Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Diana, totul va fi bine...si fetita, . |
|

Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| ninetem wrote:Felicitari Liz si sarcina usoara pana la capat!Si noi am fost micute la inceput dar asa repede mai trece timpul!
Ninetem, scumpa, ai facut o mica confuzie. Leut e proaspata burtica, nu eu. Dar, cine stie?... sa dea Doamne Doamne, poate o sa fie cu ochisori luna asta. Te pupacesc! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Liz wrote:Ninetem, scumpa, ai facut o mica confuzie.  Leut e proaspata burtica, nu eu.  Dar, cine stie?... sa dea Doamne Doamne, poate o sa fie cu ochisori luna asta. Te pupacesc!
Sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori!
Leut, felicitari si sarcina usoara! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| fdianamaria wrote:Da, eu chiar m-am distrat pe tema asta la un moment dat...eram asa de aproape in momentul conceperii si asa de fericite amandoua... Vineri ma duc sa vad ce va fi. Mai nou, de cateva zile tot cosmare am pe tema asta: ba nu apuc sa ajung la medic, ba ca nu-i merge ecograful, ba alte motive de dezamagire. Uf, abia astept !!!
Bravo,fetelor vedeti ce minuni se intampla la Suceava si dupa ce m-ati vazut si pe mine burtoasa .....sunt tare fericita pentru voi si sper sa aveti o sarcina usoara. Diana,daca ai cosmare e sigur fetita! o poza ceva cu tine cu burtica zau ca imi este dor sa te vad.Succes pe vineri! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Leut, felicitari! Ce bucurie!!! Vezi ca nu ai avut prea mult de asteptat! |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Mai venim si noi cu o poza
 |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Promit ca vin maine cu vesti proaspete si cu o pozica cu burtica... Pupici pe burtici, drage viitoare mamici !!! |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| vin si eu cu vesti si poze... Noi doua:

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Diana, Sa inteleg ca vei avea o fetita? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| diana,frumoasa burtica,iar mai frumoasa e purtatoarea.
|
|

Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Diana, felicitari pentru bebelinaaaaaaaaaaaa !!! Esti o burticuta foarte, foarte frumoasa!!! Sarcina usoara in continuare si un puiut sanatos! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Nine, Miru, multumesc frumos! Diana, felicitari pntru fetita. Ti-am zis ca asa o sa fie! Esti frumoasa si-ti sta bne cu burtica. Nu pot sa nu nominalizez si degetul...si el se tine tare! :018: |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| waaaw, Diana ce burticoasa esti !!! Te prinde de minune, sincer si .... nu te-ai ingrasat deloc, fata de altele Felicitari pt. fetita ! 
Leut, asteptam o poza/eco cu Matei !
Sarcina usoara in continuare, tuturor ! |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Diana felicitari ptr bebelina!!!!! Esti o burticuta tare frumoasa!!!!! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Leut,felicitari!Sarcina usoara! Diana,felicitari pentru bebelina!Pupici pe burtica! |
|
|