Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Si noi ne pregatim! Pe 11 mergem la spital la control... cu bagajul pregatit! Criss, tin pumnii, sa fie totul perfect! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Vaaai, ce emotii am! Curaj, mami, acusi faceti cunostinta si va puteti alinta in voie
Miru, si voi? Nastere usoara, fetele! Noi ramanem sa facem galerie de pe margine si sa tinem pumnii. Sa reveniti bine, sanatoase si fericite cu bebelusii mult asteptati in brate si cu impresii... multe! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Miru, Kali, Criss
Miru, Criss incepem galeria Curaj fetele! O sa fie totul bine! Va doresc multa sanatate voua si puiutilor si abia asteptam sa facem si noi cunostinta cu ingerasii vostri! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Oana, Miru, Oana, Liz, sa dea Dumnezeu ca totul sa decurga bine, sa ne intoarcem sanatosi acasa, caci ne asteapta Deea si tati..... mi-au dat lacrimile .....va multumim tare mult pt. sustinere !
Miru, mami, iti doresc ceea ce imi doresc si eu, stii doar !
|
|
| Kali, Liz, Criss, multumesc mult, va pup! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Cris, nastere usoara si bondarel sanatos! Miru, noutati? |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Miru, kali, Oana, . |
|
| mariuta wrote: Miru, noutati? Mariuto draga, mami, eu cred ca tu sari taman peste posturile mele. Pai sunt si eu de luni in concediu si refulez pe aici ca o gravida pe ultima suta de metri ce sunt, mi-s pe toate paginile prin topicul asta si tu nu ma vezi?!
Alina, ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Multumesc, Mariuta !
Kmy, tu tot burtica esti ?!?
|
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| cris22tyna wrote: Kmy, tu tot burtica esti ?!?
Chiar asa, Kmy, cum e? |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Criss, Miru, ! Kmy, ceva vesti? Liz, tu cum te simti? |
|
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Cute, pe mine ma dor sanii foarte tare si ma mira ca mi se pare cam repede. Dar la modul destul de tare. La celelalte nu am patit asa. Deocamdata iau doar vitamine si astept sa fac o vizita la medic saptamana viitoare pe la vreo miercuri. Daca ma crezi, am ajuns sa am oroare de ecograf. Parca nici nu-mi vine sa merg. De fiecare data cand a mai fost, se vedea ceva, nimic clar si abia la sfarsit dupa ce se termina visul meu, se confirma clar ca a fost sarcina. O sa-mi fac curaj, dar tare mi-e frica de ce o sa aud. O sa ma rog sa fie bine, ca altceva nu prea pot face. Depinde doar de Doamne Doamne. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Miruuu, ce ma bucur ! Acusica schimbati gasca , de la gravide la mamici de pici ! Liz , inceraca sa gandesti NUMAI pozitiv si sa nu te mai gandesti la ... altele ! O sa vezi ca numai vesti bune si frumoase vei primi ! Si noi avem vinerea viitoare primul eco ! :018: Ieri a venit midwife si mi-a completat fisa, mi-a luat 4 seringi ( recipient ) pline cu sange de analize . Astazi am o vanataie cat tot bratul ! In rest .... ma duc la stare de spirit !
Voi burtici cum va simtiti ? De3 Leuta noastra mai stie cine ceva ? Ce mi-ar place sa o vad aici activa printre noi , si pe Diana ! |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Oana, la tine cum e cu starile de rau? Asteptam cu interes eco... poate se vede ceva-ceva si aflam si ce culoare are burtica.
Chiar... si eu ma gandeam la Leut si Diana si la cat de tacute sunt! Asteptam vesti despre voi, fetelor!
Liz, tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune. Trebuie sa fie bine de data asta! Dureri de sani cumplite am avut si eu la inceputul sarcinii. Trec.
Noi suntem bine, foarte bine as zice. Pierdem vremea pe la serviciu si ne pastram starea de spirit excelenta. Burtica, spatele nu dor... contractiile nedureroase sunt si ele mai rare; doar ca ma misc mai greu... am o mare problema sa ma intorc de pe o parte pe alta in somn- am senzatia ca trebuie macara. Nu prea dorm noptile si din cauza asta am o stare de oboseala continua, dar ce? asta-i problema? Tensiunea e tot mica dar nu ma deranjeaza... sapt. viitoare avem iar intalnire cu medicul, cu putine emotii... avem programata excursie la munte de pe 21 nov. (nu stiu, de fapt daca ma voi mai simti in stare dar macar imi distrag atentia si gandurile de la nastere). Cam asta e cu noi; se apropie urmatoare eco si iar ma ia cu frica- nu stiu de ce... frica sa nu-mi spuna ceva rau despre bebe... mereu sunt tensionata si stresata inainte.
Puuup |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Liz,e ceva normal sa te doara sanii,totul va fi bine |
|
|