Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 7
Subiectul anterior · Subiectul urmator
simo
Scris: Wednesday, May 20, 2009 2:53 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2007
Fluturash, si grija de tine si nu te gandi la kg puse! Tinem pumnii sa fie ciochi de vina!pupici
simo
Scris: Wednesday, May 20, 2009 2:54 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2007
Cute , iti sta foarte bine burtica!pupici
Ana
Scris: Wednesday, May 20, 2009 3:02 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
butterfly wrote:
buna burtici...astazi nimeni pe aici??e tare linsite....
ok,sa ma descarc eu atunci...am fost astazi la controlul lunar,si am primit rezultatele la ultimul set de analize.anemia incepe sa isi faca simtita prezenta...asa ca dintr-o pastila de fier pe zi,trecem la 2.in plus mi-a iesit zaharul la sange putin mare.mi-a cerut sa merg la spitalul mare sa imi fac analizele din nou,sa vedem daca e din cauza sarcinii sau e vorba de diabet(eu sper ca sarcina sa fie de vina,si ciocolata ce am mancat-o cu o zi inaintesic ).daca e de la sarcina ti se recomanda ceva pastile?stiti careva?e prima data cand mi se intampla asta..
in rest totul e ok,i-am ascultat inimioara care batea atat de frumos...eu cam multe kg,3,5 in ultima luna ceea ce mi se pare mult,dar ce sa fac daca nu ma pot abtine...

pupici multi pentru gravidute de la o alta graviduta
scumpica mamii nu te mai stresa cu kg ca indata scapi si de ele....voi sa fiti bine ,tu si bebele...cat despre diabetul in sarcina...la noi iti da o chestie de baut care are gust de zahar,,,dar un gust ca iti vine sa te tot duci...si daca iti iese glucoza prea mare..asa stiam si eu ca iti da cateva pastile si tre sa te aptii de la dulce ca intradevar poti starni diabet...si nu e bine!!!!!eu iti doresc sanatate scumpica mama sa auzim de bine!!!

imgPentru tine Helga!!!!
kali
Scris: Wednesday, May 20, 2009 3:19 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Fluturel, sanatate multa!
Iar kg. in plus... nu te mai gandi. Vei avea suficient timp sa-ti faci griji dupa...
teea09
Scris: Wednesday, May 20, 2009 4:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
Fluturas sanatate multa mami si ai grija de voi computerlovecomputerlove
GHravidutelor va puup pupici pupici pupici
Fluturas
Scris: Wednesday, May 20, 2009 4:36 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
va multumesc mult,dragele mele,cu kg nu imi mai fac probleme...asta este...le-am pus,le-am pus...
acum sper numai ca asta cu zaharul sa fie din cauza ciocolatei mancate,ca am cautat putin despre asta,si am vazut ca poate avea urmari destul de urate

anabella,asa am facut si eu.mi-au dat sa beau glucoza,am stat o ora pe scaun,dupa care mi-au luat sange
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, May 20, 2009 6:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Helga, ai grija de tine, draga mea. nu te preocupa foarte tare de kg in plus, ai un pic grija la ce mananci - sa nu fie prea multe dulciuri. astea nu iti fac bine nici la glicemia marita.

cat priveste diabetul, eu am fost suspecta la sarcina cu Andrei dar a fost o alarma falsa. iti doresc sa nu ai asemenea probleme, fii optimista!

eu sunt cu gatul varza. am scris si la topicul cu raceala in sarcina. am fost la medic, mi-a dat ceva antiseptic local si mi-a zis sa nu mai vorbesc :018: ihi... se pare ca larigitele si faringitele mele repetate sunt boala profesionala. vorbesc foarte mult la job si contactul cu oamenii ma predispune la infectii si la afectarea mucoasei respiratorii. foarte tare!banghead

in rest, ma simt bine, nu mai am greturi, sunt vioaie, mananc fructe si legume, ceea ce ma bucura teribil. Doame, da sa fie totul bine!angel
Anelise
Scris: Wednesday, May 20, 2009 7:12 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Fluturas, sper sa nu fie nici un fel de probleme. angel pupici Sa stii ca si eu am mancat cam multa ciocolata pe perioada sarcinii. Data trecuta (in luna 5) la analize nu am avut nimic, dar o sa le refac si eu peste 2 sapt. sic Multa sanatate si sarcina usoara in continuare! pupici pupici pupici
Andismom, multa sanatate si tie, burtico! angel Sa treaca odata! pupici pupici
mommy
Scris: Wednesday, May 20, 2009 7:56 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Fluturas, Anca, sanatate multa burtici! pupici pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, May 21, 2009 8:28 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Buna dimineata!floare2
Ana
Scris: Thursday, May 21, 2009 9:06 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
cute_baby_of_mine wrote:
Buna dimineata!floare2

Buna dimineata scumpica mamii!!!
img
danamaria
Scris: Thursday, May 21, 2009 9:46 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
fluturash, poate fi vorba de un diabet gestational. si eu l-am facut cu Andreea, dar medicamente nu mi-a dat, in schimb am tinut dieta recomandata de medic si glicemia a scazut. dupa nastere totul a revenit la normal. mergi la doctor (un diabetolog sau nutritionist) si iti va da o lista cu alimentele si cantitatile permise si se poate rezolva totul. oricum e bine sa ai grija cu glicemia, dar nu e un capat de tara. am inteles ca acest diabet se face datorita numarului mare de hormoni creati de placenta, iar pancreasul nu le face fata. multa sanatate!computerlove
monachris05
Scris: Thursday, May 21, 2009 12:27 PM
Nivel

Inregistrat: 9/28/2006
Buna burticutelor..............vad ca sunt multe mamici in devenire pe aici (prima data si nu numai...)..
Cu bucurie in suflet ma inscriu si eu aici, am 10 saptamani jumatate de sarcina, maine este prima programare la spitalul la care m-am inscris sa nasc.
Despre starea mea.....ca si la prima sarcina, cu greturi...dimineata, pranz si seara....dar imi tin moralul sus gandindu-ma ca este pt o cauza buna, nu?????

Fluturas, am vazut ce ai scris tu in legatura cu glicemia, si am vazut ca de fapt ti-a raspuns si Dana maria, si are dreptate in ceea ce ti-a spus. Si eu am facut diabet gestational cand am fost insarcinata cu Christian, nu este legat de faptul ca mananci acum multa ciocolata sau multe dulciuri.
Nu te speria, nu este ceva grav, si eu am tinut regim, a trebuit sa merg cel putin o ora pe zi, sa fac miscare, si spre final, cred ca in ultimele 3-4 saptamani, a trebuit sa imi fac insulina, pt ca doar regimul nu mi-a fost suficient. Dar se poate tine sub control, fara nici o problema.
Sa ne spui cum ti-a iesit rezultatul! Noi iti tinem pumnii!
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, May 21, 2009 12:32 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Mona, bun venit in clubul burticilor! Felicitari si sarcina usoara!pupici pupici pupici pupici
monachris05
Scris: Thursday, May 21, 2009 12:47 PM
Nivel

Inregistrat: 9/28/2006
cute_baby_of_mine wrote:
Mona, bun venit in clubul burticilor! Felicitari si sarcina usoara!pupici pupici pupici pupici

Multumesc, la fel si tie......hearts hearts hearts hearts hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.