Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
|
Simion Madalina

Fluturash

Lenus

Mely

Anca

Mami de Rick

Monique

Stefy

Andismom

Afrodita Elena

Bretonele

Bulinutza

Ely

Ultima actualizare: 9.07.2009, 9.30
Sarcina usoara tuturor burticilor!!!
Sper din suflet ca nu am uitat pe nimeni. |
|
| Ely, te felicit din tot sufletul.
Sarcina usoara tuturor!!!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Lenus,sa aveti drum bun,o vacanta in care sa te mai odihnesti si mai ales sa va bucurtai de timpul petrecut impreuna
anca de jane chiar ma mir sa nu fi auzit,sau nu este in tara??aici este o marca foarte cunoscuta si eu sunt si foarte multumita.de casualplay nici eu nu am prea bagat in seama pana acum.. abea astept sa iti vad rochita,sper sa iasa exact asa cum o vrei
noutati...de vreo luna de zile ma confrunt cu unele dureri jos la joase,jos de tot si eram putin ingrijorata ca simteam doar in dreapta.sotul ma linistea ca sigur e de la bebe,asa ca de ieri am inceput sa simt si in stanga.acum stiu macar sigur ca e de la bebe.tot de ieri daca strang la sfarcuri iasa lapte,pana acum era transparent,dar acum e alb.oare ne apropiem de intalnire??
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Oaaaaaaaawwwwww...fluturas, nu ma pricep eu asa de bine, dar cred ca da....va apropiati de intalnire...
Hai bebe, hai bebe...
In alta ordine de idei, am avut si eu asta-noapte o problema exsitentiala: cum amenajez dormitorul nostru mic sa incapa si bebe in el??? (Avem doar 2 camere )
Stiu ca e atat de devreme sa ma gandesc la asta, nu ma certati, dar mie imi place sa ma gandesc din timp la toate, sa le organizez, si sa am timp sa aleg...
Asa ca...astazi am tot colindat pe net si vreau sa va cer o parere.
(Am vazut ca topicul cu camera copilului este inchis, si nu stiu unde sa postez...daca gasiti locul potrivit, va rog directionati-ma si pe mine)
Deci este vorba despre un mobiler multifunctional, care sa incapa pe un singur perete pe care voi incerca sa-l eliberez special pt bebe. Va rog sa va dati cu parerea... Mai are cineva? Daca da, cum se comporta? Ce mai am nevoie in afara de asta???
Pt bebe mic...

Pt cand mai creste bebe...se poate dezmembra

Pup toate burticoasele!
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Fluturas, facem galerie? Eu zic sa-l mai tii pe bebe la cald! Eu m-am intalnit azi cu Oana, Mariuca si Vladut, si Liz cu Miruna! Descarc pozele si trec pe la intalniri! Multumim pentru urari si ne "auzim" saptamana viitoare! |
|
| Lenus, drum bun, multa odihna si sa auzim numai de bine.
Asteptam pozele cu fetele.
Bulinutza, verific acum topicul cu camera copilului. |
|

| Oaaaaaawwwww..ce intalnire frumoasa ai avut...n-am stiut ca Oana e deja in Romania cu trupa...Ce mi-ar fi placut sa-i vad si eu...abia astept sa descarci pozicile... Drum bun!!! |
|
| Alina wrote:Bulinutza, verific acum topicul cu camera copilului.
Aici ar trebui sa te uiti. |
|

| Am gasit , am postat si acolo, multumeeeeeeeeeeeesc Alina!
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Fluturas este frumos carutul sa-l stapaneasca bebe sanatos. Jane este intr-adevar o firma buna. Alina, multumesc frumos. Cute distractie placuta la mare si drum bun.Felicitari pentru intalnire.
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Ely...habar nu am daca mi-am mai manifestat bucuria la auzul vestii...o mai fac o data...Sa ai sarcina usoara, usoara si multa sanatate! Cute, drum bun si sa aveti grija de voi! Fluturica...mai ai putintel de nu-mi vine sa cred! Monique...Dumnezeu vegheaza! Madalina, nastere usoara! Anca, sanatate si fruntea sus! Bulinutza...viitoare mamicuta, sanatate!... Mami de Rik...arati senzational si te imbraci tare frumos!
Bretonelle, Afrodita, Stefy, Mely, sarcini usoare! 
|
|
|
Ely wrote:Alina, multumesc frumos.
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Fluturas nu cred ca a sosit momentul, si eu aveam dureri de oase (intre picioare ), cu mult inainte sa nasc, si mai curgeau si sanii(dar nu aveam curaj sa ma storc sa vad ce iese ) Pupici si nastere usoara va doresc la toate |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| cute_baby_of_mine wrote:Fluturas, facem galerie? Eu zic sa-l mai tii pe bebe la cald! e cald si afara...prea cald...
Ely wrote:Fluturas este frumos carutul sa-l stapaneasca bebe sanatos. multumim mult
leut wrote: Fluturica...mai ai putintel de nu-mi vine sa cred! daaaa,atat de repede a trecut.ma gandesc in urma si parca a zburat timpul...
vanina wrote:Fluturas nu cred ca a sosit momentul, si eu aveam dureri de oase (intre picioare  ), cu mult inainte sa nasc, si mai curgeau si sanii(dar nu aveam curaj sa ma storc sa vad ce iese  ) Pupici si nastere usoara va doresc la toate da,stiu ca nu nasc chiar acum,desi poate mi-as dori asta.am zis ca durerile le am si eu de aproximativ o luna,ma deranja ca era doar intr-o parte,si de asta m-am linistit acum cand vad ca s-a tras si pe partea cealalta |
|
|