Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
Bine ai venit, Burticoooooooooooo!!!!!!!! 
Sarcina usoara si bebe (bebei) sanatos(sanatosi) tun!!! 
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Bulinutza, sincer, esti demna de toata admiratia!!!!! Bun venit oficial in club! Te asteptam zilnic la raport! Si de-abia asteptam data de 9 iunie sa stim daca esti burtica cu 2 bebelusi nazdravani!
Eu mai am 100 de zile! Cel putin, teoretic! Eu inca mai sper la o minune si Ioana sa vina putin mai repede! Maine am controlul lunar la eco si mai aflu ce face creata mea! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Bulinutza, ce fericire! Sarcina usoara si bebei sanatosi (fetita si baiat, da?) Lenus, de ce nu mergi la stomatolog? Eu am fost in timpul sarcinii... doar sa nu fii prea fricoasa si sa te stresezi prea tare. Anca, azi e mai bine? Anabella, ti se citeste fericirea pe chip! Fluturas, esti de admirat! Mie mi-a fost greu cu burtica si cu 1 copil... tu cu 2... cum te descurci, ca si energia e din ce in ce mai putina?!.
Sanatate multa, buticutzelor! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Am tiker, am tiker....se vedeeeeeeeeeeee???????????
Doamne cat sunt de fericitaaaaaaaaaaa!!!!!!
:923: :923: :923: :923: :923: :923:
|
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bulinutza wrote:Am tiker, am tiker....se vedeeeeeeeeeeee???????????
Se vede Fa-i si lui tati unul, poate e si el ca Dan de Liz Esti atat de dulce si molipsitoare! Astept cu curiozitate sa vad cum vei percepe sarcina in continuare. |
|

| kali wrote:Se vede  Fa-i si lui tati unul, poate e si el ca Dan de Liz Esti atat de dulce si molipsitoare! Astept cu curiozitate sa vad cum vei percepe sarcina in continuare.
Nu-mi da idei...imediat pun un tiker de tati... |
|

Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| kali wrote:Se vede  Fa-i si lui tati unul, poate e si el ca Dan de Liz :018:  Lenus, intalnire frumoasa la eco! Eu abia pe 3 iunie. Nu mai am rabdare. Sunt curioasa daca nu cumva am vreo grasunica, ca la cum da ... Bulinutza, sa fie intr-un ceas bun!!! Daca vede Kiki sau Alina, poate actualizeaza listuta ca mai avem doua burticute, tu si Mona!  |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Da Bulinuta se vede tickerul si este superb,sa-l stapanesti sanatoasa si asteptam sa crestem mari. Cute bafta mare le intalnirea cu Ioana ,imi place tare mult cum suna Ioana.  |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Bulinutzo, felicitari, mami! Iar tickerul pune-l pt 2 bebe! Cute superbe poze! Iar Tudor va fi un fratior foarte grijuliu, dupa cum se vede! Mona, felicitari pt burtica! Liz, Anabella, Fluturas,, Monique, cum va mai este? Pupam toate burticoasele! |
|

| Vom sti daca sunt doi BB doar la echo in 9 iunie. Pana atunci nu stim, asa ca e 1 BB!!!
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| ce frumos e tickerasul, Alina, ti-am zis eu ca ai sa gasesti unul potrivit |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| bulinutza ma bucur tare mult se vede???? Pe 9 te duci la eco...... atunci trebuie sa-mi vina mie..... poate esti cu noroc si ma molipsesc si eu de la tine |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Bulinutza ,esti gravidutza cea mai iubita de pe forum,sarcina usoara si ma rog sa fie doi,cum spune si Kali baiat si fetitza! si pe urma astept sa-mi predai stafeta! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Bulinutza cat de mult ma bucur pentru tine
Anabella,pupici pe burtica
Liz,asteptam cu emotii si ecograful tau din 3 iunie
Cute,Fluturas,Anca si restul gravidutelor sarcina usoara in continuare |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Bulinutza, felicitari. Ma bucur din tot sufletul. |
|