Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Leutule, daca vrei sa-ti clatesti ochii, uita-te in oglinda, ca eu... cresc intr-o zi cat altii intr-un an!
 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Lenus arati super mami.
Gravidute pentru voi:
 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Liz, Anabela, Fluturash, Monique, Lenus, Anca, si toate celelalte gravidute pe care le-am uitat, multi . sarcina usoara in continuare si bebelusi la termen si sanatosi!
Liz, un pic mai ai si iti tii Mirunica in brate!
Lenus, tare bine mai arati!
Anabela
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Leutule ; Kali ; Miru ; Koko, multumim pentru floricele ; Ninetem, asa este ! Lenus, creste, creste burtica si creste foarte frumos! Imi place mult si rochitica ta! Pupici la burtica dragalasa si pentru mami cea frumoasa, evident! Aaaa, si lui Tudorel! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Cute, creste burtica, dar asta e bine, mai ales cand mami e o frumoasa! |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Sunteti asa de frumoase |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Frumoasa foc! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Lenus,ce frumusica e burtica...si tu la fel |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ninetem Lenus mamii ce scumpa esti!!!!frumoasa mamii...ffff frumoasa....si ai burtica normala.. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Lenus...ma enervezi de mor! Esti frumoasa foc-foc...Si mie mi se spunea pe sarcina ca arat bine, uneori chiar mai bine decat inainte si nu credeam. Cu timpul m-am observat si eu...na ca zic acum. Esti frumoasa si luminoasa...Te pup dulce! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Lenus, arati superb ! Radiezi ! Sarcina iti da aura aia speciala , sclipirea in privire ..... Implinirea - care se vad ! Pentru o burticuta superba ! |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Sunteti tare bune la ridicat moralul omului... Am niste stari de sus si jos, de nici eu nu mai stiu ce sa fac cu mine! Sunt imposibila! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Lenus, esti si mai frumoasa, daca mai era posibil si asta |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Deea, Liz, Leut, va multumesc dragelor! desigur ca suntem foarte fericiti! Lenus, esti superba! te rog nu mai spune ca arati nu stiu cum, chiar esti frumoasa si arati minunat. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| buna burtici...astazi nimeni pe aici??e tare linsite.... ok,sa ma descarc eu atunci...am fost astazi la controlul lunar,si am primit rezultatele la ultimul set de analize.anemia incepe sa isi faca simtita prezenta...asa ca dintr-o pastila de fier pe zi,trecem la 2.in plus mi-a iesit zaharul la sange putin mare.mi-a cerut sa merg la spitalul mare sa imi fac analizele din nou,sa vedem daca e din cauza sarcinii sau e vorba de diabet(eu sper ca sarcina sa fie de vina,si ciocolata ce am mancat-o cu o zi inainte ).daca e de la sarcina ti se recomanda ceva pastile?stiti careva?e prima data cand mi se intampla asta.. in rest totul e ok,i-am ascultat inimioara care batea atat de frumos...eu cam multe kg,3,5 in ultima luna ceea ce mi se pare mult,dar ce sa fac daca nu ma pot abtine...
pupici multi pentru gravidute de la o alta graviduta |
|
|