Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 9
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monique
Scris: Monday, August 17, 2009 8:13 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Fluturash, tu cand mai mergi la control? Ca la unul de rutina sigur iti poate spune care este situatia, sa te linistesti!
Cute, mamaaa... ce scumpa esti! A, si sa faci pozici la eco, s-o vedem si noi pe frumoasa Ioana!
Mada, pupam fetele frumoase! aaa... si-mi place tare camera fetitei!
Cathy, ai grija de tine.
Anca, hei, lasa gandurile rele! Slava Domnului ca totul a fost bine cu Andi! Cat despre contractii, la prima sarcina am avut de pe la 4 luni, acum de pe la 7.
Stefy, ce surpriza! Ma bucur ca ai pus poze cu tine si cu baietelul, sunteti tare frumusei, iar burtica e minunata!
Eu, ca de obicei, sunt bine! Ieri am fost la Tulcea, din pacate nu am facut nici o poza cu mine, dar lasa ca recuperez eu pe ultima suta de metri. Nu de alta, dar (probabil) fiind ultima sarcina, vreau sa am multe poze, c-o sa-mi fie drag sa ma uit peste un timp la ele!
Va pup pe toate si va doresc un inceput de saptamana minunat!
Andi&Mariuca
Scris: Monday, August 17, 2009 8:14 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Lenus, sotul meu se ocupa de Andi de mul timp, cam de cand am ramas insarcinata. chiar ma simt uneori neputincioasa si ma frustreaza asta. plus starea mea de incertitudine. miercuri, da, parca mai e mult pana atunci.

Helga, tu esti la finish, eu zic sa nu iti faci griji, plus ca esti experimentata acum! thumright pupici

Moni, n-ai stare, esti atar de activa!newclap pupici
Fluturas
Scris: Monday, August 17, 2009 11:12 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
numai ce am ajuns acasa de la spital.bebele e bine,mare,lung,totul e perfect.m-au linistit si cu lichidul si mi-au spus ca e ok.doar ca sunt dilatata 2 cm,si mi-a spus ca saptamana asta sigur voi naste.mi-a dat ora si pe saptamana viitoare,pentru orice eventualitate, dar se pare ca ma asteapta saptamana asta sa ma duc sa nascyes yes yes abea apuc
acum sunt franta de oboseala,azi noapte am dormit rau,de dimineata la 7 sunt sus,acum sa fac ceva de mancare,dupa care iau copii si ne punem sa dormim
lenus,te asteptam cu vestile

anca experimentata in asta nu sunt.pierdeam apa fara sa imi dau seama,mergeam la baie si era exact ca la pp,asa ca nu faci diferenta ca e pp sau lichid.si e foarte periculos pentru bb sa ramana fara lichid chiar si 2-3 zile.de asta mi-a fost teama,dar se pare ca pana acum totul e ok si sper asa sa si fie pana la capat
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, August 17, 2009 11:15 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Fluturas, nu te bucuri???? Saptamana asta iti tii puiul in brate si scapi de burtica!pupici pupici pupici
De-acum e musai sa intri zilnic, altfel trecem direct la felicitari!
Andi&Mariuca
Scris: Monday, August 17, 2009 11:21 AM
Nivel

Ce frumos Helga!yes azi-maine apare feciorul. eu zic ca pe miercuri, cel tarziu scriem felicitari!yes yes yes majoreta majoreta majoreta
Alina
Scris: Monday, August 17, 2009 12:11 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Helga, ce vesti bune. yes yes

cute_baby_of_mine wrote:

Asa sa faci. bounce
Mela
Scris: Monday, August 17, 2009 12:23 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Fluturas,am emotii pentru tine angel mai e putin,putin si-l vedem pe bebe yes
Anelise
Scris: Monday, August 17, 2009 12:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/4/2008
computerlove Sa stiti ca nu v-am uitat pe nici una din voi chiar daca am scris ceva mai rar. grup pupici pupici
Lenus, cred ca e prima oara cand te vad in tinuta sport. Iti sta super! cool love love Abia astept vestile de astazi asa ca o sa stau prin preajma. bounce pupici pupici pupici
Fluturas, mai e atat de putin. Doamne, am niste emotii! angel bounce bounce E atat de frumos totul! coeur Nu iti mai fa ganduri. Trebuie sa fie totul bine. angel Mi-ai adus aminte de mine. Am patit exact la fel si eu nici macar nu banuiam ca putea fi fatal. pale In ultimele zile pana la cezariana am pierdut si eu, tot sub forma de pp, aproape tot lichidul. S-a vazut asta abia pe masa de operatie. Nici nu vreau sa ma mai gandesc prin ce clipe de groaza am trecut atunci. Bine ca e totul bine. angel Si asa va fi si la tine! Abia astept mogaldeata mica!!! computerlove pupici pupici pupici
Anabella, frumusica foc si dulce! love love computerlove
Andismom, contractii nedureroase am avut si eu de prin luna a7a, iar in ultimele 2,3 sapt chiar foarte, foarte dese. Pupici pe burtici! coeur pupici pupici
Anca, Cathy, Ely, multa sanatate fetele si sarcini usoare, usoare! pupici pupici pupici
Bulinutza, asa dor imi era de burticuta ta! love pupici pupici
Monique, ma bucura tare mult vestile despre Teodora! angel Ce facem, mami? Incepem galeria? ras sic Vad ca a crescut mititica si te cam apropii! O sa fie totul minunat! coeur pupici pupici
Mada, ce fetita frumoasa aveti! love angel Sa va traiasca, mami scumpa! Am remarcat perisorul ei cel des si camera! love Foarte frumos! pupici pupici pupici
Stefyyyyy, ce bine ca va vedem si noi! bounce dance Pupacim baietelul scump si burtica cea dragalasa! computerlove pupici pupici Imi place mult tricoul tau cu Minnie. Si eu am multe din astea colorate si haioase. thumright sic
grup pupici pupici Pup toate burticile cu mare, mare drag si ma pregatesc sufleteste pentru intampinarea bebelusilor! computerlove computerlove computerlove
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, August 17, 2009 12:38 PM
Nivel

Eu sunt nervoasa! Da' nervoasa rau!!!!!!!!!tunete tunete tunete tunete
M-au lasat astia de dimineata pana acum fara apa! Adica nici acum nu am apa. Si peste o ora eu am control la doctor! Sa nu mori de nervi, mai ales ca nu am primit preaviz sau ceva?!???????
Alina
Scris: Monday, August 17, 2009 12:40 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
Offffff, Lenus, iti trimit un pupic sa mai treaca din nervi.computerlove
Anelise
Scris: Monday, August 17, 2009 12:42 PM
Nivel

Inregistrat: 2/4/2008
Lenus, iloveyou iloveyou iloveyou computerlove computerlove computerlove!
Ana
Scris: Monday, August 17, 2009 12:45 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Fluturas ce ma bucur pentru tine!!!newclap newclap newclap newclap sa dea Doamne Domane s auzim de bine!!!1computerlove computerlove computerlove computerlove yes yes yes yes yes yes yes

Cute un pupic sa treaca!!!!computerlove computerlove computerlove computerlove
Fluturas
Scris: Monday, August 17, 2009 1:09 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
cute_baby_of_mine wrote:
Fluturas, nu te bucuri???? Saptamana asta iti tii puiul in brate si scapi de burtica!pupici pupici pupici

vai si inca ce ma bucur....
hai sa iti spun un banc sa iti treaca nervii,ca tot mi-ai amintit
era o femeie insarcinata care de fiecare data cand mergea la control,la fel,isi facea dus,avea mare grija sa nu plece de acasa nespalata,dar totusi la un momentdat era in intarziere si nu a mai apucat sa faca dus.atunci a luat doar prosopul care ii era la indemana si s-a sters putin.la control,doctorul i-a spus:"oo,doamna,nu trebuia chiar asa".desigur,ea nu a inteles la ce se refera doctorul
diseara acasa,fata ei o intreaba:"mami,nu stii unde e prosopul meu cu sclipici?"abea atunci realizase ca ea s-a sters cu prosopul fetei care era plin de sclipici
Andismom wrote:
Ce frumos Helga!yes azi-maine apare feciorul. eu zic ca pe miercuri, cel tarziu scriem felicitari!yes yes yes majoreta majoreta majoreta

as fi cea mai fericita daca ar fi cum zici tu...deci cred ca trebuie sa fac o oala de ciorba de astazi sa aibe zilele astea copii(pe astazi mai avem de ieri)

Alina,sami,Liz,Anabella,va multumesc mult.va dati seama ce emotii am eu

Liz,nu am stiut ca asa ai pierdut si tu lichidul,desi ti-am citit povestea nasterii.de multe ori aveam impresia si acum ca merg la baie si poate e lichid nu pp
Andi&Mariuca
Scris: Monday, August 17, 2009 1:24 PM
Nivel

sa stiti ca stau si eu cu morcovul pierdutului de lichid. o sa ziceti ca sigur am luat-o pe aratura dar m-am gandit daca patesc cum zice Helga, mergi la baie, faci pp si nu stii ca de fapt este lichid?!pale exista ceva simptome evidente in acest caz? sau ceva care sa tradeze?

Lenus
, te inteleg perfect. stiu frustarea asta si as vrea sa te ajut cumva.pupici

eu am fost la medicul de familie sa imi iau medicalul in continuare si acum stau in pat ca ma doare iarasi burta.plans nu mai stiu ce sa mai cred, ce sa mai zic, doar ca m-am saturat si nu mai am rabdare sa vad ce e cu bebe. imi vine sa il bat pe doctorul asta al meu care m-a lasat cu fundul in balta!tunete tunete tunete closedtopic plans
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, August 17, 2009 1:30 PM
Nivel

Of, Anca... Cred ca la tine se impune repaos total cu medicatie pentru relaxarea muschilor, ca sa nu intri in contractii. Mariuca ta trebuie sa stea acolo inca vreo 10 saptamani! Si, iti multumesc pentru sustinere! Noroc cu apa plata!banghead
Fluturas, cumnata ta nu te poate ajuta si cu mancarea? Nu de alta, dar poate nasti maine daca nu te linistesti! Sarut mana pentru banc!pupici
Anabella, tu cum te simti?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.