Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Tocmai am venit de la medic si suntem bine-bine Mai avem de facut o eco peste aprox. 3 sapt. si niste analize iar apoi ne pregatim de marea intalnire! Intre timp am primit lista cu ce trebuie sa contina bagajul de spital- care se pare ca va fi o punguta- ce diferenta!- numai periuta de dinti, pijamale pt. mine si haine pt. bebe. Parfum, pe langa arsenalul de data trecuta.
Oana, te astept cu vesti de la eco! |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Ce vesti bune! O asteptam si pe cealalta Oana sa vina cu vesti bune de la eco! |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Oana, ne bucuram pentru vestile bune! sarcina usoara in continuare! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| fdianamaria wrote: Ma ingrozeste faptul ca medicul mi-a spus sa ma astept oricand la nastere. Asta din cauza durerilor zilnice pe care le am la oase si muschi "jos". Nu sunt in stare de plimbari prea lungi, de stat prea mult in picioare sau pe scaun. Am mai slabit un kg, asa ca sunt deja cu doua kg mai putin decat la prima consultatie din iunie. Fetita e ok, e activa (uneori prea...) si sincer abia astept s-o vad. Poate sunt inconstienta tare, dar bagajul inca nu l-am facut. Cu serviciul asta stresant si oboseala continua n-am avut cand sa ma gandesc la el. Am reusit macar sa scotocesc printre hainele lui Glad de cand era bebe mic si le-am sortat pe varste. Am dat foarte multe si totusi mi-au si ramas destule (unele noi-noute, cu eticheta inca...). In rest, ma chinuie arsura de la stomac, zi de zi si lipsa poftei de mancare. Am ajuns sa mananc fortata, fara cel mai mic chef,constienta ca trebuie si gata. Noapte de noapte ma rog doar sa reusesc s-o duc pana in decembrie. Stiu (de fapt imi imaginez) ce stres e cand stii ca in data de ...esti programata sa nasti (ma refer la cezariene), dar parca e si mai stresant sa stai cu frica ca poate azi sau poate maine se intampla. Sa n-ai nici cea mai mica idee cand e timpul... Of, ma simt cu moralul undeva jos...jos...jos. Nu mi-e groaza de nastere in sine, ci de zilele din spital. As fi cea mai fericita daca m-ar lasa acasa dupa o zi, maxim doua. Urasc linistea si mirosul din salon si faptul ca n-o sa pot sa dorm cu Glad. Ard de nerabdare sa ii vad reactia cand voi veni acasa cu Elena. M-am decis ca nu vreau sa vina la spital, din mai multe motive. Pupici la burtici si multa sanatate.
Diana, stiu exact ce simti. Aceleasi lucruri le-am trait si eu. De la 34 de saptamani am avut dureri ingrozitoare si in plus o scurgere maronie, pe care am avut pana am nascut.La fel doctorul mi-a zis sa ma astept sa nasc in orice moment, si mi-am facut bagajul. In fiecare seara ma rugam sa mai stea in burtica macar o saptamana, iar cand am intrat in a 39-a saptamana am nascut. Cel mai greu mi-a fost in spital fara Teodor. Plangeam cand il auzeam la telefon cum se juca prin casa. La fel nu am vrut sa il aduca la spital din diverse motive. A fost greu dar a trecut, le-am uitat (partial) pe toate, sau asa credeam pana am citit ce ai scris. Simt si acum durerea acea in inima de la dorul de Teo. Dar ma uit la baieti acum si sunt tare mandra de ceea ce am langa mine. Iti doresc sa duci sarcina pana la capat cu bine si sa fiti sanatoase amandoua! |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Continuarea |