Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Da, Alinus, sunt pe-aici! Da, nu prea reusesc sa stau si eu pe scaun la calculator ca imi e cam rau. Aceleasi stari de lesin care inainte durau o ora maxim, de vreo sapt le am aproape permanent. Ei, a mai ramas putin! Sper sa ma simt bine maine sa pot pleca la Bucuresti sapredau masina, apoi in week.end am vrea sa mergem pana spre Vaslui, la tara la Claudiu. Sa vad ce mai zice vineri dr, daca mai sunt apta de mers! Va pup pe toate, nu mai pot sa stau, tb sa ma intind. Va mai vizitez mai pe seara! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Anca, de ieri ma simt chiar bine, nu am mai avut dureri aproape deloc si azi trebuia sa imi faca control dr. ca sa vada daca pot pleca acasa. Dar se pare ca am patit si eu la fel ca tine, mi-a zis ca azi nu are timp si ramane pe maine. .Inchipuie-ti ce inseamna pt. mine inca o zi in spital cand eu am aproape 2 saptamani .Ieri cand a plecat sotul meu de la mine m-a bufnit plansul, simteam ca nu mai rezist. Asta e! Mai astept pana maine sa vad ce se intampla si promit sa va dau de veste. Monique mai e asa putin si tu tot la plimbare de gandesti! Iti doresc sa te simti bine si sa le poti face pe toate. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Cathy, stiu ca e greu, dar nu imposibil, citeste ceva, relaxeaza-te cumva, nu stiu , mai ai putina rabdare. Monique, ai grija de tine si sa ne tii la curent. |
|

| Ai dreptate Alina, nu e imposibil. Si oricum as face orice numai sa stiu ca puiul meu este bine; doar ca in ultimele zile a fost mai greu si m-am suparat cumva pt ca de joia trecuta nu mi s-a mai facut nici un control sau ecografie ca sa vada daca s-a inchis colul sau nu. Acum nu am altceva de facut decat sa astept. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| cathy wrote: m-am suparat cumva pt ca de joia trecuta nu mi s-a mai facut nici un control sau ecografie ca sa vada daca s-a inchis colul sau nu.
Pai, eu cred ca ar fi bine sa incepi sa pui niste intrebari. Pana la urma este vorba despre tine si despre copilul tau. Esti total indreptatita sa mai si intrebi.
Eu ii tocam pe toti la cap, cred ca erau satui de mine. Imi spuneau "doamna profesoara cea suparata", |
|

| Intrebarile le-am pus iar raspunsul a fost: "maine" |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| cathy wrote:Ai dreptate Alina, nu e imposibil. Si oricum as face orice numai sa stiu ca puiul meu este bine; doar ca in ultimele zile a fost mai greu si m-am suparat cumva pt ca de joia trecuta nu mi s-a mai facut nici un control sau ecografie ca sa vada daca s-a inchis colul sau nu. Acum nu am altceva de facut decat sa astept.
iubita, imagineaza-ti cum ma simt eu: ultimul control pe masa a fost pe 3 august !?!, de la internare, cand mi-a spus "col deschis" (nu cat, nu la interior sau la exterior) iar ultima ecografie a fost pe 13 iulie !?! si de atunci ma indop cu medicamente, ma tavalesc prin pat de dureri, cand ma apuca (inclusiv acu vreo 2 ore de am transpirat toata), imi smulg parul din cap pt ca nu stiu cum e copilul si in ce stare am colul...i-am scris mesaj acu' vreo ora doctorului minune si nu am primit nici un raspuns. este ocupat, stiu... si, dupa cum stiti deja, primesc de 3 saptamani clasicul raspuns "va sun cand am timp"...pai sa nu iti vina sa faci ca toti cei rosii si urati?
am zis ca daca nu ma suna pana pe seara si ma simt rau, ma duc la urgenta, maine la dr la care sunt programata si il schimb! end of story!
Cathy, nu as vrea sa fiu in pielea ta, sincer, mi-e mila ca stai acolo de 2 saptamani dar hai, maine cu siguranta te lasa acasa. te rogi de ea daca nu si iti rezolvi sa iti faci acasa tratament, daca e nevoie de injectabil. platesti o asistenta si rezolvi. eu in ultimele zile ajunsesem sa imi fac singura pe vena si nu e chiar un capat de lume. ai grija de tine si da de veste, draga mea! pupicei tie si lui Albert!
Monique, stai mami si tu mai linistita ca e si cald afara! |
|

| Andismom wrote:iubita, imagineaza-ti cum ma simt eu: ultimul control pe masa a fost pe 3 august !?!, de la internare, cand mi-a spus "col deschis" (nu cat, nu la interior sau la exterior) iar ultima ecografie a fost pe 13 iulie !?! si de atunci ma indop cu medicamente, ma tavalesc prin pat de dureri, cand ma apuca (inclusiv acu vreo 2 ore de am transpirat toata), imi smulg parul din cap pt ca nu stiu cum e copilul si in ce stare am colul...i-am scris mesaj acu' vreo ora doctorului minune si nu am primit nici un raspuns. este ocupat, stiu... am zis ca daca nu ma suna pana pe seara si ma simt rau, ma duc la urgenta, maine la dr la care sunt programata si il schimb! end of story!
Recunosc ca prin ce treci tu cu medicul tau e tortura pe langa zilele mele de spitalizarae. Nu ma pot plange, aici sunt tot timpul monitorizata si daca e ceva se intervine prompt. Cred ca ai multa rabdare cu doctorul tau dar nu stiu daca e cazul sa iei o decizie atat de drastica in privinta lui acum cand esti asa tulburata. E o decizie pe care consider eu ca trebuie sa o iei cand esti mai linistita. Totusi trebuie sa te vada un medic intre timp si asa mai afli o a doua parere (ai tot dreptul). Ce te-au sfatuit fetele zilele trecute asta te sfatuiesc si eu caci tu si copilul sunteti mult mai importanti decat orgoliul ranit al doctorului. Acum daca te simti atat de rau trebuie sa iei serios in considerare ideea cu mersul la urgenta, nu poti sa stai asa. Multa sanatate iti doresc si liniste sufleteasca!
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Cathy, Anca, multa sanatate fetelor! Si mai ales, multa rabdare! Nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce treceti! Va pup pe fiecare si aveti mare grija de voi! Monique, daca ti-e rau pe scaun, cum crezi ca iti va fi pe drum spre Vaslui in conditiile in care mai sunt tronsoane de drum cu gropi? |
|

| Cathy, intre timp m-a sunat si mi-a recomandat urmatorul tratament: rabdare pana ma cheama el la control si la ecografie , sa ma linistesc si sa iau ceva calmant si niste ovule cu progesteron, Arefam.
nu vreau sa iau decizii drastice, nu sunt adepta lor si nici nu as vrea sa il schimb dar ma intreb, retoric in momentul asta: oare chiar e totul roz cu mine si eu sunt singura tembela care se agita sau el chiar isi baga picioarele???
maine ma duc totusi la programarea pe care mi-am facut-o. vorba ceea: nu da vrabia din mana pentru cioara de pe gard!
Fluturash, a functionat mersul la piata?
Lenus, la tine cum se prezinta situatia? |
|

| Doctorita mea tocmai m-a luat prin surprindere. A fost chemata de urgenta pentru o cezariana si inainte de a intra in operatie m-a chemat sa imi faca control. Concluzia aceeasi: col scurt, orificiu exterior deschis (nu mult, dar deschis). Mi-a zis clar ca ei ii este frica sa ma lase acasa pentru ca tre sa fac musai injectii. Numai ca mama mea imi poate face injectiile si i-am promis ca o sa stau cuminte numai in pat daca imi da drumul acasa. Asa ca maine imi face externare dar mi-a explicat ca are o pacienta care a nascut la 29 de sapt un pui de 800gr care nu a rezistat decat cateva zile asa ca nu e de gluma si nici eu nu vreau sa risc nimic. Ma rog la Dumnezeu sa fie bine si sa ne ajute pe toate care trecem prin momente grele sa le depasim cu bine si sa ne ocroteasca puisorii pentru care suntem in stare sa facem atatea sacrificii.
Monique, ma tot intreb: Pop stie ceva de planurile tale? Daca nu, poate nu ar fi rau sa ii ceri parerea. |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Fetele multumesc frumos ,adevarul este ca nu prea ma simt bine dureri mereu de stomac si cu musafiri care nici macar nu au zis cat stau . Cathy sa fi cuminte ca asa cum ai zis nu-i de glumit.Este tare bine ca o ai pe mama ta care iti face injectiile.
Anca te cred prin ce treci ,ce doctor tampit sincera sa fiu si eu asa fi facut tare urat sa vad cum se joaca cu nervii mei uff
Monique multa sanatate si stai linistita in pat tare urate satrile astea de lesin ,ma confrunt in fiecare zi ,dar nu asa mult ca tine. : Fluturas ce baietel cu caracter puternic o sa ai tu ,se pare ca este tare greu de convins daca nu cedeaza la insistentele tale
Cute inca 4 zile de graviduta |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Buna gravidutzele mele scumpe!!!
Noi azi am fost la eco,baietelul e bine crescut normal....si mie incepe sa mi se deschida colul,asa mi-a zis cand mia facut controlul....acuma cu Dumnezeu inainte.....
va pup,fug sa fac mancarica!!! |
|

| vai Cathy, nu mai povesti te rog!!! Doamne, sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva. dr meu zice ca la col deschis de nastere ai niste dureri de te urci pe pereti. oricat ne-ar durea, nu e cazul la noi. :bowing: :bowing: :bowing: plus ca noi gandim pozitiv, suntem optimiste, ne rugam, stam in pat si facem tratament, da?
nu te mai gandi la toate scenariile negative ca o iei razna de tot! suntem pozitive, da? oricum, colul deschis la exterior nu inseamna neaparat ceva extrem de serios. serios ar fi fost sa ai cativa cm din el scurtat. ori, ma gandesc eu, daca ar fi vazut asa ceva ti-ar fi zis si nu ti-ar fi dat voie acasa cu nici un chip. macar tu ai fost consultata, norocoaso!
Ely, multa sanatate burtico!
Anabella, ia-o si tu mai usor! eu zic sa nu iti faci griji, bebele tau e mare si poate veni fara emotii de acumm incolo desi il sfatuim sa fie cuminte pana la termen!
Fluturashhhhhh........ ce faci? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Cathy, te muti de la spital in pat, da??? Si nu-l parasesti decat daca e musai! Anca, asteptam vestile de maine! La ce ora ai control? La serviciu cum e? Eu zic sa-ti iei concediu ca nu te mai vad ducandu-te pe acolo decat in vizita! Anabella, ia-o usurel! Flavio mai are de facut multe tumbe in burtica! Incearca sa te odihnesti cat se poate de mult! Ely, eu zic sa le sugerezi musafirilor printr-o criza subita de contractii simulate ca nu sunt bineveniti pe termen nedefinit! Mai vine lumea, dar mai si pleaca!
Eu... am usoare contractii, dar nu sunt de speriat! Maine am program de strans si aspirat, seara sper sa ajung la Manastirea Bistritei, joi am programare la manichiura si pedichiura, plus o invitatie la cafea din partea cumnatei mele, vineri am program de tremurat alaturi de voi pe forum, iar apoi... program la alegerea medicului! |
|
|