Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 9
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Monday, August 17, 2009 8:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Lenus, asa este, ai perfecta dreptate: starea psihica a mamei este esentiala. sper sa trec cu bine noaptea asta. maine ...mai vedem. azi-noapte nu am dormit mai deloc.
AdrianaC
Scris: Monday, August 17, 2009 8:56 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Anca, ai grija de tine, menajeaza-te cat poti si neaparat mai mergi la medic, pe capul lui, sa te asiguri ca e totul in regula.

Va tin pumnii tuturor si tare mi-as mai fi dorit si eu bebe 3. Din pacate am renuntat la idee, dar ma bucur pentru fiecare dintre voi in parte !

Sarcina usoara si nastere usoara !
Ana
Scris: Monday, August 17, 2009 9:14 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Lenus,Fluturas sunt cu gandul la voi-......computerlove
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, August 18, 2009 8:59 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Anca, ce faci? Cum esti?
Fluturas??????? Mai esti acasa sau deja iti tii minunea de baiat in brate????
Anabella, si la tine mai e putin...
Monique, tu cum te simti????
Stefy???? Ely???? Cathy???
Alina
Scris: Tuesday, August 18, 2009 9:03 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Eu tot astept vreo veste de la Fluturas, ca trebuie sa deschid topic nou cu "Gravidute..." yes
Chiar asa, Anca?
stefy
Scris: Tuesday, August 18, 2009 9:19 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/7/2009
buna burticile mele dragipupici am fost un pic plecata si nu am mai putut intra pe forum am avut puiutul la bunici si am fost la el dupa care lam luat doua zile pe acasa si aseara lam dus din nou la bunici.fetele ma bucur tare mult ca va place cu arat dar sunt prea grasaaaaaaaa am luat pina acum doisprezece kilograme adica cit am luat toata sarcina cu dani .tot timpul il am ocupat noi ne pregatim sa ne mutam in casa noua si mai sunt lucrari pe la baie si bineinteles dormitorul liu bebe .noi suntem bine ne ingreunam pe zi ce trece si cam atit despre noi . lenus ce sa mai incepem cu galeriamajoreta majoreta majoreta majoreta majoreta vineeeeee ioana mititica pupici fluturas tu ce mai faci cum mai esti? pupici pupici monike activa ca de obicei bravonewclap newclap andismom stai cumintica si sa vezi ca totul o sa fie okiloveyou iloveyou iloveyou iloveyou bulinuza ce burticuta mica si finuta jos palariapupici pupici liz multumesc mult pt complimente tricouri din astea am o gramada imi place sa ma inbrac asa vesel .pup miru micpupici pupici computerlove computerlove computerlove mami de rik pupam si ce mai faci cum iti mai este puppupici pupici elypupici mirupupici alinapupici adriana c pupici si burticile scumpepupici
Alina
Scris: Tuesday, August 18, 2009 9:34 AM
Nivel

Monique e prin zona. yes
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, August 18, 2009 9:48 AM
Nivel

Lenus, Alina, multumesc.pupici sunt aici. cica bine.maseluta

am dormit azi noapte, eram atat de obosita...si fizic si psihic. m-am trezit ok dimineata, putin ma mai doare burtica dar nu foarte tare. pana acum. sa vedem ce va fi dupa-amiaza. pe la 8 seara vreau sa ajung putin la epilat, sa ma pregatesc de consultatia de maine. incerc sa stau cuminte in pat pana atunci. mi-am marit putin doza de medicamente aseara si a fost bine peste noapte.

intre timp, lucrez, trebuie sa faca cineva si bani, nu?sorry1

va imbratisez pe toate, ce noroc am cu voi! computerlove
Fluturas
Scris: Tuesday, August 18, 2009 9:55 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
nu vrea si nu vrea sa iasa...
ieri toata ziua m-a durut burta,ma apasa destul de tare jos.aseara cand sa iesim,i-am spus sotului ca eu nu pot,nu pot sa merg pe jos,dar pana la urma tot am iesit si culmea,m-am intors fara nici o durere.
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, August 18, 2009 10:00 AM
Nivel

Helga, uite aici reteta de "scos" bebe din burtica (din auzite, ok?):

- fugit in jurul casei
sau
- mutat mobila prin casa
sau
- o giugiuleala buna cu sotul.sic

la ultima varianta se pare ca apeleaza si unii medici. recomanda sportul la orizontala ca sa il convinga pe bebe sa vina mai repede.sic ras

nu stiu cat sunt de eficiente dar poate ajuta. eu sper sa se hotarasca printul tau sa vina repede, ca il asteptam aici cu nerabdare!majoreta majoreta majoreta computerlove
Alina
Scris: Tuesday, August 18, 2009 10:00 AM
Nivel

Helga, iti tinem pumnii.computerlove Nu ar fi rau sa aplici ceva din sfaturila Ancai, cred ca partea cu giugiuleala e perfecta.sic
Anca, bine ca e mai bine.computerlove
Fluturas
Scris: Tuesday, August 18, 2009 10:05 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
mai,giugiuleala ca giugiulala,dar data trecuta cand m-am plans de contractiile acelea mari a fost ca o urmare de giugiuleala si de atunci nu am cu cine ca sotul a zis ca dau vina pe elhohot hohot hohot dar tot il conving eu desearasic

gata,stiu ce fac.nu aveam de gand dar astazi este piata asa ca merg in piata.poate mersul ala mult pe jos ajuta vreun pic.merg sa ne imbracam si am plecat pana nu se face si mai cald
cathy
Scris: Tuesday, August 18, 2009 10:08 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/25/2008
Salutare fetelor! Eu tot pe aici sunt, astept doctorita sa iasa din operatie ca sa vina sa ma vada.
Anca ma bucur ca e mai binepupici pupici pupici
Fluturas inca putina rabdare si vine si bb scump computerlove
Cute, Anabella, Ely, Stefy pupam burticile dragi! computerlove computerlove computerlove
Monique, tu cum mai esti?
cathy
Scris: Tuesday, August 18, 2009 10:09 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/25/2008
Helga esti fenomenala! hohot
pupici pupici pupici pupici pupici
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, August 18, 2009 10:24 AM
Nivel

butterfly wrote:
mai,giugiuleala ca giugiulala,dar data trecuta cand m-am plans de contractiile acelea mari a fost ca o urmare de giugiuleala si de atunci nu am cu cine ca sotul a zis ca dau vina pe elhohot hohot hohot dar tot il conving eu desearasic

gata,stiu ce fac.nu aveam de gand dar astazi este piata asa ca merg in piata.poate mersul ala mult pe jos ajuta vreun pic.merg sa ne imbracam si am plecat pana nu se face si mai cald

bietul om!hohot hohot hohot convinge-l ca face bine!pupici

si la piata e ok daca mergi!newclap

asteptam vesti, sa nu cumva sa ne lasi pe aici in suspans ca innebunim!computerlove

Cathy, iubita, cum iti mai e? cum te simti?computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.