Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Foarte frumos, Fluturas! Felicitari pentru alegere! Cat despre plimbari, da, asa se spune... Sper atunci sa te ajute! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| multumesc frumos,si mie mi-a placut modelul inca de la inceput,desi aveam ceva indieli la marca,dar pana la urma am luat ce ne-a fost convenabil la pret,mai ales ca a fost la reducere.in schimb,am fost contra carucioarelor 3in1.am eu un fix cu landourile,mi se par sicrie |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Monique ma bucur tare mult ca fetitza ta este bine! Sa nu iti pierzi speranta in Dumnezeu, ai sa vezi ca totul va fi foarte bine. Avand in vedere ce jucausa e micuta nu cred ca ar putea fi ceva in neregula. A....si sa nu uit: esti o mamica superba (si Galateanca pe de-asupra ). Multa sanatate! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Monique, ai o mica sportiva in burtica ! Ma bucur de vestile bune de parca ar fi vorba de bebele meu Lichid mult se vede ca ai, ca burtica e mare pentru 30 -31 sapt, dar bebe va sta mai comod pana la final Se poate naste si natural, nu stiu de ce doctorii tot baga in fata cezariana. Helga, super achizitia, si culoarea si forma si dimensiunile. Ce aglomeratie de scaunele va vi la voi Va trebui sa-l treci pe darius pe inaltator, ca e mai ingust |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Monique,ce veste buna ma bucur ca Teodora e bine acolo in burtica sarcina usoara in continuare
Fluturas,sa folositi cu sanatate noua achizitie
pupici tuturor gravidutelor |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Monique, ai o balerina in toata splendoarea
o vad si pe Anca, sa vedem ce vesti ne aduce. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Moni ce frumos, ce minunat balet face fetita ta! stii care e realitatea? ea face gimnastica ca sa se mentina in forma! ca si a mea face toata ziua! fetele astea stiu de mici ca trebuie sa fie suple!
Fluturash, este foare frumos caruciorul! ce marca e? si cam cat costa? eu sunt in cautare de carucior dar la noi sunt niste porcarii urate si atat de scumpe ca ar trebui sa castig vreo 3000 euro pe luna sa imi permit unul bun. eu caut ceva sistem modular gen 3 in 1 (as vrea minimum cu scoica care se fixeaza pe cadrul caruciorului, daca nu si cu landou desi nici pe mine nu ma incanta ideea de landou) si tot ce gasesc sa fie si bun si aratos si functional este minimum 500 euro.
nasa lui Andi, care asteapta gemene saptamana viitoare, imi zicea ca a dat cam, 1500 euro pe un sistem pentru gemeni! e drept ca in Austria si ca e de foarte buna calitate dar totusi... mi se par exagerate preturile si de acolo si de aici la produsele astea. nu mai zic de ale noastre, avand in vedere veniturile din Ro.
eu mi-am gasit de ieri material pentru rochita, foarte frumos: un voal de matase fiiiiiina pentru partea de deasupra a rochiei si o tafta satinata fina, cu doua fete pentru jupa rochiei si pentru bolero. ambele sunt nuante de turcoaz si rochita va fi un baby doll veritabil, cu ceva accesorii pe care momentan le tin secrete, ca sa va tin un pic in suspans pana vedeti pozele cu ea . nu va spun chiar toate secretele pentru ca vreau sa fie o surpriza...am ales cu croitoreasa un model din Burda, foarte feminin si elegant, migalos pentru ea dar cred ca va merita! abia astept prima proba sa vedem cum iese!
Lenus, cand pleci la mare? gata bagajele? |
|

| Sunt sigura ca rochita ta va fi cea mai cea Mai ales ca e special pt. tine. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 247
| buna burticile mele scumpe puuuuuup dulceeee pe toata lumea monike ai vazut ca doamne doamne a fost alaturi de tine bravo ai o bebelina dolofana si scumpica foc pupam cute te inteleg perfect cu somnul si eu as dormi non stop .pupicim pe tudor si ioana mititica bulinuza pupam burtica ta dulcica si deabia astaptam sa ne aduci vesti de la eco .sa sti ca si noi avem programare pe 24 iulie .pupam pupicim pe liz si pe miru mic dulcic noi nu pre bine cu caldurile astea mi sa facut rau de vreo doua ori ameteli si stari de voma .cu tensiunea stam bine si bebe plimba burtica lui mami de la stinga la dreapta .puiul meu mai mare este la bunici la tara si imi este asa greu si fara el de nu va spun .cam atit despre noi pupam toate burticile mada cu e cind ai devenit cap de lista .pupicim |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Anca, maine noapte vom pleca. Adica vineri pe la 4-5 dimineata, cred! Depinde de soferi! Bagajele sunt aproape gata. Tot imi mai aduc aminte de una-alta, dar ce a fost mai greu de calcat e deja in valiza. Ma bucur ca ti-ai gasit materiale care sa-ti placa si de-abia astept sa vad rezultatul final. La mare nu voi avea net, ca daca iau laptop-ul, pot sa uit ca am sot! Va sta logat numai la munca si zau! nu se merita! Si asa telefonul suna ca la Informatii Gara! Maine am o intalnire foarte, foarte placuta, apoi termin bagajele si... pazea mare ca vin!!!!!!
Stefy, sarcina usoara in continuare! |
|

| Mariuto, multumesc!
Lenusule, spor la facut bagaje si drum bun, draga mea! stiu cum e cu netul la mare si cu telefonul. noroc ca avea conexiune prin dial-up si nu mergea insa telefonul i-a sunat des si m-am enervat pt ca nu trebuia sa raspunda. sunau si la masa si la somn si la plaja! |
|

| Intalnire placuta! Drum bun si nu uita sa aduci si putin bronz si pt. mine intr-o poza, doua chiar |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Lenus...gata??? Pleci deja????? Offffff....ia-ma si pe mineeeeee...baga-ma intr-o valiza...Drum bun, ai sa ne lipsesesti...ai grija de tine si burtica draga...
Anca, abia astept sa vad rezultatul fiindca si eu ma pregatesc pt nunta la sfarsitul lui septembrie...Daca totul merge bine voi avea burtica de 5 lunitze atunci...si eu am o croitoreasa geniala la Bucuresti, care mi-a facut toate rochitzele de la momentele importante (banchet, cununie, nunta...etc). Am vb deja cu ea si ma asteapta in Bucuresti cateva zile inaimnte de nunta sa imi faca o rochita de nunta... Dar pana atunci am nevoie de muuuuuuuuuulta inspiratie...:018:
stefy, la noi s-a mai racorit in utlimele zile..dar nici eu nu prea fac fata caldurii...Sarcina usoara in continuare si asteptam impreuna eho din 23 respectiv 24 iulie...pupici! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Andismom wrote:Fluturash, este foare frumos caruciorul! ce marca e? si cam cat costa? eu sunt in cautare de carucior dar la noi sunt niste porcarii urate si atat de scumpe ca ar trebui sa castig vreo 3000 euro pe luna sa imi permit unul bun. eu caut ceva sistem modular gen 3 in 1 (as vrea minimum cu scoica care se fixeaza pe cadrul caruciorului, daca nu si cu landou desi nici pe mine nu ma incanta ideea de landou) si tot ce gasesc sa fie si bun si aratos si functional este minimum 500 euro. marca e casual play,nu stiu cum e,deci nu pot sa spun daca recomand sau nu.noi am fi vrut jane ca primul carucior a fost tot jane si am fost foarte multumiti,dar ne-am multumit si cu asta.a costat 280 euro,adevarat...e perioada reducerilor,deci l-am gasit la reducere.aici gasesti si carucioare cu piesele ce le vrei,daca vrei doar scoica,daca vrei doar landoul... asta este foarte practic pentru faptul ca il poti folosi si ca scoica si ca landou.nu e acela drept ca "sicriul"(vorba mea) dar se poate folosi si pentru masina si la carucior pana la aproximativ 6 luni.are 4 pozitii de ridicare.eu sunt foarte multumita si nu mi se pare scump.cat este de practic vom vedea mai incolo
la 500 de euro gasesti carucior superb aici...daca vrei,poti cauta pe net vreun model ce iti place,ma uit aici la pret si facem noi cumva |
|

| butterfly wrote:marca e casual play,nu stiu cum e,deci nu pot sa spun daca recomand sau nu.noi am fi vrut jane ca primul carucior a fost tot jane si am fost foarte multumiti,dar ne-am multumit si cu asta.a costat 280 euro,adevarat...e perioada reducerilor,deci l-am gasit la reducere.aici gasesti si carucioare cu piesele ce le vrei,daca vrei doar scoica,daca vrei doar landoul... asta este foarte practic pentru faptul ca il poti folosi si ca scoica si ca landou.nu e acela drept ca "sicriul"(vorba mea) dar se poate folosi si pentru masina si la carucior pana la aproximativ 6 luni.are 4 pozitii de ridicare.eu sunt foarte multumita si nu mi se pare scump.cat este de practic vom vedea mai incolo la 500 de euro gasesti carucior superb aici...daca vrei,poti cauta pe net vreun model ce iti place,ma uit aici la pret si facem noi cumva
la cum arata si la cate face, este super pretul! dar de marcile astea nu am auzit pana acum si nici nu am vazut pe aici vreun model. cele mai aratoase pe aici sunt Chicco, Inglesina, Mothercare dar cu niste preturi... de ex. Inglesina eu nu am vazut sub 2000 ron (adica undeva spre 450 euro) si chiar cred ca nu merita.
am tot gasit pe net, in special in UK, niste modele superbe de carucioare cum imi doresc eu si cu preturile foarte bune, la reduceri, ca e sezon, cum zici si tu insa nu stiu daca nu cumva transportul face mai mult de cat carutul in sine. cumnatul meu sta la Londra si as putea sa il rog pe el sa imi trimita dar cred ca e f scump drumul si atunci nu prea merita.
multumesc ca te-ai gandit la noi, esti o draguta!
Bulinutza, ai timp suficient sa te inspiri pentru rochite! eu am lasat pana acum toata treaba asta ca sa vad ca exact ma ingras si la ce dimensiuni voi ajunge. mi-a fost teama sa imi fac mai demult rochia tocmai pentru a nu risca sa imi ramana mica. asa ca e foarte bine sa mergi la croitoreasa chiar inainte de nunta, ca sa te asiguri ca iti vine ca turnata! |
|
|