Gravidutele noastre cu care ne mandrim 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, October 29, 2008 6:15 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
love love love love love love love love love
Ce frumoase sunt! Iar primul pulover e superb!
Papanas va fi foarte cochet!
Cris-DL
Scris: Wednesday, October 29, 2008 6:39 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Liz, bine ai venit in club dance computerlove majoreta

kiki, sanatos/a sa fie finutul/a nr. 3, asta e cel mai important ! hearts

Bereea, Rody, Alina, multumim ! computerlove

Oana, sunt absolut minunate hainutele, o sa fie tare chic micutul Papanas ! Victory
Si eu am constat ca am cumparat cam multe, noroc ca mai am putin pana vine Bondarel si nu mai am timp, decat dupa ce vom pleca la plimbare, sau de pe net, eventual .....dar tu mai ai timp de cumparaturi ! :018: Punem pariu ca nu pui stop hainutelor aici ?

Lilly of the valley
Scris: Wednesday, October 29, 2008 8:13 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Ce burtici minunate!love love love love love love love

P.s. Miru esti superstitioasa? Intreb si eu asa :018:
Maria & Mario
Scris: Wednesday, October 29, 2008 8:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Papanas , ce frumoasa garderoba ti-a pregatit mami ! Super ! O sa fii trendi foc ! computerlove computerlove
Mela
Scris: Wednesday, October 29, 2008 9:29 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Kali,sunt superbe toate hainutele love love love
mommy
Scris: Thursday, October 30, 2008 1:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Fetelor, multumim pentru urari! pupici hearts
Liz, wellcome to the club! yes
Kali, foarte frumoase hainutele, parca ma intorc in timp cand vad pantalonasii aia mici! love
Mariuta, nu sunt deloc superstitioasa, dimpotriva! Pai mai postam eu mormanul de cumparaturi daca eram... sau cumparam eu ceva dinainte de nastere? Dimpotriva, m-am pregatit mult mai bine ca la prima nastere, cand m-am bazat pe altii (mai superstitiosi). Atunci am avut noroc cu o verisoara care m-a invatat sa cumpar totusi din timp cate ceva si sa ma pregatesc cat de cat, dar tot nu am fost pregatita... Facea Mihaita kk de 5 ori pe zi si spalam zilnic si nu imi ajungeau bodiurile, asa ca l-am trimis pe sot la cumparaturi... imi pare rau ca nu am pastrat sa va arat ce orori a putut cumpara. I-am zis sa aiba grija sa fie de bumbac si asta a fost singura lui grija, a luat niste bodiuri albe, de bumbac, intradevar, dar stravezii, cu 3 numere mai mari, stil barcuta (f largi la gat) de iesea copilul cu totul din ele, cu nasturi intre picioare asa bine cusuti ca au zburat la primul spalat! nervi Socra-mea mi-a cumparat scutece, ca deh, copilul trebuie infasat, iar ai mei au venit cu bani, ca nu se pricepeau ce sa cumpere... Iar eu aram blocata in casa, intr-o stare fizica si psihica groaznica, abia ma taram pana la baie! Mi-am jurat ca la urmatorul nu voi mai face la fel, asa ca acum am picat nitel in extrema cealalta, am tendinta de a cumpara de pe acum toate necesare pana la varsta de 1 an! ras fool
kali
Scris: Thursday, October 30, 2008 1:26 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Multumim pentru aprecieriangel Cumparaturile pentru bebe sunt intotdeuna o placere, pentru oricine, cred.
... Si cum sa nu-ti fie dragi cand le vezi atat de mici... si totusi nu suficient de mici cand le imbraca mandrii posesori.

Cris, ce-mi faci? Bineinteles ca nu am curaj sa pun pariuras

Fetele, ce parere aveti de marsupiul asta (are o alta denumire in alte tari dar am un lapsus). Pe mine tare ma incanta, dar... o fi comod? Sper sa nu se considere reclama. Daca e vreo problema, atentionati-ma si sterg link-ul.

sau o varianta a lui:

Maria & Mario
Scris: Thursday, October 30, 2008 1:33 PM
Nivel

Kali, sunt marsupii pentru copii ff micuti, care nu stau decat la orizontala. Sunt putin incomode , bebe sta cam inghesuit acolo, dar .... oricum, al doilea e mult mai bun ca primul ! De fapti primul te ajuta sa ti-l legi efectiv pe bebe in jurul tau. Acum , tu ii stii utilitatea si ce asteptari ai de la el.
Eu tot genul primului port bebe voi avea, ca tare bun a fost . O sa caut foto sa iti atasez ! computerlove

Cat despre carut , puneti si voi foto cu spre ce va orientati, va rog, ca eu sunt bulversata de optiuni ! sorry1

Maria & Mario attached the following image(s):
baby carrier.jpgbaby carrier 1 .jpgbaby carrier 23.jpgbaby carrier 11 .jpgbaby carrier 2 .jpg

mommy
Scris: Thursday, October 30, 2008 1:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Da, primul e un material, de fapt, pe care il poti aranja in diverse feluri, am uitat si eu cum se numeste.
Al doilea mi se pare incomod ca are o singura bretea, asta ma face sa cred ca nici nu sta fix lipit de tine, cum stau cele cu 2 bretele incrucisate.

Uite-l pe al meu:

Nu e tocmai pt nou nascuti, dar trebuie sa te gandesti si cum il vei folosi. Eu nu l-am folosit si nu il voi folosi in casa, ci doar cand ies pe afara. Pentru ca e iarna, trebuie ca in marsupiu copilul sa incapa bine imbracat, in fasulet cosmonaut eventual. E chiar mai bine ca e iarna, ca bine impachetat in fasulet, bb va sta intr-o pozitie corecta si nu va aluneca intr-o parte sau in alta.
Cris-DL
Scris: Thursday, October 30, 2008 2:12 PM
Nivel

Miru wrote:
Mi-am jurat ca la urmatorul nu voi mai face la fel, asa ca acum am picat nitel in extrema cealalta, am tendinta de a cumpara de pe acum toate necesare pana la varsta de 1 an! ras fool

Si eu la fel ! Nu am avut nimic cumparat pt. Deea, nici macar o bonetuta (din cauza superstitiosilor !). Am nascut vineri, iar sambata si duminica familionul a plecat la shopping pt. noi. Dragos pe o parte, nasii si bunicii pe alta parte. Au cumparat carucior care nu mi-a placut deloc, era cu albastru si f. greu, dar de firma si o gramada de bani -pe asta au mizat ei !fool ....f. multe hainute care au ramas noi, dubluri -cadita, marsupiu- etc.
Asa ca acum am cumparat ce am dorit eu si absolut totul, cred ! M-am "razbunat" pt. ca si mie imi era atunci drag sa cumpar si nu ma lasau dance

Alina
Scris: Thursday, October 30, 2008 2:19 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Doamnelor, am deschis aici, Ce alegem pentru bebelusi? un nou subiect.
Va rog sa lasam acest topic pentru noutati despre gravidute.
Va multumesc.computerlove
Cris-DL
Scris: Thursday, October 30, 2008 2:21 PM
Nivel

Alina wrote:
Doamnelor, am deschis aici, Ce alegem pentru bebelusi? un nou subiect.
Va rog sa lasam acest topic pentru noutati despre gravidute.
Va multumesc.computerlove

sorry Alina, mut acolo acum ! computerlove

Alina
Scris: Thursday, October 30, 2008 2:24 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
cris22tyna wrote:
sorry Alina, mut acolo acum ! computerlove

Multumesc pentru intelegere.computerlove
Cris-DL
Scris: Thursday, October 30, 2008 6:55 PM
Nivel

yes Curaj gaina ca te tai ....vineri, 07.11.2008 frown Avem deja si bilet de internare in cazul in care Bondarel este mai grabit !
Joi internare pt. analize, investigatii, adaptare, etc. si vineri imi voi cunoaste baiatul ! innori
Maria & Mario
Scris: Thursday, October 30, 2008 6:59 PM
Nivel

Criss, sa fie intr-un ceas bun ! Abia astept ! Bondarel, sa ai rabdare pana vineri, da ? computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.