Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 9
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Fluturas
Scris: Wednesday, July 29, 2009 12:07 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
ely,poate m-am exprimat eu gresitangel .stiu ca se va rezolva cumva,si daca asa trebuie sa fie,doar n-oi muri eu singura acolo in spital.bine macar ca sunt doar 2 zile.
Ana
Scris: Wednesday, July 29, 2009 9:05 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Fluturas o sa vezi ca va fi bine si tati va fi langa voi!!!!iloveyou iloveyou

Cute cum mai esti???nu mai e mult pana vine Ioana!!!!computerlove computerlove

Ely sanatate multa si tie tu esti la inceput!!!!hearts

Restul burticutzelor multa sanatate si fericire va doresc !!!angel angel
Noi suntem bine crestem si crestem si facem ravagii in burtcutza lui mamii,la Riccardo parca nu a fost asa,il simteam cand se misca dar Flavio nu stiu parca vrea sa iasa mai repede toata ziua face rumba tumba in burtica si cateodata chiar ma deranjeaza ca se impinge asa de tare ca ma doare!!!dar nah astea vor trece....in rest sunt bine merg inainte mandra de comorile mele!!!!

RICCARDO...FLAVIO......(SI TATI BINETELES!!!!!!!)

AAAAAAAAAAA uitam....azi am intrat in 33 saptamaniyes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes ce a fost greu a trecut ce putin a mai ramas!!!!!
coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur
Mada&Alexia
Scris: Wednesday, July 29, 2009 9:53 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
Lizuca, multumim frumos, mai este atat de putin si mi se pare ca a trecut foarte repede,pupici multi tie si lui Miru

Fluturas sunt sigura ca intr-un fel sau altul se va rezolva situatia, sanatate multa Karinei

Noi suntem bine, in seara asta mergem la petrecere, nu stam locului nici un pic ne plimbam toata ziua

Sanatate multa la burticile mele dragicoeur coeur coeur
stefy
Scris: Wednesday, July 29, 2009 10:16 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/7/2009
buna burticipupici offff si iar offff am avut o noapte groaznica si alba .dani mia facut toata noaptea temperatura si a trebuit sa stau cu el sai dau anti termice si cind in sfirsit ia scazut si lui temperatura si am zis hop ,ma luat si durerile de burta .cu chiu cu vai am reusit sa ma linistesc pe la vreo cinci dimineata .acum stau la calculator si curg pe mine .noroc ca puiul meu mai mare e mai bine a fost tati dis de dimineata si ia luat niste augumentin ca bineinteles a facut rosu in git ,dar ma bucur k nu a mai facut macar febra continuam si noi cu augumentin
Ana
Scris: Wednesday, July 29, 2009 10:22 AM
Nivel

stefy wrote:
buna burticipupici offff si iar offff am avut o noapte groaznica si alba .dani mia facut toata noaptea temperatura si a trebuit sa stau cu el sai dau anti termice si cind in sfirsit ia scazut si lui temperatura si am zis hop ,ma luat si durerile de burta .cu chiu cu vai am reusit sa ma linistesc pe la vreo cinci dimineata .acum stau la calculator si curg pe mine .noroc ca puiul meu mai mare e mai bine a fost tati dis de dimineata si ia luat niste augumentin ca bineinteles a facut rosu in git ,dar ma bucur k nu a mai facut macar febra continuam si noi cu augumentin

Sanatate multa Stefy!!!sa auzim de bine!!!angel pupici

Madalina sa iti prinda bine petrecerea si sa auzim de bine!!!coeur
stefy
Scris: Wednesday, July 29, 2009 10:26 AM
Nivel

pupicim toate burticile dulcic si bebeipupici pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, July 29, 2009 10:28 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Madalina, distractie placuta la petrecere!pupici
Stefy, multa sanatate va dorim! Ai grija sa nu iei si tu ceva!pupici
Anabella, mai ai si tu putin de tot! Cat despre tumbe... nici eu nu-mi aduc aminte sa fi fost asa la Tudor! Eu mereu rad si-i spun lui Ovidiu ca trebuie neaparat sa-i dea un GPS Ioanei ca sa stie si ea ca iesirea nu-i nici in sus, nici in laterale!ras sic
Eu am intrat intr-o perioada tare ciudata! Am un somnic de pic! Si ma gandesc la Liz sau la Leut, cat de active erau pe ultima suta de metri... Eu as dormi non-stop! Ah! Si m-as trezi sa pap din cand in cand!
Anelise
Scris: Wednesday, July 29, 2009 11:01 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Anca, pupicei pentru o stare ceva mai buna! angel pupici
Fluturas, sunt convinsa ca vei gasi o solutie! pupici thumright
Anabella, il pupacim pe Flavio cel jucaus! copilas pupici pupici
Mada, distractie placuta la petrecere! dance pupici
Stefy, sanatate la puiutul tau! angel pupici
Lenus, hai ca m-ai facut sa rad. hohot O pupacim si pe Ioana, la fel de jucausa ca Flavio! pupici angel
Pupici pe burtici! gravida pupici pupici pupici
stefy
Scris: Wednesday, July 29, 2009 11:20 AM
Nivel

multumim mult fetele pupam dulce .lizpupici lenuspupici anabelapupici
Ana
Scris: Wednesday, July 29, 2009 11:47 AM
Nivel

Da nu zic ca si eu asi dormi nonstop....si papa!!!!ras ras ras ras ras
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, July 29, 2009 7:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
va imbratisam fetelor!pupici ma bucur sa vad ca sunteti bine, majoritatea.

Stefy, multa sanatate celui mic, stiu cum e, din pacate! si noi ne recuperam dupa o amigdalita cu febra si antibiotic.

pe mine ma doare putin gatul...parca ma incearca o raceala. am luat eu vit C si E, mananc fructe, iau si ceva homeopat si trebuie sa ma ocoleasca.

azi sunt foarte bucuroasa, am o stare de implinire si de liniste in suflet. mi-am luat o mare piatra de pe inima cu o problema care ma rodea tare la birou. am reusit sa renegociez termenii unei colaborari astfel incat sa pot sta si eu linistita ca se face treaba bine si in lipsa mea. desi am avut o zi nebuna la birou si eram sleita de puteri, dupa ce am rezolvat problema asta, m-am dus sa il iau pe pici de la gradi, apoi s-a dus in parc cu tati si cu un prieten de-al lui iar eu am facut o plimbare cu printesica din burtica coeur coeur prin magazine. ne-am luat ceva frumos, pentru burtica minunata coeur si apoi am facut piata.

am simtit nevoia, in drum spre casa, sa intru la biserica, sa ma rog si sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a dat si pentru felul cum El le aranjeaza pe toate si pentru cum ma ajuta, chiar si atunci cand mai putin cred ca se mai poate face ceva.angel

va doresc tuturor numai bine!pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, July 29, 2009 9:09 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Anca, iti dorim sa ai parte numai de zile senine de-acum!pupici Pozele cu achizitiile pentru burtica unde sunt?
Fluturas
Scris: Thursday, July 30, 2009 7:42 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
stefy,multa sanatate va doresc

madalina,sper ca v-ati distrat aseara

anabella,tumbe??eu chiar ma minunez,ca amandoi mi-au facut multe tumbe prin burtica,iar acum...baietelul meu e atat de cuminte.chiar acum intr-o seara ii ziceam sotului ca nici nu stiu daca a miscat in ziua respectiva,dar imediat s-a pus in miscare sa stiu ca e bine.sau mai glumim noi ca daca tot asa cuminte va fi...parca nici nu va fi frate cu astia mai mari care sunt tot intr-o miscare si acum

lenus,daca poti...dormi.eu in schimb nu am somn.seara adorm foarte greu,azi noapte la 2 inca nu dormeam iar acum,de la 6:30 sunt in picioare.si sa nu mai spun ca de 2 zile tot lucram cu tati.a zugravit salonul,o camera si bucatarie si eu a trebuit sa fac curatenie

anca,iti doresc sa te tina starea asta mult timp

eu..sunt ok,am decis sa nu ma mai gandesc la nimic,sa astept doar nasterea si totul va fi bine,cumva cumva tot se rezolva problemele si nu rezolv nimic daca tot la asta ma gandesc

va pupacim burticilor
Lilly of the valley
Scris: Thursday, July 30, 2009 8:19 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Pup burticile mele dragihearts
mamica23
Scris: Thursday, July 30, 2009 8:42 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2008
Pupici frumoaselorpupici pupici pupici iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.