Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| La mine , starile de rau iar au disparut , cel putin de o vreme ! Ieri am avut un scurt episod, dar .... Problema e ca Mariuca are o tuse cu expectoratii care o tine .... cam toata noaptea, deci somn , din parti ! Si de unde si starea mea de extenuare , plus raul ! Speram sa ne treaca ! de doua zile stam acasa , apoi e week end, sper sa luni sa o luam de la capat cu camin si serviciu ! La eco la mine ma indoesc sa vada asta ceva ! Oricum, e tare mic. Chiar , la voi la 12 saptamani au vazut sexul , sau doar verificat stare generala , perioada exacta de gestatie etc |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| La Alexia mi-au spus la 12 sapt. ca s-ar putea sa fie fetita dar sa nu o iau 100% de buna pentru ca probabilitatea de a gresi e mare.
La Papanas nu s-a vazut. Oricum dumnealui e un lenes pentru ca la 23 sapt. a trebuit sa ma intorc eu pe toate partile ca sa-i putem viziona surubelul. El nu s-a sichisit sa ne arate de buna voie de la inceput... ma pune sa fac treaba in locul lui inca din burtica. Ori e pudic?! Oricum a fost fara dubii... s-a vazut perfect.
Sa va tina starea de bine si sanatate multa Mariucai!
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Maria & mami wrote:Voi burtici cum va simtiti ? De3 Leuta noastra mai stie cine ceva ? Ce mi-ar place sa o vad aici activa printre noi , si pe Diana !
Exact la asta ma gandeam si eu !
La Deea nu am stiut ce este decat cand am nascut, este adevarat ca doar 3 eco am facut atunci si nu asa performante, dar dansa nu a stat deloc s-o vedem ....bondarul, in schimb, de la eco. de la 13 saptamani ne-a intampinat cu ....fundul si putzica, el nu a vrut sa ne arate fata deloc.
Oana (kali), o macara mi-ar fi tare buna si mie. Eu nu mai pot deloc sa ma ridic direct cand stau pe spate, mai iantai ma dau pe o parte si apoi ma imping in coate, apoi maini si hopa sus ! Daca e tati in preajma, e mai simplu -ma tracteaza ! :018: Nopatea, normal ca nu o dorm toata si .... ma fatzai de pe o parte pe alta, tot cu ajutorul mainilor, ori ma trag de pijama spre directia dorita, ori ma iau de solduri si imi mult fundul unde vreau. A se citi : "ma tarasc" !
|
|
| cris22tyna wrote:Oana (kali), o macara mi-ar fi tare buna si mie. Eu nu mai pot deloc sa ma ridic direct cand stau pe spate, mai iantai ma dau pe o parte si apoi ma imping in coate, apoi maini si hopa sus ! Daca e tati in preajma, e mai simplu -ma tracteaza ! :018: Nopatea, normal ca nu o dorm toata si .... ma fatzai de pe o parte pe alta, tot cu ajutorul mainilor, ori ma trag de pijama spre directia dorita, ori ma iau de solduri si imi mult fundul unde vreau. A se citi : "ma tarasc" !
Nu e de ras dar e amuzant! Lasa ca scapam si de asta, nu-i asa? Si cand ma gandesc ca eu mai am de tras 8 sapt.... deci la mine nu e greul cel mai greu. Distractia abia incepe |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Criss22tyna nastere usoara si un bebe sanatos si frumos Miru inca putin si la tine.. Liz fii tare o sa fie bine , Mami de Maria multa sanatate Mariei ;iar tie sarcina usoara si bafta la echo. Kali sarcina usoara in continuare ,imi place starea ta de optimism |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Cute, Oana, ! Oana, ma bucur ca nu iti mai e rau, vezi ca de data asta e mai bine! La 12 saptamani nu cred ca vad ei sexul prea bine, e mai sigur dupa 16 saptamani. Liz, curaj, pune binele inainte!
Si eu ma misc greu, cel mai greu ma intorc de pe o parte pe alta, parca si imi aud burta, baldabac, baldabac, iar pitica e foarte agitata, imediat se trezeste noaptea cand ma sucesc si incepe sa imi dea niste ghionturi puternice! Cred ca zice: mami stai locului ca ma ametesti! E foarte activa, la fel cum a fost si Mihaita, daca va avea si acelasi program de somn, am incurcat-o! |
|
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Fetelor ma bucur ca sunteti cu toate bine micile neplaceri o sa o sa le uitam cu toate cand o sa ne tinem puiutii in brate, eu nu ma mai pot misca nici ...tractata, aproape toata sarcina am dormit pe partea dreapta inconjurata de pernute, mai mici si mai mari... se poate spune ca am dormit in puf... Eu inca mai car burtoiul dupa mine...si dr a zis ca il mai lasam o saptamana si dupa aceea ii aratam..."luminita de la capatul tunelului"Cred ca o sa fie cea mai lunga saptamana din viata mea... Hai mamicilor ca mai avem un pic |
|
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Liz, eu zic ca e un semn ca totul va fi bine de data asta, faptul ac te dor sanii altfel decat pana acum. Si pe mine la Teo m-au durut foarte tare sanii, si chiar daca burtica nu se cunostea inca eu nu am mai putut dormi pe burta din cauza durerilor de sani. Dumnezeu e cu tine. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Maria&mami, Kali, Inger, Ely, Miru, Ninetem, multumesc pentru incurajari. Va iubesc! Am indraznit sa-mi fac si un ticker, acum sper ca odata cu vizita la medic, sa ramana si ticker-ul meu unde trebuie. Va pupacesc!
Nu-mi vine sa cred! Or sa vina 3 bebei cam in acelasi timp pe forum: bebe de Kmy, bebe de Miru si bondarel de Cris!!! Abia astept!!! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Liz,ura pentru ticker ,sa dea Domnul sa ramana tot acolo
si eu cred ca e semn bun ca te dor sanii,stiu de la mine si de la cumnatica,ea abia e la jumatatea sarcinii si ii sunt atat de tari,inca durerosi si aproape dublii fata de cum au fost |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Va pup gravidutelor.Nastere usoara la toate si bebei sanatosi si mancaceosi |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Oana de Mariuca si Liz...multumesc pentru grija! N-am timp, nu mai am timp pentru nimic! La mine, la 12 saptamani si acum la 18 mi s-a spus la fel: baietel!:003: E cuminte, jucaus dimineata si seara. Am probleme cu balonarile de n-as mai manca nimic, da' rezist! Oana de Mariuca, numai zile fara probleme iti doresc! Pupici Mariucai si tie! Liz...ce ma bucur ca te "vad" pe aici! Miruleana si Criss, nasteri usoare cu bebelusi mancaciosi si sanatosi! De-abia astept sa vad copilasii! Diana, Oana si care mai sunteti...sarcini usoare si incerc sa intru mai des pe-aici! Incerc! |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Si eu va pup pe toate Aseara am facut din nou o criza de fiere, manifestata printr-o continua stare de greata, varsaturi si ameteli. In rest sunt in limitele normalului. Ma ingrozeste faptul ca medicul mi-a spus sa ma astept oricand la nastere. Asta din cauza durerilor zilnice pe care le am la oase si muschi "jos". Nu sunt in stare de plimbari prea lungi, de stat prea mult in picioare sau pe scaun. Am mai slabit un kg, asa ca sunt deja cu doua kg mai putin decat la prima consultatie din iunie. Fetita e ok, e activa (uneori prea...) si sincer abia astept s-o vad. Poate sunt inconstienta tare, dar bagajul inca nu l-am facut. Cu serviciul asta stresant si oboseala continua n-am avut cand sa ma gandesc la el. Am reusit macar sa scotocesc printre hainele lui Glad de cand era bebe mic si le-am sortat pe varste. Am dat foarte multe si totusi mi-au si ramas destule (unele noi-noute, cu eticheta inca...). In rest, ma chinuie arsura de la stomac, zi de zi si lipsa poftei de mancare. Am ajuns sa mananc fortata, fara cel mai mic chef,constienta ca trebuie si gata. Noapte de noapte ma rog doar sa reusesc s-o duc pana in decembrie. Stiu (de fapt imi imaginez) ce stres e cand stii ca in data de ...esti programata sa nasti (ma refer la cezariene), dar parca e si mai stresant sa stai cu frica ca poate azi sau poate maine se intampla. Sa n-ai nici cea mai mica idee cand e timpul... Of, ma simt cu moralul undeva jos...jos...jos. Nu mi-e groaza de nastere in sine, ci de zilele din spital. As fi cea mai fericita daca m-ar lasa acasa dupa o zi, maxim doua. Urasc linistea si mirosul din salon si faptul ca n-o sa pot sa dorm cu Glad. Ard de nerabdare sa ii vad reactia cand voi veni acasa cu Elena. M-am decis ca nu vreau sa vina la spital, din mai multe motive. Pupici la burtici si multa sanatate. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Nu fii ingrijorata pentru durerile de oase , si eu le-am avut de pe la 32 de sapatamani, Cand ma asezam si ma ridicam era tare nasol. Pe la 35 de sapt mi s-a spus ca se poate naste oricand , iar la 39 de sapt dupa calcule si 40 dupa masuratori , am fost planificata pt ceza - disproportie cefalo-pelvica- iar bebe nu dadea nici cel mai mic semn ca ar vrea sa vina. Nu m-am menajat, eram toata ziua ocupata cu ceva, am frecat podele si am carat lebenite si am stat mult in picipoare desi imi erau umflate si ma dureau. Nu spun sa te fortezi, menajeaza-te, dar nu te speria ca poate nu e nimic.A, da ! La 36 de saptamani m-am dus la urgente cu o usoara sangerare care pana la urma nu s-a determinat de unde a venit si care a fost cauza ei ( s-a presupus ca m-am expus prea tare la caldura ).Cu arsurile la stomac am suferit si eu mult, ma trezeam noaptea cu acidul in gat, trebuia sa dorm cu ditamai perina ca sa nu urce , dar am luat Rennie si imi trecea ... pe moment.Cu groaza de spital stiu cum e, acum am fost internata prima data si mi s-a prelungit sederea cu o zi din cauza unui hematom deasupra operatiei si cand am auzit am plans ca un copil, de spital mi-a fost mie groaza, nu de operatie. Asa ca iti doresc curaj si sarcina usoara in continuare ! Capul sus, va fi bine ! |
|
| Diana, si eu am dureri de oase si muschi de ceva timp. Cateodata nici nu pot merge din cauza lor, dar nu cred sa fie asta motiv de nastere prematura. Si la Alexia am avut; cred ca e in cauza greutatii, presiunii.
Bagajul nici eu nu l-am facut; mi se pare prea devreme. Oricum sapt. viitoare mergem la control, si ne spune medicul exact ce trebuie sa contina. Dupa aia ma invrednicesc. |
|
|