Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 8
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Scris: Tuesday, May 26, 2009 3:19 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Avem o burtica noua, yes yes yes yes yes yes yes yes yes

Liz

Simion Madalina

Fluturash

Lenus

Mely

Anca

Mami de Rick

Monique

Stefy

Andismom

Afrodita Elena

Bulinutza

img

Ultima actualizare: 26.05.2009, 16.20

Bulinutza, te felicit din tot sufletul.

Sarcina usoara tuturor burticilor!!!

Sper din suflet ca nu am uitat pe nimeni.
Mela
Scris: Tuesday, May 26, 2009 3:27 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
sarcina usoara tuturor burticilor gravida angel majoreta

Alina pupici ,tu apari mereu la momentul potrivit bravo era nevoie de o lista noua si uite ca ai si deschis-o firstprize
Alina
Scris: Tuesday, May 26, 2009 3:30 PM
Nivel

sami wrote:
Alina pupici ,tu apari mereu la momentul potrivit bravo era nevoie de o lista noua si uite ca ai si deschis-o firstprize

pupici pupici
bulinutza
Scris: Tuesday, May 26, 2009 3:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes

E tot tipatul meu!!!
Sigur l-a auzit toata lumea????

Alina muultumeeeeeeeeeeeeeesc!!!!!!

Fetelor, sunteti atat de dragutzeeeeeee...

V-as raspunde la fiecare in parte, dar nu am stare...de fapt nu am stare de facut nimik....am doar chef sa plec de acasa si sa spun tutoror bucuria mea...

M-as opri pe strada sa le spun tuturor ce minune se petrece la mine in burtica, ce fabrica de celule s-a deschis acolo si ce se munceste de zor la bebelusul (bebelusii) nostru(ii)....

Dar cred ca m-ar interna astia la nebuni....
Ei si chiar nu sunt departe!!!

Astazi sunt NEBUNA DE FERICIRE!!!!!!!!!!!!!!

Lizuk, uite ce frumos ne sta noua impreuna pe listutza...ma puca plansul..n-am crezut ca te mai "prind".... Uite... tu cap de lista, eu o inchid...Ce frumooooooooooossssss!!!!

Alina
Scris: Tuesday, May 26, 2009 3:50 PM
Nivel

bulinutza wrote:
Alina muultumeeeeeeeeeeeeeesc!!!!!!

De cand astept eu clipa asta sa te trec pe lista de gravidutze, yes yes yes yes yes yes Si la Liz a fost asa si o astept si pe Bulibuli.
Ana
Scris: Tuesday, May 26, 2009 4:28 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Bulinutza.FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CE VESELIE MARE E PE FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!BULINUTZA E BURTICUTZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Ti-am zis scumpa mea nu degeaba....aveai starile de somn!!!!!!!1
kali
Scris: Tuesday, May 26, 2009 4:30 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
bulinutza wrote:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chiar ma intrebam ce se aude?!oare
Vezi ca l-ai trezit pe Eric. sic
Fluturas
Scris: Tuesday, May 26, 2009 4:35 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
ce veselie e aici...bulinutza,daca o tragi si pe bulibuli dupa tine,cred ca tot forumul va fi plin de veselie.acum asteptam sa vedem daca e unu sau doi.cum se comporta viitorul tatic??
stefy
Scris: Tuesday, May 26, 2009 5:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/7/2009
buna burtici pupam dulceeeee pupici bulinutza bine ai venit mami noi ne bucuram pt tine yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes bravonewclap newclap newclap newclap asa bucuroasa am fost si eu cind am aflat k o sa devin mama din nou mam bucurat enorm .pupacim dulceeeeeeeeeeeeeeeeeee ce ai tu in burticapupici pupici cute sa sti k si eu ma confrunt cu niste dureri de cap si de burta .te inteleg perfect .dorim numai bine pupampupici pupici pupici pupam liz ce mai faci tu.miru mic ce mai face pupampupici iloveyou pupam toate burticile anca,buterfly,andismom,si toate burticile roz si bleopupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici despre noi totul bine am fost simbata la eco totul este in regula si crestem de numa numa .pupacimpupici pupici pupici dance dance dance
dya
Scris: Tuesday, May 26, 2009 7:15 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Bulinutza draga mea felicitari abia astept sa ne revedem sa te vad live cum radiezi tu de fericire fiind mindra posesoare de burticutza mult dorita. Offff barzoiu asta , vezi la inceput nu ai stiut tu ca barza ta trebuie sa vina dinspre Ungaria ..... Ma tot gindeam de ce nu pui tickerul ala dar eu cred ca astepti sa mergi la echo ca sa sti daca il pui pentru un bebe sau pentru doi , am dreptate???? ras
Te pupacesc cu drag.pupici pupici pupici pupici iloveyou iloveyou iloveyou

Afrodita felicitari draga mea pentru bebe doi , am pierdut sirul pe undeva la listutza cu gravidutele si nu am vazut ca esti fericita purtatoare de bebe 2 , noroc cu Alina ca a mai postat listutza .
Te pupacesc si pe tine.pupici pupici pupici hearts hearts hearts

Tuturor burticoaselor va doresc multa sanatate si o sarcina fara probleme.computerlove computerlove computerlove computerlove
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, May 26, 2009 7:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Bulinutza, ma bucur nespus de mult pentru tine si pentru minunea din burtica ta! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos copilasul sau... sanatosi (dupa cum va fi cazul) si tu la fel astfel incat sa te bucuri de minunea de a fi mamica!computerlove

multumesc de intrebari fetelor. am mancat niste dureri absolut crunte aseara, azi-noapte, nu am crezut ca se poate asa ceva.maseluta au cedat la multe ore de la injectia cu no-spa, ca niciodata. inainte isi facea efectul in scurt timp.
azi am fost la reflexoterapie si se pare ca vinovatul principal este nervul sciatic care se prinde intre doua vertebre care il strang si de aici durerile astea cumplite. dureri care iradiaza si in rinichi si il afecteaza si pe el.plans fac masaj si terapie local dar cam atat. inca ma doare, masajul de azi mi-a facut minunat la spate insa problema cred ca va persista. sper ca nu, totusi. voi utiliza si un unguent cu plante pt durere. sa vedem cum va fi. sincera sa fiu, cred ca sunt ramolita rau de tot. nervi

la job am reinceput un proiect de extindere cu recrutare de personal si am de lucru mult. ma gandisem eu ca poate mai fur cateva zile de concediu. nici vorba! imi iau vineri pentru ca are Andi serbare si apoi abia la sfarsitul lui iunie cand am vrea sa plecam la mare.
Ely
Scris: Tuesday, May 26, 2009 7:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Bulinuta ce bine-ti sta pusa pe listadance dance dance computerlove computerlove hearts
Anca multa sanatate si sa-ti treaca cat mai repede durereapupici
Alina cred ca ai uitat pe Monachris sau din greseala nu am vazut-o pe lista.pupici
Gravidutelor sarcina usoara si la termen.computerlove hearts
Anelise
Scris: Tuesday, May 26, 2009 8:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/4/2008
bulinutza wrote:

Lizuk, uite ce frumos ne sta noua impreuna pe listutza...ma puca plansul..n-am crezut ca te mai "prind".... Uite... tu cap de lista, eu o inchid...Ce frumooooooooooossssss!!!!

Mi-am dorit foarte mult, sa ma "prinzi", Bulinutza mea scumpa! iloveyou Mi-am dorit din toata inima! angel La fel cum imi doresc si pentru Ana! majoreta coeur Te pupic!!! pupici pupici pupici
Alina wrote:

Si la Liz a fost asa si o astept si pe Bulibuli.

computerlove computerlove computerlove
kali wrote:

Chiar ma intrebam ce se aude?!oare
Vezi ca l-ai trezit pe Eric. sic

hohot hohot pupici pupici pupici
monique
Scris: Tuesday, May 26, 2009 8:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Bulinutza, eu ma prapadesc de ras citind postarile tale! Ma bucur ca esti fericita si ca Doamne Doamne ti-a pus un ingeras mic in burtica. Sa ai grija de voi, si sa fii la fel de fericita tot timpul,m sa-i transmiti si lui bebe starea asta.
Liz, ce putin mai ai si tu... Pupici de la noi, sefa!
Anca, of, oare cand scapi de toate problemele astea de sanatate?
Pupam si celelalte burticute si va dorim muuulta sanatate.
Mai pun si eu cateva pozici de sambata, poze care m-au cam speriat de ce dimensiuni am capatat, dar... fruntea sus: o sa cresc si mai maaareeee...
Kiki
Scris: Tuesday, May 26, 2009 9:09 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Monique, ce burticoasa frumoasa! iloveyou coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.