Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 7
Subiectul anterior · Subiectul urmator
teea09
Scris: Thursday, May 21, 2009 1:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
scratch Bulinuta de ce nu esti la gravidute ca doar aici iti este locul acuma floare3 floare3

Gravidutelor va pup pupici computerlove

Bine ai revenit Mona si sarcina usoare iti doresc computerlove
Fluturas
Scris: Thursday, May 21, 2009 1:33 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
multumesc mult fetelor,in special dana si mona pentru ca e bine cand auzi ca cineva a mai trecut prin asta si mai ales ca nu e ceva grav.pe mine m-a speriat ca am cautat pe internet si am gasit ceva ca poate avea urmari,la copil,la nastere.acum mai asteptam..pe 3 iunie merg sa imi fac din nouo analizele,sa vedem cum va iesi atunci

mona,bine ai venit printre gravidute,sa ai o sarcina usoara
Maria & Mario
Scris: Thursday, May 21, 2009 1:54 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Bulinutza, te asteptam sa te inscrii in club !!! topai
Mona , bine ai venit, burtico ! Sarcina usoara si la termen iti dorim, bebe sanatos si frumos ! computerlove majoreta
kali
Scris: Thursday, May 21, 2009 5:12 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Mona, acum am vazut!
Felicitari si o sarcina usoara!yes
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, May 21, 2009 5:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Bulinutzo, ai reusit? yes yes yes yes hai in club! te asteptam cu draaaaaaaag!!!!!yes yes

Mona, bine ai revenit si muuuuuulte felicitari pentru sarcina! yes yes yes yes sa fii sanatoasa si bebe la fel!computerlove
Lilly of the valley
Scris: Thursday, May 21, 2009 6:16 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
inca o burtica ... pardon doua ras yes yes yes Mona, bulinutza, felicitari!dance dance dance dance
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, May 21, 2009 6:33 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
eu am avut azi parte de un soc. m-au sunat de dimineata de la gradi sa imi dea o veste "neplacuta". mi s-au taiat picioarele, imi tremurau mainile si am crezut ca lesin. ma gandisem la tot ce era mai rau in clipele alea. in gradinita exista un copil bolnav de varsat de vant, cu diagnosticul confirmat de medic. alti doi sunt suspecti. va dati seama ce situatie nasoala. am luat imediat legatura cu pediatrul, medicul de familie si ginecologul. m-am speriat si inca sunt speriata. eu am facut varsat de vant in adolescenta insa ginecologul m-a trimis urgent sa imi fac titrul de anticorpi ca sa fim siguri. ma gandesc la Andi, dragutul de el si ma gandesc la gaza mica din burtica. sper sa fie totul bine,acum stam si asteptam, sa vedem daca Andrei face si el. iar eu cu frica in san pana la rezultatele analizelor.banghead
Lilly of the valley
Scris: Thursday, May 21, 2009 6:41 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Ancaangel pupici
monique
Scris: Thursday, May 21, 2009 9:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Andismom wrote:
eu am avut azi parte de un soc. m-au sunat de dimineata de la gradi sa imi dea o veste "neplacuta". mi s-au taiat picioarele, imi tremurau mainile si am crezut ca lesin. ma gandisem la tot ce era mai rau in clipele alea. in gradinita exista un copil bolnav de varsat de vant, cu diagnosticul confirmat de medic. alti doi sunt suspecti. va dati seama ce situatie nasoala. am luat imediat legatura cu pediatrul, medicul de familie si ginecologul. m-am speriat si inca sunt speriata. eu am facut varsat de vant in adolescenta insa ginecologul m-a trimis urgent sa imi fac titrul de anticorpi ca sa fim siguri. ma gandesc la Andi, dragutul de el si ma gandesc la gaza mica din burtica. sper sa fie totul bine,acum stam si asteptam, sa vedem daca Andrei face si el. iar eu cu frica in san pana la rezultatele analizelor.banghead

Offf... Draga mea, stai linistita, ai sa vezi ca rezultatul tau va fi bun, ar trebui sa ai anticorpi, odata ce ai facut varsatul de vant in tinerete. Capul sus si ai grija de burtica. Cat despre Andy, chiar daca va face, ai sa vezi ca va trece usor peste asta, pentru ca e varsta la care nu apar complicatii. E mai rau cu mancarimea, insa poate va face o forma mai usoara. Si mai bine sa faca anul asta, decat la anul cand va fi fetita langa el...
Eu sunt sigura ca vestile vor fi bune! Cand primesti rezultatul?
Te pup si sanatate muuulta!
S.ELENA
Scris: Thursday, May 21, 2009 10:18 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
monachris05 wrote:
.....Cu bucurie in suflet ma inscriu si eu aici, am 10 saptamani jumatate de sarcina, maine este prima programare la spitalul la care m-am inscris sa nasc.
......

yes yes yes yes
Felicitari mami!!!!!! Ma bucur mult pentru tine si iti urez o sarcina cat mai usoara si un bebic sanatos si cumintel!!!!!pupici pupici
Chiar mai zilele trecute intrebam de tine, caci nu te mai "vazusem" de foarte mult timp!!!!

Pupacim cu mare drag un flacau scump - Christian, o mamica dulce-dulce si o burticuta de 10 saptamani!!!!pupici pupici pupici computerlove computerlove computerlove
Mely
Scris: Thursday, May 21, 2009 10:34 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/13/2008
Hello
Revenim si noi dupa o lunga absenta...am mai intrat din cand in cand dar am fost cu aparatmentul in renovare,de fapt camera noastra..am marit spatiul pt venirea unui nou locatarsic
Eu sunt f bine,am o energie de zile mari,bebelina misca toata ziua ( si mai noi o simt si noaptea) si astept cu nerabdare urmatorul eco sa-mi reconfirme pt a 3-a oara ca e fetitafool floare3 ....nu de alta,dar am eu asa cate o presimtire din cand in cand ca i-a crescut putzaoare
Ana
Scris: Friday, May 22, 2009 6:51 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mona...felicitari!!!
Bulinutza scumpuca te asteptam aici!!!
Gravidutzelor snteti ok???
Lenus,hELGA,Lizuca,Anca,Mely,Bulinutza....pupici si stari de bine!!!
noi suntem bine burtica creste...pe data de 15 avem si noi analiza pentru glucoza...sper sa treaca bine!!!
O zi frumoasa!!
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, May 22, 2009 7:37 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Mely, asteptam poze cu renovarea!
Anca, va fi bine! Trebuie sa gandesti pozitiv!pupici pupici pupici

Noi ieri am sarbatorit pe la rude... Nu inainte de a ne poza putin!sic

Ana
Scris: Friday, May 22, 2009 8:55 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
OOOOO ce mamica frumoasa si finutza...la fel ca Tudor....imi place mult tenul sau!!!
felicitari la doi scumpei...si la scumpica din burtica!!!coeur coeur iloveyou
Mela
Scris: Friday, May 22, 2009 9:37 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
wow,Cute,cat de bine arati love love ce frumos se aseaza bluzica cea neagra pe tine computerlove
radiezi sunny nici nu se putea altfel,cand ai o minune de baietel si inca o creata in burtica flower

Mona,felicitari,sa ai sarcina usoara pupici

Bulinutza,asteptam inscrierea in clubul gravidutelor majoreta

Anca,sanatate multa angel pupici

Anabella,Fluturas,Liz,Mely,Stefy,Madalina,sarcina usoara,gravidutelor computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.