alaturi caci tare frumos a mai fost ....si stresant :018: Va pup, Liz, Oana, Oana, Diana, burticilor... si va doresc ceea ce-mi doream si pt. mine acum putin timp in urma -si s-a implinit !
Cris, fericito! Sa mai treci pe aici sa ne povestesti ce ne asteapta... |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Sarcina usoara in continuare gravidutelor! si bebei sanatosi
Ce scump este Glad |
|
|