Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Bulinuta de ce nu esti la gravidute ca doar aici iti este locul acuma
Gravidutelor va pup
Bine ai revenit Mona si sarcina usoare iti doresc |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| multumesc mult fetelor,in special dana si mona pentru ca e bine cand auzi ca cineva a mai trecut prin asta si mai ales ca nu e ceva grav.pe mine m-a speriat ca am cautat pe internet si am gasit ceva ca poate avea urmari,la copil,la nastere.acum mai asteptam..pe 3 iunie merg sa imi fac din nouo analizele,sa vedem cum va iesi atunci
mona,bine ai venit printre gravidute,sa ai o sarcina usoara |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Bulinutza, te asteptam sa te inscrii in club !!! Mona , bine ai venit, burtico ! Sarcina usoara si la termen iti dorim, bebe sanatos si frumos ! |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mona, acum am vazut! Felicitari si o sarcina usoara! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Bulinutzo, ai reusit? hai in club! te asteptam cu draaaaaaaag!!!!!
Mona, bine ai revenit si muuuuuulte felicitari pentru sarcina! sa fii sanatoasa si bebe la fel! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| inca o burtica ... pardon doua Mona, bulinutza, felicitari! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| eu am avut azi parte de un soc. m-au sunat de dimineata de la gradi sa imi dea o veste "neplacuta". mi s-au taiat picioarele, imi tremurau mainile si am crezut ca lesin. ma gandisem la tot ce era mai rau in clipele alea. in gradinita exista un copil bolnav de varsat de vant, cu diagnosticul confirmat de medic. alti doi sunt suspecti. va dati seama ce situatie nasoala. am luat imediat legatura cu pediatrul, medicul de familie si ginecologul. m-am speriat si inca sunt speriata. eu am facut varsat de vant in adolescenta insa ginecologul m-a trimis urgent sa imi fac titrul de anticorpi ca sa fim siguri. ma gandesc la Andi, dragutul de el si ma gandesc la gaza mica din burtica. sper sa fie totul bine,acum stam si asteptam, sa vedem daca Andrei face si el. iar eu cu frica in san pana la rezultatele analizelor. |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Anca |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Andismom wrote:eu am avut azi parte de un soc. m-au sunat de dimineata de la gradi sa imi dea o veste "neplacuta". mi s-au taiat picioarele, imi tremurau mainile si am crezut ca lesin. ma gandisem la tot ce era mai rau in clipele alea. in gradinita exista un copil bolnav de varsat de vant, cu diagnosticul confirmat de medic. alti doi sunt suspecti. va dati seama ce situatie nasoala. am luat imediat legatura cu pediatrul, medicul de familie si ginecologul. m-am speriat si inca sunt speriata. eu am facut varsat de vant in adolescenta insa ginecologul m-a trimis urgent sa imi fac titrul de anticorpi ca sa fim siguri. ma gandesc la Andi, dragutul de el si ma gandesc la gaza mica din burtica. sper sa fie totul bine,acum stam si asteptam, sa vedem daca Andrei face si el. iar eu cu frica in san pana la rezultatele analizelor. Offf... Draga mea, stai linistita, ai sa vezi ca rezultatul tau va fi bun, ar trebui sa ai anticorpi, odata ce ai facut varsatul de vant in tinerete. Capul sus si ai grija de burtica. Cat despre Andy, chiar daca va face, ai sa vezi ca va trece usor peste asta, pentru ca e varsta la care nu apar complicatii. E mai rau cu mancarimea, insa poate va face o forma mai usoara. Si mai bine sa faca anul asta, decat la anul cand va fi fetita langa el... Eu sunt sigura ca vestile vor fi bune! Cand primesti rezultatul? Te pup si sanatate muuulta! |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| monachris05 wrote:.....Cu bucurie in suflet ma inscriu si eu aici, am 10 saptamani jumatate de sarcina, maine este prima programare la spitalul la care m-am inscris sa nasc. ......
Felicitari mami!!!!!! Ma bucur mult pentru tine si iti urez o sarcina cat mai usoara si un bebic sanatos si cumintel!!!!! Chiar mai zilele trecute intrebam de tine, caci nu te mai "vazusem" de foarte mult timp!!!!
Pupacim cu mare drag un flacau scump - Christian, o mamica dulce-dulce si o burticuta de 10 saptamani!!!! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/13/2008 Mesaje: 70
| Hello Revenim si noi dupa o lunga absenta...am mai intrat din cand in cand dar am fost cu aparatmentul in renovare,de fapt camera noastra..am marit spatiul pt venirea unui nou locatar Eu sunt f bine,am o energie de zile mari,bebelina misca toata ziua ( si mai noi o simt si noaptea) si astept cu nerabdare urmatorul eco sa-mi reconfirme pt a 3-a oara ca e fetita ....nu de alta,dar am eu asa cate o presimtire din cand in cand ca i-a crescut putza |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mona...felicitari!!! Bulinutza scumpuca te asteptam aici!!! Gravidutzelor snteti ok??? Lenus,hELGA,Lizuca,Anca,Mely,Bulinutza....pupici si stari de bine!!! noi suntem bine burtica creste...pe data de 15 avem si noi analiza pentru glucoza...sper sa treaca bine!!! O zi frumoasa!! |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Mely, asteptam poze cu renovarea! Anca, va fi bine! Trebuie sa gandesti pozitiv!
Noi ieri am sarbatorit pe la rude... Nu inainte de a ne poza putin!
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| OOOOO ce mamica frumoasa si finutza...la fel ca Tudor....imi place mult tenul sau!!! felicitari la doi scumpei...si la scumpica din burtica!!! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| wow,Cute,cat de bine arati ce frumos se aseaza bluzica cea neagra pe tine radiezi nici nu se putea altfel,cand ai o minune de baietel si inca o creata in burtica
Mona,felicitari,sa ai sarcina usoara
Bulinutza,asteptam inscrierea in clubul gravidutelor
Anca,sanatate multa
Anabella,Fluturas,Liz,Mely,Stefy,Madalina,sarcina usoara,gravidutelor |
|
|