Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 7
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, May 22, 2009 9:45 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Anabella, pupici pupici pupici pupici pupici !
Sami, multumesc mult! Bluzita e cadou de ziua mea (anticipat) de la cumnatica mea! Mie mi-e tare draga!
Maria & Mario
Scris: Friday, May 22, 2009 10:57 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Hehehe , ce frumosi sunteti ! computerlove computerlove Lenus, tu infloresti, mami ! Tudor, pupici dulci de la Maria ! computerlove hearts
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, May 22, 2009 10:59 AM
Nivel

Intoarcem pupicii catre Mariuca!pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
cat despre inflorit... asa spun si eu!ras sic
monachris05
Scris: Friday, May 22, 2009 12:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/28/2006
Multumesc mult tuturor fetelor care m-au felicitat! computerlove
Anca, nu iti fa griji, daca ai spus imediat doctorului tau despre varsatul de vant, si ai facut analize, totul va fi bine. Stai pozitiv si gandi numai de bine!
Cute, arati extraordinar! Felicitari pt burticuta si succes in continuare!

Azi am fost si eu la primul control la spitalul la care m-am inscris. Totul a fost ca la prima vizita, istoria familei, a bolilor pe care le-am avut, cum a fost cu prima sarcina. La doar 10 saptamani nu a putut spune doctora prea mult despre baby din burtica, nici nu se aude inimioara asa devreme in sarcina. Eu sper ca totul e bine acolo in burtica.
Interesant ca aici la acest spital unde m-am inscris, poti alege din mai multe variante de ingrijire pe timpul sarcinii: doar cu moase, sau cu moase si doctorul de familie, cu moase sau cu doctori din spotal. Eu am ales ultima varianta, cu moase si doctori din spital.

Sambata viitore vom merge toti trei (eu, tati si Christian) si il vom vedea pt prima oara pe baby, pt ca fac eco pt Down syndrome. Sper sa nu fie nici o problema.

Butterfly, despre diabetul gesational, asa este, daca se va intampla sa ai, trebuie sa tii regim si sa faci miscare, ca sa poti are tot zaharul din sange. De fapt acesta este si scopul, ca daca nu il arzi, acest zahar se duce la baby si va lua ft mult in greutate, si la nastere poate fi greu. Acestea ar fi riscurile daca nu ai tine regim etc. Dar asta se intampla numai in cazul in care nu stii ca ai. Nu iti face probleme, am impresia oricum ca si eu voi avea iar cu acasta sarcina. Vom vedea peste cateva saptamni!

Anelise
Scris: Friday, May 22, 2009 1:31 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
pupici pupici pupici Pup si eu gravidutele frumoase! gravida floare2
Lenus, pozele sunt superbe, dar cred ca stii asta! love Esti absolut minunata, bluzita iti vine de minune, burtica e dragalasa foc, iar cavalerul de langa tine e tare scumpel! computerlove Sper ca ai avut o zi pe masura! angel pupici pupici
Bulinutzaaaaaaa, unde esti???? yes Asteptam ticker-ul si le rugam pe fete frumos sa refaca listuta! sic
Mona, si voua bine ati revenit in randul burticilor. angel Sarcina cat mai usoara! pupici pupici
Mely, bine ati revenit! angel pupici
Anca, sper sa fie totul in regula. Multa sanatate! angel pupici Eu nu am facut varsat de vant si tare aiurea mai e. Sa ma vedeti voi peste vreo 2,3 ani. ras
Anabella, Monique, Fluturas si restul burticutelor, pupici si sarcina usoara! pupici pupici pupici
teea09
Scris: Friday, May 22, 2009 1:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
Cute esti asa de fumoasa si radizi de fericire insa nici flacaul Tudorel nu se lasa mai prejos majoreta majoreta majoreta
oana_nicole
Scris: Friday, May 22, 2009 2:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Mona, bine ai revenit si felicitari pentru burtica. yes pupici

mely, sarcina usoara in continuare. angel pupici

Anca, sper sa nu fie cazul acum. Multa sanatate! pupici pupici pupici

Lenus, esti absolut superba... Chiar ca ai inflorit. love Iar Tudorel e o incantare, cum tine el manuta pe burtica ta. computerlove

Pupici tuturor gravidutelor si sarcina usoara in continuare! pupici
TeosOf
Scris: Friday, May 22, 2009 3:27 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Felicitari Mona!pupici
Lenus, arati super si princhindelul e un scumpangel
Sarcina usoara tuturorcomputerlove computerlove
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, May 22, 2009 3:41 PM
Nivel

Multumesc fiecareia pentru cuvintele frumoase! Incepe sa-mi fie si mie bine... Se anunta un week-end frumos, cu Tudor acasa, asa ca avem planuri de iesit cu bicicleta, de plimbareala, etc!
Un sfarsit de spatamana cat mai frumos!pupici pupici pupici pupici
kali
Scris: Friday, May 22, 2009 3:46 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Lenus, esti de-a dreptul superba! Si da, infloresti, dar nu in sensul in care te gandesti tu! Tudor e un frumos si jumatate. Mami, poate la urmatoarea intalnirea il aduci si pe el... nu l-am mai vazut de anul trecut, de la ziua Catincai!

Burtici, sarcina usoara in continuare!
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, May 22, 2009 3:54 PM
Nivel

kali wrote:
Lenus, esti de-a dreptul superba! Si da, infloresti, dar nu in sensul in care te gandesti tu! Tudor e un frumos si jumatate. Mami, poate la urmatoarea intalnirea il aduci si pe el... nu l-am mai vazut de anul trecut, de la ziua Catincai!

Burtici, sarcina usoara in continuare!

Oana, urmatoarea intalnire sper sa fie la Piatra, ca sa pot veni! Si da, il aduc si pe el, chiar daca ne vedem la Crenguta. pupici pupici pupici pupici pupici
Ely
Scris: Friday, May 22, 2009 5:05 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Monachris felicitari pentru burtica majoreta majoreta hearts chitara chitara chitara si bine ai revenit printre noi,ne-a fost dor de voi.Va pupam cu drag.computerlove hearts
Cute esti asa de finuta si tare frumoasa si love love si ce decolteu frumos ai vreau si eu,love pupici
Fluturas o sa fie bine ,poate sa fie de la ciocolata asa cum ai zis.Multa sanatate pupici
Melly bine ai revenithearts
Liz mai ai putin nici nu-mi vine s acred ce atrecut timpulpupici hearts
Anca o data ce ai avut varicela ,eu nu cred ca o mai faci,cel putin nu am auzit pana acum.Si eu am facut la 21 de ani varicela .pupici
Anabela esti o mamicuta cu burticuta frumoasapupici
Pup toate gravidutele si va urez sarcina usoara.computerlove hearts
Andi&Mariuca
Scris: Friday, May 22, 2009 5:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
multumim tuturor de gandurile bune. pupici rezultatul meu va fi gata luni. Andrei pentru moment nu prezinta simptome evidente. are niste bubite f mici pe el dar imi par a fi de la caldura. el face mereu un soi de dermatita de contact, vara, din cauza caldurii si a hainutelor. cu toate ca nu imbraca decat bumbac. o sa il urmaresc f atent pentru ca cel mai bun prieten al lui, coleg cu el de grupa la gradi, are varicela. confirmat de dimineata de medic.uff cred ca noi urmam. Monique are dreptate, mai bine acum decat la anul, sa ia si cea mica. ei, ce-o fi, o fi. sunt pregatita psihic, cred.maseluta

eu ma simt bine acum, sufar putin de caldura. tusea s-a mai domolit, nu de tot, ma mai necajeste dar cred ca e spre bine. sper.

va imbratisez cu drag pe toate, burtici, mamici, pici, aspirante, pe toate!computerlove
ingerash
Scris: Friday, May 22, 2009 6:03 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Andismom,multa sanatate!angel pupici pupici si sarcina usoara in continuarehearts

cutelove love love esti superba!computerlove hearts hearts hearts si Tudorellove zambeste asa de gingaspupici

Monachris,felicitari!firstprize pupici

Sarcina usoarapupici computerlove tuturor gravidutelor!
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, May 22, 2009 6:11 PM
Nivel

Ely, decolteul vine odata cu burtica! Sper sa nu plece odata cu ea... In curand vei avea si tu parte de decolteu, sunt sigura! Tot la pachet cu burtica!sic
Ingeras, multumim!pupici
Anca, o sa fie bine, ai sa vezi!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.