Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 7
Subiectul anterior · Subiectul urmator
katy_lumika
Scris: Wednesday, April 22, 2009 3:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
cute_baby_of_mine wrote:
Dora, asteptam vesti! facem galerie?
Anca, si eu am purtat pana acum pantalonii pe care ii purtam in mod normal, dar am slabit in sarcina asta. Acum am trecut la bluze lungi. Imi caut blugi de graviduta, dar cu talie joasa, ca pe burtica nu suport nimic.
Primavara, hipopotamii ies la soare...ras

Radiezi si esti frumoasa.love coeur
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, April 22, 2009 3:46 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Na, ca m-ati facut sa plang... Sunt tare fericita!!!!!!!!!!!!!
Cris-DL
Scris: Wednesday, April 22, 2009 3:51 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Micutza Ioana rade, iar tu Lenus arati nemaipomenit, serios!
Ma bucur mult pentru tine computerlove computerlove

Sarcina usoara si pupici la burtici !
kali
Scris: Wednesday, April 22, 2009 4:03 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
coeur coeur Draga de ea!
Lenus, sa stii ca hipopotamii nu locuiesc in Piatra. Nici macar unul. Nici pinguinii.
Eu nu stiu in ce oglinda te-ai uitat, insa sa stii ca arati excelent si-ti sta extrem de bine graviduta- esti tare-tare dulce!love

Spor la cumparat lucrusoare roz! Eu inca le mai admir pe cele mici, desi am cavaler.
Maria & Mario
Scris: Wednesday, April 22, 2009 4:05 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Lenus , deci e Creata - definitiv ! ce ma bucur ! Sa ne arati ce i-ai cumparat ! Si .... da .... rade ! E la fel de frumoasa ca mamica ei ! computerlove computerlove computerlove Felicitari , burtica ! Si spor la amenajat , mutat , cumparat , etc etc

sami wrote:
Oana,midwife vine la tine acasa la intalnire? ea o sa te asiste la nastere?
stiu ca e putin altfel decar in Ro,poate ne spui asa in mare cate ceva.cate ecografii faci pe parcursul sarcinii?

Midwife a venit la inceput la mine acasa , acum ma duc eu la clinica , pentru ca imi face si analize ! ( test urina petnru proteine , etc ... tensiune ). Nu voi naste cu ea. depinde cu care dintre ele nimeresc, pentru ca sunt mai multe la clinica asta iar eu voi naste in alt oras, din cauza problemelor ! Oriucm, imi e indiferent, ca toate imi au dosarul si decat sa ma astept la una si sa nu fie ea in tura .... mai bine asa .
Nu stiu cum e acasa . Aici mergi, declari ca esti gravida , te cheama ei apoi la toate analizele, testele, imi trimit toate programarile prin posta , etc. Stiu ca in ultima luna voi merge saptamanal la verificari si controale. Se fac doar doua ecografii pe parcursul sarcinii, una la 12 sapt , una la 22 saptamani. Eu am facut trei .... sa verifice ei niste chestii neclare .
Cam atat . Voi naste la un spital mare unde au mai multe dotari decat cel de care apartin . Voi avea la dispozitie o camera monitorizata , cu cada , chestii de urgente etc. Aici nu se naste in sala de nasteri ca la noi , cu picioarele pe sus etc etc . E ca o camera de hotel cu aparatura de monitorizare si supraveghere.
Daca ceva nu e in regula te muta direct in sala de interventii - pentru epidurala , cezariana etc .
Dupa nastere te muta la salonul tau , cu baie , fotoliu , internet , telefon, televizor etc . La fel, chestii de supraveghere pentru mine , pentru bebe , cu buton de alarma sala asistente etc etc .

Nu stiu ce sa va mai spun , ca nu am cu ce sa compar !

pupici
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, April 22, 2009 4:11 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Lenus, ce frumos! ce emotionant! si eu vreau! topai topai topai abia astept urmatoarea ecografie. o sa facem un 3D sau 4D, asa mi-a spus medicul! coeur sa fiti sanatoase amandoua, de fapt cu totii! computerlove

am facut niste poze, le descarc si le postez imediat. numai ca sunt cam obosita si muncita...azi am facut treaba prin casa...cica eu sunt in concediu! maseluta si intr-o ora astept si musafiri.
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, April 22, 2009 4:14 PM
Nivel

Oana, stiu ca la popoarele civilizate se naste civilizat. na, asta e, nu dati cu rosii, este o realitate faptul ca femeile sunt tratate ireprosabil si ca spitalele arata de parca te-ai duce la cafenea nu sa nasti.

dar cum adica nu se naste cu picioarele pe sus? in ce pozitie? stiu ca se practica worldwide tot felul de pozitii de nastere care mai de care mai interesante si mai utile pentru o mai usoara expulzie dar m-ai facut curioasa...
Mela
Scris: Wednesday, April 22, 2009 4:38 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
in tara doctorul la care ai mers pe tot parcursul sarcinii vine sa te asiste la nastere,indiferent de ora,dar,binenteles ca nu vine gratis.
aici nu e asa,nasti cu medicul care e de garda cand iti vine sorocul.
te-am intrebat si de eco pentru ca stiam ca sunt tari unde se fac maxim 3,in tara se fac lunar iar in ultimul semestru chiar la doua saptamani.
e frumos ce spui tu acolo legat de spital,in Romania se naste pe banda,una dupa alta femeile sunt urcate pe masa de nasteri,asa e in majoritatea oraselor,probabil la clinicile private o fi altfel.
Oana,esti o norocoasa ca nasti in Anglia!ras si ca traiesti acolo thumleft
Maria & Mario
Scris: Wednesday, April 22, 2009 4:47 PM
Nivel

Andismom wrote:
Oana, stiu ca la popoarele civilizate se naste civilizat. na, asta e, nu dati cu rosii, este o realitate faptul ca femeile sunt tratate ireprosabil si ca spitalele arata de parca te-ai duce la cafenea nu sa nasti.

dar cum adica nu se naste cu picioarele pe sus? in ce pozitie? stiu ca se practica worldwide tot felul de pozitii de nastere care mai de care mai interesante si mai utile pentru o mai usoara expulzie dar m-ai facut curioasa...

Sa stii ca daca nu ar fi durerea , poate chiar ai simti ca te duci la .... cafenea. Ei merg 90% pe principiul : daca sarcina a decurs bine , daca bebe e sanatos ( dupa ce a fost monitorizat toata sarcina ) , daca NU SUNT MOTIVE MEDICALE care sa te indrume spre cezariana .... DE CE sa nu astepti mama natura sa isi urmeze cursul ? Aici lumea zambeste pe sub musteata daca pomeneste de cezariana : To posh to push ! ( in traducere : esti de fite de nu poti sa impingi ? ) . Deci fiecare primeste cate o sala unde , alaturi de un membru de familie , cu incurajari, monitorizari, controale , te lasa sa isi aleaga bebe momentul cel mai potrivit de sosire ! Si sincer - chiar mi se pare firesc !
Ma repet , la 20 minute dupa nasterea , mi-am facut baie in cada singura , am alaptat-o acolo pe pat pe Maria , cat imi faceau ei expulzia placentei si igiena etc etc . Am mers pe picioarele mele la salon , in maxim 30 min dupa nastere ! Deci .... fiecare trage concluziile dorite !

Sami, banuiesc eu ca si acolo e bine , nu ? angel
Maria & Mario
Scris: Wednesday, April 22, 2009 4:48 PM
Nivel

Si sa nu uit ..... tati a venit a doua zi cu cutii de bomboane , etc .... si tot personalul se uita la el . Nimeni nu a vrut sa accepte nimik. Toate le-am lasat in staff room - pe masa , pentru toti !
Conteaza foarte mult mentalitatea si gradul de civilizatie . Plus ca nu degeaba munci si ni se iau taxe, nu ? angel
Mela
Scris: Wednesday, April 22, 2009 4:52 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
e bine,au un sistem medical foarte bine pus la punct,copiii,gravidele si mamicile sunt ajutati mult...e altfel.
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, April 22, 2009 4:53 PM
Nivel

voi ati vrut sa ma vedeti... asadar iata-ma-s! obosita cum ziceam, cam ciufulita... si ....mare!ras

Maria & Mario
Scris: Wednesday, April 22, 2009 5:00 PM
Nivel

Anca , erai periuta cand te-am vazut ultima data ! Scuuuupa tare la vedere !!!!! Esti o burticuta tare frumoasa , sa stii ! Si bretonul .... suuuper !!!! computerlove
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, April 22, 2009 5:00 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Anca, arati foarte bine! Imi place noul look la nebunie!!!!!love love love love love
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, April 22, 2009 5:09 PM
Nivel

Oana, Lenus, multumesc!computerlove stiu, sunt scumpa la vedere si ...chiar ma asteptam sa fiti surprinse de parul meu lung si de breton! asa este, ultima mea aparitie aici a fost cu mult timp in urma, cu parul arici, mic-micutz.
omul se mai schimba, nu-i asa?

promit ca o sa mai fac poze cand voi fi mai odihnita si mai aranjata. sa vedeti atunci ce o sa va minunati! dance aaa si cred ca ati sesizat si modestia, nu?hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.