|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Monique, ce-am mai ras de burtica ta si de faptul ca-si schimba culoarea! Bine macar ca nu ati aflat ca e roz abia la nastere... atunci sa fi vazut printesa in hainute de cavaler! Sa fie sanatos bebelusul- indiferent ce e... si sa se hotarasca odata.
Liiiiz
Lenus, Anca, sa va fie din ce in ce mai bine! Veti scapa voi de toate... multa sanatate. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Anca, cute..sper sa treaca boala asta o data...Mi se rupe sufletul cand vad prin cate treceti...sanatate multa puiutilor: andi si tudor!!!
Lizuca..ce frumoasa esti.... Ma bucur ca te-ai simtit un pic mai bine zilele astea....Imi lipsesc postarile tale cand nu esti asa activa...Pupici la Mirunici!
Fluturas, anabella, monique, stefy, pupici dragelor si sarcina frumoasa in continuare!!!
Noi bine, amandoua, eu si bulinutza mea...:018: Suntem consemnate la pat urmatoarele zile din cauza hiperstimularii agravate in ultimele zile . Dar asta este...nu-i nimik, trecem noi peste toate...
Va pup si va doresc numai zile frumoase, burticile mele dragi....
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Pup toate gravidutele de A la Z si va doresc sanante multa,bebei sanatosi si papaceosi.Pupicei burticilor |

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Liz, esti asa de dulce iar zambetul tau topeste gheata din orice suflet!!! Pupicei tie si printesei!!!!
Cute, Monique, Anca, multa sanatate va doresc si Dumnezeu sa vegheze asupra voastra si a bebelusilor vostri!!!!
Anabella, sper ca si tu esti mai bine; durerile de picioare (varicele) mi-au cam dat si mie batai de cap pe parcursul ambelor sarcini!!!
Helga, pupicei si tie si nazdravanilor tai; abia astept sa mai vad poze cu voi!!!! |
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Va pup burticutzelor si va doresc multa sanatate! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| AMR 90 de zile! Mult a fost, putin mai e... |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Miri, Miru, Teo, Rody, multumim pentru urari! Roxy, Dlia, va pup, iubitele, si abia astept vestile de la voi! Tinem pumnii stransi! S.Elena, Kali, ! Sami, daca nasc fix la termen de ziua lui tati, te fac nasica noastra virtuala! Andismom, of, of, of, nici nu mai stiu ce sa zic. Iti doresc multa sanatate ca de fiecare data si sigur trebuie sa fie si zile mai bune. Fruntea sus! Fluturas, asa tare ma bucur ca te simti bine si ai o stare super. S-o tii tot asa, burtico! Monique, tu vorbesti de frumusete? Esti o mamica si o burtica nemaipomenit de dulce! Pupacim burtica roz si ma bucur ca te simti mult mai bine. Bulinutza, te pupic si ai grija de tine si de cealalta bulinutza draga! Lenus, intr-adevar zboara timpul! Asa cum zici si tu, mult a fost, putin a mai ramas! Sarcina usoara in continuare, multa sanatate si pupici de la noi! Eu azi am 36 de saptamani in cap. Pasim in saptamana 37!!! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| cute_baby_of_mine wrote:AMR 90 de zile! Mult a fost, putin mai e... ce mare dreptate ai...zilnic ma uit la ticker-ul meu si nu imi vine sa cred cum scad zilele... |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Pupacim burticutele dragi si frumoase si uram burticilor bolnavioare multa sanatate si o raza de soare! |

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Va pup dragi burticute si va doresc multa sanate si sarcini usoare in continuare |

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| butterfly wrote: ...zilnic ma uit la ticker-ul meu si nu imi vine sa cred cum scad zilele...
Tu zici asta, burticoasa?Dar eu, ca ma uit mereu la tickerele voastre si ma intreb cand a trecut timpul...vorba lui Lenus, AMR 90 de zile?
Pupam burticile roz si bleu si pe frumoasele si mandrele lor posesoare! |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 247
| buna iubitele mele gravidute pupam dulceeee noi tot dam zor cu pregatirile pt ziua lui dani azi am fost la cumparaturi si am venit frinti .si numai spun de dani cum era a adormit imediat ce am ajuns acasa .bebe foarte cuminte .el a iceput soul dupa ce am ajuns acasa si ne-am asezat in pat.liz ce ma bucur pt tine ca este totul ok.bravo pupam monike sa sti ca si mie mie sa nu imi spuna mai tirziu ca am fetita.pupam cute pupam pupam toate gravidutele dulceeeeeeeee mada,fluturas,albinuza,anismom,mami de rik,teea ,deea, |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/13/2008 Mesaje: 70
| Hello Azi am fost la eco si am avut parte de o maaare surpriza fetita noastra e de fapt baietel Bine ca nu ma apucasem de cumparat rochite si alte cele Si se pare ca e si un grasan de copil, dupa eco parea a fi de 29 de spt |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| pupic dulce tuturor burticilor: mama lui rik , liz, stefy , butterfly, cute_baby_of_mine, bulinutza , Mely , Andismom monique |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mely, sa-ti traiasca puiul din burta si sa fiti sanatosi, cu totii!Se pare ca va trebui sa schimbi tickerul! |
|
|