Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 9
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Fluturas
Scris: Monday, August 17, 2009 1:31 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Andismom wrote:
sa stiti ca stau si eu cu morcovul pierdutului de lichid. o sa ziceti ca sigur am luat-o pe aratura dar m-am gandit daca patesc cum zice Helga, mergi la baie, faci pp si nu stii ca de fapt este lichid?!pale exista ceva simptome evidente in acest caz? sau ceva care sa tradeze?
[b]

stii ce ma "trada" pe mine...mergeam la baie,faceam normal si cand sa ma ridic,trebuia sa ma pun inapoi ca simteam ca mai iasa fara sa pot opri.stiu ca atunci i-am spus "doamnei" de la control,dar ea mi-a spus ca e ceva normal,ca doar sunt la sfarsit de sarcina,ca dupa cateva zile doctorita cu care am nascut sa imi zica ca putea sa moara copilul.
si hai,nu te speria si din cauza asta.eu o spun ca o teama pentru mine,la tine sigur nu va fi asaras pupici pupici
Anelise
Scris: Monday, August 17, 2009 1:54 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Fluturas, eu in ultimele zile ma duceam la baie, in special noaptea, de vreo 5,6 ori. Foarte des si de fiecare data cantitate foarte mare ca si eu ma miram de unde atata. Nu mi s-a explicat clar daca asta a fost cauza pierderii lichidului ca sincer nici nu am vrut sa mai stiu de spaima. I-am multumit lui Dumnezeu ca a fost totul bine pana la urma! angel
Hai, fruntea sus, burtici! computerlove pupici pupici Anca, nu te mai gandi aiurea. Oricum se vede la eco ce si cum. Eu ultimul eco l-am facut sambata, cum ar veni, si era totul ok si joi dimineata pe masa de operatie s-a constatat lipsa lichidului. Am inteles ca mai era ceva, ceva, dar foarte putin. ... Mariuca va fi bine si tu la fel! coeur pupici Doar sa stai cumintica si sa ai grija de voi! Abia astept vestile de miercuri. bounce pupici pupici
Andi&Mariuca
Scris: Monday, August 17, 2009 2:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
cute_baby_of_mine wrote:
Of, Anca... Cred ca la tine se impune repaos total cu medicatie pentru relaxarea muschilor, ca sa nu intri in contractii. Mariuca ta trebuie sa stea acolo inca vreo 10 saptamani!

stii ce e culmea? ca de doua saptamani iau intruna medicamente si tot nu inceteaza.banghead banghead banghead
cristinaflorina
Scris: Monday, August 17, 2009 2:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
Cute dar nici apa rece nu aveai macar sa incalzesti.
Anelise
Scris: Monday, August 17, 2009 3:08 PM
Nivel

Lenus, vrem vesti! bounce pupici pupici Astept cu mare nerabdare ca poate ma lasi si pe mine sa incep galeria! ras
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, August 17, 2009 3:21 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Liz, na! ca am patit exact ca tine! Pe 27 august pleaca doctorita mea in Anglia, intr-un concediu stabilit ad-hoc. Va sta pana pe 6 septembrie. Asa ca eram toata panicata, imi venea sa plang... Ca sa nu mai spun ca asistenta mi-a incurcat programarea si era facuta pentru miercuri, nu pentru azi! Asa ca mai aveam putin si plangeam cand a aparut doctorita mea care a inceput sa rada si sa-mi spuna ca "cine ti-a spus tie ca nasti cu altcineva?"
Sambata dimineata servesc internare si, probabil, declansare de sarcina. Dar e pe garda ei, cu ea langa mine, asa ca e muuult mai bine!
Asa ca, Liz, puteti incepe galeria!sic
cathy
Scris: Monday, August 17, 2009 3:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/25/2008
Anca iti inteleg frustrarea si imi pare rau ca tot ai durericry . Totusi, incearca sa te odihnesti mai mult chiar daca statul numai in pat ti se pare un cosmar. I-am spus doctoritei de durerile alea intepatoare foarte jos (zona pelviana) si nu mai stiu daca ti-am spus ca ma doare mai ales noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta si cand ma dau jos din pat. Ea mi-a zis ca durerile astea nu sunt o problema ca trec cu no-spa, numai contractii sa nu am. Numai ca eu fac injectii cu no-spa si tot ma mai doare uneori.pale Ce-i drept ma simt mult mai bine in ultimele zile si maine dupa control doc. o sa hotarasca daca imi da voie sa fac tratamentul acasa sau mai raman in spital.

Cute sa iti zic ca la noi in Galati a fost oprita apa calda 2 saptamani in luna iulie?banghead A fost cumplit!!!

Fluturas nu cred ca ai de ce sa te temi in privinta lichidului, ai sa vezi ca Dumnezeu are grija de puiul tau mai bine decat orice medic din lume.pupici
Anelise
Scris: Monday, August 17, 2009 3:49 PM
Nivel

cute_baby_of_mine wrote:

iloveyou Lenuuuussss, :018: :018: :018:!!!

yes Doamne, ce emotii m-au luat! ras O sa fie totul bine, bine! angel coeur Sa nu-ti fie frica ca noi toate ne gandim la voi si o sa-ti purtam noroc!!! computerlove computerlove computerlove ... Nu-mi vine sa cred! yes
yes dance yes Au mai ramas 4 zileeee si vine Ioanaaaa!!! yes dance yes

Imi pare rau ca ai patit exact la fel. pale Si eu eram toata panicata. Inca am stat asa sub stres vreo saptamana. pale In fine. Bine ca s-a gasit rezolvarea! thumright Asta e cel mai important! angel pupici pupici

Fluturas, poate nasteti amandoua in aceeasi zi! computerlove pupici pupici
Alina
Scris: Monday, August 17, 2009 3:49 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
cute_baby_of_mine wrote:
Sambata dimineata servesc internare si, probabil, declansare de sarcina. Dar e pe garda ei, cu ea langa mine, asa ca e muuult mai bine!

Wow, deci o asteptam pe Ioana saptamana asta. Ti-am zis eu ca i-o iei inainte lui Fluturas?sic
Sa auzim numai de bine.computerlove

cute_baby_of_mine wrote:

Gata, a inceput galeria, majoreta majoreta majoreta
Ely
Scris: Monday, August 17, 2009 4:29 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Fluturas,Cute va pup cu drag ,nastere usoara si va asteptam cu drag aici in formatie completa.computerlove computerlove
Ce repede a trecut timpul ,haideti aspirantelor ca se elibereaza 2 locuri.hearts

Cathy multa sanatatepupici

Anca asteptam vesti de la echoangel

Monique,mami de Rick vad ca va apropiati cu pasi repezi de finalmajoreta

Madalina ai o fetita tare frumusica sa va bucurati de ea si sa va aduca numai bucurii.coeur angel

Bulinuta,Stefi sarcina usoara.angelpupici

Eu scriu mai rar inca am musafiri la mine,apoi vin altii suntem mai mult plecati.Pe deasupra tatal meu este in spital si maine va fi operat,sper sa fie totul bine ,am o stare tare ciudata si sunt asa departecry
In ultimele zile am fot la plaja m-am bronzat un pic ca prea eram alba,burtica se vede destul de bine.Cred ca si eu am contractii fara dureri doar se intareste un pic locul,sper ca este ok,greturile au mai trecut,dar am dureri de stomac si totusi o sensibilitate la ce pap.
Draga Liz inca nu stim daca este fetita sau baietel,adevarul este ca nici nu am intrebat la echo ,dar ma gansdesc ca de vedea ma intreba el daca vreau sa stiu sexul lui bebe pupici angel .
Pup cu drag toate fetele.pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, August 17, 2009 4:58 PM
Nivel

Ely, multa sanatate tatalui tau! Ai grija de tine! Mai trimite musafirii la casele lor!
Cathy, eu nu am avut deloc apa! Ca daca aveam rece, nu comentam! Incalzeam si gata! (desi am centralaras )
Fetelor, ma bucur ca va cunosc! Sunteti tare bune de pus la rana! cat despre creata si bruneta, cumnata mea a visat-o pe Ioana si spune ca era blonda cu ochi albastri!sic
Deschidem lista de pariuri?!?ras sic
Fluturas
Scris: Monday, August 17, 2009 5:35 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Alina,nici nu-i sigur ca mi-o ia inainte,se pare ca in urma controlului a inceput sa ma deranjeze cat de cat si simt o durere usoara dar e altfel ca pana acum.poate poate iasa cum a zis anca,pana miercuri

lenus,doamne ce emotii am si pentru tine.sau oare totusi vom naste in aceeasi zi?important e sa fie bine si la tine,si la mine

cathymulta sanatate

ely sarcina usoara in continuare si mai trimite musafirii acasa.sanatate si tatalui
Andi&Mariuca
Scris: Monday, August 17, 2009 5:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Lenus, ce frumos! ma bucur din suflet ca doctorita te-a chemat sa nasti cat va fi ea acolo!pupici hai, mai e putin si o sa iti tii fetita in brate!computerlove computerlove

Cathy, multa sanatate si tie. eu sunt cu moralul la pamant azi! am avut niste dureri oribile in ultimele 2 ore, contractii si tot tacamul. plans plans am luat repede un no-spa si un scobutil si parca au mai cedat. cred ca in seara asta imi cresc iarasi doza de gynipral ca nu mai tine gluma. nici nu stiu daca sa il sun pe doctorul meu. sunt atat de confuza si de speriata. sunt furioasa si indignata de toata situatia. si imi fac tot felul de ganduri chiar daca imi spun ca e o prostie sa ma gandesc la lucrurile astea... si apoi ma umfla plansul si am senzatia ca mai nimeni nu intelege prin ce trec. poate doar voi... ma chinui sa ma linistesc singura dar nu reusesc. si o iau de la capat. sper sa treaca cumva ziua de maine si sa ajung la doctor miercuri. am nevoie de raspunsuri si de o parere avizata. am nevoie de vesti bune!

Ely, ti-am dus dorul pe aici. multa sanatate draga mea, sa lasi musafirii ca te obosesc mult prea tare.pupici
Alina
Scris: Monday, August 17, 2009 7:00 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
Ely, computerlove .
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, August 17, 2009 7:19 PM
Nivel

Of, Anca! Tare as vrea ca doctorul tau sa realizeze prin ce chin treci si sa te linisteasca! Azi am realizat ca nimic nu e mai important decat confortul psihic al mamei. Suna-l si poate cedeaza macar nervos, daca altfel nu intelege! Sper sa iti fie bine!
Fluturas, maine dimineata te caut pe aici! Daca nu esti, inseamna ca deja esti la spital. Daca nasti si nu mai apuci sa scrii, "nastere usoara si bebe sanatos!" Tot ce imi doresc mie iti doresc si tie!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.