Gravidutele noastre cu care ne mandrim 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mommy
Scris: Thursday, October 30, 2008 7:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Si noi ne pregatim! Pe 11 mergem la spital la control... cu bagajul pregatit! frown
Criss, tin pumnii, sa fie totul perfect! pupici
kali
Scris: Thursday, October 30, 2008 7:09 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Vaaai, ce emotii am!yes
Curaj, mami, acusi faceti cunostinta si va puteti alinta in voieinnori

Miru, si voi?
Nastere usoara, fetele! Noi ramanem sa facem galerie de pe margine si sa tinem pumnii.
Sa reveniti bine, sanatoase si fericite cu bebelusii mult asteptati in brate si cu impresii... multe!
Anelise
Scris: Thursday, October 30, 2008 7:13 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Miru, Kali, Criss pupici pupici pupici computerlove

Miru, Criss incepem galeria yes majoreta majoreta majoreta majoreta computerlove Curaj fetele! angel O sa fie totul bine! Va doresc multa sanatate voua si puiutilor si abia asteptam sa facem si noi cunostinta cu ingerasii vostri! bounce hearts iloveyou coeur coeur
Cris-DL
Scris: Thursday, October 30, 2008 7:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
iloveyou Oana, Miru, Oana, Liz, computerlove hearts sa dea Dumnezeu ca totul sa decurga bine, sa ne intoarcem sanatosi acasa, caci ne asteapta Deea si tati..... mi-au dat lacrimile .....va multumim tare mult pt. sustinere !

Miru, mami, iti doresc ceea ce imi doresc si eu, stii doar ! angel
mommy
Scris: Thursday, October 30, 2008 7:25 PM
Nivel

Kali, Liz, Criss, multumesc mult, va pup! pupici pupici pupici
Lilly of the valley
Scris: Thursday, October 30, 2008 7:54 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Cris, nastere usoara si bondarel sanatos!pupici angel
Miru, noutati?pupici
Alina
Scris: Thursday, October 30, 2008 7:57 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
Miru, kali, Oana, firstprize firstprize .
mommy
Scris: Thursday, October 30, 2008 8:00 PM
Nivel

mariuta wrote:
Miru, noutati?pupici

Mariuto draga, mami, eu cred ca tu sari taman peste posturile mele. Pai sunt si eu de luni in concediu si refulez pe aici ca o gravida pe ultima suta de metri ce sunt, mi-s pe toate paginile prin topicul asta si tu nu ma vezi?! ras angel pupici

Alina, pupici !
Cris-DL
Scris: Thursday, October 30, 2008 9:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Multumesc, Mariuta ! computerlove

oare Kmy, tu tot burtica esti ?!?

Alina
Scris: Thursday, October 30, 2008 9:15 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
cris22tyna wrote:
oare Kmy, tu tot burtica esti ?!?

Chiar asa, Kmy, cum e?
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, October 31, 2008 9:00 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Criss, Miru, majoreta majoreta majoreta wav wav wav wav wav !
Kmy, ceva vesti?
Liz, tu cum te simti?floare2
Anelise
Scris: Friday, October 31, 2008 9:08 AM
Nivel

Inregistrat: 2/4/2008
Cute, pe mine ma dor sanii foarte tare si ma mira ca mi se pare cam repede. Dar la modul destul de tare. La celelalte nu am patit asa. angel Deocamdata iau doar vitamine si astept sa fac o vizita la medic saptamana viitoare pe la vreo miercuri. Daca ma crezi, am ajuns sa am oroare de ecograf. Parca nici nu-mi vine sa merg. De fiecare data cand a mai fost, se vedea ceva, nimic clar si abia la sfarsit dupa ce se termina visul meu, se confirma clar ca a fost sarcina. banghead
O sa-mi fac curaj, dar tare mi-e frica de ce o sa aud.
O sa ma rog sa fie bine, ca altceva nu prea pot face. Depinde doar de Doamne Doamne. angel
Maria & Mario
Scris: Friday, October 31, 2008 9:30 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Miruuu, ce ma bucur ! Acusica schimbati gasca , de la gravide la mamici de pici ! computerlove
Liz , inceraca sa gandesti NUMAI pozitiv si sa nu te mai gandesti la ... altele ! O sa vezi ca numai vesti bune si frumoase vei primi !
Si noi avem vinerea viitoare primul eco ! :018:
Ieri a venit midwife si mi-a completat fisa, mi-a luat 4 seringi ( recipient ) pline cu sange de analize . Astazi am o vanataie cat tot bratul !
In rest .... ma duc la stare de spirit ! computerlove

Voi burtici cum va simtiti ? De3 Leuta noastra mai stie cine ceva ? Ce mi-ar place sa o vad aici activa printre noi , si pe Diana ! dance
kali
Scris: Friday, October 31, 2008 9:50 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Oana, la tine cum e cu starile de rau? Asteptam cu interes eco... poate se vede ceva-ceva si aflam si ce culoare are burtica.dance

Chiar... si eu ma gandeam la Leut si Diana si la cat de tacute sunt! Asteptam vesti despre voi, fetelor!

Liz, tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune. Trebuie sa fie bine de data asta!
Dureri de sani cumplite am avut si eu la inceputul sarcinii. Trec.

Noi suntem bine, foarte bine as zice. Pierdem vremea pe la serviciu si ne pastram starea de spirit excelenta. Burtica, spatele nu dor... contractiile nedureroase sunt si ele mai rare; doar ca ma misc mai greu... am o mare problema sa ma intorc de pe o parte pe alta in somn- am senzatia ca trebuie macara.
Nu prea dorm noptile si din cauza asta am o stare de oboseala continua, dar ce? asta-i problema?
Tensiunea e tot mica dar nu ma deranjeaza... sapt. viitoare avem iar intalnire cu medicul, cu putine emotii... avem programata excursie la munte de pe 21 nov. (nu stiu, de fapt daca ma voi mai simti in stare dar macar imi distrag atentia si gandurile de la nastere).
Cam asta e cu noi; se apropie urmatoare eco si iar ma ia cu frica- nu stiu de ce... frica sa nu-mi spuna ceva rau despre bebe... mereu sunt tensionata si stresata inainte.

Puuupcomputerlove iloveyou
ingerash
Scris: Friday, October 31, 2008 10:36 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Liz,e ceva normal sa te doara sanii,totul va fi bineiloveyou computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.