Gravidutele noastre cu care ne mandrim partea a IV a
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Scris: Friday, November 7, 2008 2:54 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
De aici am plecat.

Gravidutzele noastre cu care ne mandrim

Miru

Vivi

Kali

fdianamaria

Leut

Oana (Maria & mami)

img

Actualizat 07.11.2008 ora 16:00

Cristina e mamica de bondarel, mititel si frumusel.

Sper sa primim vesti si despre Kmy si mama Sonyiei care trebuiau sa fi nascut pana acum (de aceea nu mai sunt pe listuta).
ninetem
Scris: Friday, November 7, 2008 3:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/19/2007
S-a cam subtiat listuta cu gravidute! Haideti fetelor ca loc e destul! computerlove computerlove computerlove
Rody
Scris: Friday, November 7, 2008 3:17 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
ninetem wrote:
S-a cam subtiat listuta cu gravidute! Haideti fetelor ca loc e destul! computerlove computerlove computerlove

Venim ,venim doar muncimmajoreta majoreta majoreta
Alina
Scris: Friday, November 7, 2008 3:32 PM
Nivel

ninetem wrote:

Asa e. Eu sunt cu ochii pe aspirante.

uff uff Trebuie sa mai trec pe cineva, dar mai intai sa-si dea acordul.uff uff
Anelise
Scris: Friday, November 7, 2008 5:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/4/2008
Alina pupici pupici luni merg la eco si intru sa dau de veste daca e de bine! coeur angel computerlove
Felicitari proaspetelor mamici si sarcini cat mai usoare la fiecare burticuta in parte! pupici pupici iloveyou coeur
Anelise
Scris: Wednesday, November 12, 2008 5:50 PM
Nivel

Alina, acum e oficial yes! Te pupic! pupici pupici pupici coeur
kali
Scris: Wednesday, November 12, 2008 6:12 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Era si cazul sa vina burticutze proaspete... acusi ramaneam fara lista. Miru acusi isi tine bebelina in brate... Vivi, Diana si cu mine suntem la oferta speciala...
Bine ati venit in clubcomputerlove
Anelise
Scris: Wednesday, November 12, 2008 6:42 PM
Nivel

Kali, ma uitam ca perioada asta de o saptamana, doua, a fost foarte emotionanta! Au venit 4 bebei! dance Bine, 3 deocamdata (Kmy, Cris22tyna, mama Soniei), dar vine si Miru! E frumos! love1 love1 Si la voi o sa fie la fel! Tu, Diana si Vivi! O sa fie iar super agitatie pe forum, o sa stam cu sufletul la gura si emotii cat cuprinde! innori innori innori angel computerlove
Alina
Scris: Wednesday, November 12, 2008 6:43 PM
Nivel

Gravidutzele noastre cu care ne mandrim

Miru

fdianamaria

Vivi

Kali

Leut

Oana (Maria & mami)

Liz

img

Actualizat 12.11.2008 ora 19.43:00

Liz wrote:
Alina, acum e oficial yes! Te pupic! pupici pupici pupici coeur

Liz, nici nu-ti dai seama cat de tare ma bucur. La fel m-as bucura si pentru celelalte doamne care isi doresc atat de mult un bebe. Sper din suflet sa le trec si pe ele cat mai curand pe lista aceasta.
Liz, iti doresc o sarcina usoara, cu bebe la termen, sanatate si multa, multa bucurie. Imi inchipui ca azi e una din cele mai fericite zile din viata ta.
computerlove computerlove
kali
Scris: Wednesday, November 12, 2008 6:45 PM
Nivel

Liz wrote:
Kali, ma uitam ca perioada asta de o saptamana, doua, a fost foarte emotionanta! Au venit 4 bebei! dance Bine, 3 deocamdata (Kmy, Cris22tyna, mama Soniei), dar vine si Miru! E frumos! love1 love1 Si la voi o sa fie la fel! Tu, Diana si Vivi! O sa fie iar super agitatie pe forum, o sa stam cu sufletul la gura si emotii cat cuprinde! innori innori innori angel computerlove

computerlove computerlove Ai dreptate. Intotdeauna venirea unui bebelus pe lume e emotionanta pentru toata lumea... d'apai 3-4 in aceeasi perioada!
Sa ajungem, toate, cu bine la termen! Eu de-abia astept sa am emotii pentru fiecare in parte.dance
Alina
Scris: Wednesday, November 12, 2008 6:50 PM
Nivel

kali wrote:

computerlove computerlove Ai dreptate. Intotdeauna venirea unui bebelus pe lume e emotionanta pentru toata lumea... d'apai 3-4 in aceeasi perioada!
Sa ajungem, toate, cu bine la termen! Eu de-abia astept sa am emotii pentru fiecare in parte.dance

Subscriu. Sanatate multa.

Daca ati sti cat de multa placere imi face sa ma joc cu lista asta, sa introduc noi gravidute, sa le scot pe unele introducandu-le deja la mamici. Desi e greu, merita tot efortul sa ma "joc" cu "aparitiile" voastre pe listute.
Anelise
Scris: Wednesday, November 12, 2008 6:59 PM
Nivel

Alina, multumesc mult pentru cuvintele frumoase! iloveyou pupici pupici Si eu imi doresc tare mult sa se mute toata listuta de la aspirante, la cea de burtici! angel angel
flowers Multa sanatate tuturor gravida, sarcina usoara la fiecare in parte si fara probleme! flowers
kali
Scris: Wednesday, November 12, 2008 7:00 PM
Nivel

Alina wrote:

Subscriu. Sanatate multa.

Daca ati sti cat de multa placere imi face sa ma joc cu lista asta, sa introduc noi gravidute, sa le scot pe unele introducandu-le deja la mamici. Desi e greu, merita tot efortul sa ma "joc" cu "aparitiile" voastre pe listute.

Multumim!computerlove Te cred... eu mereu stau in asteptare: oare cine urmeaza?
TatyKS
Scris: Wednesday, November 12, 2008 7:13 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Liz , felicitari dance . Sanatate multa tie si pruncusoruluipupici pupici hearts
Maria & Mario
Scris: Wednesday, November 12, 2008 7:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Felicitari , Liz ! Bine ai venit in club ! computerlove Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen ! computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.