Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Lenus, asa este, ai perfecta dreptate: starea psihica a mamei este esentiala. sper sa trec cu bine noaptea asta. maine ...mai vedem. azi-noapte nu am dormit mai deloc. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Anca, ai grija de tine, menajeaza-te cat poti si neaparat mai mergi la medic, pe capul lui, sa te asiguri ca e totul in regula.
Va tin pumnii tuturor si tare mi-as mai fi dorit si eu bebe 3. Din pacate am renuntat la idee, dar ma bucur pentru fiecare dintre voi in parte !
Sarcina usoara si nastere usoara ! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Lenus,Fluturas sunt cu gandul la voi-...... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Anca, ce faci? Cum esti? Fluturas??????? Mai esti acasa sau deja iti tii minunea de baiat in brate???? Anabella, si la tine mai e putin... Monique, tu cum te simti???? Stefy???? Ely???? Cathy??? |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Eu tot astept vreo veste de la Fluturas, ca trebuie sa deschid topic nou cu "Gravidute..." Chiar asa, Anca? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 247
| buna burticile mele dragi am fost un pic plecata si nu am mai putut intra pe forum am avut puiutul la bunici si am fost la el dupa care lam luat doua zile pe acasa si aseara lam dus din nou la bunici.fetele ma bucur tare mult ca va place cu arat dar sunt prea grasaaaaaaaa am luat pina acum doisprezece kilograme adica cit am luat toata sarcina cu dani .tot timpul il am ocupat noi ne pregatim sa ne mutam in casa noua si mai sunt lucrari pe la baie si bineinteles dormitorul liu bebe .noi suntem bine ne ingreunam pe zi ce trece si cam atit despre noi . lenus ce sa mai incepem cu galeria vineeeeee ioana mititica fluturas tu ce mai faci cum mai esti? monike activa ca de obicei bravo andismom stai cumintica si sa vezi ca totul o sa fie ok bulinuza ce burticuta mica si finuta jos palaria liz multumesc mult pt complimente tricouri din astea am o gramada imi place sa ma inbrac asa vesel .pup miru mic mami de rik pupam si ce mai faci cum iti mai este pup ely miru alina adriana c si burticile scumpe |
|
| Monique e prin zona. |
|

| Lenus, Alina, multumesc. sunt aici. cica bine.
am dormit azi noapte, eram atat de obosita...si fizic si psihic. m-am trezit ok dimineata, putin ma mai doare burtica dar nu foarte tare. pana acum. sa vedem ce va fi dupa-amiaza. pe la 8 seara vreau sa ajung putin la epilat, sa ma pregatesc de consultatia de maine. incerc sa stau cuminte in pat pana atunci. mi-am marit putin doza de medicamente aseara si a fost bine peste noapte.
intre timp, lucrez, trebuie sa faca cineva si bani, nu?
va imbratisez pe toate, ce noroc am cu voi! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| nu vrea si nu vrea sa iasa... ieri toata ziua m-a durut burta,ma apasa destul de tare jos.aseara cand sa iesim,i-am spus sotului ca eu nu pot,nu pot sa merg pe jos,dar pana la urma tot am iesit si culmea,m-am intors fara nici o durere. |
|

| Helga, uite aici reteta de "scos" bebe din burtica (din auzite, ok?):
- fugit in jurul casei sau - mutat mobila prin casa sau - o giugiuleala buna cu sotul.
la ultima varianta se pare ca apeleaza si unii medici. recomanda sportul la orizontala ca sa il convinga pe bebe sa vina mai repede.
nu stiu cat sunt de eficiente dar poate ajuta. eu sper sa se hotarasca printul tau sa vina repede, ca il asteptam aici cu nerabdare! |
|
| Helga, iti tinem pumnii. Nu ar fi rau sa aplici ceva din sfaturila Ancai, cred ca partea cu giugiuleala e perfecta. Anca, bine ca e mai bine. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| mai,giugiuleala ca giugiulala,dar data trecuta cand m-am plans de contractiile acelea mari a fost ca o urmare de giugiuleala si de atunci nu am cu cine ca sotul a zis ca dau vina pe el dar tot il conving eu deseara
gata,stiu ce fac.nu aveam de gand dar astazi este piata asa ca merg in piata.poate mersul ala mult pe jos ajuta vreun pic.merg sa ne imbracam si am plecat pana nu se face si mai cald |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Salutare fetelor! Eu tot pe aici sunt, astept doctorita sa iasa din operatie ca sa vina sa ma vada. Anca ma bucur ca e mai bine Fluturas inca putina rabdare si vine si bb scump Cute, Anabella, Ely, Stefy pupam burticile dragi!  Monique, tu cum mai esti? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Helga esti fenomenala!
|
|

| butterfly wrote:mai,giugiuleala ca giugiulala,dar data trecuta cand m-am plans de contractiile acelea mari a fost ca o urmare de giugiuleala si de atunci nu am cu cine ca sotul a zis ca dau vina pe el  dar tot il conving eu deseara gata,stiu ce fac.nu aveam de gand dar astazi este piata asa ca merg in piata.poate mersul ala mult pe jos ajuta vreun pic.merg sa ne imbracam si am plecat pana nu se face si mai cald
bietul om! convinge-l ca face bine!
si la piata e ok daca mergi!
asteptam vesti, sa nu cumva sa ne lasi pe aici in suspans ca innebunim!
Cathy, iubita, cum iti mai e? cum te simti? |
|
|