Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| De aici am plecat.
Gravidutzele noastre cu care ne mandrim
Miru
Vivi
Kali
fdianamaria
Leut
Oana (Maria & mami)
Actualizat 07.11.2008 ora 16:00
Cristina e mamica de bondarel, mititel si frumusel.
Sper sa primim vesti si despre Kmy si mama Sonyiei care trebuiau sa fi nascut pana acum (de aceea nu mai sunt pe listuta). |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| S-a cam subtiat listuta cu gravidute! Haideti fetelor ca loc e destul! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Venim ,venim doar muncim |
|
|
Asa e. Eu sunt cu ochii pe aspirante.
Trebuie sa mai trec pe cineva, dar mai intai sa-si dea acordul. |
|
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Alina luni merg la eco si intru sa dau de veste daca e de bine! Felicitari proaspetelor mamici si sarcini cat mai usoare la fiecare burticuta in parte! |
|
| Alina, acum e oficial ! Te pupic! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Era si cazul sa vina burticutze proaspete... acusi ramaneam fara lista. Miru acusi isi tine bebelina in brate... Vivi, Diana si cu mine suntem la oferta speciala... Bine ati venit in club |
|
| Kali, ma uitam ca perioada asta de o saptamana, doua, a fost foarte emotionanta! Au venit 4 bebei! Bine, 3 deocamdata (Kmy, Cris22tyna, mama Soniei), dar vine si Miru! E frumos! Si la voi o sa fie la fel! Tu, Diana si Vivi! O sa fie iar super agitatie pe forum, o sa stam cu sufletul la gura si emotii cat cuprinde! |
|
| Gravidutzele noastre cu care ne mandrim
Miru
fdianamaria
Vivi
Kali
Leut
Oana (Maria & mami)
Liz
Actualizat 12.11.2008 ora 19.43:00
Liz, nici nu-ti dai seama cat de tare ma bucur. La fel m-as bucura si pentru celelalte doamne care isi doresc atat de mult un bebe. Sper din suflet sa le trec si pe ele cat mai curand pe lista aceasta. Liz, iti doresc o sarcina usoara, cu bebe la termen, sanatate si multa, multa bucurie. Imi inchipui ca azi e una din cele mai fericite zile din viata ta. |
|
| Liz wrote:Kali, ma uitam ca perioada asta de o saptamana, doua, a fost foarte emotionanta! Au venit 4 bebei! Bine, 3 deocamdata ( Kmy, Cris22tyna, mama Soniei), dar vine si Miru! E frumos! Si la voi o sa fie la fel! Tu, Diana si Vivi! O sa fie iar super agitatie pe forum, o sa stam cu sufletul la gura si emotii cat cuprinde!
Ai dreptate. Intotdeauna venirea unui bebelus pe lume e emotionanta pentru toata lumea... d'apai 3-4 in aceeasi perioada! Sa ajungem, toate, cu bine la termen! Eu de-abia astept sa am emotii pentru fiecare in parte. |
|
| kali wrote: Ai dreptate. Intotdeauna venirea unui bebelus pe lume e emotionanta pentru toata lumea... d'apai 3-4 in aceeasi perioada! Sa ajungem, toate, cu bine la termen! Eu de-abia astept sa am emotii pentru fiecare in parte.
Subscriu. Sanatate multa.
Daca ati sti cat de multa placere imi face sa ma joc cu lista asta, sa introduc noi gravidute, sa le scot pe unele introducandu-le deja la mamici. Desi e greu, merita tot efortul sa ma "joc" cu "aparitiile" voastre pe listute. |
|
| Alina, multumesc mult pentru cuvintele frumoase! Si eu imi doresc tare mult sa se mute toata listuta de la aspirante, la cea de burtici! Multa sanatate tuturor , sarcina usoara la fiecare in parte si fara probleme! |
|
| Alina wrote:
Subscriu. Sanatate multa.
Daca ati sti cat de multa placere imi face sa ma joc cu lista asta, sa introduc noi gravidute, sa le scot pe unele introducandu-le deja la mamici. Desi e greu, merita tot efortul sa ma "joc" cu "aparitiile" voastre pe listute.
Multumim! Te cred... eu mereu stau in asteptare: oare cine urmeaza? |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Liz , felicitari . Sanatate multa tie si pruncusorului |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Felicitari , Liz ! Bine ai venit in club ! Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen ! |
|
|