Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Ce frumoase sunt! Iar primul pulover e superb! Papanas va fi foarte cochet! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Liz, bine ai venit in club
kiki, sanatos/a sa fie finutul/a nr. 3, asta e cel mai important !
Bereea, Rody, Alina, multumim !
Oana, sunt absolut minunate hainutele, o sa fie tare chic micutul Papanas ! Si eu am constat ca am cumparat cam multe, noroc ca mai am putin pana vine Bondarel si nu mai am timp, decat dupa ce vom pleca la plimbare, sau de pe net, eventual .....dar tu mai ai timp de cumparaturi ! :018: Punem pariu ca nu pui stop hainutelor aici ?
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Ce burtici minunate!
P.s. Miru esti superstitioasa? Intreb si eu asa :018: |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Papanas , ce frumoasa garderoba ti-a pregatit mami ! Super ! O sa fii trendi foc ! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Kali,sunt superbe toate hainutele |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Fetelor, multumim pentru urari! Liz, wellcome to the club! Kali, foarte frumoase hainutele, parca ma intorc in timp cand vad pantalonasii aia mici! Mariuta, nu sunt deloc superstitioasa, dimpotriva! Pai mai postam eu mormanul de cumparaturi daca eram... sau cumparam eu ceva dinainte de nastere? Dimpotriva, m-am pregatit mult mai bine ca la prima nastere, cand m-am bazat pe altii (mai superstitiosi). Atunci am avut noroc cu o verisoara care m-a invatat sa cumpar totusi din timp cate ceva si sa ma pregatesc cat de cat, dar tot nu am fost pregatita... Facea Mihaita kk de 5 ori pe zi si spalam zilnic si nu imi ajungeau bodiurile, asa ca l-am trimis pe sot la cumparaturi... imi pare rau ca nu am pastrat sa va arat ce orori a putut cumpara. I-am zis sa aiba grija sa fie de bumbac si asta a fost singura lui grija, a luat niste bodiuri albe, de bumbac, intradevar, dar stravezii, cu 3 numere mai mari, stil barcuta (f largi la gat) de iesea copilul cu totul din ele, cu nasturi intre picioare asa bine cusuti ca au zburat la primul spalat! Socra-mea mi-a cumparat scutece, ca deh, copilul trebuie infasat, iar ai mei au venit cu bani, ca nu se pricepeau ce sa cumpere... Iar eu aram blocata in casa, intr-o stare fizica si psihica groaznica, abia ma taram pana la baie! Mi-am jurat ca la urmatorul nu voi mai face la fel, asa ca acum am picat nitel in extrema cealalta, am tendinta de a cumpara de pe acum toate necesare pana la varsta de 1 an! |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Multumim pentru aprecieri Cumparaturile pentru bebe sunt intotdeuna o placere, pentru oricine, cred. ... Si cum sa nu-ti fie dragi cand le vezi atat de mici... si totusi nu suficient de mici cand le imbraca mandrii posesori.
Cris, ce-mi faci? Bineinteles ca nu am curaj sa pun pariu
Fetele, ce parere aveti de marsupiul asta (are o alta denumire in alte tari dar am un lapsus). Pe mine tare ma incanta, dar... o fi comod? Sper sa nu se considere reclama. Daca e vreo problema, atentionati-ma si sterg link-ul.
sau o varianta a lui:
|
|
| Kali, sunt marsupii pentru copii ff micuti, care nu stau decat la orizontala. Sunt putin incomode , bebe sta cam inghesuit acolo, dar .... oricum, al doilea e mult mai bun ca primul ! De fapti primul te ajuta sa ti-l legi efectiv pe bebe in jurul tau. Acum , tu ii stii utilitatea si ce asteptari ai de la el. Eu tot genul primului port bebe voi avea, ca tare bun a fost . O sa caut foto sa iti atasez !
Cat despre carut , puneti si voi foto cu spre ce va orientati, va rog, ca eu sunt bulversata de optiuni ! Maria & Mario attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Da, primul e un material, de fapt, pe care il poti aranja in diverse feluri, am uitat si eu cum se numeste. Al doilea mi se pare incomod ca are o singura bretea, asta ma face sa cred ca nici nu sta fix lipit de tine, cum stau cele cu 2 bretele incrucisate.
Uite-l pe al meu:
Nu e tocmai pt nou nascuti, dar trebuie sa te gandesti si cum il vei folosi. Eu nu l-am folosit si nu il voi folosi in casa, ci doar cand ies pe afara. Pentru ca e iarna, trebuie ca in marsupiu copilul sa incapa bine imbracat, in fasulet cosmonaut eventual. E chiar mai bine ca e iarna, ca bine impachetat in fasulet, bb va sta intr-o pozitie corecta si nu va aluneca intr-o parte sau in alta. |
|
| Miru wrote: Mi-am jurat ca la urmatorul nu voi mai face la fel, asa ca acum am picat nitel in extrema cealalta, am tendinta de a cumpara de pe acum toate necesare pana la varsta de 1 an!
Si eu la fel ! Nu am avut nimic cumparat pt. Deea, nici macar o bonetuta (din cauza superstitiosilor !). Am nascut vineri, iar sambata si duminica familionul a plecat la shopping pt. noi. Dragos pe o parte, nasii si bunicii pe alta parte. Au cumparat carucior care nu mi-a placut deloc, era cu albastru si f. greu, dar de firma si o gramada de bani -pe asta au mizat ei ! ....f. multe hainute care au ramas noi, dubluri -cadita, marsupiu- etc. Asa ca acum am cumparat ce am dorit eu si absolut totul, cred ! M-am "razbunat" pt. ca si mie imi era atunci drag sa cumpar si nu ma lasau
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Doamnelor, am deschis aici, Ce alegem pentru bebelusi? un nou subiect. Va rog sa lasam acest topic pentru noutati despre gravidute. Va multumesc. |
|
| Alina wrote:Doamnelor, am deschis aici, Ce alegem pentru bebelusi? un nou subiect. Va rog sa lasam acest topic pentru noutati despre gravidute. Va multumesc.
Alina, mut acolo acum !
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| cris22tyna wrote: Alina, mut acolo acum !
Multumesc pentru intelegere. |
|
| Curaj gaina ca te tai ....vineri, 07.11.2008 Avem deja si bilet de internare in cazul in care Bondarel este mai grabit ! Joi internare pt. analize, investigatii, adaptare, etc. si vineri imi voi cunoaste baiatul !
|
|
| Criss, sa fie intr-un ceas bun ! Abia astept ! Bondarel, sa ai rabdare pana vineri, da ? |
|
|