|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| anabella,tu cum esti???cum te simti?? |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Mai, nu ma pot desparti de voi! Baietii mei au plecat sa spele masina, siguri ca eu termin bagajele! Si cine sta pe forum la burtici???? Eu... |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Eu am niste stari de mi-e frica sa plec pe strada si chiar si acasa ma apuca cu stari de lesin ,ma ia cu calduri si simt ca nu pot sa respir,cu toate ca azi a plouat abundent,am iesit putin si tot ametita m-am simtit.Acum la 5 trebuia sa merg cu Karina la ziua unui coleg de gradi si am renuntat ca nu ma simt in stare .Oare sa merg la doctor sau o fi normal? Cat despre colostru am vazut ieri o picatura la sanul stang ,cel cu care am avut ceva dureri la care doctorii mi-au zis ca nu am nimic.Mi se pare prea devreme. |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Ely, tu analizele ti le-ai facut? Poate ai caderi de tensiune sau esti anemica. In ambele cazuri, se intervine cu vitamine! Cat despre colostru, nu stiu ce sa zic... Eu la Tudor am inceput sa il remarc prin luna a V-a, iar la Ioana, nici acum nu da semne de aparitie. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/29/2009 Mesaje: 28
| fetelor eu abia mai fac fata caldurii noroc ca am marea super aproape si mai ies seara la o plimbarica |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Burticoasele, aici v-ati ascuns? Ma bucur ca sunteti bine si multumesc Alinei pentru lista cu voi...sa stim si noi pe cand urmataorea galerie, sa ne dregem glasurile, sa facem ceva vocalize!
Numai bine, burticoaselor, aveti grija de voi si de comorile din burtica! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| Ely wrote:Eu am niste stari de mi-e frica sa plec pe strada si chiar si acasa ma apuca cu stari de lesin ,ma ia cu calduri si simt ca nu pot sa respir,cu toate ca azi a plouat abundent,am iesit putin si tot ametita m-am simtit.Acum la 5 trebuia sa merg cu Karina la ziua unui coleg de gradi si am renuntat ca nu ma simt in stare .Oare sa merg la doctor sau o fi normal? Cat despre colostru am vazut ieri o picatura la sanul stang ,cel cu care am avut ceva dureri la care doctorii mi-au zis ca nu am nimic.Mi se pare prea devreme.
ely,asa a fost si sarcina mea de la 4 luni pana la sfarsit...Eu chiar am luat cateva trante pe asfalt pana cand de frica nu eseam din casa fara insotitor, macar lesinam in bratele sotului.Cu toata astea analizele erau ok, unii doctori au spus ca-i vorba de glicemie, altii ca-i de la tensiune care la mine era foarte mica.Sa ai bombonele la tine si sticluta cu apa si, cu Doamne-Doamne inainte ! colostru si eu am avut de prin luna a 5-a. pupam burtica datatoare de emotii
sarcini usoare in continuare tuturor burticutelor |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Fetelor vin si eu cu ceva intarziere(am avut problemute cu netul) va multumesc la toate pt vorbele frumoase
Este foarte bine in cap de lista, vreau sa ma intalnesc cu Alexuta nu mai am rabdare, dar vreau sa o mai tin la caldurica pana aproape de termen, noi suntem bine nu avem probleme prea mari( in afara de caldura, picioruse umflate, greutate multa)
Am fost la eco si dr ne-a spus ca totul este bine, ne-am intalnit cu puisorul mic, dar ne-a spus ca are 2kg si ca este cam micuta nu cu mult dar m-a nelinistit, bebicii vostri cat au avut la 32-33 sapt?
Monique ma bucur ca bebelusa Teodora este bine cred ca este groaznic prin ce ai trecut, dar Dumnezeu va ajutat
Lenus sa aveti un concediu frumos
Sanatate multa tuturor burticilor frumoase |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Cute ,Miri ,Codruta pup cu drag Cute am facut niste analize inainte de a ramane insarcinata prin martie ca am cerut eu .Mi-au iesit bine.Acum trebuie sa le fac iar .Pupici si distractie placuta la mare. Codruta sper sa nu ma tina asa pana nasc ca nu stiu cum rezist.Cat despre tensiune ai dreptate eu si la Karina am avut-o mica ,a fost chiar si 8 cu ceva am uitat minima,iar dulciuri nu prea poftesc deocamdata.Macar sa incerc sa ma hidratez bine .
Madalina ma bucur ca fetita este bine ,cat despre greutate nu-ti face probleme ,eu zic ca este bin e plus ca mai are destul timp sa mai ia in greutate.Am o verisoara care o sa nasca o fetita prin cezariana la 36 de saptamani are 2500. |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Madalina, nu mi se pare prea mica fetita, mai are timp sa creasca si oricum masuratorilor lor sunt aproximative.
Fluturash, sa stii ca si pe mine ma mai luau durerile pe sub burta in sarcina cu Andrada, mai ales cand stateam mult in picioare. Odihneste-te daca te lasa prichindutii, nu mai ai mult. Te admir pt curajul pe care l-ai avut de a mai face inca un copil asa repede... acum ca am doi, nu m-as incumeta la al treilea...
Lenus, distractie frumoasa la mare!
Mami de Rick, sarcina usoara in continuare!
Monique, sanatate tie si micutei, totul va fi bine!
Anca, si eu vreau neaparat poze cu tine in rochita!
Bulinutza, amenajarile si cautatul de lucrusoare pt copii sunt bucuria gravidutelor, asa ca da-i bataie!
Ely, multa sanatate! Tensiunea mica e mai buna decat tensiunea mare, desi cred ca nu te consoleaza, dar macar o sa scapi de calduri cand mai creste sarcina.
Va pup cu mult drag, sarcina usoara in continuare si povesti ale nasterii minunate! A, si inca ceva: avem o lista de gravidute numai una si una, toate frumoase si infloritoare!
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| o burtica nerabdatoare...
|
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Ce burtica mumoasa,nastere usoara!!! |
|
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| O burtica nerabdatoare dar tare frumoasa si draga mie
BUrtici numai bine si sarcini usoare in continuare |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Fluturas ce burtica frumoasa, cred ca astepti cu nerabdare sa vezi ce se ascunde acolo!! si noi asteptam sa vedem ce ai acolo frumos si mic. pup |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Ely wrote:Eu am niste stari de mi-e frica sa plec pe strada si chiar si acasa ma apuca cu stari de lesin ,ma ia cu calduri si simt ca nu pot sa respir,cu toate ca azi a plouat abundent,am iesit putin si tot ametita m-am simtit.Acum la 5 trebuia sa merg cu Karina la ziua unui coleg de gradi si am renuntat ca nu ma simt in stare .Oare sa merg la doctor sau o fi normal? Cat despre colostru am vazut ieri o picatura la sanul stang ,cel cu care am avut ceva dureri la care doctorii mi-au zis ca nu am nimic.Mi se pare prea devreme.
Ely, in primul rand felicitari pentru sarcina, ca nu stiu daca am apucat sa te felicit !
Si eu pateam mai ales la Andrei la fel ca tine. Ma imbracam sa plec de acasa, ieseam, faceam 100-200 m si trebuia sa ma intorc ca simteam ca pic din picioare, ma lua cu cald, cu lesin, ce sa mai zic, rau de tot. Eu am dus-o asa toata sarcina la Andrei si nu aveam curaj sa plec nicaieri singura. La birou ma ducea Tzepii, cat am mers la birou, si ma lua tot el, iar daca ieseam pe undeva in rest, ori ieseam cu mama, ori cu Tzepii, si nu ma aventuram niciodata prea departe de casa.
Eu am avut tensiunea mica, 8 /5, 9/5, 9/6 si de aceea cica aveam starile acestea.
Ai grija de tine si de bebelusi ! Sarcina usoara in continuare.
Colostrul a aparut la Andrei cam prin luna a 5-a. |
|
|