Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Anabella, ! Sami, multumesc mult! Bluzita e cadou de ziua mea (anticipat) de la cumnatica mea! Mie mi-e tare draga! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Hehehe , ce frumosi sunteti ! Lenus, tu infloresti, mami ! Tudor, pupici dulci de la Maria ! |
|
| Intoarcem pupicii catre Mariuca! cat despre inflorit... asa spun si eu! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Multumesc mult tuturor fetelor care m-au felicitat! Anca, nu iti fa griji, daca ai spus imediat doctorului tau despre varsatul de vant, si ai facut analize, totul va fi bine. Stai pozitiv si gandi numai de bine! Cute, arati extraordinar! Felicitari pt burticuta si succes in continuare!
Azi am fost si eu la primul control la spitalul la care m-am inscris. Totul a fost ca la prima vizita, istoria familei, a bolilor pe care le-am avut, cum a fost cu prima sarcina. La doar 10 saptamani nu a putut spune doctora prea mult despre baby din burtica, nici nu se aude inimioara asa devreme in sarcina. Eu sper ca totul e bine acolo in burtica. Interesant ca aici la acest spital unde m-am inscris, poti alege din mai multe variante de ingrijire pe timpul sarcinii: doar cu moase, sau cu moase si doctorul de familie, cu moase sau cu doctori din spotal. Eu am ales ultima varianta, cu moase si doctori din spital.
Sambata viitore vom merge toti trei (eu, tati si Christian) si il vom vedea pt prima oara pe baby, pt ca fac eco pt Down syndrome. Sper sa nu fie nici o problema.
Butterfly, despre diabetul gesational, asa este, daca se va intampla sa ai, trebuie sa tii regim si sa faci miscare, ca sa poti are tot zaharul din sange. De fapt acesta este si scopul, ca daca nu il arzi, acest zahar se duce la baby si va lua ft mult in greutate, si la nastere poate fi greu. Acestea ar fi riscurile daca nu ai tine regim etc. Dar asta se intampla numai in cazul in care nu stii ca ai. Nu iti face probleme, am impresia oricum ca si eu voi avea iar cu acasta sarcina. Vom vedea peste cateva saptamni!
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Pup si eu gravidutele frumoase! Lenus, pozele sunt superbe, dar cred ca stii asta! Esti absolut minunata, bluzita iti vine de minune, burtica e dragalasa foc, iar cavalerul de langa tine e tare scumpel! Sper ca ai avut o zi pe masura! Bulinutzaaaaaaa, unde esti???? Asteptam ticker-ul si le rugam pe fete frumos sa refaca listuta! Mona, si voua bine ati revenit in randul burticilor. Sarcina cat mai usoara! Mely, bine ati revenit! Anca, sper sa fie totul in regula. Multa sanatate! Eu nu am facut varsat de vant si tare aiurea mai e. Sa ma vedeti voi peste vreo 2,3 ani. Anabella, Monique, Fluturas si restul burticutelor, pupici si sarcina usoara! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Cute esti asa de fumoasa si radizi de fericire insa nici flacaul Tudorel nu se lasa mai prejos |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Mona, bine ai revenit si felicitari pentru burtica.
mely, sarcina usoara in continuare.
Anca, sper sa nu fie cazul acum. Multa sanatate!
Lenus, esti absolut superba... Chiar ca ai inflorit. Iar Tudorel e o incantare, cum tine el manuta pe burtica ta.
Pupici tuturor gravidutelor si sarcina usoara in continuare! |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Felicitari Mona! Lenus, arati super si princhindelul e un scump Sarcina usoara tuturor |
|
| Multumesc fiecareia pentru cuvintele frumoase! Incepe sa-mi fie si mie bine... Se anunta un week-end frumos, cu Tudor acasa, asa ca avem planuri de iesit cu bicicleta, de plimbareala, etc! Un sfarsit de spatamana cat mai frumos! |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Lenus, esti de-a dreptul superba! Si da, infloresti, dar nu in sensul in care te gandesti tu! Tudor e un frumos si jumatate. Mami, poate la urmatoarea intalnirea il aduci si pe el... nu l-am mai vazut de anul trecut, de la ziua Catincai!
Burtici, sarcina usoara in continuare! |
|
| kali wrote:Lenus, esti de-a dreptul superba! Si da, infloresti, dar nu in sensul in care te gandesti tu! Tudor e un frumos si jumatate. Mami, poate la urmatoarea intalnirea il aduci si pe el... nu l-am mai vazut de anul trecut, de la ziua Catincai!
Burtici, sarcina usoara in continuare!
Oana, urmatoarea intalnire sper sa fie la Piatra, ca sa pot veni! Si da, il aduc si pe el, chiar daca ne vedem la Crenguta. |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Monachris felicitari pentru burtica si bine ai revenit printre noi,ne-a fost dor de voi.Va pupam cu drag. Cute esti asa de finuta si tare frumoasa si si ce decolteu frumos ai vreau si eu, Fluturas o sa fie bine ,poate sa fie de la ciocolata asa cum ai zis.Multa sanatate Melly bine ai revenit Liz mai ai putin nici nu-mi vine s acred ce atrecut timpul Anca o data ce ai avut varicela ,eu nu cred ca o mai faci,cel putin nu am auzit pana acum.Si eu am facut la 21 de ani varicela . Anabela esti o mamicuta cu burticuta frumoasa Pup toate gravidutele si va urez sarcina usoara. |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| multumim tuturor de gandurile bune. rezultatul meu va fi gata luni. Andrei pentru moment nu prezinta simptome evidente. are niste bubite f mici pe el dar imi par a fi de la caldura. el face mereu un soi de dermatita de contact, vara, din cauza caldurii si a hainutelor. cu toate ca nu imbraca decat bumbac. o sa il urmaresc f atent pentru ca cel mai bun prieten al lui, coleg cu el de grupa la gradi, are varicela. confirmat de dimineata de medic. cred ca noi urmam. Monique are dreptate, mai bine acum decat la anul, sa ia si cea mica. ei, ce-o fi, o fi. sunt pregatita psihic, cred.
eu ma simt bine acum, sufar putin de caldura. tusea s-a mai domolit, nu de tot, ma mai necajeste dar cred ca e spre bine. sper.
va imbratisez cu drag pe toate, burtici, mamici, pici, aspirante, pe toate! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Andismom,multa sanatate! si sarcina usoara in continuare
cute esti superba! si Tudorel zambeste asa de gingas
Monachris,felicitari!
Sarcina usoara tuturor gravidutelor! |
|
| Ely, decolteul vine odata cu burtica! Sper sa nu plece odata cu ea... In curand vei avea si tu parte de decolteu, sunt sigura! Tot la pachet cu burtica! Ingeras, multumim! Anca, o sa fie bine, ai sa vezi! |
|
|