Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 7
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Monday, May 25, 2009 4:17 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Lenus, cat de adorabil e Tudorel! computerlove Tare simpatic, dragul de el! Grijuliu, nu gluma, si foarte atent cu mami a lui! angel pupici pupici

Anabella, creste burticuta, creste, creste! coeur pupici pupici pupici

bulinutza wrote:

Sunt ingrijorata!!! Vreau sa-mi fie raaaaaaaauuuu!!!! Ca sa ma simt si eu gravidutza...Sunt nebuna????fool fool fool

Bulinutzoooooo, am o prietena insarcinata in sapt 23 si nu i-a fost rau nici macar o zi pana acum. alcool Mie mi-a fost rau incepand cu sapt 5-6. pale Nu e o regula sa-ti fie rau. angel
coeur Totul va fi bine si mai e atat de putin pana maine. bounce computerlove Eu sunt convinsa ca nu a disparut liniuta buclucasa! angel pupici In ce priveste stresul, iar imi aduci aminte de mine. sic La fel de stresata si panicata am fost si eu si asta pana aproape de luna a-4a. Si uite ca a fost totul bine. coeur Aveau dreptate fetele cand imi tot spuneau sa stau linistita si sa nu ma gandesc aiurea. angel
bulinutza wrote:
gravidaazi avem 4 saptamani si 3 zile coeur coeur coeur

Maine astept ticker-ul si te pup dulce, dulce! iloveyou Iti tin pumnii stransi pentru maine, sa scapi cat mai repede de acest stres si sa te vad pe listuta oficiala de la burtici! gravida Fruntea sus si curaj, iubitica! coeur pupici
Maine o sa ai 4 saptamani si 4 zile!!! bounce pupici
Anelise
Scris: Monday, May 25, 2009 4:18 PM
Nivel

Ooops! sorry De 2 ori! angel
bulinutza
Scris: Monday, May 25, 2009 4:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Liz wrote:
Maine astept ticker-ul si te pup dulce, dulce! iloveyou Iti tin pumnii stransi pentru maine, sa scapi cat mai repede de acest stres si sa te vad pe listuta oficiala de la burtici! gravida Fruntea sus si curaj, iubitica! coeur pupici
Maine o sa ai 4 saptamani si 4 zile!!! bounce pupici

iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou

Cum stii tu sa-mi luminezi ziuaaaaaa!!!!

computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
Anelise
Scris: Monday, May 25, 2009 4:57 PM
Nivel

O sa patesti ca mine, desi nu-ti doresc sa-ti fie rau, sincer! pupici Dar daca tot avem atatea in comun, parca vad ca or sa te ia greturile si o sa fii fericita ca ti se intampla, ca nici nu o sa mai conteze. dance Asa eram si eu. Ma bucuram pentru orice, oricat de greu era. bounce Sa vezi ce m-am panicat eu pe-aici pe forum cand s-au oprit pentru vreo 2-3 zile. Era de neconceput! alcool Eu vroiam greturi in continuare, ca asa stiam eu ca e bine si ... au revenit!!! ras sic Te puuuuppp!!! coeur pupici pupici pupici
Andi&Mariuca
Scris: Monday, May 25, 2009 6:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Lenus, jos palaria! sunteti superbi toti trei!love computerlove

Bulinutza, relax, roaga-te sa fie totul bine!computerlove

Anabella, esti atat de frumoasa si ai niste tinute toate una si una!love love

eu: :174: cu dureri de rinichi din nou! closedtopic
Kiki
Scris: Monday, May 25, 2009 7:37 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Lenus, ce grijuliu e Tudor cu surioara! coeur coeur Absolut minunat!

Anabella, coeur A crescut burtica dar tot nu mi se pare ca te-ai ingrasat mult! love

Bulinutza, lasa stressul ca nu face bine deloc! iloveyou

Anca, multa sanatate! Sper sa te simti bine cat de curand! iloveyou

Mona, felicitari pentru burtica! Sarcina usoara iti doresc! pupici

Fluturash, tu cum esti? pupici
danamaria
Scris: Monday, May 25, 2009 8:33 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
Bulinutza, sunt tare fericita ca te gasesc aici....si stii! apropos...nimic-nimic? azi am fost sa bat cu pumnul in masa si mi-au promis ca s-a rezolvat. te rog da-mi de stire. scuze am fost putin off-topic pupici pupici pupici computerlove computerlove computerlove
bulinutza
Scris: Monday, May 25, 2009 9:29 PM
Nivel

Anca, ma relax, ma relax....ras

kiki....asta sunt eu....stresata...offf

danamariailoveyou iloveyou iloveyou ...
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, May 25, 2009 10:13 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Anca, multa sanatate!
Si eu din nou cu dureri de cap, urechi si maselute... M-am saturat! Cum ma bate putin vantul, poc si inflamatia!
Kiki
Scris: Monday, May 25, 2009 10:24 PM
Nivel

Bulinutza, incearca sa te linistesti. Si gaseste-ti o ocupatie usoara, care sa te distraga macar putin de la stress. Pupici! pupici

Lenus, nasoala treaba cu maselutele! Uf. sa treaca repede totul! pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, May 26, 2009 8:02 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Sarut mana, Kiki!
Va trece dupa ce fac eu vizite la dentist, dar asta dupa ce nasc si termin cu alaptatul. Deja ma gandesc cu groaza la mare, la drumul de 7 ore cu aer conditionat in masina..
Kiki
Scris: Tuesday, May 26, 2009 8:30 AM
Nivel

cute_baby_of_mine wrote:
Sarut mana, Kiki!
Va trece dupa ce fac eu vizite la dentist, dar asta dupa ce nasc si termin cu alaptatul. Deja ma gandesc cu groaza la mare, la drumul de 7 ore cu aer conditionat in masina..

De ce nu faci o vizita dentistului? Poate iti recomanda ceva care nu e contraindicat in sarcina + alaptare. Eu am fost la dentist dupa ce am nascut si inca alaptam si a folosit o anestezie usoara si dupa 2 ore am avut voie sa alaptez. pupici
Fluturas
Scris: Tuesday, May 26, 2009 10:02 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
lenus,superbe poze.peste tot le admir...iar tu nu ai burtica mare...si tudorel e un scump.incepe si darius sa fie asa curios de bebe.mai noi,seara inainte culcare vor sa il pupe si ei pe bebe.iar aseara m-a intrebat darius ca il culc si pe bebe?i-am zis ca da,dar la mine in pat,acolo unde doarme mami si tati.si el saracu ma intreaba ca ii fac si dus??ca stie ca seara toti facem dus.
un pupic sa treaca si durerea asta de cap si sper sa te simti bine

anabella,creste creste burtica,iar tu esti frumoasa

bulinutza,asteptam ticker-ul

anca,of,of cu durerile de rinichi.nu pot decat sa iti trimit un pupic virtual si sa sper ca iti vor trece

Kiki wrote:

Fluturash, tu cum esti? pupici

multumesc de intrebare...nici eu nu stiu sa generalizez cum sunt...ba mai bine,ba foarte bine,ba mai rau....de doua zile m-am trezit cu o frumoasa candidoza,care dupa cate am cautat pe internet,am gasit ca se numeste vulvita si ma tot gandesc ca ar trebui sa merg la medic,dar parca totusi as astepta sa treaca de la sine.burtica tot in crestere,bebe misca de zor pana seara,la nume inca nu ne hotaram,desi darius ne intreaba"cum se cheama bebele?".suntem tot timpul pe afara,cla ce frumos e timpul,e si pacat sa stam in casa,asa ca...am pus stapanire pe parc,si uite asa nu mai am timp de mancare,curatenie,forum...dar toate trec...

pupici gravidutelor
Anelise
Scris: Tuesday, May 26, 2009 11:27 AM
Nivel

Anca, Lenus, multa sanatate burtici! angel pupici
Fluturas, multa sanatate si tie si cred ca ar trebui totusi sa consulti un medic. pupici pupici
Bulinutzaaaaaa, asteptam astazi inscrierea oficiala la burticute!!! computerlove pupici pupici
gravida Pupici tuturor! floare2 pupici
bulinutza
Scris: Tuesday, May 26, 2009 11:32 AM
Nivel

yes yes yes yes yes yes yes yes

BETA 530!!!!!!

E bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

yes yes yes yes yes yes yes yes

Prima intalnire cu mami (primul echo) 9 iunie , ora 9.00!!!

Yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!
!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.