Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 8
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Thursday, June 4, 2009 8:43 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Monique, ce-am mai ras de burtica ta si de faptul ca-si schimba culoarea! Bine macar ca nu ati aflat ca e roz abia la nastere... atunci sa fi vazut printesa in hainute de cavaler!
Sa fie sanatos bebelusul- indiferent ce e... si sa se hotarasca odata.

Liiiizlove computerlove

Lenus, Anca, sa va fie din ce in ce mai bine! Veti scapa voi de toate... multa sanatate.
bulinutza
Scris: Thursday, June 4, 2009 9:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Anca, cute..sper sa treaca boala asta o data...Mi se rupe sufletul cand vad prin cate treceti...sanatate multa puiutilor: andi si tudor!!!

Lizuca..ce frumoasa esti....coeur coeur coeur coeur coeur
Ma bucur ca te-ai simtit un pic mai bine zilele astea....Imi lipsesc postarile tale cand nu esti asa activa...Pupici la Mirunici!computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove

Fluturas, anabella, monique, stefy, pupici dragelor si sarcina frumoasa in continuare!!!

Noi bine, amandoua, eu si bulinutza mea...:018:
Suntem consemnate la pat urmatoarele zile din cauza hiperstimularii agravate in ultimele zile plans plans plans. Dar asta este...nu-i nimik, trecem noi peste toate...

Va pup si va doresc numai zile frumoase, burticile mele dragi....

computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
Rody
Scris: Thursday, June 4, 2009 9:33 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Pup toate gravidutele de A la Z si va doresc sanante multa,bebei sanatosi si papaceosi.Pupicei burticilorpupici pupici pupici angel angel angel
S.ELENA
Scris: Thursday, June 4, 2009 9:34 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Liz, esti asa de dulce love love iar zambetul tau topeste gheata din orice suflet!!!hearts hearts Pupicei tie si printesei!!!!pupici pupici iloveyou

Cute, Monique, Anca, multa sanatate va doresc si Dumnezeu sa vegheze asupra voastra si a bebelusilor vostri!!!!angel angel pupici pupici pupici

Anabella, sper ca si tu esti mai bine; durerile de picioare (varicele) mi-au cam dat si mie batai de cap pe parcursul ambelor sarcini!!!pupici

Helga
, pupicei si tie si nazdravanilor tai; abia astept sa mai vad poze cu voi!!!!pupici pupici pupici computerlove
TeosOf
Scris: Thursday, June 4, 2009 11:55 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Va pup burticutzelor si va doresc multa sanatate!pupici hearts
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, June 5, 2009 8:09 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
AMR 90 de zile!dance hainoroc
Mult a fost, putin mai e...
Anelise
Scris: Friday, June 5, 2009 8:42 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Miri, Miru, Teo, Rody, multumim pentru urari! pupici pupici pupici
Roxy, Dlia, va pup, iubitele, si abia astept vestile de la voi! coeur pupici pupici Tinem pumnii stransi! majoreta
S.Elena, Kali, iloveyou pupici pupici!
Sami, daca nasc fix la termen de ziua lui tati, te fac nasica noastra virtuala! ras pupici pupici
Andismom, of, of, of, nici nu mai stiu ce sa zic. pale Iti doresc multa sanatate ca de fiecare data si sigur trebuie sa fie si zile mai bune. angel Fruntea sus! majoreta pupici
Fluturas, asa tare ma bucur ca te simti bine si ai o stare super. dance S-o tii tot asa, burtico! coeur pupici
Monique, tu vorbesti de frumusete? sic Esti o mamica si o burtica nemaipomenit de dulce! love Pupacim burtica roz si ma bucur ca te simti mult mai bine. pupici pupici angel
Bulinutza, te pupic si ai grija de tine si de cealalta bulinutza draga! pupici pupici
Lenus, intr-adevar zboara timpul! Asa cum zici si tu, mult a fost, putin a mai ramas! ras Sarcina usoara in continuare, multa sanatate si pupici de la noi! pupici angel
Eu azi am 36 de saptamani in cap. dance Pasim in saptamana 37!!! yes
Fluturas
Scris: Friday, June 5, 2009 9:42 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
cute_baby_of_mine wrote:
AMR 90 de zile!dance hainoroc
Mult a fost, putin mai e...

ce mare dreptate ai...zilnic ma uit la ticker-ul meu si nu imi vine sa cred cum scad zilele...
evita
Scris: Friday, June 5, 2009 11:57 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/13/2006
Pupacim burticutele dragi si frumoase si uram burticilor bolnavioare multa sanatate si o raza de soare!pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
teea09
Scris: Friday, June 5, 2009 2:07 PM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2008
Va pup dragi burticute si va doresc multa sanate si sarcini usoare in continuare pupici pupici pupici pupici pupici pupici
Miri
Scris: Friday, June 5, 2009 3:52 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
butterfly wrote:

...zilnic ma uit la ticker-ul meu si nu imi vine sa cred cum scad zilele...

Tu zici asta, burticoasa?Dar eu, ca ma uit mereu la tickerele voastre si ma intreb cand a trecut timpul...vorba lui Lenus, AMR 90 de zile?fool

Pupam burticile roz si bleu si pe frumoasele si mandrele lor posesoare!computerlove computerlove computerlove
stefy
Scris: Friday, June 5, 2009 4:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/7/2009
buna iubitele mele gravidute pupam dulceeeepupici noi tot dam zor cu pregatirile pt ziua lui dani azi am fost la cumparaturi si am venit frinti .si numai spun de dani cum era a adormit imediat ce am ajuns acasa .bebe foarte cuminte .el a iceput soul dupa ce am ajuns acasa si ne-am asezat in pat.liz ce ma bucur pt tine ca este totul ok.bravonewclap pupampupici monike sa sti ca si mie mie sa nu imi spuna mai tirziu ca am fetita.pupampupici pupici cute pupampupici pupici pupam toate gravidutele dulceeeeeeeeeangel pupici mada,fluturas,albinuza,anismom,mami de rik,teea ,deea,computerlove computerlove coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur
Mely
Scris: Friday, June 5, 2009 6:54 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/13/2008
Hellopupici
Azi am fost la eco si am avut parte de o maaare surpriza ras topai fetita noastra e de fapt baieteltopai
Bine ca nu ma apucasem de cumparat rochite si alte celesic
Si se pare ca e si un grasan de copil, dupa eco parea a fi de 29 de spt
roxy_oxxy
Scris: Friday, June 5, 2009 7:00 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2008
pupic dulce tuturor burticilor: mama lui rik , liz, stefy , butterfly, cute_baby_of_mine, bulinutza , Mely , Andismom monique computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
Miri
Scris: Friday, June 5, 2009 7:09 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Mely, sa-ti traiasca puiul din burta si sa fiti sanatosi, cu totii!Se pare ca va trebui sa schimbi tickerul!sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.